center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Center Parcs Friends voor vaste gasten

Trouwe gasten van Center Parcs hebben een bijzonder plaatsje binnen het Center Parcs friends programma. Ze worden gezien als vrienden van Center Parcs. Je wordt al vriend van het park als je minimaal drie keer langs bent geweest binnen drie jaar. Vanaf je derde verblijf kan je gebruik maken van speciale Friends voordelen. Want als je eenmaal vriend bent geworden van Center Parcs dan willen ze je graag langer als vriend houden. Om gebruik te maken van de voordelen dan moet je het derde verblijf wel binnen de drie jaar boeken.

Wat zijn de Friend voordelen van Center Parcs?

Maar wat zijn de voordelen van vriend zijn bij Center Parcs? Je krijgt vooral heel veel extra’s als friend van Center Parcs. Vrienden mogen gratis gebruik maken van de speciale friends reserveringslijn. Via de reserveringslijn kan je snel je zaken regelen met een speciale voorkeursbehandeling. Je wordt als een echte vriend te woord gestaan en geholpen met al je vragen. Nog een voordeel is de Early Check in. Vrienden mogen natuurlijk altijd eerder komen dan vreemde. Vanaf 13.00 mogen vrienden van Center Parcs komen inchecken. Zodat ze extra lang kunnen genieten van hun vakantie. Het is wel belangrijk dat je dit even vooraf meldt. Zodat we rekening kunnen houden met je vroege check in.

Vaste gasten profiteren van extra vakantievoordeel

Als je vroeg bent aangekomen dan wacht er direct een leuk cadeautje op je in jouw verblijf. Dit is gratis en uiteraard kost het cadeautje niets extra’s. Naast het cadeautje ontvang je vouchers. Met de Center Parcs vouchers kan je gratis de krant ophalen. Daarnaast mogen vrienden altijd gratis deelnemen aan twee activiteiten. Zoals een potje tennis, bowlen, badminton, midgetgolf of een bezoek aan de sauna. De activiteiten kunnen verschillen per park. Als je twee kleine kinderen meeneemt naar Center Parcs dan heb je slechts één kindermeubilair setje. Maar het kan zijn dat je er nog één extra nodig hebt. Als friend kan je dit gratis aanvragen. Maar dit moet je wel van te voren even aangeven. Dit hebben we allemaal over voor onze echte friends. Voor meer informatie kun je kijk op centerparcs.nl.

Plaats een reactie