center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Gerbrunn

Samen met de familie erop uit op een prachtig vakantiepark in Gerbrunn en omgeving? Een resort of camping staat garant voor een zorgeloze vakantie: de verblijven geven lekker veel ruimte, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen en het is vaak gelegen in een mooie groene omgeving. Erg leuk voor een weekendje met familie of quality time doorbrengen met je partner. Op dit platform check je praktische info en een keuzehulp voor familieparken rondom deze plaats. Via de getoonde parken en aanbieders boek je goedkoop en snel een accommodatie op de leukste bungalowparken in de omgeving van Gerbrunn.

  • Gerbrunn is een verrassende en gezellige vakantielocatie in Beieren, Duitsland.
  • Bungalowparken in deze regio zijn er volop te vinden: Een belangrijke reden hiervoor is de nabijgelegen natuur en wandel- en fietsgebieden.
  • Maandelijks heeft de regio veel te bieden. Informeer naar de opties voor kajakken en tevens tennissen.
  • Nabij deze locatie heb je ook de keuze uit veel kindvriendelijke parken met kidsclubs, kinderboerderij, animatie, entertainment, speeltuin, zwembad.
  • Cottages op een park in dit gebied kosten je gemiddeld genomen €67 voor één nacht.
PlaatsGerbrunn
GebiedBeieren
LandDuitsland
Temperatuur13 graden
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet noodzakelijkIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
Tol betalenDe wegen zijn tolvrij
VoertaalDuits
Gemiddelde kosten weekend weg€308

Bungalowpark in de buurt van Gerbrunn boeken

Gerbrunn is een geliefde bestemming gezien het veelzijdige landschap en de diversiteit in excursieaanbod. Op een bungalowpark op deze plek is er voor ieder wat wils. Goede gesprekken voeren in een volledige ingerichte lodge of met de complete familie in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! Hierna lees je in detail op welke manier jij een vakantiehuisje in Gerbrunn betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Gerbrunn reserveren

  1. Kies een aanbieder

    Zoek naar potentiële parken. Er zijn verschillende grotere ketens. Denk dan aan namen als Landal, Molecaten, Europarcs, Center Parcs, Libéma, Roompot en Hogenboom, Sunparks, RCN, Pierre & Vacances, Oostappen, Succes Holidayparcs en zeker ook Upladparcs, Novasol, Interhome, Dancenter, Ourthe & Somme, Holidaysuites. In aanvulling hierop zijn er ook kleinschalige parken en verhuurders van (particuliere) huisjes als Bungalowspecials, Booking.com, Airbnb, Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl. Kijk kritisch naar de ligging van de huisjes en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan snackbar en tafeltennis.

  2. Reisdata kiezen

    Kies de dag van aankomst en bereken de totale periode (aantal vakantiedagen). Vaak gekozen vakantieperiodes zijn een weekend, midweek of week en uiteraard ook schoolvakanties. Doe jij de boeking kort voor de vertrekdag? Zoek dan tussen de actuele last-minute deals. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je bekijkt nu een lijst met de potentiële groepsaccommodaties, huisjes, bungalows, cottages, stacaravans, huurhuisjesen in enkele gevallen ook glamping-opties, staplekken, villa’s, safaritenten, ingerichte tenten. Scroll door de plaatjes en stem af over welke faciliteiten het huisje beschikt (bijvoorbeeld open haard, vaatwasser, bubbelbad, draadloos internet, terras, televisie). Vergelijk de totaalprijzen en klik op het bungalow of huisje dat overeenstemt met jouw reisgezelschap en wensen.

  4. Extra’s kiezen

    Veel resorts geven je de keuze uit extra’s en arrangementen. Voorbeelden zijn: beddenopmaakservice, een diner of een kinderpakket. Gaan er kleine kinderen mee, en is de kofferbak al vol? Doorgaans zijn er enkele accommodaties met een wipstoel, traphek, speelkleed, speelhoek, reisbedje, kinderstoel.

  5. Boeking bevestigen

    Check jouw boeking en voer de gevraagde gegevens in. De betaling en onkosten overmaken kan jij moeiteloos doen met betaalmethodes als iDeal, Creditcard of overschrijving. Het is handig om een registratie met profiel te krijgen. Met zo’n profiel kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, je reisgezelschap wijzigen of een speciaal verzoek indienen.

vakantieparken-gerbrunn-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Gerbrunn (Beieren)

Op dit platform check je 52 weken per jaar betaalbare bungalow kortingscode bij de mooiste formules als Europarcs, Center Parcs, Interhome, Roompot, Landal GreenParks, Belvillaen tevens reisorganisaties zoals Suntip, Stip Reizen, Sunweb, TUI, Prijsvrij en tevens Alltours, Corendon, Vakantiediscounter, Oad, Thomas Cook. De laatste jaren gaan we als Nederlanders massaal voor de last-minute deals en acties met vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en check de actuele kortingen en acties. In de onderstaande opsomming bekijk je meer uitleg over kortingsacties en deals voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je een flinke korting als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting staat voor een voordelig tarief op het moment dat je heel vroeg in het jaar je reis boekt.
  • Actie- en kortingscodes geven je wellicht nog meer korting op de standaard prijs.
  • Familiekorting: tot wel 20% korting voor families of groepen.
  • Seniorenkorting: unieke prijzen voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark arrangementen: Combineer een weekend vakantiepark met nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Reis in het voorseizoen of naseizoen (niet in het hoogseizoen): In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Aan de slag: wij helpen bij het kiezen van een recreatiepark

Ervaar het bijzondere Gerbrunn en verwen jezelf met de lekkerste lokale gerechten, onvergetelijke excursies en inspirerende natuur en cultuur. Ga jij reizen samen met kinderen, met vrienden, de familie of alleen met jouw partner? Er is altijd een geschikte accommodatie. Hieronder helpen we jou met het zoeken naar het beste vakantiepark in Gerbrunn! Je kunt ook meer details lezen over Vakantiepark aan het water.

Zoek een park met een mooie ligging of faciliteiten

De familieparken rond Gerbrunn hebben over het algemeen een geweldige ligging in of vlakbij een natuurgebied. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping die zich onderscheidt met een bijzondere ligging? Je kunt kiezen uit verschillende liggingen.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen, varen en watersporten (bijv. in een beekje, rivier, recreatieplas, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: ideaal voor actievelingen én rustzoekers.
  • Huisdieren toegestaan: samen met je hond vakantie vieren.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig oud & nieuw vieren zonder harde knallen.
  • Kort bij een attractiepark of dierentuin: heerlijk een dagje erop uit met het hele gezin.
  • Park aan zee: een mooie cottage nabij het strand / de kust.

Exclusieve recreatieparken rondom Gerbrunn vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties, en wil je je nergens om bekommeren? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en kies een vakantie waarbij alles draait om luxe en vertier. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een whirlpool, jacuzzi, privé zwembad, sauna. Aan het einde van de dag kan je nog langs de spa voor een massage.

  • Wellness / Spa: de meest bijzondere huisjes waar alles draait om luxe.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe accommodatie met een eigen hottub.
  • Privé zwembad: de dag beginnen met een heerlijke duik in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna, soms ook met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massages en beautybehandelingen.
  • Verzorgingstype: profiteer van volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: speciale huisjes en resorts zonder kinderen.

Overzicht kindvriendelijke parken met zwembad Beieren

Een familiepark is ideaal voor een vakantie met het gezin. Je bent er namelijk zeker van dat er altijd genoeg speeltuinen en kinderanimatie is. Typische activiteiten en voorzieningen zijn: spelletjes, speeltoestellen, sportvelden, theater, speelpark, bowling. In Duitsland vinden we voordelige gezinsparken met spectaculaire zwembaden. Waterplezier voor iedereen: kinderbad, waterattracties, stroomversnellingen, peuterbad, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, reiswieg, kinderbed, wandelwagen, bolderkar, babybadje. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: luxe subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbanen.
  • Verwarmd buitenbad: gratis toegankelijk voor alle parkgasten.
  • Privé (binnen) zwembad: overdekt zwemmen, ook als het regent of sneeuwt.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: genieten van de heerlijke rust van het water.
  • Ligweide / Zonneweide: na het zwemmen opdrogen in de zon op een ligbed of handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: alles van glijbaan tot aan schommel voor kids tot 12 jaar.

Mooiste vakantiepark Gerbrunn direct boeken

Bekijk alle vakantiehuisjes in Duitsland en controleer de beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: mag mijn huisdier mee?

Ga je het liefst naar een voordelig vakantiepark in Gerbrunn met hond? in deze buurt zijn er leuke vakantieaccommodaties present waar jouw huisdier ook welkom is. Heerlijk samen uitwaaien. Weer thuis? Dan kan je fijn samen uitrusten in een huisje op een huisdiervriendelijk park. Deze streek is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • Voor elk huisdier betaal je gemiddeld €5,- toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken maken het je erg gemakkelijk: hondenstrand, hondenmand, hondendouche, voerbakken, omheinde tuin, hondenbench.

Een passende accommodatie zoeken

Bij moderne parken is er genoeg te kiezen. Je vindt hier allerlei leuke huisjes. Elk vakantieverblijf heeft zijn voordelen en prijskaartje. In de lijst hieronder vind jij een samenvatting van de meest aangeboden accommodaties. Of klik door naar een van de andere parken: Domaine Monplaisir, EuroParcs De Rijp + UplandParcs Winterberg.

  • Bungalow: een perfecte accommodatie voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een compact boshuisje op een bijzondere locatie.
  • Appartement: eigenlijk een luxe hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer en keuken.
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning met de comfort en luxe van thuis.
  • Glamping: deze luxe ingerichte tent (lodgetent) staat al voor jou klaar als je aankomt.
  • Staanplaats: een goedkope vakantie met eigen caravan, vouwwagen of tent.

Een reisperiode kiezen voor reis

De populaire vakantieresorts in de buurt van Gerbrunn hebben ruime openingstijden en kan je het hele jaar door bezoeken. In de Nederlandse schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. Het is verstandig om voor deze weken de overnachtingen vroeg te boeken. In het stukje hieronder tref je de meest gangbare vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: een mini vakantie, ideaal voor families en gezinnen.
  • Midweek: een verblijf van 4 à 5 nachten tussen de weekenden in.
  • Week: geniet van een week weg van vrijdag tot vrijdag.
  • Zomervakantie: De drukste periode is (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen gaan voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) bieden de huisjesparken vaak een extra programma aan.
  • Voorjaarsvakantie: een van de meest drukke periodes op het bungalowpark (komt dit jaar uit op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bespreek een verblijf in de natuur op een bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Gerbrunn voor een heerlijk familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Een groepsverblijf kan dan heel praktisch zijn: dit is een ruime en knusse verblijfsplek met veel (exclusieve) faciliteiten. Het park biedt diverse activiteiten en mogelijkheden: denk aan paintball of escape rooms. Verderop tref je na positieve aspecten van kleinere & grotere vakantiehuizen in Gerbrunn.

  • 2 personen: een gezellige tiny house voor 2 personen met eventueel 1 kind.
  • 3/4 personen: met privacy in een eigen tweepersoonskamer (ook eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: samen gezellig bij de open haard, altijd inclusief eigen badkamer.
  • 7/8 personen: 4 of 5 verschillende slaapkamers, eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: bij dergelijke grote huizen is de eindschoonmaak meestal verplicht.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Vrijwel altijd met bedlinnenpakket, terras, keuken incl. vaatwasser enz.
  • 13/14 personen: Uiteraard met een mooie grote televisie en draadloos internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een extra grote villa met onder andere kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, oven en magnetron, balkon, wasmachine, koelkast, diepvries, koffiezetapparaat en waterkoker.
  • 20+ personen: ook te huren als een vergaderlocatie voor bedrijven.

Gemiddelde kosten van een familiepark april 2024

Meer informatie over de kosten van een vakantieverblijf huren in Gerbrunn? In de volgende tabel verstrekken we de actuele tarieven van een weekend (buiten hoogseizoen) in de meest gewilde verblijven. Via vakantieparkonline.nl vind je ook tips en tricks rondom parken in Eiselfing, Griesstatt en Geratskirchen.

Soort verblijfPrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€463
Chalet€411
Mobil Home / Stacaravan€257
Ingerichte tent€206
Groot vakantiehuis€1234
Gemiddelde kosten verblijven op huisjespark omgeving Gerbrunn.

Vergelijk de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken gemakkelijk online

Bekijk last-minute acties en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Gerbrunn vergelijken: Toonaangevende reisorganisaties en parken

Vakantieverblijven kan jij eenvoudig bespreken bij regionale en nationale touroperators. Denk aan zelfstandige parken, verhuurbedrijven met een aanbod losse vakantiewoningen of overige boekingssites als Airbnb & Booking.com. Je vindt de toonaangevende verhuurbedrijven In de volgende lijst.

  • Center Parcs: Gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst.
  • Roompot: Mooie locaties voor kleine en grote reisgezelschappen.
  • Landal GreenParks: Ook luxe huisjes met jacuzzi en sauna beschikbaar.
  • Topparken: Luxe vakantiewoningen voor gezelschappen van 2 tot 14 personen.
  • Europarcs: Meer dan 500.000 gasten per jaar.
  • Novasol: Tot 14 dagen voor aankomst gratis te annuleren.
  • Belvilla: Zowel betaalbare budget huisjes als luxe privé woningen.
  • Natuurhuisje: Ruim aanbod aan accommodaties met open haard en zwembad.
  • Bungalowspecials: Aanbiedingen en last-minutes verzameld op 1 website.
  • Pierre & Vacances: Volledig uitgeruste appartementen aan zee of in de natuur.
  • Interhome: Actief sinds 1965 met het verhuren van vakantiewoningen in Europa.
  • Booking.com: Snel en gemakkelijk boeken en betalen via de booking.com app.
  • Airbnb: Andermans woning huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: TUI, Sunweb, Thomas Cook, Corendon, D-reizen, Vakantiediscounter voor een gedenkwaardige verre reis of een exclusieve all-inclusive vakantie.

Bekijk de weersvoorspellingen (7 dagen)

In deze plaats kennen we het zeeklimaat. De periode met de meeste toeristen is mei, juni en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 13 °C. De periode juli is gemiddeld het warmst (29 graden celcius). In de grafiek hieronder vind je het weer in de buurt van vakantiebestemming Gerbrunn (Beieren).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Vragen en antwoorden over het boeken van recreatiewoningen

Waarom kiezen voor een vakantieresort in Gerbrunn?

Gerbrunn heeft een prachtige groene omgeving met veel activiteiten. Wanneer je hier bent dan voel je al snel een onbezorgd vakantiegevoel. Het huren van een vakantieverblijf of huisje op een gezinspark heeft veel voordelen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en je zit altijd in of net buiten een mooi natuurgebied.

Mag mijn hond mee op het vakantiepark?

Ja, er zijn veel vakantieparken met hond toegestaan in Gerbrunn en in de omliggende plaatsen. Bij veel parken kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per verblijfplaats. Doorgaans gelden er wel strikte regels: honden moeten aangelijnd zijn en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. Liever geen dieren op vakantie? Bekijk dan de huisdiervrije vakantieparken.

Welke bezienswaardigheden en activiteiten zijn er in de omgeving?

Gerbrunn hoort bij Beieren, in Duitsland. Het is een populaire Duitse en gevarieerde regio. In de nabijgelegen natuur kan je goed ontspannen en kan je lekker wandelen en fietsen. Of maak een uitstapje naar leuke plekken en amusementsparken. Ben je actief ingesteld? Je hebt ook mogelijkheden zoals: mountainbiken, kajakken, watersporten, klimmen, kanoën, varen.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een accommodatie reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Gerbrunn is al haalbaar vanaf €67 voor 1 nacht. Dit is duurder dan een particuliere vakantiewoning of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Voor een iets hogere prijs per nacht ben je zeker van extra comfort zoals o.a. extra privacy, ingerichte keuken, eigen badkamer, open haard, hottub, eigen terras. Boekingstip: boek met vroegboekvoordeel of maak gebruik van last-minute acties om nog voordeliger een huisje vast te leggen.

Plaats een reactie