center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Domaine les Mûriers vergelijken

Domaine les Mûriers goedkoop boeken in april 2024? Het is een geliefd recreatiepark in Vendres (Languedoc-Roussillon, Frankrijk). Een fijn resort voor een paar dagen met familie of voor een (korte) vakantie met vrienden. In de buurt is er veel vermaak voor kinderen, maar ook zeker voor ouderen. Je viert hier vakantie op een bijzondere locatie. In dit gebied kan je eindeloos wandelen en fietsen. Huisdieren zijn toegestaan. Op dit platform vind je veel praktische informatie en ondersteunen we je met het goedkoop boeken van vakantiepark Domaine les Mûriers.

Naam vakantieparkDomaine les Mûriers
KetenL’ami Soleil
AdresRoute Départementale 37
Postcode34350
PlaatsVendres
RegioOccitanie
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Domaine les Mûriers goedkoop boeken

Op Domaine les Mûriers kom je helemaal tot rust! Je kan het dagelijkse leven even achter je laten, waardevolle tijd doormaken met familie en vrienden en je kan de mooie natuur ervaren tijdens een wandeling of fietsrit. Je kan dit doen vanuit een mooie en luxueuze accommodatie op dit heerlijk gelegen vakantiepark van L’ami Soleil in Vendres. Wil jij direct voordelig online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In de how-to hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Snel en voordelig Domaine les Mûriers reserveren

  1. Data en aantal personen kiezen

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Zoals bijv. een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Het systeem toont of er iets beschikbaar is in de gekozen periode. Klik ook het juiste aantal personen aan (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Maak een keuze uit de accommodaties

    Geef door welke bungalow je wilt. Je kan filteren op de woonoppervlakte van het huisje, aantal slaapkamers/badkamers en extra kenmerken zoals terras, afwasmachine, open haard, koffiezetapparaat, douche, bad & magnetron, kinderstoel, oven, diepvries, kinderbed, koelkast. Per huisje kan je foto’s bekijken. Let op: de groepsaccommodaties zijn geregeld niet meer beschikbaar. Op sommige parken kan je meerdere cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra’s kiezen

    Is jouw oog gevallen op een vakantie naar Domaine les Mûriers in Vendres? Dan gaat er flink wat bagage mee. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. In veel gevallen zijn er handige extra’s die het park al klaar kan zetten. Zo beperk je de bagage die je moet meesjouwen. Typische extra’s die je soms kunt kiezen zijn lakenpakket, handdoekenpakket, bedlinnen, ontbijt en diner, een boodschappenpakket en gourmet-pakket of internet.

  4. Reservering bevestigen

    Check jouw reservering. Kijk goed of de gekozen reistijd en het aantal personen goed staan. Je moet ook de adresgegevens van de hoofdboeker doorgeven. Optioneel kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. De betaling afronden (aanbetaling) is vaak te doen met de betrouwbare betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Bagage pakken en vertrek

    Kijk vooraf wat er sowieso al in het vakantiehuisje te vinden is. Een dergelijk vakantiehuisje op park les Mûriers (L’ami Soleil) is van veel gemakken voorzien. Het kan erg handig zijn om wat extra dingen mee te nemen. Je kunt dan denken aan keukenlinnen of waxinelichtjes. Zo ben je op alles voorbereid en hoef je het niet ter plekke in de supermarkt te kopen.

Domaine les Mûriers goedkoop online boeken

Kies vertrekdag en reserveer jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Domaine les Mûriers april 2024

Gewoon even met familie betaalbaar naar dit prachtige recreatiepark in Vendres? L’ami Soleil heeft het hele jaar door voordelige specials en aanbiedingen. Reserveer bijvoorbeeld met de vroegboekkorting: je boekt dan enkele maanden voor vertrek al in ruil voor een aantrekkelijke korting. Net zo interessant zijn natuurlijk de last-minutes. Wanneer je kort voor de dag van vertrek reserveert is er (bij beschikbaarheid) extra korting beschikbaar. Wellicht is de accommodatie van je voorkeur dan niet beschikbaar. Met name in het hoogseizoen en de schoolvakanties zijn er niet veel bungalows om uit te kiezen. Sites met promocodes als Pepper en Voordeeluitjes check je regelmatig aantrekkelijke actiecodes. Zo’n kortingscode Domaine les Mûriers geeft recht op kortingen tot 20%. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij L’ami Soleil? Kijk dan ook even in hun laatste e-mails. In sommige gevallen ontvang je berichten met interessante kortingsacties voor families die al eerder zijn geweest. Tip: op onze websites lees je ook alles over Zelfstandige parken.

Acht praktische bespaartips voor jouw reservering

  1. Domaine les Mûriers vroegboekkorting april 2024: Zorg dat je vroeg in het jaar al je vakantie vastlegt.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Reserveer een huisje in de maand dat je vertrekt.
  3. Schoolvakanties: Ga niet midden in bijvoorbeeld zomer- of meivakantie, maar in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Bespaar door geen reis- en annuleringsverzekering te nemen.
  5. Restaurants: Vermijd dure horeca en kook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting als er jonge kinderen mee gaan.
  8. Wellness / luxe villa: Kijk of je een wat kleinere of eenvoudigere chalet kunt kiezen.

Geschikte reisperiodes voor bungalowparken

Dit familiepark in Vendres is het hele jaar door beschikbaar. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. In de onderstaande box lees je er alles over.

  • Weekendje weg: Ontspannen genieten van vrijdag tot maandag.
  • Midweek weg: Een relatief goedkope vakantie van maandag t/m vrijdag.
  • Week weg: Acht dagen (zeven nachten) in een huurhuisje overnachten.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een prettige tijd om er lekker op uit te gaan rondom het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Het buitenleven roept tijdens de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Bezoek een zwembad, ga buiten eten op het terras en zet de airco aan.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar biedt sfeervolle avonden en mooie opties voor wandelingen.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen samen beleven in een luxe huisje.
  • Oud en nieuw: Kies bewust voor een vuurwerkvrij park.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Reserveer een park voor het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een cottage voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Het hemelvaartweekend biedt voldoende mogelijkheden voor buitenexcursies.

Kies jouw groepsgrootte

Het vakantiepark les Mûriers is geschikt voor iedereen. Een fijne tijd met de familie tijdens een weekendje weg, een paar dagen met vrienden doorbrengen of een romantisch avontuur met je geliefde. Het huisjespark en de nabije omgeving bieden veel opties voor vertier.

  • Familieweekend: Wat is is leuker dan samen met de familie in een familie accommodatie?
  • Gezinnen met kinderen: Onbezorgd genieten op een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Samen met je beste vrienden overnachten in een groot vakantiehuis (sauna op aanvraag).
  • Stellen: Even samen er tussenuit (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Een vakantiebungalow met voldoende ruimte voor auto en fietsen.
  • Invaliden / gehandicapten: Lekker genieten in een aangepaste vakantiewoning.

Info over ligging, faciliteiten en excursies

Dit fraaie vakantieresort Domaine les Mûriers is gelegen in Vendres, in het veelzijdige Languedoc-Roussillon. Dit is absoluut een prachtige veelzijdige bestemming. Men kan hier prachtig een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. De bestemming en het park kunnen we samenvatten met een aantal woorden: Rust en ruimte, Heuvels / bergen, Nabij dierentuin, Kust, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk, Luxe, Watersport. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Airconditioning, Mini-market, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Whirlpool, Receptie, Lounge, Wifi, Speeltuin, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Snackbar, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Kinder disco, Pierenbad, Glijbaan, Engels, Frans. Bekijk ook eens een van de volgende parken: Pierre & Vacances Résidence Cannes Verrerie, Pierre & Vacances Résidence Bleu Marine & Pierre & Vacances Résidence Blanes Playa.

Weersverwachtingen Vendres (Languedoc-Roussillon)

In de tabel hieronder tref je het 7-daagse weerbericht voor Vendres in Frankrijk (Occitanie). We bieden hieronder het huidige weer voor vandaag (maandag 29 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Denk aan warme kleding. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de weekverwachting

Gezellig en knus familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Kies jouw parkvakantie en boek eenvoudig online jouw verblijf!

Alles wat je moet weten over dit campingpark

Waar ligt Domaine les Mûriers?

Het bungalowpark ligt in Vendres in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. Het hotel adres is Route Départementale 37 – postcode 34350. De afstand van Utrecht tot het park is 1192,8 kilometer. De geschatte reistijd is om en nabij de 14 uur. Geniet van een verblijf bij Domaine Les Mûriers. U kunt gebruik maken van de verschillende faciliteiten die het vakantiepark en/of de omgeving bieden.

Over welke voorzieningen beschikt L’ami Soleil in Vendres?

Het resort biedt tal van faciliteiten voor een zorgeloos verblijf. De meer interessante hotel voorzieningen zijn: Airconditioning, Mini-market, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Whirlpool, Receptie, Lounge, Wifi, Speeltuin, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Snackbar, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Kinder disco, Pierenbad, Glijbaan, Engels, Frans.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

Tijdens een verblijf in dit hotel kun je diverse activiteiten ondernemen. Zoek een mooi natuurgebied op waar je lekker kunt wandelen of fietsen of kies voor een sportieve activiteit (watersporten). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Rust en ruimte, Heuvels / bergen, Nabij dierentuin, Kust, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark, Kindvriendelijk, Luxe, Watersport. Heeft Domaine les Mûriers een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. Je kunt ’s avonds kiezen uit restaurants en eetwinkels. Ook een supermarkt, bakkerij, bank, apotheek, postkantoor zijn ook in de buurt aanwezig.

Is mijn hond ook toegestaan op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. In bepaalde regio’s is het extra leuk zoals aan het water, de kust, het strand, in de bossen, aan zee. Helaas kunnen ze niet zomaar mee in elke accommodatie. Over dit park kunnen we zeggen: Ja, jouw hond of kat mag je meenemen. Zie voor details en kosten de boekingsvoorwaarden.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Controleer voor vertrek de actuele inchecktijden. Voor de eerste dag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. In dat geval kan je al wel alvast het park op. Voor de laatste dag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Het kan zijn dat je de accommodatie zelf moet schoonmaken. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Domaine les Mûriers reviews

Kijk jij concreet naar een vakantie naar dit recreatiepark van L’ami Soleil? Reviews van andere gasten kunnen dan erg relevant zijn. Deze eerlijke ervaringen bieden jouw tips over de huidige situatie in het bungalowpark. Recensies gaan vaak over zaken als ligging, kindvriendelijkheid, de kwaliteit van de accommodaties, service, eetgelegenheden. Heb jij als een een reis geboekt naar dit vakantiepark? Via het formulier hieronder plaats je een eigen review. Met jouw review ondersteun je andere Nederlanders bij het zoeken naar een mooie vakantie. Als je iets verder scrollt dan bekijk je onlangs toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie