center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark De Pampel vergelijken

Vakantiepark De Pampel goedkoop boeken in april 2024? Het is een heerlijk recreatiepark in Hoenderloo (Gelderland, Nederland). Een ontspannen resort voor een onvergetelijk familieweekend of even er tussenuit met vrienden. Een prachtige plek voor jonge en oudere gasten. De accommodaties hebben een gunstige ligging. In dit gebied kan je erg mooi fietsen en wandelen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op deze pagina helpen we je met veel nuttige informatie en helpen we bij het goedkoop boeken van vakantiepark De Pampel.

VakantieparkVakantiepark De Pampel
KetenZelfstandig
AdresWoeste hoefweg 35
Postcode7351 TN
PlaatsHoenderloo
RegioVeluwe
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Nee
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Vakantiepark De Pampel goedkoop boeken

Op Vakantiepark De Pampel kom je helemaal tot rust! Je komt echt los van de dagelijkse sleur, een mooie tijd doorbrengen met je geliefden en lekker bezig zijn in de buitenlucht. Allemaal mogelijk vanuit jouw behaaglijke accommodatie op dit luxe vakantiepark van de verhuurorganisatie in Hoenderloo. Eenvoudig online reserveren voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie of de kerstvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In het stappenplan hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Stappenplan: voordelig Vakantiepark De Pampel reserveren

  1. Selecteer aankomstdatum en aantal personen

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Bijvoorbeeld een week, 2 weken, midweek of een kort / lang weekend. Hierna volgt direct wat de huidige beschikbaarheid is. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Selecteer een accommodatie

    Maak een keuze uit de verschillende bungalows. Je vindt hier de grootte van het huisje, aantal losse slaapkamers, en aanvullende onderdelen zoals open haard, wifi, afwasmachine, koffiezetapparaat, douche, bad & magnetron, kinderbed, diepvries, oven, kinderstoel, radio/televisie. Vergeet ook niet de foto’s te bekijken. De XL-groepsaccommodaties zijn al vroeg in het seizoen niet meer boekbaar. Soms kan je meerdere cottages naast elkaar reserveren.

  3. Extra pakketten toevoegen

    Geef jij de voorkeur aan een vakantie naar Vakantiepark De Pampel in Hoenderloo? Dan gaat er flink wat bagage mee. De auto zit dan al snel vol. In veel gevallen zijn er speciale extra’s die er voor je geregeld worden. Zo beperk je de bagage die je moet meesjouwen. Wat soms wordt aangeboden is bedlinnen, ontbijt en diner, een boodschappenpakket, kinderbedje, lakenpakket en fietsen of internet.

  4. Online reserveren en betalen

    Check de reservering goed. Kijk goed of de gekozen reistijd en de gekozen accommodatie(s) goed staan. Vervolgens vul je jouw contactgegevens in. Optioneel is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. De rekening betalen (aanbetaling) kan jij vaak regelen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Inpakken en vertrekken

    Voordat je vertrekt bekijk je de spullen die standaard in het vakantiehuisje aanwezig zijn. Dit vakantiehuisje op park De Pampel (Zelfstandig) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is nooit verkeerd om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Praktische spullen bijvoorbeeld vaatwastabletten en waxinelichtjes. Zo kan jouw vakantie direct bij aankomst beginnen en vermijd je zoveel mogelijk de lokale (dure) supermarkt.

Vakantiepark De Pampel vandaag online boeken

Selecteer een vertrekdag en boek jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Vakantiepark De Pampel april 2024

Lekker met elkaar lekker goedkoop naar dit fijne recreatiepark in Hoenderloo? de verhuurorganisatie heeft over het algemeen voordelige aanbiedingen en acties. Soms kan je profiteren van vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst waardoor je extra korting zal ontvangen. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Wanneer je enkele dagen voor vertrek boekt kan je soms met wel 50% korting boeken. Natuurlijk moet je dan niet zulke hoge eisen stellen. Met name in het hoogseizoen en de schoolvakanties is het bungalow-aanbod niet groot. Op sites als Kortingscode.nl en Groupon bekijk je vaak gunstige kortingscodes. Een kortingscode Vakantiepark De Pampel geeft extra korting of gratis extra’s. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij de verhuurorganisatie? Kijk dan ook even in hun laatste e-mails. Regelmatig sturen ze berichten met geweldige kortingsacties voor families die al eerder zijn geweest. We vertellen je ook graag meer over Herfstvakantie.

Praktische bespaartips voor jouw boeking

  1. Vakantiepark De Pampel vroegboekkorting april 2024: Een vroege boeking levert extra korting op.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Reserveer binnen 6 weken voor de aankomstdag.
  3. Schoolvakanties: Probeer weken te kiezen in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Kijk eerst naar je eigen reis- en annuleringsverzekering om te kijken of dit nodig is.
  5. Diner en Restaurants: Ga niet elke avond uit eten maar kook ook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting als er jonge kinderen mee gaan.
  8. Wellness / luxe villa: Neem niet de meest luxe chalet.

Zoeken op reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Hoenderloo is eigenlijk elke periode van het jaar een aanrader. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. Onderstaand bekijk je aanvullende informatie.

  • Weekendje weg: Een lekker lang weekend met vrienden en familie.
  • Midweek weg: Een korte lekkere break in de week om er even tussenuit te gaan.
  • Week weg: Een comfortabel huurhuisje voor een hele week (8 dagen).
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): In de krokusvakantie zijn de huisjesparken vaak gezellig druk.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Pak de fiets en ga eropuit in in de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Volop waterpret in een zwembad, meer of plas.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Gezellig aangeklede parken tijdens de kerstdagen.
  • Oud en nieuw: Kies bewust voor een vuurwerkvrij park.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Een leuke invulling van het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het Paasweekend van vrijdag t/m maandag is ideaal voor een lang weekend weg.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Ga er met het hele gezin op uit tijdens het hemelvaartweekend.

Accommodaties en reisgezelschap

Het vakantiepark De Pampel is geschikt voor iedereen. Een gezinsweekend, een trip met vrienden of lekker met z’n tweetjes zijn. Het familiepark en deze provincie hebben voldoende te bieden.

  • Familieweekend: Ruime familie accommodaties middenin het groen.
  • Gezinnen met kinderen: Gezellige en knusse accommodaties op een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Een aangenaam groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Een lang weekend samen met je partner genieten (soms met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Luxe vakantiebungalows voor de 60-plusser.
  • Invaliden / gehandicapten: Een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden.

Ligging, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit heerlijke vakantieresort Vakantiepark De Pampel is gelegen in Hoenderloo, in het welbekende Gelderland. Mensen zijn dol op deze mooie groene reisbestemming. Het gebied is geschikt voor een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. De ligging en het park kunnen we specificeren in een paar kenmerken: Rust en ruimte, Landelijk, Heuvels / bergen, Nabij manege, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk, Luxe. De meest belangrijke faciliteiten zijn: Pinautomaat, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Boodschappenservice, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Terras, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Pizzeria, Snackbar, Supermarkt, Telefooncel, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Trampoline/Springkussen, À la carte restaurant, Pierenbad, Glijbaan, Speelbos, Stortplaats chemisch toilet, Warme douches (gratis), Toiletten, Afwasplaatsen, Nederlands, Engels, Duits. Bekijk ook eens andere geschikte parken als: Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure, Pierre & Vacances Résidence Les Rivages du Parc en Pierre & Vacances Résidence Les Rivages des Issambres.

Weersverwachtingen Hoenderloo (Gelderland)

Bijgaand tref je de weersvoorspellingen voor Hoenderloo in Nederland (Veluwe). Je vindt hier de actuele weersverwachting voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en komende week. Zorgt altijd voor voldoende warme kleren. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en prognose voor komende 7-dagen

Volledig ontzorgd familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Kies een van de parkvakanties en reserveer in een paar minuten jouw verblijf!

FAQ met veelgestelde vragen over het campingpark

Waar ligt Vakantiepark De Pampel?

Het bungalowpark ligt in Hoenderloo in de overkoepelende regio Gelderland in Nederland. Het hotel adres is Woeste hoefweg 35 – postcode 7351 TN. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 62,4 kilometer. De actuele reistijd is +/- 0,5 uur. Vakantiepark De Pampel is een gezellige camping in de bosrijke omgeving van Hoenderloo. Overnacht in een knusse boerderij en kom volledig tot rust tijdens een wandeling over de Gelderse heide.

Over welke faciliteiten beschikt de verhuurorganisatie in Hoenderloo?

Het vakantieresort beschikt over voldoende voorzieningen voor een heerlijk verblijf. De populairste hotel voorzieningen zijn: Pinautomaat, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Boodschappenservice, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Terras, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Pizzeria, Snackbar, Supermarkt, Telefooncel, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Trampoline/Springkussen, À la carte restaurant, Pierenbad, Glijbaan, Speelbos, Stortplaats chemisch toilet, Warme douches (gratis), Toiletten, Afwasplaatsen, Nederlands, Engels, Duits.

Wat kan je binnen en buiten het hotel?

Op en rondom het hotel hoef je je niet te vervelen. Je geniet hier van een heerlijke natuur waar je urenlang kunt fietsen of wandelen of ga iets actiefs doen (varen). Enkele kenmerken zijn: Rust en ruimte, Landelijk, Heuvels / bergen, Nabij manege, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk, Luxe. Heeft Vakantiepark De Pampel een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. Je ook een bezoek brengen aan goede restaurants en snackbars. Ook een openbaar vervoer, bakkerij, bank, postkantoor, apotheek zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Kan ik mijn hond meenemen?

Veel mensen gaan graag met huisdier op vakantie. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals de kust, in de natuur, het strand, in de bossen, aan zee. Soms is het niet toegestaan in een bepaalde accommodatie. Over dit park kunnen we zeggen: Honden en katten moeten thuisblijven en mogen niet mee. Huisdieren zijn dus niet toegestaan op het park.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Controleer voor vertrek de inchecktijden. Voor aankomst geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Een eerdere inchecktijd in overleg. Dan kan je al wat eerder op de dag het park op. Wanneer je het park verlaat geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Laat het huisje schoon achter. Controleer of eindschoonmaak is inbegrepen.

Vakantiepark De Pampel reviews

Wil jij je meer verdiepen in een vakantie naar dit park van de verhuurorganisatie? Recensies van mensen die al eerdere zijn geweest zijn soms erg verhelderend. De ervaringen bieden een goede kijk op de pluspunten maar ook de minpunten van het bungalowpark. Je kunt dan denken zaken als prijs-kwaliteitverhouding, ligging, de kwaliteit van de accommodaties, kindvriendelijkheid, service. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Via het formulier hieronder plaats je een eigen review. Dankzij jouw beoordeling help je andere gebruikers bij het zoeken naar een mooie vakantie. Onderstaand lees je beschikbare recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie