center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark De Lourenshoeve vergelijken

Vakantiepark De Lourenshoeve goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een modern recreatiepark in Den Ham (Overijssel, Nederland). Een ontspannen resort voor het jaarlijkse familieweekend of juist voor een weekendje met vrienden. Een prachtige plek voor jonge en oudere kids. De huisjes hebben een mooie ligging. Rondom deze plek kan je geweldig fietsen of wandelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op onze vakantieparken-vergelijker delen we belangrijke informatie en helpen we bij het goedkoop boeken van vakantiepark De Lourenshoeve.

Naam recreatieparkVakantiepark De Lourenshoeve
KetenZelfstandig
AdresFlierdijk 1
Postcode7683 RA
PlaatsDen Ham
RegioTwente
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 14.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Vakantiepark De Lourenshoeve goedkoop boeken

Op Vakantiepark De Lourenshoeve kan je heerlijk ontspannen. Even uit de dagelijkse routine, quality time doorbrengen met je partner en lekker op je gemak de omgeving ontdekken. Lekker ontspannen vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit populaire vakantiepark van de verhuurorganisatie in Den Ham. Deze kans niet missen? Ga dan online reserveren voor de voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie of de herfstvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In het gedeelte hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Uitleg: in 5 stappen voordelig Vakantiepark De Lourenshoeve reserveren

  1. Kies reisdatum en aantal medereizigers

    Kies het aantal nachten. Veel gasten kiezen voor een weekje weg, weekend, midweek of maar liefst 2 weken. De website toont of er iets beschikbaar is in de gekozen periode. Vergeet niet het aantal personen op te geven (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Selecteer gewenste accommodatie

    Welke bungalow heeft jouw voorkeur? Je kan filteren op de grootte van het huisje, 1-2 persoonsbedden in de slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van bad, afwasmachine, koffiezetapparaat, douche, terras, open haard & diepvries, kinderstoel, kinderbed, radio/televisie, koelkast, magnetron. Vaak zijn er vooraf duidelijke foto’s te bekijken. Eventuele groepsaccommodaties zijn doorgaans al vroegtijdig volgeboekt. Je kunt vaak meerdere cottages naast elkaar kiezen.

  3. Extra pakketten kiezen

    Ben je aan het kijken naar een vakantie naar Vakantiepark De Lourenshoeve in Den Ham? Dan wil je doorgaans veel spullen meenemen. De auto zit dan al snel vol. In veel gevallen zijn er extra’s die al klaargezet worden. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Hierbij kan je denken aan bedlinnen, handdoekenpakket, kinderbedje, een boodschappenpakket, lakenpakket en mountainbikes of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Loop de reservering opnieuw na. Loop na of de aankomstdatum en het aantal personen goed op de bevestiging staan. Vervolgens vul je jouw contactgegevens in. Optioneel is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. Betalen (aanbetaling) doe je doorgaans met de welbekende betalingsmethoden: CreditCard, iDeal of via overschrijving. Voor omboeken en annuleren zie website park.

  5. Voorbereidingen treffen voor vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met de spullen die standaard in het vakantiehuisje aanwezig zijn. Een dergelijk vakantiehuisje op park De Lourenshoeve (Zelfstandig) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is soms verstandig om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Handig om bij je te hebben zijn keukenlinnen en waxinelichtjes. Zo kan jouw vakantie direct bij aankomst beginnen en vermijd je zoveel mogelijk de lokale (dure) supermarkt.

Vakantiepark De Lourenshoeve nu online boeken

Kies jouw periode en boek jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Vakantiepark De Lourenshoeve april 2024

Wil jij met vrienden genieten in dit welbekende recreatiepark in Den Ham? de verhuurorganisatie heeft doorgaans aanlokkelijke aanbiedingen en acties. Een bekend voorbeeld is de vroegboekkorting: dit houdt in dat je heel vroeg je vakantie boekt voor bijv. het hoogseizoen waardoor je recht hebt op meer korting. Ook last-minutes zijn interessant. Als je vlak voor de vertrekdatum boekt ontvang je soms hele hoge kortingen. Wellicht is de accommodatie van je voorkeur dan niet beschikbaar. Met name in het hoogseizoen als de kinderen vakantie hebben is het bungalow-aanbod niet groot. Via portalen als Spydeals.nl of Groupon.com check je regelmatig scherpe promoties. Zo’n kortingscode Vakantiepark De Lourenshoeve biedt dan meer korting of extra’s. Heb jij in het verleden als eens een bezoek gebracht aan de verhuurorganisatie? Kijk dan ook zeker even in je mail. Als klant sturen ze berichten met leuke kortingsacties die gericht zijn aan mensen die al eens geboekt hebben. We vertellen je ook graag meer over Vliegtickets.

Praktische bespaartips voor jouw boeking

  1. Vakantiepark De Lourenshoeve vroegboekkorting april 2024: Boek in het voorseizoen jouw vakantie.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Restvoorraad huisjes huren in de week van vertrek.
  3. Schoolvakanties: Er zijn grote prijsverschillen tussen het hoog- en laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Boek niet zomaar een reis- en annuleringsverzekering bij jouw huisje.
  5. Diner en Restaurants: Heb je een keuken? Kook dan zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Een betaalbare vakantie voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting voor gezinnen en vriendengroepen.
  8. Wellness / luxe villa: Beperk je chalet-keuze tot comfort i.p.v. premium of exclusief.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Den Ham is normaal gesproken het hele jaar open. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. Bijgaand lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Boek 3 nachten weg in een huisje.
  • Midweek weg: Een vakantie van 5 dagen (ma t/m vrij).
  • Week weg: Acht dagen (zeven nachten) in een huurhuisje overnachten.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Een aangename en lekker rustige periode op het huisjespark (krokusvakantie).
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): In de lente kun je vaak veel leuke activiteiten ondernemen.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Heerlijk zwemmen in een plas, meer of het zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Lekker gezellig samenkomen rondom het haardvuur in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Lekker opwarmen en eten tijdens de kerstdagen in een luxe bungalow.
  • Oud en nieuw: Samen proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar!
  • Pinksteren (19 mei 2024): In het pinksterweekend kunnen de temperaturen al lekker oplopen.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een park voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Reserveer een cottage voor het hemelvaartweekend.

Jouw reisgezelschap

Het vakantiepark De Lourenshoeve is geschikt voor iedereen. Een weekend weg met familie, een vriendenweekend of een romantisch avontuur met je geliefde. Het recreatiepark en deze provincie bieden veel mogelijkheden voor excursies.

  • Familieweekend: Samen met de hele familie op vakantie in een familie accommodatie.
  • Gezinnen met kinderen: Een kindvriendelijk vakantiepark heeft veel voordelen.
  • Groepen: Zoek naar grote vakantiehuizen voor 12-14 vrienden (met o.a. een sauna).
  • Stellen: Romantische huisjes inclusief jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een speciale vakantiebungalow voor 55-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Onbezorgde rolstoel vakanties en aangepaste vakantiewoningen (op aanvraag).

Omgeving, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit vakantieresort Vakantiepark De Lourenshoeve ligt in het leuke Den Ham, in het veelzijdige Overijssel. Het gaat om een mooie bruisende regio. Er is veel mogelijk. Denk aan erop uit met de fiets of een lange wandeling. De ligging en het park kunnen we samenvatten in verschillende steekwoorden: Rust en ruimte, Landelijk, Nabij manege, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk. De meest belangrijke faciliteiten zijn: Wasserette, Manege, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Vuurwerk vrij, Terras, Broodjesservice, Nederlands, Engels, Duits. Bekijk ook eens andere parken zoals: Les Chalets des Cimes, Les Chalets des Ayes en Les Chalets de l’Arvan.

Weersverwachtingen Den Ham (Overijssel)

In de onderstaande tabel vind je het huidige weerbericht voor Den Ham in Nederland (Twente). Je leest het huidige weer voor vandaag (maandag 29 april 2024) en voor de komende dagen. Het is altijd goed om wat extra warme kleren in de tas te stoppen. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de weekverwachting

Volledig ontzorgd familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Maak een keuze uit de parkvakanties en boek een heerlijk verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Vakantiepark De Lourenshoeve?

Het vakantiepark ligt in Den Ham in het gebied Overijssel in Nederland. Het hotel adres is Flierdijk 1 – postcode 7683 RA. De afstand tot Utrecht is 122,4 km. De verwachte reistijd is plus minus 1,5 uur. Aan de voet van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt het gezellige Vakantiepark De Lourenshoeve. Het vakantiepark wordt omringd door schitterende bossen en uitgestrekte heidevelden.

Welke faciliteiten heeft de verhuurorganisatie in Den Ham?

Het bungalowpark beschikt over tal van faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. Voorbeelden van hotel voorzieningen zijn: Wasserette, Manege, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Vuurwerk vrij, Terras, Broodjesservice, Nederlands, Engels, Duits.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de omgeving van het hotel hoef je je niet te vervelen. Breng een bezoek aan een natuurgebied waar je in alle stilte kunt wandelen of fietsen of ga sporten (skeeleren). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Rust en ruimte, Landelijk, Nabij manege, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk. Heeft Vakantiepark De Lourenshoeve een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de omgeving vind je allerlei restaurants en winkels. Ook een supermarkt, openbaar vervoer, postkantoor, bakkerij, apotheek zijn ook in de buurt aanwezig.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Voor veel mensen is het pas vakantie als het huisdier meekan. In bepaalde regio’s is het extra leuk zoals het strand, aan het water, in de natuur, in de bossen, aan zee. Niet elke accommodatie is helaas zomaar geschikt. Op dit park zijn dit de regels: Ja, honden en katten mag je meenemen. Je betaalt daarvoor een vergoeding.

Met welke inchecktijd en uitchecktijd moet ik rekening houden?

Bekijk voor je van huis gaat de uiterlijke inchecktijden. Tip voor aankomst: Check-in vanaf: 14.00 uur. Een eerdere inchecktijd in overleg. Dan kan je al wat eerder op de dag het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Vakantiepark De Lourenshoeve reviews

Ga je binnenkort op vakantie naar dit vakantiepark van de verhuurorganisatie? Ervaringen van vaste klanten bieden dan veel waarden. Dergelijke ervaringen beschrijven bijvoorbeeld de actuele staat van dit bungalowpark. Deze beoordelingen hebben vaak betrekking op ligging, service, kindvriendelijkheid, de kwaliteit van de accommodaties, eetgelegenheden. Heb jij al eerder een reservering gemaakt bij dit vakantiepark? Plaats dan hieronder jouw review van dit park. Met jouw beoordeling adviseer jij indirect andere gebruikers bij het vinden van een prettig park en accommodatie. Helemaal onderaan check je beschikbare recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie