center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Juenkerath

Lekker uitrusten en genieten op een prachtig vakantiepark in Juenkerath en omgeving? Een bungalowpark is iets waar Nederlanders van houden: de Vakantieaccommodaties geven lekker veel ruimte, je hoeft het park niet af, voor de kinderen is vaak animatie en een zwembad en je geniet ook nog eens van een heerlijke ligging in het groen. Een uitkomst voor het jaarlijkse familieweekend of een paar dagen weg met vrienden. Op deze pagina bekijk je nuttige info en een keuzehulp voor vakantiehuisjes en parken in dit gebied. Bij de getoonde boekingsplatforms boek je zonder gedoe een vakantiehuisje op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Juenkerath.

  • Juenkerath is een populaire en sfeervolle reisbestemming in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Familieparken in deze streek zijn bijzonder populair: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van rustgevende natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • Dagelijks is er veel te doen voor iedere doelgroep. Je kunt hier bijvoorbeeld kajakken of ga klimmen.
  • In de regio zijn veel kindvriendelijke resorts en campings met speeltuin, kinderboerderij, animatie, speelhallen, zwembad, kidsclubs.
  • Vakantiehuisjes op een bungalowpark rondom deze plek kosten zo’n €67 per dag.
PlekJuenkerath
OmgevingRijnland Palts
LandDuitsland
Temperatuur13 graden celcius
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet nodigIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegenDe wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€309

Bungalowpark in de buurt van Juenkerath boeken

Juenkerath is hip door de aanwezigheid van het vele groen en de leuke opties voor uitjes en tripjes. Op een resort in deze regio is er genoeg te doen voor iedereen. Lekker tot jezelf komen in een knusse vakantieaccommodatie of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Het is allemaal mogelijk! In het adviesplan hieronder lichten we toe hoe jij zo’n vakantiehuisje in Juenkerath betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Juenkerath reserveren

  1. Zoek een mooi park uit

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Zo kun je specifiek zoeken naar parkketens zoals Belvilla, Libéma, Europarcs, Center Parcs, Landal, Roompot en RCN, Hogenboom, Sunparks, Pierre & Vacances, Oostappen, Topparken. Maar wat dacht je van Upladparcs, Dancenter, Holidaysuites, Novasol, FranceComfort, Ourthe & Somme. Je hebt ook kleinere parken en diverse boekingsplatforms als Voordeeluitjes, Booking.com, Natuurhuisje.nl, Bungalowspecials, Airbnb. Check altijd goed de ligging en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld snackbar en sauna.

  2. Het aantal dagen kiezen

    Kies jouw dag van aankomst en kies de verblijfsperiode. Typische verblijfsperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en zeer zeker ook de schoolvakanties. Doe jij de boeking kort voor de vertrekdag? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Je kunt in deze stap ook het aantal personen kiezen.

  3. Het kiezen van de huuraccommodatie

    Nu tonen ze een weergave met alle mogelijke chalets, cottages, huisjes, bungalows, huurhuisjes, stacaravansen soms ook ingerichte tenten, glamping-opties, tiny houses, staplekken, safaritenten. Raadpleeg ook de foto’s en vind uit op welke faciliteiten je kunt rekenen (zoals open haard, terras, televisie, sauna, vaatwasser, draadloos internet). Vergelijk de totaalprijzen en selecteer het type huisje dat matcht met jouw wensenlijstje.

  4. Extra’s kiezen

    Veel vakantieparken bieden aanvullende servicepakketten. Je kunt soms kiezen voor een extra lang bed, een gevulde koelkast bij aankomst of bootverhuur. Gaan er kleine kinderen mee, en heb je weinig ruimte in de auto? Boek dan extra’s zoals een traphek, kinderstoel, wipstoel, reisbedje, box, speelhoek.

  5. Reservering bevestigen

    Controleer de boeking en vul alle gevraagde informatie in. Het betalen van jouw vakantie kan je snel doen met betaalmethodes als Overschrijving, Creditcard of iDeal. Vaak heb je de mogelijkheid om een privé-account aan te maken op de site. Met het e-mailadres en wachtwoord kan je jouw vakantiegegevens bekijken, een wijziging doorgeven of extra arrangementen kiezen.

vakantieparken-juenkerath-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Juenkerath (Rijnland Palts)

Op vakantieparkonline.nl verstrekken we dagelijks interessante bungalow actievouchers bij erkende ketens als Europarcs, Center Parcs, Landal GreenParks, Interhome, Novasol, Roompotmaar ook reisorganisaties als D-reizen, Prijsvrij, Suntip, Sunweb, Stip Reizen en tevens Alltours, Oad, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Corendon. De laatste jaren gaan we als Nederlanders massaal voor de last-minute acties en niet te vergeten vroegboekkorting. Klik op een van de parken en ontdek zelf welke korting er in het verschiet ligt. In de onderstaande opsomming vind je de te kiezen acties en aanbiedingen voor april 2024.

  • Er zijn last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je extra voordeel als je de boeking afrondt vlak voor de vertrekdatum.
  • Vroegboekkorting staat voor een speciale lage prijs wanneer je in het voorjaar al boekt voor de zomer.
  • Actie- en kortingscodes geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: interessant voor gezinnen met kinderen (en baby’s).
  • Seniorenkorting: extra voordeel voor personen van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark deals: Combineer het vakantiepark met een heerlijk dagje attractiepark of dierentuin.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Ondersteuning: zo vind je het recreatiepark dat past bij jou

Laat je verbazen door het magische Juenkerath en gun jezelf plaatselijke specialiteiten, onvergetelijke excursies en rustige avondjes. Gaan de kinderen mee op vakantie, jouw vriendengroep, de familie of alleen met jouw partner? Voor elke situatie is er een geschikte accommodatie. Hieronder helpen we jou met het uitzoeken van het beste vakantiepark in Juenkerath! Andere relevant onderwerp: RCN Vakantieparken.

Filter parken op ligging of faciliteiten

De familieparken rond Juenkerath hebben echt een mooie ligging nabij natuur en steden. Zoek jij een park of camping die een kenmerkende ligging heeft? Hieronder helpen we jou op weg.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (in o.a. een meertje, recreatieplas, zwemvijver, rivier).
  • Vakantieparken in het bos: zoek de stilte en schaduw op een boscamping.
  • Huisdieren toegestaan: speciale parken waar honden zijn toegestaan.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: wanneer je in alle rust wilt proosten op een gelukkig nieuwjaar.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: combineer jouw vakantie met een dagje uit.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan de kust / het strand.

De meest luxe recreatieparken rondom Juenkerath vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties waar je helemaal nergens aan hoeft te denken? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en reserveer een weekje weg vol met wellness en verwennerij. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen privé zwembad, bubbelbad, sauna, whirlpool. Vaak is er ook een spa waar je terecht kunt voor een massage.

  • Wellness / Spa: dat is echt genieten van jouw welverdiende vakantie.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het ultieme gevoel van ontspanning in een hottub.
  • Privé zwembad: een luxe eigen overdekt buitenbad of binnenzwembad.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je verwennen bij de kapper, pedicure of masseur.
  • Verzorgingstype: verblijf met volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): op loopafstand een heerlijk en exclusief diner.
  • Adults only: een park voor volwassenen (kindern onder de 18 niet toegestaan).

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Een familiepark kan handige zijn voor een weekendje met de hele familie. Het is handig dat er altijd genoeg speeltuinen en kinderanimatie is. Denk o.a. aan sportvelden, speeltoestellen, speelpark, theater, bowling, spelletjes. In Duitsland zitten aantrekkelijke gezinsparken met unieke zwembaden. Steeds vaker voorzien van: waterattracties, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen, (overdekt) binnenbad, peuterbad, waterglijbanen. Tevens kun je informeren naar een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderstoel, bolderkar, wandelwagen, traphekje, babybadje, kinderbed. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: het subtropisch zwemparadijs biedt urenlang plezier voor jong en oud.
  • Verwarmd buitenbad: zowel in de zomer als de winter lekker buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: comfortabel zwemmen en omkleden in goede omkleedhokjes.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: een ruime zonneweide met genoeg ruimte voor het hele gezin.
  • Speeltuin / speelhal: de hele dag vermaak voor kinderen tot 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Juenkerath online boeken?

Bekijk alle accommodaties Duitsland en boek eenvoudig online

Vakantieparken met hond: mag dat?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Juenkerath met hond? In deze regio zijn er leuke vakantieaccommodaties aanwezig waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. Lekker samen de natuur in. Daarna lekker de beentjes omhoog in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze omgeving is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • De toeslag die je hiervoor betaalt ligt gemiddeld rond de €5,-.
  • Hondvriendelijke parken bieden: omheinde tuin, hondenstrand, hondendouche, ruime wandelgebieden, hondenbench, hondenmand.

Het selecteren van een accommodatie

Steeds vaker bestaat er de keuze uit tal van leuke huisjes. Elk vakantieverblijf heeft zo weer zijn charme. In de onderstaande opsomming kan je aan de slag met een overzicht met de meest voorkomende recreatiewoningen. Mogelijk interessante parken: Roompot Strandpark Duynhille, Pierre & Vacances Résidence Benidorm Poniente + Domaine les Mûriers.

  • Bungalow: een bijzonder huisje met veel sfeer en warmte.
  • Chalet / lodge: een houten boshuisje, voorzien van alle gemakken.
  • Appartement: in jouw hotelkamer heb je alle voorzieningen altijd bij de hand.
  • Stacaravan / Mobile home: een luxe uitgevoerde recreatiewoning met toch het campinggevoel.
  • Glamping: niet bepakt en bezakt op reis, maar alles is aanwezig in jouw ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: in alle rust op vakantie met jouw eigen camper, caravan, vouwwagen of tent.

Het kiezen van een voordelige reisperiode

Veel van de vakantieresorts in de buurt van Juenkerath zijn 12 maanden per jaar open. Gedurende de schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. Het is dan ook aan te raden om voor feestdagen en vakanties de overnachtingen vroeg te boeken. In de bijgaande opsomming lees je een samenvatting over de meest gekozen periodes.

  • Weekendje weg: inchecken op vrijdagmiddag en uitchecken op maandagochtend.
  • Midweek: een mini vakantie van 5 dagen om er lekker tussenuit te zijn.
  • Week: jij kunt de hele regio bezoeken tijdens deze 7 daagse reis.
  • Zomervakantie: Valt van (6 juli t/m 1 september 2024). Mensen gaan massaal naar parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op aantrekkelijke Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) samen met familie de feestdagen doorbrengen op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: vanuit jouw bungalowpark geniet je volop van het voorjaar (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: de schoolvakantie loopt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024) met veel bospark aanbiedingen.
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor 12 – 20 personen

Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie in Juenkerath voor een comfortabel familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: het gaat om een ruim opgezette en toegankelijke accommodatie met veel voorzieningen. Het recreatiepark heeft voldoende mogelijkheden voor iedereen: denk aan klimmen & midgetgolfen. Bijgaand verstrekken we de meest gangbare kleine en grote vakantiehuizen in Juenkerath.

  • 2 personen: een cozy tiny house voor een leuk weekend samen.
  • 3/4 personen: een ruime bungalow met tweepersoonskamer plus eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: heerlijke bungalow met o.a. eigen badkamer, sanitair en open haard.
  • 7/8 personen: gemiddeld met 4 of 5 slaapkamers, badkamers en soms met privé zwembad.
  • 9/10 personen: boek een bungalow met eindschoonmaak voor maximaal comfort.
  • 11/12 personen: Met circa 6 badkamers/slaapkamers en veel ruimte. Altijd met o.a. vaatwasser, bedlinnenpakket en uitgebreide keuken.
  • 13/14 personen: Uiteraard met een mooie grote televisie en draadloos internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een mooie villa met kindermeubilair inbegrepen en allerlei andere voorzieningen zoals buitenkeuken, koelkast, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, wasmachine, diepvries, kookgedeelte.
  • 20+ personen: unieke vergaderlocaties met overnachting.

Gemiddelde prijzen van een familiepark april 2024

Alle details ontvangen over de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Juenkerath? In het rekenvoorbeeld hieronder analyseer je de geschatte prijzen van een weekend (3 nachten) in verschillende soorten huisjes. We geven ook een toelichting op praktische info over parken in en rondom Isselbach, Isert en Isenburg.

Type huisjePrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€464
Chalet€412
Mobil Home / Stacaravan€258
Ingerichte tent€206
Groot vakantiehuis€1236
Verwachting onkosten meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Juenkerath.

Boek de leukste kindvriendelijke bungalowparken die passen bij jouw wensen

Doorzoek last-minutes en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Juenkerath vergelijken: Goede reisorganisaties en parkketens

Vakantiehuisjes kan jij eenvoudig bespreken bij Nederlandse en buitenlandse touroperators. Het gaat om individuele parken, websites waar je particuliere huisjes kunt boeken en boekingssites als Airbnb of Booking.com. Wij behandelen de meest bekende verhuurbedrijven in het gedeelte hieronder.

  • Center Parcs: Een heerlijke cottage midden in de natuur.
  • Roompot: Flexibele boekingsvoorwaarden en betaaltermijnen.
  • Landal GreenParks: Kindvriendelijke parken met een prachtige ligging in de natuur.
  • Topparken: Prachtige parken op natuurrijke locaties.
  • Europarcs: Meer dan 500.000 gasten per jaar.
  • Novasol: Keuze uit meer dan 50.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: Wereldwijd de mooiste vakantiehuisjes boeken tegen een scherpe prijs.
  • Natuurhuisje: Een perfecte plek om samen te komen met vrienden of familie.
  • Bungalowspecials: Direct veilig boeken en betalen bij deze vakantie specialist.
  • Pierre & Vacances: Zorgeloos op vakantie dankzij het Veiligheid+ motto.
  • Interhome: Aanbod met particuliere vakantiehuisjes en vakantieparken.
  • Booking.com: Vrijwel alle accommodaties op 1 plek te boeken.
  • Airbnb: Rechtstreeks van een particulier een (vakantie)woning huren.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-reizen, Thomas Cook, Corendon, TUI voor een mooie verre reis of een luxe all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen voor de komende week

In dit gebied heerst het zeeklimaat. De periode met de meeste toeristen is mei, juni en september. De jaartemperatuur over 12 maanden is gemiddeld 13 graden celcius. De maand juli is de warmste maand van het jaar (29 °C). In de bijgaande tabel vind je de actuele weersverwachtingen in de regio van vakantiebestemming Juenkerath (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom naar een bungalowpark in Juenkerath?

Juenkerath wordt gekenmerkt door een prachtige omgeving waar je je eigenlijk 12 maanden per jaar uitstekend kunt vermaken. Je krijgt hier vrijwel direct een onbekommerd vakantiegevoel. Kiezen voor een mobil home of huisje op een resort is een aanrader. Er zijn veel voorzieningen, er zijn veel activiteiten voor de kinderen en je vertoeft op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Mag mijn hond mee op het vakantiepark?

Ja, er zijn diverse vakantieparken met hond toegestaan in Juenkerath en nabijgelegen plekken. Meestal kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per cottage. Er zijn een aantal spelregels: honden moet je aan de lijn houden en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Enkele grote parken hebben ook diverse hondenbungalows. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de regio?

Juenkerath ligt in de regio Rijnland-Palts, in Duitsland. Dit is absoluut een populaire Duitse en aangename regio. In deze groene omgeving kan je goed ontspannen en kom je als wandel- of fietsliefhebber wel aan je trekken. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar bijzondere plaatsen en theaters. Hou jij wel van sportieve bezigheden? Informeer dan naar de mogelijkheden voor varen, mountainbiken, klimmen, watersporten, kajakken, paardrijden.

Wat zijn de kosten van huisje op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Juenkerath is al mogelijk vanaf €67 voor 1 dag. Dat is een stukje kostbaarder dan een particulier vakantiehuisje of een staanplaats voor jouw tent op de camping. Je betaalt wat meer, maar hiermee krijg je wel extra veel gemak zoals: open haard, hottub, eigen terras, eigen badkamer, eigen slaapkamer, extra privacy. Goed om te weten: boek nu alvast voor het volgende seizoen of boek met last-minute voordeel om jouw vakantie betaalbaarder te maken.

Plaats een reactie