center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Vinaroz

Een huisje boeken op een sfeervol vakantiepark in Vinaroz en omgeving? Een bungalowpark heeft veel voordelen: de huisjes geven lekker veel ruimte, het is van alle gemakken voorzien, voor kinderen is er een zwembad en speelparadijs en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Kortom: ideaal voor een paar dagen met familie of even met z’n tweeën erop uit. Op vakantieparkonline.nl lees je speciale info en een keuzehulp voor vakantieresorts in en rondom deze plek. Via de aangesloten boekingsplatforms boek je voordelig en eenvoudig een mobil home of huisje op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Vinaroz.

  • Vinaroz is een bijzondere en knusse bestemming in Valencia, Spanje.
  • Vakantiehuis-parken in deze streek zijn erg in trek. Dat heeft te maken met de aanwezigheid van heerlijke natuur en diversiteit in dagtrips.
  • Elke week kan je hier heel veel kanten op. Onder andere kajakken of ga tafeltennissen.
  • In deze buurt is een groot aanbod kindvriendelijke accommodaties en parken met zwembad, kinderboerderij, entertainment, speelhallen, kidsclubs, animatie.
  • Cottages op resorts rondom deze plek kosten plus minus €65 voor 1 nachtje.
PlekVinaroz
RegioValencia
LandSpanje
Gemiddelde temperatuur16 graden °C
Wild kamperenOfficieel niet toegestaan
VignetplichtJe hoeft geen vignet te hebben
Tol (snelweg)Veel autosnelwegen zijn tolwegen
VoertaalSpaans
Kosten weekend weg€300

Bungalowpark in de buurt van Vinaroz boeken

Vinaroz is een mooie vakantiebestemming gezien de mooie groene natuur en de aanwezigheid van de vele bezienswaardigheden. Op een familiepark in deze provincie zal je niet snel verveeld raken. Quality time met elkaar in een knusse stacaravan of een vriendenweekend in een groepsaccommodatie? Het is allemaal mogelijk! In het adviesplan hieronder lees je in detail op welke manier jij een vakantiehuisje in Vinaroz voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Vinaroz reserveren

  1. Kies een park

    Bekijk eerst de verschillende parken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit ketens zoals Roompot, Europarcs, Center Parcs, Molecaten, Belvilla, Landal en Topparken, Sunparks, RCN, Hogenboom, Oostappen, Pierre & Vacances. Ook interessant: Ourthe & Somme, Holidaysuites, Interhome, Dancenter, FranceComfort, Novasol. Buiten deze bekende namen heb je de wat kleinere zelfstandige parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Booking.com, Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Airbnb, Voordeeluitjes. Kijk kritisch naar de algemene ligging en voorzieningen zoals animatie en tafeltennis.

  2. Reisdata kiezen

    Zoek een vertrekdag uit en bereken de totale periode (aantal vakantiedagen). Vaak gekozen verblijfs periodes zijn een (lang) weekend, midweek of week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Je kunt in deze stap ook het aantal personen kiezen.

  3. Het kiezen van de huuraccommodatie

    Je ziet nu een opsomming met alle beschikbare huurhuisjes, huisjes, stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, cottagesen (indien beschikbaar) villa’s, glamping-opties, ingerichte tenten, safaritenten, staplekken. Scroll door de plaatjes en stem af welke voorzieningen inclusief zijn (o.a. sauna, draadloos internet, bubbelbad, open haard, vaatwasser, televisie). Vergelijk de kosten en klik op het type huisje dat overeenstemt met jouw eisen en wensen.

  4. Bij te boeken extra’s

    Ga voor een onbezorgde vakantie met diverse extra’s. Voorbeelden zijn: opgemaakte bedden, een ontbijt en diner pakket of een wellness arrangement. Ga je op familieweekend met kleine kinderen, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Er zijn misschien huisjes met een kinderstoel, traphek, speelhoek, reisbedje, box, wipstoel.

  5. Reserveren en betalen

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en verstrek je persoonsgegevens. De kosten van het verblijf voldoen kan jij direct via internet doen met diverse gangbare betaalmethodes zoals iDeal, Creditcard of overschrijving. Het kan praktisch zijn om een klantaccount aan te maken. Hiermee kan je alle gegevens direct inzien, een wijziging doorgeven of vooraf boodschappen bestellen.

vakantieparken-vinaroz-spanje-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Vinaroz (Valencia)

Op dit portaal bekijk je het hele jaar door de geldige bungalow vouchers bij de beste resorts zoals Europarcs, Novasol, Center Parcs, Interhome, Roompot, Landal GreenParksen ook reisorganisaties als TUI, Prijsvrij, Sunweb, Suntip, Stip Reizen. Bezoek ook eens Oad, Vakantiediscounter, de Jong Intra Vakanties, Corendon, Thomas Cook. Veel mensen kiezen voor de last-minute aanbiedingen en de speciale vroegboekkorting. Selecteer jouw favoriete park en boek vandaag nog met korting online. In het stukje hieronder treft jij extra info over acties en promoties voor april 2024.

  • Er zijn last-minute aanbiedingen in april. Dan boek je extra goedkoop wanneer je vlak voor vertrek een boeking maakt.
  • Er is ook vroegboekkorting. Daarmee krijg je voordeel als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Promotiecodes geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: het hele gezin inclusief kinderen mee op vakantie voor lage prijzen.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen van 55 jaar of ouder.
  • Pretpark reizen: Een goedkoop dagticket voor de mooiste dierentuinen en attractieparken.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: Tijdens schoolvakanties zijn de prijzen hoger.

Hulp bij boeken: hoe kies ik een recreatiepark?

Laat je verwonderen door de vele gezichten van Vinaroz en verwen jezelf met lekkere streekgerechten, uitdagende activiteiten en kom helemaal tot jezelf in het groen. Bestaat je reisgezelschap uit kinderen, een vriendengroep, familieleden of samen met je partner? Voor elke samenstelling is er een accommodatie te vinden. Op deze pagina ondersteunen we jou bij het kiezen van het beste vakantiepark in Vinaroz! Lees tevens verder over Landal.

Specifiek zoeken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Vinaroz hebben meestal een mooie ligging in de natuur, vlakbij bruisende steden. Houd jij van een camping of resort met een onderscheidende ligging? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (in bijvoorbeeld een recreatieplas, meertje, rivier, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: samen ontdekken wat er allemaal bloeit en groeit.
  • Huisdieren toegestaan: De mooiste parken waar honden meer dan welkom zijn.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: perfect voor kinderen of huisdieren die bang zijn voor het vuurwerk.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan de kust / het strand.

Exclusieve en comfortabele recreatieparken rondom Vinaroz vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie? Gewoon even echt genieten? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en boek een weekend die in het teken staat van ontspanning en persoonlijke aandacht. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen whirlpool, bubbelbad, jacuzzi, sauna. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: een ultiem verwenmoment.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een hottub geeft warme in de winter en verfrissing in de zomer.
  • Privé zwembad: op ieder moment van de dag een duik in het binnenzwembad nemen.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: een eigen kapsalon, nagelstudio en massages.
  • Verzorgingstype: kies uit all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): lekker smullen tijdens de vakantie!
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Kindvriendelijke parken met zwembadValencia

Zo’n familiepark is een uitkomst voor een midweek of week vakantie met de familie. Ouders vinden het prettig wanneer er voor kinderen veel te doen is. Denk o.a. aan theater, speelpark, indoor-speeltuin, spelletjes, sportvelden, bowling. In Spanje zitten geweldige gezinsparken met luxe zwembaden. Vaak van alle gemakken voorzien: waterattracties, (overdekt) binnenbad, waterglijbanen, kinderbad, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, kinderstoel, traphekje, babybadje, reiswieg, bolderkar. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: een spetterend subtropisch zwemparadijs op jouw eigen vakantiepark!
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: zwemmen in een rustige binnen-omgeving.
  • Meer, zee, rivier of recreatieplas: volop plezier voor jong en oud.
  • Ligweide / Zonneweide: ontspannen en uitrusten op een handdoek in het gras.
  • Speeltuin / speelhal: leuk voor kinderen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Mooiste vakantiepark Vinaroz zoeken en boeken

Bekijk de leukste vakantiewoningen in Spanje en boek direct veilig online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Zoek je specifiek naar een voordelig vakantiepark in Vinaroz met hond? In deze regio zijn er voldoende vakantieaccommodaties present waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. Je kunt lekker samen wandelen en genieten van de natuur. Daarna lekker de beentjes omhoog in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Deze vakantiebestemming wordt veel bezocht door mensen met een hond.

  • Jouw viervoeter kan je vaak gewoon meenemen naar het park.
  • Bij het boeken geef je de huisdieren door. Dit kost ongeveer €5 p/nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden: hondenbench, hondenmand, hondenstrand, voerbakken, omheinde tuin, ruime wandelgebieden.

Het selecteren van een accommodatie

in 2024 kan je een keuze maken uit allerlei leuke huisjes. Ieder verblijf heeft zo weer zijn charme. In het stukje hieronder vind je een opsomming met de meest geboekte accommodaties. Bekijk ook eens deze parken: Landal Twenhaarsveld, Vakantiepark Het Lierderholt + EuroParcs Beekbergen.

  • Bungalow: een behaaglijk en sfeervolle vakantiewoning.
  • Chalet / lodge: een gezellig boshuisje op een schitterende locatie in het groen.
  • Appartement: eigenlijk een luxe hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer en keuken.
  • Stacaravan / Mobile home: een kleine recreatiewoning met eigen ingang en tuin.
  • Glamping: een bijzondere mix van luxe en kamperen in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: een heerlijk plekje voor jouw eigen camper, caravan, tent of vouwwagen.

Schoolvakanties en reisperiodes

De populaire vakantieresorts in de buurt van Vinaroz zijn 12 maanden per jaar open. In de populaire schoolvakanties moet je rekening houden met extra drukte. Doorgaans is het nodig om in het hoogseizoen op tijd te boeken. In de punten hierna vind je de veel voorkomende reisdagen.

  • Weekendje weg: een paar dagen genieten van rust en stilte in een natuurlijke omgeving.
  • Midweek: boek een overnachting van maandag tot vrijdag op een park naar keuze.
  • Week: van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag genieten van alle luxe.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). De beste vakantietijd voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op voordelige Spaanse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vier je de kerstdagen op een huisjespark met familie en vrienden.
  • Voorjaarsvakantie: de krokusvakantie is een heerlijke tijd voor een bungalowpark (deze reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: ontdek de natuur rondom het bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Speciale arrangementen rondom Oud en nieuw: (31 december 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Pinksteren (19 mei 2024).

Waar op letten bij groepsaccommodaties boeken

Specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie in Vinaroz voor een onbezorgd familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: het betreft een extra grote en huiselijke recreatiewoning die van alle gemakken is voorzien. In de regio van het park vind je amusement voor jong en oud: denk aan wandeltochten & geocaching. Hierbij check je de meest gangbare kleinere en grotere vakantiehuizen in Vinaroz.

  • 2 personen: een toffe tiny house van alle gemakken voorzien.
  • 3/4 personen: met 1 of 2 tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: meerdere slaapkamers en/of eigen badkamers (soms met open haard).
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Met circa 6 badkamers/slaapkamers en veel ruimte. Een bedlinnenpakket, vaatwasser, uitgeruste keuken enz. zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Met een royale woonkamer inclusief flatscreen televisie en draadloos internet.
  • 15/16 personen: een extra grote villa met optioneel kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, oven en magnetron, diepvries, kookgedeelte, koelkast, wasmachine.
  • 20+ personen: ook te boeken als vergaderlocatie met collega’s.

Kostenindicatie van een familiepark april 2024

Nieuwsgierig naar de onkosten van een vakantieverblijf huren in Vinaroz? In de opsomming hierna check je de geschatte kosten van een weekendje in de veel gezochte vakantieverblijven. Mogelijk ook interessant: prijzen en informatie over parken in Villena, Villarreal & Villajoyosa.

Soort verblijfPrijs weekend
Bungalow€450
Chalet€400
Mobil Home of Stacaravan€250
Ingerichte tent€200
Groot vakantiehuis€1199
Gemiddelde prijs accommodatie op huisjespark omgeving Vinaroz.

Ontdek de mooiste kindvriendelijke bungalowparken voordelig online

Bekijk last-minutes en maak jouw reservering vandaag nog rond!

Vakantieparken Vinaroz vergelijken: De meest gekozen reisorganisaties en sites om te boeken

Huisjes, lodges of cottages kan jij eenvoudig bespreken bij regionale en nationale touroperators. Dit zijn individuele parken, sites waar je losse huisjes kunt boeken of overige boekingssites als Booking.com & Airbnb. Wij behandelen de erkende verhuurbedrijven in het gedeelte hieronder.

  • Center Parcs: Waterpret en ontspanning met Aqua Mundo.
  • Roompot: Vakantiehuisjes en bungalowparken in landelijke gebieden.
  • Landal GreenParks: Flexibel annuleren, omboeken en betalen.
  • Topparken: Een ruim aanbod vuurwerkvrije parken voor de jaarwisseling.
  • Europarcs: Ieder park beschikt over moderne accommodaties en een schitterende ligging.
  • Novasol: Losse woningen huren zonder zorgen en met goede voorwaarden.
  • Belvilla: Geweldige accommodaties met privé zwembad en wellness.
  • Natuurhuisje: Volledige controle over je boeking en vakantieverblijf.
  • Bungalowspecials: Altijd het beste aanbod en de scherpste deals.
  • Pierre & Vacances: Volledig uitgeruste appartementen aan zee of in de natuur.
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Hier vind je zowel grote hotelketens als kleine particuliere huisjes.
  • Airbnb: Het platform waar mensen hun woning verhuren aan toeristen.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon, TUI, Thomas Cook, Sunweb voor een mooie verre reis of een gedenkwaardige all-inclusive reis.

Overzicht weersvoorspellingen deze week

In deze regio kennen we het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. De temperatuur is over 12 maanden gezien zo’n 16 graden. De periode juli is traditioneel de warmste maand (36 °C). In de bijgaande tabel ontdek je het weerbericht voor de komende 7 dagen in en rondom van vakantiebestemming Vinaroz (Valencia).

Weerbericht maandag 29 april 2024


Veelgestelde vragen en antwoorden over een recreatiewoning

Waarom naar een bungalowpark in Vinaroz?

Vinaroz is een mooie regio waar van alles te beleven is. Zodra je aankomt op je adres dan krijg je direct een fijn vakantiegevoel. Het boeken van een cottage of huisje op een vakantiepark kent verschillende pluspunten. Er zijn tal van faciliteiten, er zijn veel activiteiten voor de kinderen en je verblijft op de mooist groene bosrijke omgevingen.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Vinaroz en in de omliggende plaatsen. Meestal zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per vakantieverblijf. Uiteraard zijn hiervoor regels: je moet de hond aanlijnen (maximaal 2.50 meter) en er kan om een inentingsbewijs gevraagd worden. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik allemaal doen in de regio?

Vinaroz is onderdeel van de regio Valencia, in Spanje. Echt een verrassende Spaanse en gezellige streek. In het omliggende natuurgebied kan je goed ontspannen en je kunt prima wandelen, fietsen of toeren. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar karakteristieke dorpjes en events. Wil je graag actief bezig zijn? Kies dan voor een dagje varen, kanoën, watersporten, mountainbiken, klimmen, kajakken.

Wat kost een huisje op een recreatiepark?

Een huisje huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Vinaroz kan jij al doen vanaf €65 voor één dag. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particuliere vakantiewoning of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Als extra voordeel hoef jij je niet druk te maken over diverse extra faciliteiten zoals: eigen badkamer, hottub, extra privacy, eigen slaapkamer, eigen terras, open haard. Handig om te weten: boek met vroegboekvoordeel of check last-minute aanbiedingen voor extra voordeel.

Plaats een reactie