center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Groepsaccommodaties

Prachtige groepsaccommodaties online reserveren? Speciale groepshuizen, vakantieparken, kastelen en veel meer voor grote groepen, ideaal voor een familie- of vriendenweekend, feest, bruiloft of bedrijfsuitje! Alle groepsaccommodaties zijn persoonlijk geïnspecteerd en beschikken over het hoogste kwaliteitsniveau. Online kan je kiezen uit tientallen landen waar je jouw favoriete groepsaccommodatie kunt huren. Denk aan mooie accommodaties in België, of een groepsverblijf in Nederland, maar ook luxe grote vakantiehuizen in Spanje met een zwembad of zelfs luxe skichalets in Oostenrijk voor een grote groep vrienden.

  • Een groepsaccommodatie is perfect voor een familie- of vriendenweekend
  • Er zijn huizen voor 10 tot en met wel 32 personen
  • Het grote voordeel van een groepsverblijf is dat het erg goedkoop is
  • Wanneer je de kosten deelt door het aantal personen is het zeer betaalbaar (goedkoper dan losse huisjes boeken)
  • Een alternatief is het huren van meerdere huisjes naast elkaar, vaak is dat in overleg mogelijk. 

Vakantieparken met huizen voor grote groepen

Vind online de ideale groepsaccommodatie voor grote en kleine groepen, voor families, bedrijven of verenigingen. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes, activiteiten en attracties. Voor een onvergetelijk en gastvrij verblijf kies je voor een van de aangesloten vakantieparken. Dé plek voor een gezellige groepsbijeenkomst. Ook een uitstekende plek om een weekend in alle rust te genieten van de omgeving en de mensen waarmee je samen bent. Landelijk gelegen in een prachtige omgeving, waar rust en ruimte de boventoon voeren. Of juist vlakbij een stad met voldoende attracties en bezienswaardigheden. 

Onze top-5 parken met mooie groepsverblijven

Direct boeken? Kies voor een van de vele schitterende vakantieparken die Nederland rijk is. Het voordeel van zo’n park is dat je van alle gemakken voorzien bent. Een zwembad, diverse activiteiten zoals bowlen of golf zijn aanwezig en dat allemaal op een schitterende locatie. 

  1. Landal Hoog Vaals
  2. Center Parcs Port Zelande
  3. Landgoed Ruwinkel
  4. Het Land van Bartje
  5. Landal Domein de Schatberg

Meerdere huisjes naast elkaar huren

Soms is de groep dusdanig groot dat het niet in 1 huis past. Of soms is de wens om iets meer privacy te houden. In dat geval kan het prettig zijn om meerdere vakantiehuisjes naast elkaar te huren. Je kunt contact opnemen met Landal, Center Parcs, Roompot, Europarcs of Molecaten om de mogelijkheden te bespreken. Zeker als je op tijd belt dan is het vaak wel mogelijk om 2, 3 of 4 huisjes naast elkaar te reserveren. Je geniet dan wel van het samenzijn overdag, maar ’s avonds heb je wel wat meer privacy rondom het slapen. 

Een familie- of vriendenweekend

Even heerlijk genieten met vrienden, familie of collega’s? Dan huur je een van de prachtige groepsverblijven. Deze zijn geschikt voor 4 tot en met 30 personen. Ideaal voor een reünie of gewoon om samen te zijn met je beste vrienden. De mooie groepsaccommodaties stralen sfeer en warmte uit, en maken het groepsverblijf tot een beleving. Kom tot rust en geniet van de natuurlijke omgeving. Lekker loungen of heerlijk de natuur in om te wandelen of te fietsen. Genieten van een drankje bij het haardvuur. Met elkaar gezelschapsspelletjes doen. Lekker voor elkaar koken in een volledig ingerichte ruime keuken. Relaxen, buiten op het terras of in de tuin met ligstoelen. 

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een groot vakantiehuis geschikt voor 10 tot wel 32 personen. Deze extra grote vakantiehuizen beschikken over veel slaapkamers, badkamers en een grote keuken en leefgedeelte. Vaak is er ook een groot buitenterras beschikbaar.

Waar op letten bij het boeken van een groepsverblijf?

Kijk goed naar de ligging van het huisje. Kijk daarnaast ook of het huis groot genoeg is. Met 12 personen in een 12-persoonshuisje is in de praktijk vaak erg krap. Het is verstandig om een wat groter huisje te boeken zodat je niet het gevoel hebt dat je op elkaars lip zit.

Kan ik meerdere huisjes naast elkaar boeken?

Ja, wanneer je met familie of vrienden weg wilt, maar je wilt niet in 1 huis dan kan je ervoor kiezen om meerdere vakantiehuizen naast elkaar te boeken. Hiervoor is het verstandig om even contact op te nemen met het vakantiepark. In overleg is dit namelijk goed mogelijk.

Zijn er ook accomodaties voor groepen aan het water?

Ja, je kunt ook verblijven aan de kust (aan zee), aan een meer of aan een rivier. Juist voor groepen is het leuk om bijvoorbeeld strandhuisjes te huren en samen te genieten van de rust en het water.