center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Spanje

Ontdek de unieke Spaanse cultuur vanaf de vakantieparken in Spanje. Baskenland is een prachtige bestemming voor uw cultuurreis. Deze cultuurreizen bruisen van energie net zoals de Spaanse vakantieparken. Deze parken bieden talloze activiteiten voor de bezoekers ongeacht hun leeftijd. In het Baskenland vindt u mooie cultuur in de vorm van het Güggenheimmuseum in Bilbao, Euskalduna paleis, Iglesia de San Anton, Mercado de la Ribera-de grootste markt van Bilbao. Maak kennis met de stierenvecht-arena in Madrid evenals de stad zelf. Zowel de stad zelf als de stierengevechten zijn sensationeel. Bezoek Valenciastad met een stuk moderne stad, een stuk historische binnenstad met de Plaza del Virgin of de Zijdebeurs, kerken en paleizen of oude stadspoorten. U komt tijd te kort in Spanje. Bekijk ook de opties in Griekenland en Portugal.

Vakantieparken in Spanje

Een strandvakantie aan de Spaanse kust vanaf de vakantieparken is een actieve vakantie. Binnen de parken vindt u sport en amusement voor jong en oud; de stranden bieden zand, zon en zee. Op de Canarische eilanden kunt u genieten van uw strandvakantie en watersportactiviteiten zoals bij Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria en La Palma. De mooiste stranden liggen op het noorden en zuiden. Aan de westkust kunt u de ruige klippen en kleine baaien bewonderen. Bij Lanzarote liggen prachtige stranden zoals Playa Bastian, Playa Blanca of de Famara waar u heerlijk kunt surfen. Bij Tenerife liggen zwarte vulkanische stranden. Bij El Medano vindt u een mooi witgeel zandstrand. De vakantie aan de kust is van alle markten thuis.

Bekijk onder andere de regio’s Andalusië, Aragón, Asturië, Balearen, Baskenland, Canarische Eilanden, Cantabrië, Castilië en León, Castilië La Mancha, Catalonië, Extremadura, Galicië, La Rioja, Madrid, Murcia, Navarra en Valencia.

Geniet van de Spaanse omgeving

Vanaf de vakantieparken in Spanje kunt u kiezen voor diverse buitenactiviteiten. Het landschap van Spanje is heel afwisselend met heuvelachtige regio’s, strand en groene binnenlanden. Bezoek het Aquarium in San Sebastian, een museum over het leven onder water, het leven en werken van de vissers van toen. U kunt een trip maken langs de koraalriffen met de boot. De Spaanse bergen mag u en kunt u niet missen. Kies voor de wintersport in Pas de la Casa, Arinsal en Soldeu. Ontdek Andorra op de mountainbike met makkelijke en meer uitdagende routes. De wandelvakantie in de zomer biedt prachtige mogelijkheden voor de liefhebbers van natuur, rust en buitensporten. Zowel aan de kust als in de binnenlanden kunt u actief genieten.