center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Hotels vergelijken

Het vinden van een goed en betaalbaar hotel kan veel tijd in beslag nemen. Toch loont het om niet direct de eerste hotelkamer te boeken die je ziet op het internet als je een reis aan het plannen bent. Neem de tijd om prijzen van kamers te vergelijken via verschillende aanbieders op het internet, zeker als je van tevoren boekt. Gelukkig zijn er tevens handige websites die je helpen bij het vergelijken van de prijzen van hotelkamers, zoals bijvoorbeeld Trivago en Booking. Maak hier gebruik van en kijk uiteraard ook naar de actuele kamerprijzen op de website van het hotel waar je interesse in hebt! Met de volgende tips vind je zeker de perfecte hotelkamer op een goede locatie, tegen een scherpe prijs.

Romantische hotels boeken

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten hotels op de markt. Ben je op zoek naar een kamer voor een bijzonder uitje, of bijvoorbeeld een verblijf na je bruiloft? Er zijn veel romantische hotels op droomlocaties met een prettige sfeer en goede service. Romantische hotels zijn te vinden in alle steden, maar zeker ook op plakken buiten de drukte van de grote stad. Bekijk het aanbod op Fletcher hotels en kies voor een kamer met extra luxe aanvullingen zoals bijvoorbeeld een bubbelbad op je kamer. Vaak is het tevens mogelijk om in romantische hotels te kiezen voor een verblijf inclusief een welkomstcocktail, bloemen op de kamer en een wellness-behandeling. Zo maak je van je verblijf een heerlijke ervaring.  

Luxe design hotels vergelijken

Zowel binnen als buiten Nederland kun je kiezen voor en echte design kamer. Met een modern interieur dat voldoet aan de hoogste eisen wat betreft comfort en luxe kun je genieten van een goede kamer. Ben je graag omringd door kunst of het beste van het beste of design-gebied? Dan kun je tegenwoordig zelfs kiezen voor een hotelkamer ontworpen door een top-designer zoals bijvoorbeeld Philip Starck. Over het algemeen is een verblijf in een design kamer wat prijziger, maar met een verblijf in dit soort hotels Nederland bezoeken (of een ander land) geeft een extra touch aan je vakantie. Via een website als Trivago kun je kiezen voor hotelkamers aan de hand van het profiel van het hotel en kun je kiezen voor de luxe die je wenst!

Goedkope budget hotels vinden juni 2024

Vind je het belangrijk om zoveel mogelijk geld in je vakantiebudget over te houden voor de leuke dingen zoals shoppen en uit eten gaan tijdens je trip? Dan is een budget hotel een prima oplossing! Veel hotelvergelijkers bieden hotelkamers aan met een minimum van 1 of 2 sterren. Bij deze hotels kun je rekenen op een schone kamer, maar heb je weinig extra faciliteiten of luxe. Wil je een simpele kamer met een goed bed? Dan is een budget hotel de oplossing voor jou! Het is wel belangrijk om te weten dat de sterrenclassificatie van hotelkamers per land nogal kan afwijken. Zo is een budget hotel met een laag aantal sterren in het buitenland inderdaad echt een simpel vormgegeven kamer tegen een lage prijs.

Overzicht met alle hotel aanbiedingen via internet

Op Booking.com kun je terecht voor het vinden van een goede kamer tegen een laag bedrag. Een appartement of hotel tijdens je vakantie? Zoek je hotels Nederland, België, Frankrijk of een ander buitenland? Reis je met het gezin of een groep vrienden? Dan is het wellicht interessant om een verblijf in een appartement te overwegen. Een appartement geeft je tijdens je vakantie de mogelijkheid om zelf te koken en de kosten van een verblijf in een vakantie-appartement vallen vaak laag uit als je deze deelt met de andere leden in je groep. Bekijk de opties voor het huren van een appartement en laat je goed informeren over de locatie van het appartement. Zo weet je zeker dat het mogelijk zal zijn om je favoriete plekken in je vakantieland te bezoeken.

Last minute hotel arrangementen

Ben je op het laatste moment op zoek naar een hotel? Of heb je gewoon zin om een weekendje weg te gaan en even te ontsnappen aan de sleur? Dan is een last minute hotel een goede optie. Via de hotelvergelijkers kun je snel en effectief zoeken naar een laatst beschikbare kamer tegen een bodemprijs. Ook kan het een goed idee zijn om in de laatste twee weken voor je uiterlijke reisdatum het hotel van je keuze op te bellen om te vragen naar eventuele acties, aanbiedingen en last minute prijzen. Zeker als je buiten het hoogseizoen reist is dit een goede manier om aan een goedkope hotelkamer te komen. Denk ook aan het feit dat hotelkamers (zeker buiten het hoogseizoen) in de toeristische steden vaak goedkoper zijn op doordeweekse dagen. Maak hier gebruik van. Je kunt eventueel ook kiezen voor andere accommodatietypes zoals een Stacaravan.