center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Goddert

Een verblijf boeken op een mooi vakantiepark in Goddert en omgeving? Een vakantieresort is ontzettend populair: de verblijven zijn ruim opgezet, vrijwel alles is aanwezig, voor kinderen is er een zwembad en speelparadijs en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Kortom: ideaal voor een weekend met de kinderen of juist voor een weekendje met vrienden. Op onze vakantiepark-vergelijker delen wij nuttige info en een keuzehulp voor familieparken in deze streek. Bij onze samenwerkende reisorganisaties boek je razendsnel een stacaravan of huisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Goddert.

  • Goddert is een groene en behaaglijke vakantielocatie in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Recreatieparken nabij deze plek zijn zeer populair. De reden daarvan is natuurlijk de veelzijdige groene natuur.
  • Maandelijks heeft de regio veel te bieden. Wat dacht je van skeeleren en tevens bowlen.
  • In deze streek zijn veel kindvriendelijke vakantieparken met zwembad, kinderboerderij, speelhallen, speeltuin, entertainment, kidsclubs.
  • Vakantiebungalows op campings in de buurt kosten gemiddeld ongeveer €63 voor 1 dag.
LocatieGoddert
OmgevingRijnland Palts
LandDuitsland
Temperatuur13 graden celcius
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol betalenDe wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Tarief voor weekend weg€289

Bungalowpark in de buurt van Goddert boeken

Goddert is geliefd omwille van het veelzijdige landschap en de diversiteit in excursieaanbod. Op een vakantiepark op deze plek zal je niet snel verveeld raken. Tot rust komen en ontspannen in een knusse bungalow of met je beste vrienden in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In onderstaand gedeelte leggen we stap voor stap uit op welke manier jij zo’n vakantiehuisje in Goddert vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Goddert reserveren

  1. Bepaal een geschikt park

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Binnen Europa vind je meerdere parkketens als Europarcs, Libéma, Center Parcs, Molecaten, Roompot, Belvilla en RCN, Hogenboom, Pierre & Vacances, Succes Holidayparcs, Sunparks, Topparken. Maar wat dacht je van Dancenter, Novasol, Upladparcs, Holidaysuites, FranceComfort, Interhome. Je hebt ook kleinschalige losse parken en diverse mogelijkheden via platformen zoals Airbnb, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl, Voordeeluitjes, Booking.com. Bekijk kritisch de algehele ligging en wat er is op het gebied van faciliteiten. Denk dan aan verwarmd buitenzwembad en minigolf.

  2. Kies dag van aankomst en vertrek

    Kies een geschikte vertrekdag en bereken de totale periode (aantal vakantiedagen). Geliefde vakantieperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en uiteraard ook schoolvakanties. Boek je een paar weken voor aankomst? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Belangrijk: geeft altijd het juiste aantal reizigers op.

  3. Zoek uit welke huuraccommodaties er zijn

    Je kan nu zoeken in een opsomming met alle beschikbare groepsaccommodaties, chalets, cottages, bungalows, huisjes, stacaravansen wellicht ook safaritenten, staplekken, tiny houses, ingerichte tenten, glamping-opties. Raadpleeg ook de foto’s en kijk op welke faciliteiten je recht hebt (voorbeelden zijn vaatwasser, open haard, bubbelbad, draadloos internet, terras, televisie). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en ga verder met het type accommodatie dat in lijn is met jouw ideale vakantie.

  4. Extra’s toevoegen

    Maak het jezelf nog gemakkelijker met extra pakketten. Wat te denken van een handdoeken- en keukendoekenpakket, ontbijt en lunch of kids-arrangementen. Neem je een baby, peuter of kleuter mee, maar is de auto vol? Wellicht is er een chalet met o.a. een kinderstoel, speelhoek, reisbedje, traphek, box, speelkleed.

  5. Boeking afronden

    Controleer het gekozen vakantiehuisje en de periode en vul alle gegevens in. De betaling en onkosten overmaken kan jij moeiteloos doen aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals iDeal, Creditcard of overschrijving. Het wordt aanbevolen om een klantaccount aan te maken. Mede daardoor kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, een annulering of wijziging doorgeven of extra’s toevoegen.

vakantieparken-goddert-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Goddert (Rijnland Palts)

Via vakantieparkonline.nl check je 365 dagen per jaar goedkope bungalow actiecodes bij toonaangevende formules als Landal GreenParks, Belvilla, Roompot, Europarcs, Interhome, Center Parcsmaar ook reisorganisaties zoals Stip Reizen, Sunweb, Prijsvrij, TUI, D-reizen. Bekijk ook Vakantiediscounter, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Oad. Veel mensen kiezen voor de last-minute reizen en de royale vroegboekkortingen. Selecteer jouw favoriete park en bekijk direct de verschillende acties en aanbiedingen. In het stukje hieronder treft jij de te kiezen voordeelacties en promoties voor april 2024.

  • Er zijn last-minute aanbiedingen in april. Dan is een extra voordeel te verkrijgen als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting betekent een speciale lage prijs als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Kortingvouchers kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: extra voordeel voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark arrangementen: Combineer het vakantiepark met nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Vermijd het hoogseizoen: In de maanden juli en augustus (schoolvakantie) is het extra druk.

Keuzegids: kies een recreatiepark dat past bij jouw wensen

Ervaar het bijzondere Goddert en ervaar een reis met de lekkerste gerechten uit de lokale keuken, uitdagende activiteiten en ontspannende momenten. Eropuit met de kinderen, met jouw vriendengroep, de familie of alleen met jouw partner? Voor groepen klein en groot is er een geschikte accommodatie. Op deze website bieden we een helpende hand bij het zoeken naar het beste vakantiepark in Goddert! We bieden ook meer info over Zelfstandige parken.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

De familieparken rond Goddert hebben echt een rustige ligging in de natuur. Houd jij van een camping of resort met een exclusieve of bijzondere ligging? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (in bijvoorbeeld een zwemvijver, beekje, recreatieplas, rivier).
  • Vakantieparken in het bos: lekker wandelen, fietsen of mountainbiken.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig oud & nieuw vieren zonder harde knallen.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: combineer jouw vakantie met een dagje uit.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

De meest luxe recreatieparken rondom Goddert vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties, en wil je je nergens druk om maken? Kijk dan tussen de premium verblijven op luxe bungalowparken en kies een vakantie waarbij alles draait om gemak en verwennerij. Echt genieten in een wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een jacuzzi, whirlpool, privé zwembad, sauna. Je kunt soms tegen betaling ook naar de massage in de spa.

  • Wellness / Spa: een ultiem verwenmoment.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het ultieme gevoel van ontspanning in een hottub.
  • Privé zwembad: profiteer van exclusieve toegang tot een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: geniet van een heerlijke massage of beautybehandeling.
  • Verzorgingstype: profiteer van halfpension, logies en ontbijt, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: een park voor volwassenen (kindern onder de 18 niet toegestaan).

Overzicht kindvriendelijke parken met zwembad Rijnland Palts

Zo’n familiepark is een aanrader voor een weekendje of week vakantie met het gezin. Het is in dat geval fijn dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Voorbeelden zijn: indoor-speeltuin, speeltoestellen, speelpark, theater, sportvelden, spelletjes. In Duitsland heb je de keuze uit betaalbare gezinsparken met meerdere zwembaden. Soms zelfs met: (verwarmd) buitenbad, peuterbad, waterglijbanen, (overdekt) binnenbad, stroomversnellingen, waterattracties. Steeds vaker boek je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, bolderkar, traphekje, babybadje, reiswieg, wandelwagen. Voor wat oudere kinderen is een omheinde tuin prettig.

  • Subtropisch binnenbad: een luxe subtropisch zwemparadijs op loopafstand van jouw huisje.
  • Verwarmd buitenbad: geniet in het buitenzwembad met leuke speeltoestellen.
  • Privé (binnen) zwembad: je bent niet afhankelijk van het weer om te zwemmen.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: grasveldje met bedjes, parasol, overkapping, horeca en animatie.
  • Speeltuin / speelhal: diverse speeltoestellen verspreid over het park (of indoor).

Mooiste vakantiepark Goddert online reserveren?

Bekijk de mooiste accommodaties Duitsland en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Goddert met hond? In de buurt van deze plaats zijn verschillende vakantieaccommodaties beschikbaar waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. Daarna lekker bijkomen in het huisdiervriendelijke huisje. Deze streek is perfect voor bezoekers met honden.

  • In en rondom deze bestemming zijn er veel parken waar honden mee mogen.
  • Bij het boeken geef je de huisdieren door. Dit kost ongeveer €5 p/nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden soms bijzondere voorzieningen: hondenstrand, omheinde tuin, hondenmand, hondenbench, voerbakken, ruime wandelgebieden.

Zoek een passende accommodatie

Doorgaans kies je uit allerlei leuke huisjes. Elke accommodatie heeft zowel voor- als nadelen. Bijgaand tref je een korte lijst met de meest alledaagse recreatiewoningen. Of bekijk eens de pagina over parken als: Recreatiepark De Voorst, Pierre & Vacances Résidence Les Platanes & Pierre & Vacances Résidence Le Port.

  • Bungalow: een exclusief huisje die van alle gemakken is voorzien.
  • Chalet / lodge: een houten boshuisje, voorzien van alle gemakken.
  • Appartement: met een hotelkamer wordt alles voor je geregeld (soms ook ontbijt).
  • Stacaravan / Mobile home: je vakantie start gelijk als je deze recreatiewoning binnenkomt.
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: een ruime / grote staplek voor je vouwwagen, tent of camper.

Info over de meest gekozen reisperiodes

De populaire vakantieresorts in de buurt van Goddert zijn 12 maanden per jaar open. In de populaire schoolvakanties is het extra druk. We raden aan om voor feestdagen en vakanties tijdig een reservering te plaatsen. In onderstaand schema lees je een samenvatting over de meest voorkomende vakantieweken.

  • Weekendje weg: jezelf even een paar dagen terugtrekken in de natuur.
  • Midweek: een kleine vakantie van 4 nachtjes met aankomst vaak op maandag.
  • Week: kom volledig tot rust door 8 dagen (7 nachten) weg te boeken.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen bezoeken dan een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op bekende Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) is het gezellig druk op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: de krokusvakantie is een heerlijke tijd voor een bungalowpark (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: van (27 april t/m 5 mei 2024). Met het hele gezin naar een prachtig groen bospark.
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Reserveer groepsaccommodaties tot wel 22 personen

Zoek je een groepsaccommodatie in Goddert voor een comfortabel familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Kies dan voor een groepsverblijf: dit is een lekker ruime en karakteristieke recreatiewoning met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. Het recreatiepark heeft voldoende mogelijkheden voor iedereen: denk aan lasergamen en minigolfen. In de opsomming hieronder check je de voordelen van kleine & grote vakantiehuizen in Goddert.

  • 2 personen: bijvoorbeeld een toffe tiny house voor stelletjes.
  • 3/4 personen: beschikbaar met tweepersoonskamers en eenpersoonsbedden.
  • 5/6 personen: heerlijke bungalow met o.a. eigen badkamer, sanitair en open haard.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: op de vertrekdag gelijk vertrekken zonder verplichte eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Een extra groot vakantiehuis inclusief 6 of 7 slaapkamers. Vrijwel altijd met bedlinnenpakket, terras, keuken incl. vaatwasser enz.
  • 13/14 personen: In de meeste bungalow heb je de beschikking over internet en televisie.
  • 15/16 personen: een comfortabele villa met kindermeubilair inbegrepen en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, kookgedeelte, diepvries, balkon, wasmachine, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.
  • 20+ personen: een top-vergaderlocatie voor trainingen, workshops of brainstorms.

Kostenindicatie van een familiepark april 2024

Alles weten over de tarieven van een vakantieverblijf huren in Goddert? In de tabel hieronder vind je de huidige prijzen van een weekend (vrijdag tot maandag) in meerdere soorten huisjes. Op deze site bekijk je ook de leukste parken in en rondom Gleiszellen gleishorbach, Gleisweiler & Glees.

Type accommodatieKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€433
Chalet€385
Stacaravan / Mobil Home€241
Ingerichte tent€193
Groot vakantiehuis€1156
Gemiddelde tarieven meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Goddert.

Vind en boek de meest unieke kindvriendelijke bungalowparken in de omgeving

Bekijk de last-minute aanbiedingen en boek eenvoudig en snel online!

Vakantieparken Goddert vergelijken: De meest gekozen reisorganisaties en parken

Mobil homes tot aan villa’s kan je boeken bij zeer diverse touroperators. Voorbeelden zijn vakantieparken, websites waar je particuliere huisjes kunt boeken en snel groeiende platforms als Booking.com & Airbnb. Wij behandelen de erkende verhuurbedrijven in het stukje hieronder.

  • Center Parcs: Ruime keuze aan (vernieuwde) cottages.
  • Roompot: Betalen, wijzigen, omboeken via je online account.
  • Landal GreenParks: Ook luxe huisjes met jacuzzi en sauna beschikbaar.
  • Topparken: Bomvol faciliteiten voor jonge en oudere gasten.
  • Europarcs: Voor een heerlijke vakantie met vrienden, familie of groepen.
  • Novasol: Met een aanbod van 50.000 huizen een van de grootste aanbieders in Europa.
  • Belvilla: Jouw garantie voor een geweldige vakantie.
  • Natuurhuisje: Leuke exclusieve vakantiehuisjes met jacuzzi of sauna.
  • Bungalowspecials: Boek rechtstreek parkvakantie met korting bij deze reiswebsite.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: Elke vakantiewoning wordt vooraf grondig gecontroleerd.
  • Booking.com: Hier vind je zowel grote hotelketens als kleine particuliere huisjes.
  • Airbnb: Grote en kleine woningen huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: Corendon, Vakantiediscounter, D-reizen, Thomas Cook, TUI, Prijsvrij voor een gedenkwaardige verre reis of een comfortabele all-inclusive reis.

Bekijk de weersvoorspellingen (7 dagen)

In deze plek heb je een aangenaam zeeklimaat. De periode met de meeste toeristen is mei, juni en september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 13 graden celcius. De maand juli is gemiddeld gezien de heetste tijd (29 graden °C). In de weertabel vind je de 7-daagse weersvoorspellingen in het gebied van vakantiebestemming Goddert (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Veelgestelde vragen over een recreatiewoning huren

Waarom kiezen voor een vakantieresort in Goddert?

Goddert is een mooie regio met veel activiteiten. Je krijgt hier vrijwel direct het echte vakantiegevoel. Vakantie in een stacaravan of huisje op een gezinspark kent tal van voordelen. Er zijn ontzettend veel voorzieningen, er is veel te doen voor kinderen en je verblijft direct in de natuur.

Mag mijn hond mee op het vakantiepark?

Ja, je hebt vakantieparken met hond toegestaan in Goddert en de directe omgeving. Doorgaans kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per vakantieverblijf. Uiteraard zijn hiervoor regels: honden moeten aangelijnd zijn en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik allemaal doen in de regio?

Goddert hoort bij Rijnland-Palts, in Duitsland. Het is al jaren een avontuurlijke Duitse en natuurrijke omgeving. In deze groene omgeving kun prima ontspanning zoeken en er is voldoende te beleven. Houd je van een dagje uit? Er zijn tal van bestemmingen voor een uitstapje naar schitterende dorpjes en dierentuinen. Ben jij sportief aangelegd? Vul je dag dan met bijvoorbeeld paardrijden, kanoën, varen, klimmen, kajakken, watersporten.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een accommodatie reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Goddert is doorgaans al mogelijk vanaf €63 per dag. Deze kosten liggen wat hoger t.o.v. een particulier vakantiehuis of een staanplaats voor jouw tent op de camping. Voor deze extra prijs ben je zeker van diverse extra faciliteiten zoals: eigen terras, eigen badkamer, extra privacy, eigen slaapkamer, hottub, open haard. Boekingstip: boek ruim van tevoren (vroegboekkorting) of boek met last-minute voordeel om nog goedkoper weg te gaan.

Plaats een reactie