center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Langreo

Even lekker op vakantie op een geweldig vakantiepark in Langreo en omgeving? Een resort of camping is altijd een aanrader: de verblijven zijn luxe en royaal, hebben vaak een eigen keuken en badkamer, voor de kinderen is er veel geregeld en vaak is het verscholen midden in het groen. Een uitkomst voor een paar dagen met familie of een paar dagen erop uit met vrienden. Op onze vakantiepark-vergelijker vind je relevante tips en weetjes over familieparken in de regio. Bij de getoonde parken en reisorganisaties boek je zonder gedoe een mobil home of huisje op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Langreo.

  • Langreo is een veelzijdige en inspirerende vakantielocatie in Asturië, Spanje.
  • Resorts in deze regio zijn er in grote getale: Dit komt voor een groot deel door de veelzijdige natuur en recreatiemogelijkheden.
  • 12 maanden per jaar zijn er voldoende mogelijkheden voor uitjes. Informeer naar de opties voor vissen en natuurlijk bowlen.
  • In deze streek heb je ook de keuze uit veel kindvriendelijke resorts en campings met kidsclubs, zwembad, speelhallen, speeltuin, animatie, kinderboerderij.
  • Accommodaties op parken in deze omgeving kosten plus minus €66 voor 1 dag.
PlaatsLangreo
OmgevingAsturië
LandSpanje
Gem. Temperatuur16 graden celcius
Wild kamperenOfficieel niet toegestaan
Vignet nodigJe hoeft geen vignet te hebben
TolwegenVeel autosnelwegen zijn tolwegen
TaalSpaans
Kosten weekend weg€303

Bungalowpark in de buurt van Langreo boeken

Langreo is geliefd als gevolg van de veelzijdige natuur en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een vakantiepark in deze streek voelt iedereen zich thuis. Gezellig samen spelletjes doen in een knusse lodge of met je beste vrienden in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! In onderstaand gedeelte delen we op welke manier je zo’n vakantiehuisje in Langreo betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Langreo reserveren

  1. Kies een boekingssite

    Bekijk eerst de verschillende parken. Zo kun je specifiek zoeken naar parkketens zoals Landal, Libéma, Europarcs, Molecaten, Center Parcs, Belvilla en Pierre & Vacances, RCN, Sunparks, Topparken, Succes Holidayparcs, Oostappen. Ook interessant: Ourthe & Somme, Holidaysuites, Dancenter, FranceComfort, Interhome, Upladparcs. Er bestaan ook een heleboel parken die volledig zelfstandig zijn of overige boekingssites als Natuurhuisje.nl, Booking.com, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes. Kijk goed naar waar het park gelegen is en wat er is op het gebied van faciliteiten. Denk dan aan animatie en sauna.

  2. Kies duur van jouw vakantie

    Zoek een vertrekdag uit en kies de verblijfsperiode. Geliefde verblijfsperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Maak jij de boeking vlak voor vertrek? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Let op: je moet ook het aantal reizigers doorgeven.

  3. Jouw huuraccommodatie uitzoeken

    Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de diverse groepsaccommodaties, cottages, chalets, bungalows, stacaravans, huurhuisjesen wellicht ook staplekken, glamping-opties, ingerichte tenten, villa’s, tiny houses. Scroll door de plaatjes en stem af welke voorzieningen er voorhanden zijn (denk aan vaatwasser, bubbelbad, televisie, open haard, sauna, terras). Vergelijk de totaalprijzen en selecteer het type huisje dat aansluit op jouw eisen.

  4. Services en extra’s

    Ga voor een onbezorgde vakantie met extra’s en arrangementen. Typische extra’s zijn beddenopmaakservice, culinaire arrangementen of de huur van fietsen, auto of skelters. Gaan jullie met kinderen op stap, maar is de auto vol? Er zijn misschien huisjes met een kinderstoel, speelhoek, reisbedje, wipstoel, box, traphek.

  5. Boeking bevestigen

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en vul alle gevraagde informatie in. Betalen kan je snel doen middels de bekende betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een klantaccount aan te maken. D.m.v. deze registratie kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, omboeken of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-langreo-spanje-vergelijken

Aanbiedingen mei 2024: goedkoop vakantiepark regio Langreo (Asturië)

Op dit platform verstrekken we online de beste betaalbare bungalow promoties bij erkende vakantieresorts zoals Center Parcs, Roompot, Interhome, Europarcs, Landal GreenParks, Belvillaen ook reisorganisaties zoals TUI, Stip Reizen, Sunweb, D-reizen, Prijsvrij en zeker ook Oad, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Vakantiediscounter. Er is een grote voorkeur voor de last-minute specials en de royale vroegboekkortingen. Maak snel een keuze uit de parken en ontdek zelf welke korting er in het verschiet ligt. Onderstaand bieden we de te kiezen acties en kortingscodes voor mei 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in mei ontvang jij meer voordeel als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting staat voor een aantrekkelijke korting als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Promocodes geven een kleine korting of gratis extra’s.
  • Familiekorting: het hele gezin inclusief kinderen mee op vakantie voor lage prijzen.
  • Seniorenkorting: extra voordeel voor parkbezoekers van 55+.
  • Pretpark acties: Een goedkope deal inclusief de mooiste dierentuinen en attractieparken.
  • Vermijd het hoogseizoen: De tarieven in de schoolvakanties (juli/augustus) liggen flink hoger.

Keuzegids: zo vind je het recreatiepark dat past bij jou

Laat je verwonderen door de vele gezichten van Langreo en ervaar een reis met de plaatselijke keuken, onvergetelijke excursies en inspirerende natuur en cultuur. Ga jij reizen samen met kinderen, met jouw vriendengroep, de gehele familie of juist lekker samen? Voor elke groepssamenstelling is een geschikte accommodatie. Via onze site bieden wij tips en tricks voor het reserveren bij het beste vakantiepark in Langreo! Lees ook meer informatie over Vakantiepark aan zee.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

Familieparken rond Langreo hebben zeker een unieke ligging in of vlakbij een natuurgebied. Speur jij naar campings met een bepaalde ligging? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen of zonnebaden op de ligweide (in bijvoorbeeld een rivier, zwemvijver, meertje, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ideaal voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk.
  • Omgeving van pretpark/dierentuin: speciale arrangementen inclusief dagtickets voor een dagje uit.
  • Park aan zee: direct aan de kust / het strand verblijven in een chalet.

Exclusieve en comfortabele recreatieparken rondom Langreo vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties? Even alleen genieten met je gezin? Informeer dan specifiek naar luxe bungalowparken en boek een trip boordevol met gemak en een moment voor jezelf. Genieten van een eigen wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen sauna, bubbelbad, privé zwembad, whirlpool. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: sfeervol, modern en luxe ingerichte bungalows.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: romantisch samen in een eigen hottub tijdens een weekend weg.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: een eigen sauna helemaal voor jullie zelf (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: gezichtsbehandeling, bodyscrub of een volledig arrangement.
  • Verzorgingstype: selecteer all inclusive, logies en ontbijt, volpension of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: gasten moeten minimaal 18+ zijn (volwassen).

Kindvriendelijke parken met zwembad zoeken in Asturië

Het familiepark kan handige zijn voor een weekje vakantie met het hele gezin. Kenmerkend is dat er genoeg te doen is. Onder andere speelpark, bowling, indoor-speeltuin, theater, speeltoestellen, spelletjes. Rondom Spanje kan je boeken bij comfortabele gezinsparken met nieuwe zwembaden. Geniet onder andere van: waterattracties, peuterbad, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, waterglijbanen, (verwarmd) buitenbad. Op sommige resorts vind je ook een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, bolderkar, kinderstoel, reiswieg, traphekje, babybadje. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: overdag binnen zwemmen, ongeacht het weer of de temperatuur.
  • Recreatieplas, meer, rivier of zee: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen ontmoeten snel leeftijdsgenoten.

Mooiste vakantiepark Langreo reserveren?

Bekijk de beste huisjes en bungalows in Spanje en reserveer vandaag nog online

Vakantieparken met hond: welke regels voor huisdieren zijn er?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Langreo met hond? In de buurt van deze plek zijn er grote en kleine vakantieaccommodaties te vinden waar jouw huisdier mee mag. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. Daarna lekker bijkomen in het huisdiervriendelijke huisje. Deze omgeving is ideaal voor iedereen met een hond.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • Vaak betaal je een kleine toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden: ruime wandelgebieden, hondenmand, hondenstrand, hondendouche, omheinde tuin, hondenbench.

Lijst met te boeken accommodaties

Vandaag de dag is er veel te kiezen. Je hebt namelijk huisjes in allerlei soorten en maten. Elk van deze heeft zijn voordelen en prijskaartje. In het stukje hieronder tref je een korte lijst met de meest gekozen huisjes. Zie ook deze parken: Oesterdam Resort, Ferienhauspark Asgard im Dampland of Vakantiepark Het Grootslag.

  • Bungalow: een exclusief vakantiehuisje met veel sfeer.
  • Chalet / lodge: een sfeervol boshuisje met veel ruimte om zich heen.
  • Appartement: een praktische en grote hotelkamer met alles wat je nodig hebt.
  • Stacaravan / Mobile home: betaalbare en luxe recreatiewoning met veel aanbod.
  • Glamping: een ingerichte tent (lodgetent) biedt alle luxe van de camping in de natuur.
  • Staanplaats: ga met je vouwwagen, caravan of tent op pad.

Het kiezen van een voordelige reisperiode

Een groot deel van de vakantieresorts in de buurt van Langreo zijn het hele jaar geopend. In de populaire schoolvakanties zit alles al vrij snel vol. Het is wijs om voor deze vakantieperiodes op tijd te boeken. In het gedeelte hieronder tref je de drukst bezette vakantiedagen.

  • Weekendje weg: jezelf even een paar dagen terugtrekken in de natuur.
  • Midweek: lekker 5 dagen ontspannen op reis (ma – vr).
  • Week: van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag genieten van alle luxe.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). De leukste tijd voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Spaanse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) boek je de mooiste kerstspecialis en arrangementen op het huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: de krokusvakantie is een heerlijke tijd voor een bungalowpark (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de tijd om lekker de bloemetjes buiten te zetten op het bospark (van (27 april t/m 5 mei 2024)).
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Waar op letten bij groepsaccommodaties boeken

Oriënteer jij je op een groepsaccommodatie in Langreo voor een geslaagd familieweekend, reünie of vriendenweekend? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: dit is een lekker ruime en gezellige cottage met alle benodigde voorzieningen. Op het bungalowpark vind je sport, spel en animatie: denk aan voetbal of minigolfen. In de onderstaande opsomming doorzoek je de meest gekozen kleine en grote vakantiehuizen in Langreo.

  • 2 personen: karakteristieke tiny house voor stellen (eventueel met kind).
  • 3/4 personen: vaak met 2 tweepersoonskamers en eventueel een eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: meerdere slaapkamers en/of eigen badkamers (soms met open haard).
  • 7/8 personen: met ongeveer 5 slaapkamers, meerdere badkamers en soms een privé zwembad.
  • 9/10 personen: boek een bungalow met eindschoonmaak voor maximaal comfort.
  • 11/12 personen: Een royale ruimte met grote slaap- en badkamers. Met een uitgebreide keuken (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Als vakantieganger hoef jij je niet te vervelen. TV en internet is vaak aanwezig.
  • 15/16 personen: een grote villa met bij te boeken kindermeubilair en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, wasmachine, kookgedeelte, oven en magnetron, balkon, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast.
  • 20+ personen: een fijne vergaderlocatie voor bijvoorbeeld trainingen en workshops.

Kosten van een familiepark mei 2024

Meer informatie over de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Langreo? In de tabel hierna tonen wij de geschatte kosten van een weekendje in de meest gewilde overnachtingstypes. Mogelijk ook interessant: prijzen en informatie over parken in Gijon, Castrillon of Aviles.

Soort verblijfKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€455
Chalet€404
Stacaravan / Mobil Home€253
Ingerichte tent€202
Groot vakantiehuis€1213
Verwachting kosten accommodatie op huisjespark omgeving Langreo.

Ontdek de meest unieke kindvriendelijke bungalowparken eenvoudig online

Check de laatste last-minute deals en start met boeken!

Vakantieparken Langreo vergelijken: Veel gekozen reisorganisaties en ketens

Huisjes, lodges of cottages kan jij eenvoudig bespreken bij veel verschillende touroperators. Dit zijn de gezinsparken, verhuurders van vakantiehuisjes en diverse platforms als Airbnb of Booking.com. Wij vergelijken de meest populaire verhuurbedrijven in het onderstaande overzicht.

  • Center Parcs: Parken in wel 4 Europese landen met premium cottages.
  • Roompot: Eenvoudig zoeken, boeken, inchecken en genieten!
  • Landal GreenParks: Mooie accommodaties voor diverse soorten reisgezelschappen.
  • Topparken: Veilige, ruime en luxe parken voor het hele gezin.
  • Europarcs: Voor elk type vakantie (familie, stellen, vrienden en groepen).
  • Novasol: Prachtige (particuliere) huisjes op unieke locaties in Europa.
  • Belvilla: Wereldwijd de mooiste vakantiehuisjes boeken tegen een scherpe prijs.
  • Natuurhuisje: Volledige controle over je boeking en vakantieverblijf.
  • Bungalowspecials: Ruim aanbod met 900 parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Boeken met een voorkeursligging (handig voor groepen).
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Voor het boeken van een heel huis of appartement.
  • Airbnb: Huur authentieke kamers, cottages, chalets en woningen direct van de eigenaar.
  • Reisbureaus: D-reizen, Thomas Cook, Corendon, TUI, Vakantiediscounter, Prijsvrij voor een mooie verre reis of een heerlijke all-inclusive vakantie.

7-daagse weersvoorspellingen

In deze plaats kennen we het steppeklimaat en mediterraan klimaat. De beste tijd om hiernaartoe te gaan is mei, juni en september. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar is 16 graden °C. De kalendermaand juli is de warmste maand van het jaar (36 graden °C). Hieronder vind je het weer in de buurt van vakantiebestemming Langreo (Asturië).

Weerbericht woensdag 1 mei 2024


Belangrijke onderwerpen rondom recreatiewoningen

Waarom een huisje huren op een bungalowpark in Langreo?

Langreo wordt gekenmerkt door een prachtige omgeving waar je alle kanten uit kunt. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct het ultieme vakantiegevoel. Kiezen voor een vakantieaccommodatie op een vakantieresort heeft veel voordelen. Je hebt alles binnen handbereik, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en je bent altijd direct in de natuur.

Zijn honden toegestaan op het park?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Langreo en in de omliggende plaatsen. Meestal zijn er max. 2 huisdieren toegestaan per cottage. Je moet je wel aan regels houden: honden moet je aan de lijn houden en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Wist je dat er ook hondenbungalows zijn? Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik allemaal doen in de regio?

Langreo is onderdeel van de regio Asturië, in Spanje. Dit is ontegenzeggelijk een avontuurlijke Spaanse en gevarieerde omgeving. In deze natuurrijke plek kan je lekker uitrusten en er is voldoende te beleven. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar authentieke plekjes en evenementen. Ben je actief ingesteld? Vul je dag dan met bijvoorbeeld watersporten, varen, kajakken, klimmen, kanoën, mountainbiken.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een vakantiewoning boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Langreo doe je al vanaf €66 voor één nacht. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particulier huis of een staanplaats voor jouw tent op de camping. Voor een iets hogere prijs per nacht geniet jij wel van veel comfort zoals eigen terras, extra privacy, open haard, ingerichte keuken, eigen slaapkamer, hottub. Extra tip: profiteer van vroegboekkorting of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen voor extra voordeel.

Plaats een reactie