center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Gehrweiler

Een huisje boeken op een natuurrijk vakantiepark in Gehrweiler en omgeving? Een recreatiepark heeft tal van pluspunten: de huisjes zijn ruim opgezet, hebben een eigen badkamer en keuken, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Een fantastische optie voor een familieweekend of vakantie met vrienden. Verderop op deze pagina bekijk je relevante informatie en hulp bij boeken van recreatieparken in de omgeving. Via de getoonde boekingsplatforms boek je verrassend eenvoudig een vakantieaccommodatie op de prachtigste bungalowparken in de omgeving van Gehrweiler.

  • Gehrweiler is een groene en sfeervolle vakantiebestemming in Rijnland-Palts, Duitsland.
  • Bungalowparken in deze omgeving zijn er in grote getale: Dit komt voornamelijk door de heerlijke natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • In elke periode van het jaar biedt deze regio voldoende inspanning en ontspanning. Informeer naar de opties voor kajakken en natuurlijk bowlen.
  • In deze omgeving zijn veel kindvriendelijke resorts met animatie, kidsclubs, zwembad, entertainment, speelhallen, speeltuin.
  • Cottages op bungalowparken in en rondom deze bestemming kosten zo’n €63 voor één nacht.
PlekGehrweiler
OmgevingRijnland Palts
LandDuitsland
Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€293

Bungalowpark in de buurt van Gehrweiler boeken

Gehrweiler is hip door onder andere de bijzondere natuur en de bezienswaardigheden in de omgeving. Op een resort nabij deze locatie zal je niet snel verveeld raken. Genieten van de rust en elkaar in een royale chalet of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! Hierna lees je precies hoe je een vakantiehuisje in Gehrweiler goedkoop en eenvoudig kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Gehrweiler reserveren

  1. Kies een park

    Kies eerst een park of site waar je wilt boeken. Er zijn diverse internationale parkketens als Belvilla, Center Parcs, Roompot, Landal, Molecaten, Europarcs en Topparken, Succes Holidayparcs, Oostappen, Sunparks, Pierre & Vacances, Hogenboom en zeker ook FranceComfort, Holidaysuites, Ourthe & Somme, Novasol, Dancenter, Interhome. Verder zijn er nog de wat kleinere zelfstandige parken en verhuurders van (particuliere) huisjes als Bungalowspecials, Voordeeluitjes, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Natuurhuisje.nl. Bekijk kritisch de ligging van de accommodaties en voorzieningen zoals restaurant en wasserette.

  2. Het aantal dagen kiezen

    Kies jouw dag van aankomst en het aantal dagen dat je op het park wilt blijven. Geliefde reisperiodes zijn een hele week, midweek of weekend en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Boek je vlak voor vertrek? Informeer dan naar de last-minute aanbiedingen. Het is handig om ook direct het aantal personen te kiezen.

  3. Zoek een geschikte huuraccommodatie

    In de volgende strap bekijk je een lijst met het actuele aanbod stacaravans, bungalows, huurhuisjes, cottages, huisjes, groepsaccommodatiesen eventueel glamping-opties, villa’s, ingerichte tenten, staplekken, tiny houses. Scroll door de plaatjes en doorzoek op welke faciliteiten je kunt rekenen (voorbeelden zijn draadloos internet, televisie, terras, sauna, bubbelbad, open haard). Vergelijk de verblijfskosten en ga voor het type bungalow dat overeenstemt met jouw wensenlijstje.

  4. Bij te boeken extra’s

    Ga voor nog meer comfort met een aantal extra diensten en pakketten. Je kunt soms kiezen voor een keukendoekenpakket, een boodschappenpakket of de huur van fietsen, auto of skelters. Ga je met de hele familie, en is de kofferbak al vol? Vaak zijn er ook extra’s als kinderstoel, wipstoel, traphek, box, speelkleed, reisbedje.

  5. Reservering afronden

    Controleer nog 1 keer alle details en vul alle gegevens in. De reissom betalen gaat eenvoudig met Nederlandse betaalmethodes als o.a. iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Het wordt aanbevolen om een registratie met profiel te krijgen. Met zo’n profiel kan je alle gegevens direct inzien, annuleren, omboeken, een wijziging doorgeven of extra’s toevoegen.

vakantieparken-gehrweiler-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Gehrweiler (Rijnland Palts)

Op deze pagina check je online de beste goedkope bungalow aanbiedingen bij populaire formules als Interhome, Novasol, Center Parcs, Europarcs, Belvilla, Roompoten tevens reisorganisaties als Prijsvrij, Sunweb, TUI, Stip Reizen, D-reizen. Bekijk ook Vakantiediscounter, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Corendon, Oad. In steeds meer gevallen willen mensen de last-minute specials en de royale vroegboekkortingen. Onderzoek de verschillende parken en reserveer vandaag nog met extra korting online. Verderop bieden we details van voordeelacties en pakketten voor april 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in april ontvang jij meer voordeel als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: een interessante korting als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Promotiecodes geven een kleine korting of gratis extra’s.
  • Familiekorting: tot wel 20% korting voor families of groepen.
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark & Vakantiepark Deals: Een goedkoop dagticket voor attractiepark of dierentuin.
  • Vermijd het hoogseizoen: In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Keuzehulp: wij helpen bij het kiezen van een recreatiepark

Laat je meevoeren door het rijke Gehrweiler en verwen jezelf met lekkere streekgerechten, uitdagende activiteiten en rustgevende flora en fauna. Even er tussenuit met kinderen, vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor elke groepssamenstelling is een accommodatie beschikbaar. In het bijgaande stukje helpen we jou met het selecteren van het beste vakantiepark in Gehrweiler! Lees tevens verder over L’ami Soleil.

Belangrijke voorzieningen, faciliteiten en ligging

Familieparken rond Gehrweiler hebben zeker een schitterende ligging om en nabij natuurgebieden en steden. Prefereer jij een camping of park met een specifieke ligging? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (in onder andere een rivier, beekje, meertje, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: wandeltochten of een picknick met het hele gezin.
  • Huisdieren toegestaan: neem de hond mee naar het vakantiehuisje.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Slapen in de buurt van pretpark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: vakantiewoningen aan het strand / de kust boeken.

De meest luxe recreatieparken rondom Gehrweiler vergelijken

Verwen jij jezelf eens met een lekkere luxe vakantie? Even helemaal niets anders dan genieten? Informeer dan specifiek naar luxe bungalowparken en boek een weekje weg compleet met comfort en verwennerij. Echt genieten in een wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen bubbelbad, jacuzzi, sauna, whirlpool. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: de perfecte plek om te ontspannen.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: het ultieme gevoel van ontspanning in een hottub.
  • Privé zwembad: profiteer van exclusieve toegang tot een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een luxe infrarood- of houtgestookte sauna, evt. met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: een eigen kapsalon, nagelstudio en massages.
  • Verzorgingstype: profiteer van volpension, halfpension, logies en ontbijt of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): bij een wellness weekend hoort ook een bijzonder etentje!
  • Adults only: accommodaties en hotels zonder kinderen.

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Rijnland Palts

Een familiepark is ideaal voor een midweek of week vakantie met de familie. Het is in dat geval fijn dat er altijd genoeg speeltuinen en kinderanimatie is. Je kunt denken aan: speeltoestellen, spelletjes, speelpark, theater, bowling, sportvelden. In Duitsland vinden we betaalbare gezinsparken met nieuwe zwembaden. Zo kun je gebruik maken van: waterglijbanen, peuterbad, stroomversnellingen, (verwarmd) buitenbad, kinderbad, (overdekt) binnenbad. Op sommige resorts vind je ook een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, kinderbed, wandelwagen, babybadje, kinderstoel, reiswieg. Voor wat oudere kinderen is een omheinde tuin prettig.

  • Subtropisch binnenbad: een subtropisch zwemparadijs waar het aangenaam warm is.
  • Verwarmd buitenbad: heerlijk buiten zwemmen als het mooi weer is.
  • Privé (binnen) zwembad: het hele jaar door kan je hier heerlijk zwemmen.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: voor een vakantie met watersportmogelijkheden.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken.

Mooiste vakantiepark Gehrweiler online reserveren?

Bekijk moderne huisjes en bungalows in Duitsland en stel jouw reis samen

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Gehrweiler met hond? In de buurt van deze plaats zijn er mooie vakantieaccommodaties te boeken waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. Lekker samen de natuur in. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze omgeving is perfect voor mensen met honden.

  • Op steeds meer parken mag de hond gewoon mee op vakantie.
  • Bij de boeking geef je jouw hond ook op. DIt kost ongeveer €5 p/nacht.
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: ruime wandelgebieden, hondenstrand, omheinde tuin, hondenmand, hondendouche, hondenbench.

Overzicht met beschikbare accommodaties

Tegenwoordig is er veel te kiezen. Je hebt namelijk huisjes in diverse soorten en groottes. Iedere accommodatie heeft zijn eigen eigenschappen. In de bijgaande opsomming treft jij een opsomming met de meest gekozen huisjes. Andere interessante parken voor jou: Pierre & Vacances Résidence Le Belmont, Roompot Hof Domburg + Pierre & Vacances Résidence Les Parcs de Grimaud.

  • Bungalow: een perfecte accommodatie voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een heerlijk boshuisje op een prachtige plek in de natuur.
  • Appartement: een praktische en grote hotelkamer met alles wat je nodig hebt.
  • Mobile home / stacaravan: nog altijd de meest gangbare recreatiewoning op een vakantiepark.
  • Glamping: kamperen in een comfortabele ingerichte lodgetent voorzien van alle luxe.
  • Staanplaats: betaalbaar op reis met jouw eigen tent, camper of vouwwagen.

Maak een keuze voor een reisperiodes

Veel van de vakantieresorts in de buurt van Gehrweiler zijn vrijwel het hele jaar open. Tijdens de landelijke schoolvakanties zijn de huisjes eerder volgeboekt. Het is wijs om voor feestdagen en vakanties tijdig een reservering te plaatsen. In het gedeelte hieronder tref je de meest gekozen vakantiedagen.

  • Weekendje weg: inchecken op vrijdagmiddag en uitchecken op maandagochtend.
  • Midweek: een kleine vakantie van 4 nachtjes met aankomst vaak op maandag.
  • Week: een hele week ontspannen op een leuk park.
  • Zomervakantie: Valt dit jaar tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Parkgasten zijn gek op parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) samen met familie de feestdagen doorbrengen op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: beleef een heerlijke krokusvakantie vanuit het bungalowpark (dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Ontdek de speciale bospark deals en boek.
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor families en vriendengroepen

Zoek je een groepsaccommodatie in Gehrweiler voor een onbezorgd familieweekend, reünie of een paar dagen erop uit met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: dit is een comfortabele en karakteristieke recreatiewoning met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. De omgeving van het vakantiepark biedt plezier en vermaak voor elke gast: denk aan volleybal & een tocht met e-choppers. Hierbij tonen we de voordelen van kleinere en grotere vakantiehuizen in Gehrweiler.

  • 2 personen: een bijzondere tiny house op een unieke plek in de regio.
  • 3/4 personen: meestal met 2 tweepersoonskamers of 1 kamer met eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: geniet van een accommodatie met open haard en verschillende badkamers.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: een zorgeloze vakantie waarbij de eindschoonmaak ook inbegrepen is.
  • 11/12 personen: Verschillende slaapvertrekken verdeeld over het huis. Inclusief een volledige keuken (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Internet en televisie in de chalet zijn ideaal om extra te genieten in de avonden.
  • 15/16 personen: een heerlijke villa uitgerust met kindermeubilair en allerlei handige zaken zoals buitenkeuken, koelkast, diepvries, kookgedeelte, wasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker, balkon.
  • 20+ personen: toffe vergaderlocaties voor grote groepen collega’s.

Kosten van een familiepark april 2024

Meer informatie over de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Gehrweiler? In de volgende opsomming bieden we de gemiddelde kosten van een weekend (3 nachten) in meerdere verblijven. Check ook prijzen en info over parken in Gehlweiler, Gehlert of Gefell.

Soort verblijfPrijs weekend (vrij – ma)
Bungalow€439
Chalet€390
Stacaravan / Mobil Home€244
Ingerichte tent€195
Groot vakantiehuis€1170
Geschatte prijs van diverse type vakantiehuisjes op huisjespark omgeving Gehrweiler.

Check de leukste kindvriendelijke bungalowparken binnen jouw budget

Bekijk last-minutes en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Gehrweiler vergelijken: Professionele reisorganisaties en boekingswebsites

Vakantieaccommodaties kun je vastzetten via heel uiteenlopende touroperators. Denk aan de gezinsparken, verhuurders van vakantiehuisjes of overige boekingssites als Airbnb & Booking.com. Wij vergelijken de meest populaire verhuurbedrijven in het stukje hieronder.

  • Center Parcs: Ruime keuze aan (vernieuwde) cottages.
  • Roompot: Klantenservice dagelijks bereikbaar via telefoon of internet.
  • Landal GreenParks: Flexibel annuleren, omboeken en betalen.
  • Topparken: Direct boeken bij het park en dus de laagste prijs.
  • Europarcs: Verrassende vakantieparken met een grote diversiteit aan accommodaties.
  • Novasol: Eenvoudig en veilig boeken zonder boekingskosten.
  • Belvilla: Geweldige accommodaties met privé zwembad en wellness.
  • Natuurhuisje: Een mooie en unieke hut, tent of lodge in het bos huren.
  • Bungalowspecials: Rechtstreeks je huisje huren via deze hippe verhuurorganisatie.
  • Pierre & Vacances: Stel je vakantie op maat samen met een medewerker.
  • Interhome: Groot aanbod en een uitstekende klantenscore.
  • Booking.com: Vrijwel alle accommodaties op 1 plek te boeken.
  • Airbnb: Het platform waar mensen hun woning verhuren aan toeristen.
  • Reisbureaus: D-reizen, Thomas Cook, TUI, Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter voor een mooie verre reis of een onbezorgde all-inclusive reis.

Check de weersvoorspellingen voor de komende dagen

In deze plek heb je een zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 graden. De maand juli is de warmste maand van het jaar (29 graden celcius). In de hieronder weergegeven tabel ontdek je de weersverwachtingen voor de vakantiebestemming Gehrweiler (Rijnland-Palts).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom naar een vakantiepark in Gehrweiler?

Gehrweiler is een prachtige omgeving waar je alle kanten uit kunt. De omgeving en de natuur geven je meteen een heerlijk vakantiegevoel. Het bespreken van een mobil home of huisje op een park is beslist de moeite waard. Er zijn ontzettend veel voorzieningen, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en de ligging is in of net buiten een mooi natuurgebied.

Mag ik mijn huisdier of hond meenemen?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Gehrweiler en daarbuiten. In de regel zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per bungalow. Je moet je wel aan regels houden: honden moet je aangelijnd houden en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Gehrweiler is onderdeel van de regio Rijnland-Palts, in Duitsland. Het is al jaren een mooie Duitse en gastvrije streek. In deze natuurlijke omgeving kun prima ontspanning zoeken en je kunt prima wandelen, fietsen of toeren. Je kunt ook een uitstapje maken naar schitterende plaatsen en themaparken. Ben je sportief? De actieveling komt aan zijn trekken met onder andere: varen, mountainbiken, kanoën, watersporten, klimmen, kajakken.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een cottage huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Gehrweiler is in de aanbieding te te doen vanaf €63 voor 1 dag. Dit is wat prijziger dan een particuliere vakantiewoning of een staplek op een camping. Voor deze extra prijs hoef jij je niet druk te maken over allerlei voorzieningen zoals eigen badkamer, extra privacy, eigen slaapkamer, ingerichte keuken, hottub, eigen terras. Boekingsadvies: boek met vroegboekvoordeel of boek met last-minute voordeel om te besparen op de kosten.

Plaats een reactie