center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Park Merlo vergelijken

Park Merlo goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een ideaal recreatiepark in Bredene (West-Vlaanderen, België). Een gezellig resort voor een week met het gezin of een paar dagen erop uit met vrienden. Met leuke activiteiten voor de allerkleinsten, maar ook voor de oudere doelgroep. De accommodaties hebben daarbij ook een prachtige ligging. Vanuit dit park is er van alles te doen en hoef je je niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website lees je uitgebreide info over het park en vind je handige tips, tricks en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Park Merlo.

VakantieparkPark Merlo
KetenZelfstandig
AdresKoningin Astridlaan 15
Postcode8450
PlaatsBredene
RegioBelgische kust
LandBelgië
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 11.00 uur

Park Merlo goedkoop boeken

Op Park Merlo kom je helemaal tot rust! De sleur van het dagelijkse leven doorbreken, tijd en energie voor je partner, het gezin of vrienden en geweldige wandelingen of fietstochten maken. En dit allemaal vanuit een mooie en luxueuze accommodatie op dit fijne vakantiepark van de verhuurorganisatie in Bredene. Meteen voordelig online reserveren voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie of de kerstvakantie? Of geef je de voorkeur aan een weekendje weg tijdens rustige periodes? In het gedeelte hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Uitleg: in 5 stappen voordelig Park Merlo reserveren

  1. Bepaal het aantal personen en de vertrekdatum

    Kies de reisperiode. Je krijgt vaak suggesties voor een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Je ziet direct of er iets beschikbaar is in de gekozen periode. Vergeet niet het aantal personen op te geven (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Vergelijk de verschillende accommodaties

    Selecteer een van de bungalows die beschikbaar is. Analyseer de omvang van het huisje, de diverse slaapkamers, en andere eigenschappen. Denk aan de aanwezigheid van bad, open haard, afwasmachine, koffiezetapparaat, terras, douche & magnetron, radio/televisie, kinderbed, oven, koelkast, diepvries. Uiteraard kan je ook vast foto’s bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. Je kunt vaak meerdere cottages naast elkaar kiezen.

  3. Mogelijke extra’s

    Kies jij voor een vakantie naar Park Merlo in Bredene? Dan moeten er heel wat spullen mee. Helemaal met kinderen is de koffer zo vol. Bij sommige parken zijn er extra’s die al klaargezet worden. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Je kunt dan denken aan ontbijt en diner, lakenpakket, handdoekenpakket, kinderbedje, bedlinnen en bbq-pakket of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Loop de reservering opnieuw na. Kijk goed of de vertrekdatum en het aantal personen juist staan. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Eventueel is er een veld voor speciale verzoeken. Betalen (aanbetaling) doe je doorgaans met de meest gemakkelijke betalingsmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Creditcard (Visa of Mastercard). Bekijk ook de voorwaarden m.b.t. omboeken en annuleren.

  5. Voorbereidingen treffen voor vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Zo’n vakantiehuisje op park Merlo (Zelfstandig) is uitgerust met voldoende comfort. Het is wel handig om wat extra dingen mee te nemen. Je kunt dan denken aan schoonmaakdoekjes en peper en zout. Zo heeft je vakantie een soepele start en hoef je bij aankomst niet meteen naar de supermarkt.

Park Merlo moeiteloos online boeken

Kies vakantieperiode en vergelijk de vakantiewoningen

Aanbiedingen Park Merlo april 2024

Een korte periode met de kinderen lekker goedkoop naar dit prachtige recreatiepark in Bredene? de verhuurorganisatie heeft het hele jaar door gunstige aanbiedingen en deals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: dit houdt in dat je heel vroeg je vakantie boekt voor bijv. het hoogseizoen waardoor je recht hebt op meer korting. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Door vlak voordat je vertrekt te reserveren krijg je een extra korting. Natuurlijk moet je dan niet zulke hoge eisen stellen. Want met name in de zomervakantie (hoogseizoen) zijn er niet veel bungalows om uit te kiezen. Via kortingssites als Kortingscode.nl of Uitmetkorting.nl vind je vaak speciale actievouchers. De kortingscode Park Merlo geeft extra korting of gratis extra’s. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij de verhuurorganisatie? Houd ook de e-mail in de gaten. Af en toe krijg je soms een mailtje met waanzinnige kortingsacties voor mensen die vast klant zijn. Bekijk op deze website ook alles over Reisverzekering.

8 handige bespaartips

  1. Park Merlo vroegboekkorting april 2024: Kies nu al jouw mooiste plekje uit voor volgend jaar.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Boeken binnen 4 – 6 weken voor de vertrekdag.
  3. Schoolvakanties: Zoek naar cottages die beschikbaar zijn in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Een reis- en annuleringsverzekering is vaak erg duur en niet altijd nodig.
  5. Diner en Restaurants: Ga niet elke avond uit eten maar kook ook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Wellicht is er kinderkorting mogelijk voor baby’s en jonge kids.
  8. Wellness / luxe villa: Kies bewust voor een budget chalet.

Mooie reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Bredene is normaal gesproken het hele jaar open. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. Hieronder lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Boek 3 nachten weg in een huisje.
  • Midweek weg: Geniet meerdere dagen van de mooie omgeving.
  • Week weg: Geweldige ervaring van 7 nachten in je privé huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Ervaar de lentekriebels op jouw favoriete huisjespark tijdens de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De temperaturen lopen lekker op in de lente en de natuur wordt groen.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Lekker ronddobberen in een zwembad en gezellig buiten eten.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Geniet in het najaar van een sfeervol park, lekker eten en avondwandelingen.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen is een een heerlijke periode om samen te zijn.
  • Oud en nieuw: Sfeervolle dagen met de familie inclusief champagne en oliebollen.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Leuke activiteit voor het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een park voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Leuke activiteit voor het hemelvaartweekend.

Jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Merlo is aan te bevelen voor veel type reizigers. Een familieweekend, een vriendentrip of even met z’n tweeën erop uit. Het huisjespark en de nabije omgeving bieden veel als het gaat om uitstapjes.

  • Familieweekend: Een heerlijke familie accommodatie voor kleine en grote groepen.
  • Gezinnen met kinderen: De kindvriendelijk vakantiepark bieden vaak veel voorzieningen.
  • Groepen: Ontspannen vanuit een groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Romantische huisjes inclusief jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een eenvoudig te bereiken vakantiebungalow dicht bij het centrum.
  • Invaliden / gehandicapten: Aangepaste vakantiewoningen zijn bedoeld voor mensen met beperkte mobiliteit.

Omgeving, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit bekende vakantieresort Park Merlo kan je vinden in Bredene, in het authentieke West-Vlaanderen. Het is een prachtige levendige regio. Men kan hier prachtig fietsen of wandelen. Deze omgeving en het park kunnen we schetsen in enkele woorden: Kust, zee, strand, wandelingen. Je kunt hier gebruik maken van diverse faciliteiten zoals: Wasserette, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), 24-uurs SOS service, Snackbar, Telefooncel, Zwemvijver met strand, Nederlands, Engels, Duits, Frans. Nog meer inspiratie opdoen? Check ook een van de volgende parken: Bungalowpark Iselmar, Bungalowpark Hoge Hexel of Bungalowpark Het Bosmeer.

Weersverwachtingen Bredene (West-Vlaanderen)

Hier toont de website het 7-daagse weerbericht voor Bredene in België (Belgische kust). Je bekijk hier de actuele weersvoorspelling voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de rest van de week. Vul je koffer met voldoende warme kleding. ’s Avonds kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en vooruitblik 7 dagen

Gezellig en knus familieweekend in een vakantiepark in België

Selecteer een parkvakantie en boek vandaag nog jouw verblijf!

Alles wat je moet weten over dit campingpark

Waar ligt Park Merlo?

Het recreatiepark ligt in Bredene in de overkoepelende regio West-Vlaanderen in België. Het hotel adres is Koningin Astridlaan 15 – postcode 8450. De afstand van Utrecht tot het park is 211,2 km. Een indicatie qua reistijd is 2,5 uur. Vakantiepark Park Merlo ligt in een knus plaatsje aan de Belgische kust. Sla een balletje op de midgetgolfbaan, huur een auto of scooter en maak een uitstapje naar Oostende.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar op de verhuurorganisatie in Bredene?

Het parkresort biedt tal van voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie. De populairste hotel voorzieningen zijn: Wasserette, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), 24-uurs SOS service, Snackbar, Telefooncel, Zwemvijver met strand, Nederlands, Engels, Duits, Frans.

Wat kan ik allemaal doen rond het hotel?

Op en rondom het hotel kan je alle kanten op. Er is onder andere een natuurgebied waar je heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken of boek een sportieve activiteit (skeeleren). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Kust, zee, strand, wandelingen. Heeft Park Merlo een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de regio zijn er allerlei restaurants en winkels. Ook een bakkerij, apotheek, openbaar vervoer, supermarkt, bank zijn rondom het recreatiepark te vinden.

Zijn honden toegestaan op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Dit is met name populair in avontuurlijke gebieden als het strand, de kust, aan het water, in de natuur, aan zee. Per accommodatie moet je uitzoeken of het toegestaan is. Voor dit park geldt: Ja, jouw hond of kat is welkom. Hiervoor geldt vaak een toeslag.

Wat is de geldige inchecktijd en uitchecktijd?

Onderzoek voor vertrek de huidige inchecktijden. Op de aankomstdag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Soms kun je ook wat eerder (of later) aankomen. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Wanneer je het park verlaat geldt: Check-out voor: 11.00 uur. Het kan zijn dat je de accommodatie zelf moet schoonmaken. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Park Merlo reviews

Ben jij geïnteresseerd in een vakantie naar dit parkresort van de verhuurorganisatie? Reviews van huidige gasten scheppen goede verwachtingen. Deze objectieve ervaringen geven een goed beeld van de actuele staat van dit bungalowpark. Recensies zoomen vaak in op ligging, service, de kwaliteit van de accommodaties, prijs-kwaliteitverhouding, kindvriendelijkheid. Heb jij dit vakantiepark eerder bezocht? Plaats dan hieronder jouw review van het park. Dankzij jouw recensie biedt je hulp aan andere gebruikers bij het vinden van een passende accommodatie. Wanneer je iets naar beneden gaat dan delen we ingestuurde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie