center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

De mooiste vakantieparken in de Ardennen

De Ardennen worden ook wel de groene longen van België genoemd. Deze naam heeft het gebied te danken aan de schitterende natuur waar je niet alleen in tot rust kunt komen maar ook juist erg actief bezig kunt zijn. Voor een vakantie in deze prachtige streek kun je terecht in een van de vakantieparken die zich er hebben gevestigd zoals Les Ardennes.

Vakantiehuisje huren in de Ardennen

Vanaf dit vakantiepark, dat op een heuvel is gesitueerd, heb je een oogverblindend uitzicht over de Ardennen. Gasten zullen verblijven in een vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien en ook nog een eigen tuin ter beschikking heeft. Op het park bind je verder een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten op sport- en spelgebied. Jong en oud hoeven zich dus geen enkel ogenblik te vervelen. Zelfs als het weer het te wensen overlaat kun je nog actief bezig blijven of juist heerlijk ontspannen in het verwarmde en overdekte zwemparadijs. Gasten van Center Parcs krijgen daarnaast de mogelijkheid om op gehuurde fietsen de fraaie omgeving te ontdekken.

Dagjes uit in de Ardennen

Les Ardennes is ook een goede uitvalsbasis voor een leuk dagje uit naar bijvoorbeeld Wildpark La Roche en Ardenne. Dit uitgestrekte wildpark beslaat een oppervlak van tien hectare en langs een traject van ruim een kilometer maak je kennis met de dieren die van oorsprong in de Ardennen voorkomen of voorkwamen zoals everzwijnen, herten, vossen, wasberen en wolven. Verder zou je tijdens een verblijf op Les Ardennes het Euro Space Center of Plopsa Coo kunnen bezoeken. Dit is slechts een kleine greep van alles wat er in de buurt te beleven valt, De Tourist Guide van Center Parcs Les Ardennes beschikt over nog veel meer interessante uitstapjes in de omgeving van de Ardennen.

Rust in de bergachtige omgeving

Ondanks de talloze activiteiten die je op en rondom het vakantiepark kunt ondernemen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om van de rust te gaan genieten. Bij mooi weer kun je dat bijvoorbeeld doen tijdens een wandeling in de natuur en als het buiten minder goed toeven is, is er nog het zwemparadijs met een aangename temperatuur van 28 graden.

Reserveer je vakantiehuisje online

Om een verblijf te reserveren bij Les Ardennes kun je niet alleen terecht op de website van Center Parcs. Je kunt een verblijf in de Ardennen boeken voor een weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan. En of je nu met een groep vrienden, je jonge gezin of je grootouders gaat, een vakantie in de Ardennen is altijd een succes.

Plaats een reactie