center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Italië

De strandvakantie is heerlijk onbezorgd vanaf de vakantieparken in Italië. In de parken zelf vindt u ontspanning voor jong en oud in een gezellige sfeer. De vakantie aan de kust maakt uw vakantie compleet. Zo kunt u kiezen voor een strand dat bij u past. De jonge gezinnen zullen plezierig kindvriendelijke stranden aantreffen bij Emilia Romagna, Veneto of Pesaro op Marche. Als u als vriendengroep lekker wilt uitgaan naar een dagje strand is Sicilië een bruisende bestemming. Bent u op zoek naar een rustig strand, kiest u dan voor een locatie als Toscane of Emilia Romagna. Voor de actieve strandgangers onder ons; bij Puglia, Lazio en Sardegna kunt u eindeloos genieten van duiken en snorkelen. Langs de hele Italiaanse kust vindt u mogelijkheden voor surfen en zeilen.

Vakantieparken in Italië

Ontdek de rijke cultuur vanaf de vakantieparken in Italië. De activiteiten in een vakantiepark en de unieke Italiaanse cultuur vormen samen de juiste ingrediënten voor uw vakantie. Een bezoek aan Rome is een aanrader als in de omgeving bent. U vindt hier een brede keus aan bekende en minder bekende cultuur. Denkt u hierbij aan de religieuze kunst, het Colosseum, Forum Romanum, Pantheon of de Sint Pietersbasiliek. Vergeet ook Vaticaanstad niet. San Marino ligt op het schiereiland. U vindt hier een kloostergemeenschap waar de tijd stil heeft gestaan. Culinair is Italië als vakantieland zeer aantrekkelijk met de pasta’s, wijnen, pizza’s en ijs. Bezoek de bruisende Italiaanse steden zoals Milaan, Venetië en Merano, Turijn of Genua. Elke stad heeft een eigen charme en schoonheid. Bekijk ook zeker eens de mooiste parken in Spanje of Griekenland.

Bekijk onder andere de regio’s Abruzzen, Basilicata, Calabrië, Campanië, De Marken, Emilia Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Ligurië, Lombardije, Molise, Piëmont, Puglia, Sardinië, Sicilië, Toscane, Trentino Zuid Tirol, Umbrië en Veneto.

De leukste Italiaanse activiteiten

Vanaf de vakantieparken in Italië is een vakantie met kinderen rijk gevuld. Op de parken zelf vindt u voor jong en oud amusement en georganiseerde activiteiten in een gastvrije sfeer. Daarnaast kunt u kiezen voor een bezoek aan een waterpretpark zoals bij Cecina-Aquavillage met de 60 meter lange Twister Black. Parc Avontentura Fosdinovo biedt zes survivalbanen van verschillende niveaus, Canevaworld in Lazise is een groot recreatiepark aan het Gardameer met een waterpark, attracties en rock star cafe. In Napolil vindt u een groot familiepretpark in een traditioneel jasje. Informeer in de nabije omgeving van uw vakantiebestemming naar de mogelijkheden. De strandvakantie en het watertoerisme is een andere hofleverancier van familievakanties. Een vakantie in Italië is zonder leeftijdsgrens.