center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Dormio Resort Eifeler Tor vergelijken

Dormio Resort Eifeler Tor goedkoop boeken in april 2024? Dit is een vaak geboekt recreatiepark in Heimbach (Nordrhein-Westfalen, Duitsland). Een comfortabel resort voor een onvergetelijk familieweekend of een vriendenweekend. Er zijn veel faciliteiten voor kinderen, volwassenen en senioren. De huisjes hebben een mooie ligging. In de directe omgeving hoef je je zeker niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website vind je veel praktische informatie en geven we tips bij het goedkoop boeken van vakantiepark Dormio Resort Eifeler Tor.

RecreatieparkDormio Resort Eifeler Tor
KetenZelfstandig
AdresSchwammenauel 6
Postcode52396
PlaatsHeimbach
RegioEifel
LandDuitsland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 15.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.30 uur

Dormio Resort Eifeler Tor goedkoop boeken

Op Dormio Resort Eifeler Tor ervaar je pas echt wat genieten. Even uit de dagelijkse routine, waardevolle tijd doormaken met familie en vrienden en lekker ontspannen de omgeving verkennen. Jij kunt dat allemaal doen vanuit een luxe accommodatie op dit prachtige vakantiepark van de verhuurorganisatie in Heimbach. Zoek jij ook direct naar mogelijkheden voor online reserveren m.b.t. de herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie of de meivakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In ons stappenplan vertellen we je er graag meer over.

Snel en voordelig Dormio Resort Eifeler Tor reserveren

  1. Data en aantal personen kiezen

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Veel gasten kiezen voor een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. De website toont of er beschikbaarheid is in deze periode. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Selecteer gewenste accommodatie

    Kies uit een van de getoonde bungalows. Bekijk de grootte van het huisje, bedden en slaapkamers, en andere details zoals aanwezigheid van terras, wifi, douche, afwasmachine, open haard, bad en diepvries, radio/televisie, kinderstoel, oven, koelkast, kinderbed. Vergeet ook niet de foto’s te bekijken. Potentiële groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. In sommige gevallen kan je enkele cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Mogelijke extra’s

    Kies jij voor een vakantie naar Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach? Dan heb je vaak veel spullen die mee moeten. Gezinnen met kinderen hebben de auto dan snel vol. Wellicht kan je informeren naar de extra’s waar je om kunt vragen. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Voorbeelden zijn lakenpakket, een boodschappenpakket, kinderbedje, bedlinnen, handdoekenpakket en bbq-pakket of internet.

  4. Boeking bevestigen

    Check de reservering goed. Controleer dat de reisperiode en het reisgezelschap goed staan. Vul ook de actuele adres- en contactgegevens in. Meestal kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. De betaling overmaken (aanbetaling) kan over het algemeen met de betrouwbare betalingsmethoden: Creditcard (Mastercard en Visa), iDeal of overschrijving per bank. Lees ook de voorwaarden omtrent annuleren en omboeken.

  5. Bereid je vertrek goed voor (inpakken)

    Kijk vooraf welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Een vakantiehuisje op park Eifeler Tor (Zelfstandig) is in de basis al van veel gemakken voorzien. Het is soms verstandig om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Handige items zijn een babybedje of olijfolie. Zo kun je ongestoord aan de vakantie beginnen en hoef je het niet ter plekke in de supermarkt te kopen.

Dormio Resort Eifeler Tor nu online boeken

Bepaal ideale reisperiode en selecteer een vakantiewoning

Aanbiedingen Dormio Resort Eifeler Tor april 2024

Lekker met de kinderen tegen een aantrekkelijke prijs naar dit geweldige recreatiepark in Heimbach? de verhuurorganisatie heeft regelmatig gunstige specials en aanbiedingen. Reserveer bijvoorbeeld met de vroegboekkorting: je moet dan enkele maanden vooraf boeken wat recht geeft op een speciaal kortingstarief. Maar vergeet ook de last-minutes niet. Als je vlak voor de vertrekdatum boekt krijg je een extra korting. Wellicht is de accommodatie van je voorkeur dan niet beschikbaar. Met name in het hoogseizoen als de kinderen vakantie hebben zijn er niet veel bungalows om uit te kiezen. Op sites als Acties.nl en Uitmetkorting.nl check je af en toe interessante promotievouchers. De kortingscode Dormio Resort Eifeler Tor geeft recht op kortingen tot 20%. Heb je al eens eerder geboekt bij de verhuurorganisatie? Kijk dan ook zeker even in je mail. In diverse situaties ontvang je berichten met aantrekkelijke kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Of klik door voor meer informatie over Zomervakantie.

Voordeliger op vakantie met deze 8 bespaartips

  1. Dormio Resort Eifeler Tor vroegboekkorting april 2024: Boek je vakantie ver van tevoren.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Vrije bungalows extra goedkoop boeken vlak voor vertrek.
  3. Schoolvakanties: Boek een weekje of midweek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Een reis- en annuleringsverzekering is vaak erg duur en niet altijd nodig.
  5. Horeca en Restaurants: Probeer horeca te vermijden en kook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Vakantie voor ouderen zijn extra interessant.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Extra voordeel voor gezinnen met jonge kinderen (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Kies bewust voor een budget chalet.

Zoeken op reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Heimbach is het hele jaar door beschikbaar. Rond feestdagen en vakanties is het in het bijzonder erg druk. Hieronder vind je meer informatie.

  • Weekendje weg: Een lekker lang weekend met vrienden en familie.
  • Midweek weg: Ga 4 nachten weg om even tot rust te komen.
  • Week weg: 8 dagen (7 nachten) lekker ontspannen in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een prettige tijd om er lekker op uit te gaan rondom het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De temperaturen lopen lekker op in de lente en de natuur wordt groen.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Rustig fietsen, wandelen of een duik in het zwembad nemen.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Boek een park in het najaar voor sfeervolle dagen en tijd voor elkaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen is de meest gezellige tijd om samen te zijn.
  • Oud en nieuw: Kies bewust voor een vuurwerkvrij park.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Samen met familie en vrienden het pinksterweekend vieren.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het paasweekend is doorgaans snel volgeboekt.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Een leuke invulling van het hemelvaartweekend.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Eifeler Tor is geschikt voor iedereen. Een weekend met je gezin, een vriendenuitje of juist samen met je partner. Het huisjespark en de directe omgeving bieden volop mogelijkheden voor natuurliefhebbers en avonturiers.

  • Familieweekend: Samen met de hele familie op vakantie in een familie accommodatie.
  • Gezinnen met kinderen: Boek een kindvriendelijk vakantiepark voor een veilig reis.
  • Groepen: Een groot vakantiehuis voor vrienden (met bijv. een sauna).
  • Stellen: Romantische bungalow voor twee personen (jacuzzi op aanvraag).
  • Ouderen / senioren: Een gelijkvloerse vakantiebungalow met goede bereikbaarheid.
  • Invaliden / gehandicapten: Prettige aangepaste vakantiewoning voor mensen met een fysieke beperking.

Locatie, faciliteiten en voorzieningen

Dit fantastische vakantieresort Dormio Resort Eifeler Tor is gelegen in Heimbach, in het unieke Nordrhein-Westfalen. Dit is absoluut een heerlijke natuurrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk fietsen of wandelen. Deze omgeving en het park kan omschreven worden in enkele woorden: Rivieren / meren, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Luxe, Natuurgebied. De belangrijkste voorzieningen zijn: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Entertainment voor kinderen, Supermarkt, Trampoline/Springkussen, Engels, Duits. Nog meer inspiratie opdoen? Check ook andere leuke parken zoals: Vakantiepark De Norgerberg, Vakantiepark De Luttenberg of Vakantiepark De Lourenshoeve.

Weersverwachtingen Heimbach (Nordrhein-Westfalen)

Hier check je het actuele weerbericht voor Heimbach in Duitsland (Eifel). Je treft het weer voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en volgende week. Vul je koffer met voldoende warme kleding. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Volledig ontzorgd familieweekend in een vakantiepark in Duitsland

Kies jouw parkvakantie en boek jouw verblijf vandaag nog!

Alles wat je moet weten over dit campingpark

Waar ligt Dormio Resort Eifeler Tor?

Het resort is gelegen in Heimbach in de regio Nordrhein-Westfalen in Duitsland. Het hotel adres is Schwammenauel 6 – postcode 52396. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 224,4 kilometer. De actuele reistijd is +/- 2,5 uur. Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijke verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel.

Over welke faciliteiten beschikt de verhuurorganisatie in Heimbach?

Het parkresort beschikt over flink wat faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. De belangrijkste hotel voorzieningen zijn: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Entertainment voor kinderen, Supermarkt, Trampoline/Springkussen, Engels, Duits.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de buurt van het hotel hoef je je niet te vervelen. Zoek een mooi natuurgebied op waar je rustig kunt fietsen of wandelen of ga lekker sporten (midgetgolfen). Enkele kenmerken zijn: Rivieren / meren, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Luxe, Natuurgebied. Heeft Dormio Resort Eifeler Tor een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In de regio zijn er lekkere restaurants en cafés. Ook een apotheek, supermarkt, postkantoor, bank, openbaar vervoer zijn er in de buurt aanwezig.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Voor veel mensen is het pas vakantie als het huisdier meekan. Zeker in bepaalde gebieden als de kust, in de natuur, aan zee, het strand, in de bossen. Niet elk type accommodatie is geschikt. Op dit park zijn dit de regels: Ja, honden en katten zijn ook welkom. Houd rekening met een toeslag op de prijs per nacht.

Welke inchecktijd en uitchecktijd gelden er?

Controleer voor vertrek de uiterlijke inchecktijden. De details voor aankomst zijn: Check-in vanaf: 15.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Wanneer je het park verlaat geldt: Check-out voor: 10.30 uur. Het is wel zo netjes om het huisje schoon achter te laten. Check altijd nog even hoe het zit met de eindschoonmaak.

Dormio Resort Eifeler Tor reviews

Ben jij geïnteresseerd in een vakantie naar dit vakantiepark van de verhuurorganisatie? Recensies van huidige gasten bieden dan veel waarden. Dergelijke ervaringen geven een goed beeld van de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Deze beoordelingen hebben vaak betrekking op eetgelegenheden, kindvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit van de accommodaties, ligging. Recent dit vakantiepark bezocht? Stuur dan ook snel jouw review. Met jouw recensie deel jij je kennis met andere zoekers bij het vergelijken van een passende accommodatie. Bijgaand lees je de actuele recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie