center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Buitenplaats In den Olden Bongerd vergelijken

Buitenplaats In den Olden Bongerd goedkoop boeken in april 2024? Het betreft een heerlijk gelegen recreatiepark in Winterswijk (Gelderland, Nederland). Een ontspannen resort voor een weekendje met familie of even er tussenuit met vrienden. Een prachtige plek voor jonge en oudere kids. Je geniet hier van een prachtige ligging. In deze regio kan je eindeloos wandelen en fietsen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op dit platform vind je uitgebreide informatie en vind je de handigste links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Buitenplaats In den Olden Bongerd.

RecreatieparkBuitenplaats In den Olden Bongerd
KetenZelfstandig
AdresBreukinkweg 3
Postcode7109 BX
PlaatsWinterswijk
RegioAchterhoek
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Nee
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 15.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Buitenplaats In den Olden Bongerd goedkoop boeken

Op Buitenplaats In den Olden Bongerd kan je pas echt uitrusten. Even de alledaagse hectiek verlaten, quality time met familie en vrienden en heerlijke wandelingen maken. Jij kunt dat allemaal doen vanuit een comfortabele accommodatie op dit heerlijk gelegen vakantiepark van de verhuurorganisatie in Winterswijk. Wil je vandaag het gemak ervaren van online reserveren voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie of de kerstvakantie? Of lekker een weekend weg met familie? In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee in dit proces.

Snel en voordelig Buitenplaats In den Olden Bongerd reserveren

  1. Selecteer aankomstdatum en aantal personen

    Kies de dag van aankomst en vertrek. Gangbare keuzes zijn een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Hierna volgt direct of het park beschikbaarheid heeft. Klik ook het juiste aantal personen aan (aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Kies de gewenste accommodatie

    Kies uit een van de getoonde bungalows. Je kunt vergelijken op de grootte van het huisje, aantal slaapkamers/badkamers en extra kenmerken zoals terras, douche, wifi, afwasmachine, koffiezetapparaat, bad & radio/televisie, magnetron, oven, diepvries, kinderbed, koelkast. Per huisje kan je foto’s bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn al snel uitverkocht. In sommige gevallen kan je enkele cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra’s toevoegen

    Kies jij voor een vakantie naar Buitenplaats In den Olden Bongerd in Winterswijk? Dan wil je doorgaans veel spullen meenemen. De auto zit dan al snel vol. Bij sommige huisjes zijn er speciale extra’s die er voor je geregeld worden. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Typische extra’s die je soms kunt kiezen zijn ontbijt en diner, bedlinnen, handdoekenpakket, lakenpakket, kinderbedje en bbq-pakket of internet.

  4. Online reserveren en betalen

    Check de reservering goed. Achterhaal of de gewenste dagen en het juiste huisje goed op de bevestiging staan. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Indien gewenst kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. Het verschuldigde bedrag betalen (aanbetaling) kan jij vaak regelen met de betrouwbare betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Voorbereiden en vertrekken

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met wat er sowieso al in het vakantiehuisje te vinden is. Een dergelijk vakantiehuisje op park In den Olden Bongerd (Zelfstandig) is in de basis al van veel gemakken voorzien. Het is nooit verkeerd om enkele onmisbare artikelen in te pakken. Handig om bij je te hebben zijn keukenrol en olijfolie. Zo heb je direct alles bij de hand en hoef je het niet ter plekke in de supermarkt te kopen.

Buitenplaats In den Olden Bongerd gemakkelijk online boeken

Kies jouw reisperiode en selecteer een vakantiewoning

Aanbiedingen Buitenplaats In den Olden Bongerd april 2024

Een korte periode met vrienden betaalbaar naar dit moderne recreatiepark in Winterswijk? de verhuurorganisatie heeft maandelijks speciale deals en acties. De vroegboekkorting is een voorbeeld van zo’n actie: je boekt dan enkele maanden voor vertrek al waardoor je recht hebt op meer korting. Net zo interessant zijn natuurlijk de last-minutes. Met een reservering die je enkele dagen voor aankomst maakt ben je soms veel goedkoper uit. Zorg wel dat je flexibel bent. Juist tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) zijn er niet veel bungalows om uit te kiezen. Op sites als Spydeals.nl of Uitmetkorting.nl bekijk je regelmatig voordelige kortingscodes. Zo’n kortingscode Buitenplaats In den Olden Bongerd geeft extra korting of gratis extra’s. Ben je al klant bij de verhuurorganisatie? Vergeet dan niet om ook je mail te checken. Regelmatig krijg je mails met geweldige kortingsacties speciaal voor eerdere boekers. Tip: op onze websites lees je ook alles over Interhome.

Reserveer extra voordelig met deze 8 bespaartips

  1. Buitenplaats In den Olden Bongerd vroegboekkorting april 2024: Reserveer nu al jouw favoriete huisje voor volgend zomer.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Lage prijzen voor huisjes die deze week gehuurd worden.
  3. Schoolvakanties: Kies bewust voor reizen tijdens het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Kijk eerst naar je eigen reis- en annuleringsverzekering om te kijken of dit nodig is.
  5. Avondeten en Restaurants: Kook zelf je eten in het huisje.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms boeken met extra voordeel.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Een voordelig tarief voor groepen en gezinnen met kids (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Bespreek bewust geen premium chalet.

Selecteer een reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Winterswijk is het hele jaar door beschikbaar. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. Bijgaand lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Een kleine vakantie van enkele dagen.
  • Midweek weg: 5 dagen (4 nachten) in een heerlijk vakantiehuisje.
  • Week weg: Acht dagen (zeven nachten) in een huurhuisje overnachten.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Deelnemen aan leuke activiteiten rondom het huisjespark in de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Een groene natuur met aangename temperaturen in de lente.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Genieten van het water en een (nabijgelegen) zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Profiteer in het najaar van gezellige en koude avondjes in een warme bungalow.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen doorbrengen met je dierbaren in een luxe huisje.
  • Oud en nieuw: Een winterse wandeling of fietstocht rondom de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Reserveer een cottage voor het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Een mini-vakantie tijdens de paasweekend is gegarandeerd succesvol.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Trek er het Hemelvaartweekend op uit en geniet van een heerlijk verblijf.

Type accommodaties en groepsgroottes

Het vakantiepark In den Olden Bongerd is leuk voor jong en oud. Een familieweekend, een vriendenweekend of quality time doorbrengen met je partner. Het recreatiepark en de regio waar het gelegen is bieden tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes.

  • Familieweekend: Luxe familie accommodaties voor een familiedag of reünie.
  • Gezinnen met kinderen: Gezellige en knusse accommodaties op een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Een lekker groot vakantiehuis (sauna op aanvraag).
  • Stellen: Een luxe huisje waar je met z’n tweeën kunt genieten (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Comfortabele vakantiebungalows, soms met speciale seniorenkorting.
  • Invaliden / gehandicapten: Onbezorgde rolstoel vakanties en aangepaste vakantiewoningen (op aanvraag).

Informatie over de regio, faciliteiten en uitstapjes

Dit bekende vakantieresort Buitenplaats In den Olden Bongerd is gelegen in Winterswijk, in het mooie Gelderland. Vakantiegangers houden van deze mooie groene streek. Het gebied is geschikt voor een van de vele uitgezette fietstochten of wandeltochten doen. Deze vakantiebestemming en het park zelf kan gespecificeerd worden in een aantal steekwoorden: Rust en ruimte, Landelijk, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe. De belangrijkste voorzieningen zijn: Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Nederlands. Verder zoeken? Bekijk ook de volgende parken: Village Albarella, Villa Paola & Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin.

Weersverwachtingen Winterswijk (Gelderland)

Onderstaand check je het 7-daagse weerbericht voor Winterswijk in Nederland (Achterhoek). Je treft de weersverwachting voor vandaag (maandag 29 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Vergeet niet om warme kleren mee te nemen. Met name ’s avonds en ’s nachts kan het best koel worden.

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Gedenkwaardig familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Klik op een parkvakantie en reserveer gemakkelijk online jouw verblijf!

Veel gestelde vragen over een vakantie op dit campingpark

Waar ligt Buitenplaats In den Olden Bongerd?

Het recreatiepark is gelegen in Winterswijk in de toeristische regio Gelderland in Nederland. Het hotel adres is Breukinkweg 3 – postcode 7109 BX. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 132 kilometer. De verwachte reistijd is plus minus 1,5 uur. Buitenplaats In Den Olden Bongerd ligt in de Gelderse Achterhoek, nabij Winterswijk. Dit vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en ook een uitstapje naar Burgers’ Zoo is mogelijk.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar op de verhuurorganisatie in Winterswijk?

Het vakantiepark biedt voldoende faciliteiten voor een complete en zorgeloze reis. Qua hotel voorzieningen kun je denken aan: Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Nederlands.

Wat is er te doen rondom het hotel?

Wanneer je verblijft in het hotel kun jij je dag vullen met leuke dingen. Het is een natuurrijk gebied waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of ga lekker sporten (kanoën). Het park omschrijft de omgeving als: Rust en ruimte, Landelijk, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe. Heeft Buitenplaats In den Olden Bongerd een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. Je ook een bezoek brengen aan restaurants en cafés. Ook een postkantoor, supermarkt, openbaar vervoer, apotheek, bank zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Mag mijn hond mee het park op?

Je huisdier zal genieten tijdens de vakantie. Met name in landelijke gebieden zoals aan het water, in de natuur, aan zee, de kust, het strand. Niet elke accommodatie is helaas zomaar geschikt. Op dit park is de policy als volgt: Honden en katten moeten thuisblijven en mogen niet mee. Huisdieren zijn dus niet toegestaan op het park.

Hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Controleer voor vertrek de actuele inchecktijden. Op de incheckdag geldt: Check-in vanaf: 15.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. Je kunt vaak niet eerder het huisje in, maar soms al wel bagage achterlaten. Wanneer je het park verlaat geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Het kan zijn dat je de accommodatie zelf moet schoonmaken. Check altijd nog even hoe het zit met de eindschoonmaak.

Buitenplaats In den Olden Bongerd beoordelingen

Vertrek jij voor vakantie naar dit vakantiepark van de verhuurorganisatie? Ervaringen van mensen die al eerdere zijn geweest kunnen zeer waardevol zijn. Dergelijke ervaringen bieden jouw tips over de staat van het bungalowpark. Denk aan service, ligging, eetgelegenheden, prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit van de accommodaties. Recent dit vakantiepark bezocht? Met behulp van dit formulier plaats je jouw eigen review. Hiermee adviseer jij indirect andere geïnteresseerden bij het zoekproces naar een geschikt huisje. Bijgaand delen we de nieuwste recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie