center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Romantische weekendje weg boeken

Verras uzelf en uw partner met een heerlijk goedkoop weekendje weg in een romantisch hotel of bekijk samen ons uitgebreide aanbod en boek het romantische hotel van uw keuze! Of u nu naar een hotel in een grote stad in de Benelux, Duitsland of Frankrijk wilt of liever romantisch overnacht midden in de natuur van een van deze landen; in ons ruime aanbod vindt u het allemaal. Boek nu en profiteer van de beste aanbiedingen voor een heerlijk weekendje in een romantisch hotel!

Vakantiepark voor stellen

Heeft u een weekend vrij en wilt u er even lekker tussenuit? Boek dan een goedkoop weekendje weg op een bungalowpark! Trek er met uw partner, gezin of vrienden op uit naar een leuke bestemming en geniet van een veelzijdig verblijf. Of u nu graag een weekendje aan de kust, nabij een gezellige stad of in de prachtige natuur wenst, de bungalows van o.a. BungalowSpecials en Center Parcs bieden ongetwijfeld wat u zoekt. Laat de dagelijkse beslommeringen even voor wat ze zijn en kom heerlijk tot rust tijdens een weekendje weg op een bungalowpark!

Romantische vakantiehuisjes

Een romantisch weekendje is geschikt voor elk stel, en is altijd leuk. Of je nu spanningen in je relatie hebt, elkaar te weinig ziet of er gewoon even lekker tussen uit wilt met je partner. Met een romantisch weekendje weg heb je tal van mogelijkheden. Samen in een hotelletje, naar het strand, de camping of romantisch dineren. Eigenlijk kan alles tijdens een romantisch weekend weg, als jullie het allebei maar leuk vinden. Sportief, cultureel, lekker lui of een beetje van beiden. Heel geschikt voor een romantisch uitje is bijvoorbeeld de stedentrip. Praag, Berlijn of natuurlijk, niet te vergeten, de romantische stad Parijs. Dit zijn 3 willekeurige steden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Tijdens een stedentrip kun je cultuur gaan snuiven, maar ook lekker uit eten gaan op de boulevard. Maar misschien zijn jullie wel op zoek naar rust, en een mooie omgeving. Dan zijn de Belgische Ardennen of het bergachtige Zwitserland de perfecte locatie. Of wat dacht je van een nationaal park? Heel geschikt voor een romantisch weekend. Europa heeft enkele mooie nationale parken zoals het Sarek Nationalpark in zweden of Parc National des Cvennes in Frankrijk.

Top 3 romantische weekend stedentrips

Iedere stad kan natuurlijk heel romantisch zijn en een stedentrip met z’n tweeën is natuurlijk altijd erg leuk. Toch worden sommige steden vaker uitgekozen dan andere voor dat romantische weekendje weg. Wij hebben een top 3 gemaakt.

1. VENETIË

Honderden eilandjes verbonden door allemaal kleine kanaaltjes (Italië). Een tocht door de stad in één van de klassieke Venetiaanse gondels zal je nooit meer vergeten. Samen genieten op het terras van het beroemde Café Florian en één van de vele prachtige kerken en paleizen bezoeken. Kortom, een terechte nummer 1 voor een romantisch weekendje weg.

2. PARIJS

Er zijn weinig steden zo geschikt voor een weekendje romantiek als Parijs (Frankrijk). Samen slenteren door de historische wijken, lekker shoppen aan Avenue des Champs-Élysées of Parijs van grote hoogte bekijken in de Eiffeltoren. Vergeet ook niet om samen een hangslot op te hangen aan één van de vele bruggen van Parijs en om jullie liefde te vereeuwigen.

3. BOEDAPEST

Lekker romantisch weg met z’n tweeën, maar niet zo heel veel geld te besteden? Dan is Boedapest echt iets voor jullie. Ga uit eten in één van de beste restaurants van de stad, drink iets op een boot in de Donau of bekijk het prachtige historische centrum. En dat allemaal voor een heel zacht prijsje.

Voordelig weekendje weg voor twee

Heeft u ook zin in een goedkoop weekendje weg? Dan bent u hier op het juiste adres. Dagelijks tonen we hier de beste aanbiedingen van diverse reisorganisaties voor een goedkoop weekendje weg of een heerlijke vakantie. Als je er lekker even tussenuit wilt, wil je natuurlijk weten wat er allemaal te koop is. Want hoe meer voordeel je weet te pakken, hoe vaker je weg kunt. Wij bieden je daarom een groot aanbod van steeds weer nieuwe deals en aanbiedingen waar je lekker in kunt grasduinen. Laat je op deze website inspireren door interessante aanbiedingen en scherpe deals. Men ziet steeds vaker dat gezinnen met kinderen er voor kiezen om een weekendje door te brengen op een vakantie- of bungalowpark. Deze hebben vaak uitgebreide faciliteiten en als je niet wilt, hoef je zelfs niet weg van het park omdat alles aanwezig is. Tegenwoordig zijn er ook diverse kindvriendelijke hotels. Deze zijn aan te raden als je met je gezin even een weekendje een stad wilt bezoeken. De meeste vakantieparken liggen namelijk niet in de buurt van de populaire steden. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de meeste hotels juist in het weekend een stuk goedkoper. Wanneer u geen kinderen heeft kiezen de meeste mensen er voor om een korte vakantie door te brengen in een hotel. Het aanbod is enorm en de prijzen zijn de laatste jaren, mede door het ruime aanbod op internet, een stuk lager komen te liggen. Wij hebben voor u een aantal populaire hotels en bestemmingen geselecteerd, zodat de keuze snel gemaakt kan worden.

Plaats een reactie