center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark België

In België kun je veel verschillende kanten op als het gaat om vakantie. Het land is erg veelzijdig en door de rijke cultuur en prachtige natuur is er volop mogelijkheid op vakantieparken in België te bezoeken. Er zijn veel regio’s die allemaal hun eigen voordelen hebben. Vaak is het zo dat als je een vakantiepark in België boekt, je alle kanten op kunt. De natuur is vaak dichtbij, maar ook grotere steden zoals Brugge, Gent of Antwerpen zijn in de buurt. Je kunt dus altijd je boodschappen doen en ook lekker een dagje winkelen is mogelijk, waarna je nog rustig een wandeling kunt maken voordat je het vakantiehuisje weer in duikt. Bekijk ook de mooiste parken in Duitsland en Frankrijk.

Een vakantiepark in de Ardennen

Ook de Ardennen bijvoorbeeld zijn prachtig om te bezoeken en je komt er perfect tot rust. Via internet kun je goede overzichten vinden voor bungalows en vakantieparken. Hier kun je namelijk ook erg snel en overzichtelijk zien of het park voldoet aan je eisen. De faciliteiten zoals zwembaden, speeltuinen, kinderboerderij etc. staan namelijk vermeldt als ze aanwezig zijn. Vaak kun je ook nog selecteren op deze criteria, zodat je zeker weet dat je een vakantiepark hebt met een zwembad als je dat wilt. Ook is er van tevoren van alles uit te zoeken over excursies, uitstapjes, pretparken of natuur die er te bezoeken is in de buurt.

Ideale reisafstand

België is vooral een super locatie voor een vakantie in een vakantiepark omdat het nooit al te ver reizen is. Belgen zelf kunnen in een heel andere omgeving van hun eigen land vakantie vieren. Maar ook Nederlanders en Duitsers weten de weg naar het veelzijdige land wel te vinden. Het is een paar uur rijden, en je kunt zelf indelen waar je heen gaat.

De Belgische kust

Ook de Belgische kust is een ideale plek en ook hier zijn veel vakantieparken te vinden. Het maakt niet uit of je 3 dagen blijft, of een week of twee, je bent in elk geval altijd verzekerd van een super vakantie. Voor de natuurliefhebbers is er genoeg te ervaren, maar ook cultuur liefhebbers hebben genoeg te beleven, aangezien er oude gebouwen in de gebieden van België staan, die elk een eigen verhaal hebben met een historie. Het is dus zeker de tijd en moeite waard om het internet af te gaan naar de mogelijkheden die Belgische vakantieparken bieden. Boeken doe je gemakkelijk via internet, en ook de betaling kan vaak vooraf geregeld worden, zodat je tijdens je vakantie geen zorgen meer aan je hoofd hebt.

Bekijk onder andere de regio’s: Antwerpen, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost Vlaanderen, Vlaams Brabant, Waals Brabant en West Vlaanderen.