center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Cruise

Denkt u aan een cruise vakantie, maar heeft u nog behoefte aan informatie voordat u uw heerlijke vakantie op het water boekt? Dan bent u hier aan het goede adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, bestemmingen en duur van uw onvergetelijke varende vakantie op het mysterieuze water. 

Een cruise vakantie boeken

Een vakantie cruise middellandse zee, naar de , Midden-Amerika of richting Afrika. Wie droomt er nu niet van, om luxe verzorgd op een drijvend paradijs de oneindige rust van water en blauwe luchten te ervaren? Of wakker te worden met het geluid van kruiende ijsschotsen, bij uitzicht op indrukwekkend eenzame vergezichten in Alaska: een cruise spreekt tot ieders verbeelding.  Een volledig verzorgde cruise vakantie met volpension is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Ook voor u, laat u verrassen door de mogelijkheden!

Cruises vanuit Nederland

Nederland en water, een gouden combinatie waar we al eeuwen voordeel van hebben. Water is nooit ver weg in Nederland, een cruise vakantie ligt daarmee letterlijk binnen handbereik. Binnen maximaal 2 uur rijden kunt u al aan boord van uw cruiseschip stappen, dat u vanuit de centrale locatie van de Nederlandse havens naar de meest uiteenlopende bestemmingen brengt.  Een cruise vanuit Nederland is makkelijk te boeken via TUI (discover your smile) of Kras reizen.  

Bestemmingen van uw cruise vakantie

Middellandse zee – uw cruiseschip voert u langs de Franse kust, Italiaanse charme, Spaanse luchten of de bijzondere sfeer van Griekenland Afrika met zijn oeroude, mysterieuze stammen en gebruiken Azië – ziet u de exotische skylines van Tokyo, Singapore of Hong Kong al voor u? Dubai – de nieuwe wereld, architectuur en driesterren luxe Noord – Amerika – u bent de hoofdpersoon in uw eigen film Noord – Europa – ontdek de aardse schoonheid van de kusten van Noorwegen en de UK En nog veel meer bestemmingen voor uw onvergetelijke cruise vakantie! Wilt of kunt u niet uw cruise vanuit Nederland starten? Dan is een Cruise + Fly de oplossing voor u: hiermee vliegt u naar de startbestemming (bijvoorbeeld Barcelona, Valencia, Venetië..) en stapt u daar aan boord van uw cruiseschip. Ideaal als u toch al dacht aan een cruise middellandse zee. Het drijvende avontuur kan beginnen!

Hoelang ben ik aan boord voor een cruiseschip?

Wist u dat u al een cruise vakantie vanaf drie dagen kunt boeken? Op zo’n minicruise vaart u zelfs al in de Carribean, de absolute droom van veel vakantiegangers!  Vijf dagen, een week, zelfs een wereldcruise of grand voyage van 42 dagen of langer behoort tot het aanbod. Wilt u lekker ongestoord aan boord blijven of aan wal deelnemen aan de spannende, inheemse excursies die u worden aangeboden? U bepaalt, het is tenslotte uw vakantie!  Reizen met kinderen, met een rolstoel of onder medische begeleiding: het is allemaal mogelijk.  De mogelijkheden zijn hiermee net zo oneindig als het water waarop u vaart.

Waar slaap ik? Soorten hutten op een cruiseschip

Elk cruiseschip biedt een keur aan accomodaties. U kunt in ieder geval altijd kiezen uit:  Een binnenhut – als u er alleen komt om te slapen. U bouwt immers de mooiste herinneringen op buiten uw hut Hut met raam – als u het fijn vindt om uw omgeving ook vanuit uw hut te kunnen bewonderen Hut met privébalkon – voor de genieter van privacy in de buitenlucht Suite – op de bovenste dekken, met extra zit- en of badkamer Mindervalidehut – met aangepaste faciliteiten

Last minute cruises

Ook kunt u in elk seizoen vertrekken voor een heerlijke, ontspannen cruise vakantie. Even helemaal weg, in een paradijselijke omgeving op het water. Zo zijn ook cruise last minute in elk jaargetijde beschikbaar. De zon schijnt tenslotte altijd wel ergens voor u. Blijft de regen maar tegen het raam tikken, terwijl u juist zo’n zin hebt in een middagje in warme, koesterende zon aan het uitnodigende zwembad? Bekijk dan eens de cruise last minute mogelijkheden. U bent direct in een andere wereld en de keus aan cruisevakanties is zo groot dat er altijd wel zo’n varende droomvakantie voor beschikbaar is. Vooral in Oktober Cruisemaand en tijdens de vakantiebeurs (januari 2024) vindt u mooie aanbiedingen. 

Boek een cruise voordelig en makkelijk bij Kras of TUI

Bij TUI boekt u al vanaf € 70 per dag uw all-inclusive cruise. Voordeliger dan het gemiddelde hotel, zeker omdat u met volpension wordt verzorgd. Ontbijt, lunch en diner staan prachtig opgesteld voor u klaar, u hoeft alleen maar toe te tasten en te genieten.  Boek uw uw cruisevakantie voor 2024 snel online. Dan heeft u iets om naar uit te kijken, van te dagdromen, en alle tijd om de geschikte outfits bij elkaar te zoeken. Heeft u zin gekregen in zo’n heerlijke, zorgeloze, all-inclusive exotische droomreis op het water? Wacht dan niet langer en boek uw vakantie bij TUI of Kras reizen.