center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof vergelijken

Buitenplaats De Mechelerhof goedkoop boeken in april 2024? Het is een geliefd recreatiepark in Mechelen – Nederland (Limburg, Nederland). Een mooi resort voor een weekendje met het gezin of voor een (korte) vakantie met vrienden. Veel plezier en vermaak voor kinderen, maar ook zeker voor ouderen. De accommodaties hebben daarbij ook een prachtige ligging. In de omgeving hoef je je geen moment te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website lees je belangrijke info en geven we veel info voor het goedkoop boeken van vakantiepark Buitenplaats De Mechelerhof.

Naam vakantieparkBuitenplaats De Mechelerhof
KetenZelfstandig
AdresSpetsesweide 5
Postcode6281 BV
PlaatsMechelen – Nederland
RegioZuid Limburg
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 15.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Buitenplaats De Mechelerhof goedkoop boeken

Op Buitenplaats De Mechelerhof kan je heerlijk ontspannen. Je komt echt los van de dagelijkse sleur, waardevolle tijd doormaken met familie en vrienden en je kan de mooie natuur ervaren tijdens een wandeling of fietsrit. En dit allemaal vanuit een luxe accommodatie op dit geliefde vakantiepark van de verhuurorganisatie in Mechelen – Nederland. Wil jij direct voordelig online reserveren voor de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie of de zomervakantie? Of even een midweek of weekendje weg? In het gedeelte hieronder lees je precies hoe dit werkt.

Uitleg: in 5 stappen voordelig Buitenplaats De Mechelerhof reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de reisperiode. Denk aan een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Hierna volgt direct of het park beschikbaarheid heeft. Je kiest ook het aantal personen (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Selecteer een accommodatie

    Kies uit een van de getoonde bungalows. Je kan filteren op het aantal vierkante meters van het huisje, aantal individuele slaapkamers, en overige aspecten. Je kunt dan denken aan koffiezetapparaat, douche, afwasmachine, bad, terras, open haard en magnetron, koelkast, kinderbed, oven, radio/televisie, kinderstoel. Vergeet ook niet de foto’s te bekijken. Eventuele groepsaccommodaties zijn beperkt beschikbaar. Je kunt vaak meerdere cottages naast elkaar kiezen.

  3. Voeg optionele voorkeuren toe

    Ben je aan het kijken naar een vakantie naar Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen – Nederland? Dan heb je vaak veel spullen die mee moeten. Helemaal met kinderen is de koffer zo vol. In veel gevallen zijn er speciale extra’s die het park al klaar kan zetten. Zo hoef jij minder mee te slepen. Je kunt hierbij denken aan ontbijt en diner, handdoekenpakket, bedlinnen, een boodschappenpakket, kinderbedje en fietsen of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Neem de reservering goed door. Loop na of de gekozen reistijd en de gekozen accommodatie(s) goed op de bevestiging staan. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Vaak is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. De rekening betalen (aanbetaling) kan over het algemeen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Bagage pakken en vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met wat er allemaal in het vakantiehuisje aanwezig is. Dit vakantiehuisje op park De Mechelerhof (Zelfstandig) biedt veel comfort. Het kan wel slim zijn om wat broodnodige spulletjes in te slaan. Handige items zijn afwasmiddel of een scherp mesje. Zo ben je op alles voorbereid en hoef je bij aankomst niet meteen naar de supermarkt.

Buitenplaats De Mechelerhof direct online boeken

Bepaal ideale reisperiode en vergelijk de vakantiewoningen

Aanbiedingen Buitenplaats De Mechelerhof april 2024

Lekker met familie tegen een aantrekkelijke prijs naar dit welbekende recreatiepark in Mechelen – Nederland? de verhuurorganisatie heeft zo nu en dan voordelige deals en acties. Je hebt bijvoorbeeld vroegboekkorting: je boekt dan minimaal 2 maanden voor aankomst in ruil voor een aantrekkelijke korting. Net zo interessant zijn natuurlijk de last-minutes. Met een reservering die je enkele dagen voor aankomst maakt kan je soms met wel 50% korting boeken. Maar wees dan niet te kritisch. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is het aantal bungalows sowieso minder. Via korting platforms als Goedekortingscode.nl of Voordeeluitjes zoek je dikwijls voordelige promocodes. Je kortingscode Buitenplaats De Mechelerhof kan je bij de boeking invullen. Ben je al klant bij de verhuurorganisatie? Let dan ook op je inbox. In sommige gevallen ontvang je berichten met geweldige kortingsacties speciaal voor eerdere boekers. Lees ook meer informatie over RCN Vakantieparken.

8 voordelige bespaartips

  1. Buitenplaats De Mechelerhof vroegboekkorting april 2024: Boek je vakantie ver van tevoren.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Goedkope huisjes huren die niet verhuurd zijn.
  3. Schoolvakanties: Je betaalt een lagere prijs buiten het hoogseizoen (laagseizoen).
  4. Reisverzekering: De reis- en annuleringsverzekering kan je erbij boeken maar is relatief duur.
  5. Diner en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Speciale deals voor ouderen / bejaarden.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting voor gezinnen en vriendengroepen.
  8. Wellness / luxe villa: Kijk of je een wat kleinere of eenvoudigere chalet kunt kiezen.

Geschikte reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Mechelen – Nederland is het hele jaar door te bezoeken. Rond feestdagen en vakanties is het in het bijzonder erg druk. Hieronder lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Een korte vakantie van 3 dagen.
  • Midweek weg: Een lekkere reis van maandag tot vrijdag.
  • Week weg: Meestal van vrijdag tot en met vrijdag in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Geniet tijdens de krokusvakantie van leuke activiteiten in het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): In de lente kun je vaak veel leuke activiteiten ondernemen.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Bezoek een zwembad, ga buiten eten op het terras en zet de airco aan.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar is het ideale seizoen om er (met de kinderen) tussenuit te gaan.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen is een een heerlijke periode om samen te zijn.
  • Oud en nieuw: De gezelligste tijd van het jaar afsluiten in een vakantiehuis.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Er is vaak veel beschikbaarheid tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het Paasweekend duurt 4 dagen (3 nachten), dus een lekker lang weekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Trek er het Hemelvaartweekend op uit en geniet van een heerlijk verblijf.

Reisgezelschap kiezen

Het vakantiepark De Mechelerhof is een goede keuze voor menig reiziger. Een weekend met je gezin, een trip met vrienden of juist samen met je partner. Het park en de regio bieden tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes.

  • Familieweekend: Een heerlijke familie accommodatie voor de hele familie.
  • Gezinnen met kinderen: Ruime en veilige bungalows op een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Grote vakantiehuizen voor meer dan 10 personen (inclusief bijv. een sauna).
  • Stellen: Samen met je partner ontspannen in een huisje met jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Uitstekend begaanbare vakantiebungalows voor 65-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Aangepaste vakantiewoningen zijn bedoeld voor mensen met beperkte mobiliteit.

Locatie, faciliteiten en uitstapjes

Dit geweldige vakantieresort Buitenplaats De Mechelerhof kan je vinden in Mechelen – Nederland, in de regio Limburg. Dit is absoluut een rijke levendige bestemming. Men kan hier prachtig een fietstocht of wandeling maken. Deze omgeving en het park kunnen we specificeren in een paar kenmerken: Rust en ruimte, Landelijk, Heuvels / bergen, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Stedelijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij skigebied, Nabij golfbaan, Kindvriendelijk, Luxe, Goedkoop/voordelig, Beschikt over goede faciliteiten, Secret. De belangrijkste voorzieningen zijn: Wasserette, Lounge, Wifi, Speeltuin, Bagageopslag, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, 24-uurs SOS service, Ontbijtservice, Broodjesservice, Overdekte fietsenstalling, Engels, Duits. Neem ook eens een kijkje op de pagina over andere geschikte parken als: Landgoed De Lindenbergh, La Résidence du Château de Jouarres & Kompas Camping Westende.

Weersverwachtingen Mechelen – Nederland (Limburg)

Hieronder check je de weersverwachtingen voor Mechelen – Nederland in Nederland (Zuid Limburg). Je leest het actuele weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Denk aan warme kleding. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Prachtig familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Doorzoek de diverse parkvakanties en boek voordelig online jouw verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Buitenplaats De Mechelerhof?

Het vakantieresort is gelegen in Mechelen – Nederland in het gebied Limburg in Nederland. Het hotel adres is Spetsesweide 5 – postcode 6281 BV. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 184,8 kilometer. Denk aan een gemiddelde reistijd van 2 uur. Buitenplaats De Mechelenhof ligt in het Zuid-Limburgse Geuldal, tussen Valkenburg en Vaals. Geniet van de idyllische omgeving met groene heuvels, beekjes en weidse uitzichten.

Welke faciliteiten zijn beschikbaar op de verhuurorganisatie in Mechelen – Nederland?

Het parkresort biedt voldoende voorzieningen zodat jij nergens omkijken naar hebt. Noemenswaardige hotel voorzieningen zijn: Wasserette, Lounge, Wifi, Speeltuin, Bagageopslag, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, 24-uurs SOS service, Ontbijtservice, Broodjesservice, Overdekte fietsenstalling, Engels, Duits.

Wat is er te doen rondom het hotel?

Tijdens een verblijf in dit hotel kun jij je dag vullen met leuke dingen. Breng een bezoek aan een natuurgebied waar je rustig kunt fietsen of wandelen of ga lekker sporten (bowlen). Enkele kenmerken zijn: Rust en ruimte, Landelijk, Heuvels / bergen, Nabij dierentuin, Nabij kuuroord, Stedelijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij skigebied, Nabij golfbaan, Kindvriendelijk, Luxe, Goedkoop/voordelig, Beschikt over goede faciliteiten, Secret. Heeft Buitenplaats De Mechelerhof een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In deze streek zitten allerlei restaurants en snackbars. Ook een apotheek, supermarkt, postkantoor, openbaar vervoer, bank zijn rondom het recreatiepark te vinden.

Is mijn hond ook toegestaan op het park?

Voor veel mensen is het pas vakantie als het huisdier meekan. Met name in landelijke gebieden zoals aan zee, de kust, in de natuur, aan het water, in de bossen. Niet elk type accommodatie is geschikt. Op dit park zijn dit de regels: Ja, honden en katten mag je meenemen. Je betaalt daarvoor een vergoeding.

Hoe zit het met de inchecktijd en uitchecktijd?

Bekijk voor je van huis gaat de huidige inchecktijden. Op de incheckdag geldt: Check-in vanaf: 15.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Op de dag van vertrek geldt: Check-out voor: 10.00 uur. De accommodatie moet je in dezelfde staat achterlaten. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Buitenplaats De Mechelerhof beoordelingen

Overweeg jij een vakantie naar dit park van de verhuurorganisatie? Beoordelingen van eerdere parkgasten kunnen dan erg relevant zijn. De ervaringen bevatten concreet info over de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn kindvriendelijkheid, de kwaliteit van de accommodaties, service, ligging, eetgelegenheden. Heb jij als een een reis geboekt naar dit vakantiepark? Publiceer dan eenvoudig hieronder jouw review van dit park. Met jouw recensie ondersteun jij andere geïnteresseerden bij het vinden van een mooie vakantie. Helemaal onderaan check je de meest recente recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie