center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Eggstatt

Even lekker op vakantie op een tof vakantiepark in Eggstatt en omgeving? Een park met huisjes is erg geliefd: de verblijven bieden veel luxe, het is van alle gemakken voorzien, kinderen kunnen lekker spelen met leeftijdgenootjes en vaak is het verscholen midden in het groen. Een fantastische optie voor een weekendje met familie of vakantie met vrienden. Op dit platform kan je aan de slag met belangrijke tips en tricks over huisjesparken in deze streek. Bij de weergegeven aanbieders boek je goedkoop en gemakkelijk een huisje op de prachtigste bungalowparken in de omgeving van Eggstatt.

  • Eggstatt is een mooie en sfeervolle vakantiebestemming in Beieren, Duitsland.
  • Parken met vakantiehuisjes rondom dit gebied zijn er talrijk: Dit is toe te schrijven aan de nabijgelegen natuurrijke gebieden.
  • Dagelijks is er genoeg te doen. Informeer naar de opties voor hiken en tevens bowlen.
  • Rondom deze bestemming tref je ook veel kindvriendelijke familieparken met speelhallen, kinderboerderij, entertainment, zwembad, animatie, speeltuin.
  • Vakantieaccommodaties op een camping of resort in deze omgeving kosten doorgaans €62 voor 1 dag.
PlaatsEggstatt
OmgevingBeieren
LandDuitsland
Gemiddelde temperatuur13 °C
Wild kamperenDeels toegestaan
VignetplichtIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
Lokale taalDuits
Kosten weekendje weg€287

Bungalowpark in de buurt van Eggstatt boeken

Eggstatt is een goede keuze omwille van het veelzijdige landschap en de veelzijdigheid van het gebied. Op een park in deze provincie kan je alle kanten op. Genieten van de rust en elkaar in een royale accommodatie of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Het is allemaal mogelijk! In onderstaand gedeelte lees je in detail op welke manier je zo’n vakantiehuisje in Eggstatt betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Eggstatt reserveren

  1. Kies een reisaanbieder

    Bekijk eerst de verschillende parken. Er zijn verschillende grotere ketens. Denk dan aan namen als Center Parcs, Belvilla, Roompot, Molecaten, Libéma, Landal en RCN, Sunparks, Oostappen, Pierre & Vacances, Topparken, Hogenboom en zeker ook FranceComfort, Novasol, Ourthe & Somme, Interhome, Holidaysuites, Upladparcs. Er bestaan ook een heleboel kleinere parken en verhuurders van (particuliere) huisjes als Booking.com, Natuurhuisje.nl, Bungalowspecials, Airbnb, Voordeeluitjes. Kijk goed naar hoe het park gelegen is en voorzieningen zoals zwembad en babyzwemmen.

  2. Kies jouw reisperiode

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en kies de verblijfsperiode. Populaire vakantieperiodes zijn een midweek, week, weekend en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Doe jij de boeking kort voor de vertrekdag? Dan kan een last-minute aanbieding voor jou interessant zijn. Denk ook om het kiezen van het aantal personen.

  3. Zoek een geschikte huuraccommodatie

    Je bekijkt nu een pagina met alle mogelijke bungalows, huisjes, stacaravans, huurhuisjes, groepsaccommodaties, cottagesen eventueel ingerichte tenten, staplekken, villa’s, tiny houses, safaritenten. Bekijk afbeelding en check over welke faciliteiten het huisje beschikt (voorbeelden zijn vaatwasser, bubbelbad, open haard, draadloos internet, sauna, terras). Vergelijk de kosten en neem het bungalow of huisje dat matcht met jouw wensenlijstje.

  4. Extra’s toevoegen

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor meerdere arrangementen. Zoals bijvoorbeeld een keukendoekenpakket, een pakket met verse boodschappen of de huur van fietsen, auto of skelters. Ga je met de kids op pad, en heb je weinig ruimte in de auto? Wellicht is er een chalet met o.a. een wipstoel, traphek, reisbedje, speelkleed, kinderstoel, box.

  5. De boeking voltooien

    Controleer nog 1 keer alle details en vul alle gegevens in. Betalen gaat gemakkelijk met betaalmethodes als iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Doorgaans kan je er voor kiezen om een privé-account aan te maken op de site. Met dat account kan je eenvoudig vakantiegegevens bekijken, een wijziging doorgeven of een tafel in het restaurant reserveren.

vakantieparken-eggstatt-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Eggstatt (Beieren)

Op vakantieparkonline.nl check je 365 dagen per jaar aantrekkelijke bungalow promoties bij de meest gekozen ketens als Belvilla, Europarcs, Center Parcs, Interhome, Roompot, Landal GreenParksmaar ook reisorganisaties als Sunweb, Prijsvrij, D-reizen, Stip Reizen, TUI. Bezoek ook eens Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Vakantiediscounter, Corendon, Alltours. Slimme boekers kijken naar de last-minute vakanties en de royale vroegboekkortingen. Vergelijk de diverse parken en reserveer vandaag nog met extra korting online. In het stukje hieronder delen wij de diverse type acties en topdeals voor april 2024.

  • Populair zijn last-minute aanbiedingen in april. Daarmee wordt je beloond met een royale korting wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting staat voor voordeel wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Promotiecodes kunnen je soms ook gratis extra’s bieden.
  • Familiekorting: extra voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: extra voordeel voor voor oma en opa (55+).
  • Pretpark acties: Een goedkoop dagticket voor de leukste attractieparken en dierentuinen.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Keuzehulp: het vergelijken van recreatieparken

Onderzoek het rijke Eggstatt en ga genieten van plaatselijke maaltijden, gedenkwaardige uitstapjes en laat je meevoeren met de natuur. Ga jij reizen samen met kinderen, je beste vrienden, de familie of alleen met jouw partner? Voor elke samenstelling is er een gepaste accommodatie. Op deze pagina geven we tips voor het kiezen van het beste vakantiepark in Eggstatt! Je kunt ook meer details lezen over Topparken.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Eggstatt hebben echt een gunstige ligging in de natuur, vlakbij bruisende steden. Zoek jij een park of camping met bepaalde kenmerken of ligging? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen, varen en watersporten (o.a. in een beekje, meertje, recreatieplas, rivier).
  • Vakantieparken in het bos: geniet van de natuur in een bosrijke omgeving.
  • Huisdieren toegestaan: speciale hond-vriendelijke huisjes en parken.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ontspannen genieten van een knalvrije jaarwisseling.
  • Omgeving van attractiepark of dierentuin: ideaal voor een dagje uit met het gezin.
  • Park aan zee: zoek een accommodatie aan de kust / het strand.

De meest luxe recreatieparken rondom Eggstatt vergelijken

Wil jij filteren op extra luxe vakanties, en wil je je nergens om bekommeren? Kijk dan tussen de premium verblijven op luxe bungalowparken en ga voor een bijzondere vakantie vol met ontspanning en exclusiviteit. Helemaal tot jezelf komen in een wellness bungalow. De meest luxe accommodaties hebben zelfs een privé zwembad, sauna, bubbelbad, jacuzzi. Vaak is er ook een spa waar je terecht kunt voor een massage.

  • Wellness / Spa: bijzondere accommodaties bomvol luxe en comfort.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: romantisch samen in een eigen hottub tijdens een weekend weg.
  • Privé zwembad: een luxe eigen overdekt buitenbad of binnenzwembad.
  • Privé Sauna: vaak een eigen infraroodsauna met soms een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: heerlijke ontspannen behandelingen bij de schoonheidsspecialist.
  • Verzorgingstype: kies voor logies en ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): bij een wellness weekend hoort ook een bijzonder etentje!
  • Adults only: een gebied waar geen kinderen zijn toegestaan.

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Beieren

Een familiepark is aan te raden voor een gezinsvakantie. Een belangrijke eigenschap is dat er genoeg faciliteiten voor de kids zijn. Voorbeelden zijn: speeltoestellen, spelletjes, theater, indoor-speeltuin, bowling, speelpark. In Duitsland vinden we mooie gezinsparken inclusief een eigen zwembad. Vaak van alle gemakken voorzien: (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, peuterbad, waterattracties, kinderbad, stroomversnellingen. Tevens kun je informeren naar een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief bolderkar, traphekje, kinderbed, babybadje, kinderstoel, reiswieg. Met een omheinde tuin kunnen kinderen en honden veilig buitenspelen.

  • Subtropisch binnenbad: het hele gezin beleeft plezier aan het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: zwemmen in een rustige binnen-omgeving.
  • Recreatieplas, zee, rivier of meer: rondom het water is er genoeg te doen voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: na het zwemmen opdrogen in de zon op een ligbed of handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: diverse speeltoestellen verspreid over het park (of indoor).

Mooiste vakantiepark Eggstatt online boeken?

Bekijk de tofste huisjes en bungalows in Duitsland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: welke regels voor huisdieren zijn er?

Zoek je een voordelig vakantiepark in Eggstatt met hond? In de buurt van deze plaats zijn er mooie vakantieaccommodaties die je kunt boeken waar jouw huisdier mee mag. Heerlijk samen met de hond dwalen door de bossen. ’s Avonds lekker weer bijkomen in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Deze buurt is perfect voor mensen met honden.

  • Op veel parken mag je de hond meenemen.
  • Let op: je betaalt hiervoor wel een kleine bijdrage
  • Hondvriendelijke parken staan bekend om o.a.: hondenmand, hondendouche, hondenstrand, voerbakken, ruime wandelgebieden, hondenbench.

Zoek een passende accommodatie

in 2024 bestaat er de keuze uit allerlei leuke huisjes. Ieder vakantieverblijf heeft zo weer zijn eigen sfeer en karakteristieken. Hierbij kan je aan de slag met een opsomming met de meest gangbare vakantieaccommodaties. Mogelijk interessante parken: Residence Zeebrugge, Center Parcs Limburgse Peel + EuroParcs IJsselmeer.

  • Bungalow: een perfecte accommodatie voor het hele gezin.
  • Chalet / lodge: een boshuisje geschikt voor het hele gezin (incl. kinderen).
  • Appartement: genieten van alle luxe zoals je thuis gewend bent in een hotelkamer.
  • Stacaravan / Mobile home: verrassend grote recreatiewoning met veel luxe.
  • Glamping: kies voor een ingerichte tent (lodgetent) als je wilt kamperen zonder zorgen.
  • Staanplaats: je boekt enkel een veldje waar jouw caravan, tent of vouwwagen mag staan.

Kies jouw gewenste reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Eggstatt zijn praktisch het gehele jaar geopend. In de Nederlandse schoolvakanties zijn de huuraccommodaties al snel vol. Doorgaans is het nodig om voor deze periodes tijdig jouw huisje te bespreken. In de punten hierna vind je de drukste reisperiodes.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: boek een overnachting van maandag tot vrijdag op een park naar keuze.
  • Week: een hele week ontspannen op een leuk park.
  • Zomervakantie: Volgens de kalender valt dit tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen gaan voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toffe Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) is het gezellig druk op de huisjesparken.
  • Voorjaarsvakantie: geniet deze krokusvakantie van een verblijf op een luxe bungalowpark (deze reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: vanaf (27 april t/m 5 mei 2024) zijn de bosparken extra mooi door de bloeiende bomen en planten.
  • Feestdagen: Speciale arrangementen rondom Oud en nieuw: (31 december 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Pinksteren (19 mei 2024).

Alles wat je moet weten over groepsaccommodaties

Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie in Eggstatt voor een onbezorgd familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: dit is een veelzijdige en gezellige vakantiewoning waar jong en oud zich meteen thuis zal voelen. In het omliggende gebied van het park vind je vertier voor jong en oud: denk aan voetbal en E-chopper verhuur. In het stukje hieronder tonen wij de onderscheidende aspecten van kleine en grote vakantiehuizen in Eggstatt.

  • 2 personen: een gezellige tiny house voor 2 personen met eventueel 1 kind.
  • 3/4 personen: comfort in je eigen tweepersoonskamer of eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: samen gezellig bij de open haard, altijd inclusief eigen badkamer.
  • 7/8 personen: van basis tot luxe inclusief privé zwembad of jacuzzi.
  • 9/10 personen: het huisje moet schoon worden opgeleverd (zonder eindschoonmaak).
  • 11/12 personen: Meerdere 2 of 3 persoonskamer. Met een prima keukentje (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Geniet van draadloos internet en een televisie in de woonkamer.
  • 15/16 personen: een geweldige villa met een voorraad kindermeubilair en veel andere handige zaken als buitenkeuken, koelkast, diepvries, balkon, kookgedeelte, wasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker.
  • 20+ personen: een fijne vergaderlocatie voor bijvoorbeeld trainingen en workshops.

Prijzen van een familiepark april 2024

Voordat je boekt wil je misschien eerst meer weten over de huidige kosten van een vakantieverblijf huren in Eggstatt? In het volgende gedeelte ontdek je de gemiddelde kosten van een weekend (vrijdag tot maandag) in diverse accommodaties. Op deze site bekijk je ook prijzen en informatie over parken in Greifenberg, Geltendorf en Egglkofen.

AccommodatiesPrijs per weekend (gemiddeld)
Bungalow€430
Chalet€382
Stacaravan of Mobil Home€239
Ingerichte tent€191
Groot vakantiehuis€1147
Geschatte kosten van diverse vakantiewoningen op huisjespark omgeving Eggstatt.

Ontdek de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken razendsnel online

Doorzoek last-minutes en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Eggstatt vergelijken: Veel gekozen reisorganisaties en ketens

Bungalows, lodges en huisjes kan jij eenvoudig bespreken bij veel verschillende touroperators. Dit zijn zelfstandige parken, verhuurders van alleen losse huisjes en snel groeiende platforms als Booking.com en Airbnb. Wij behandelen de meest populaire verhuurbedrijven in het bijgaande overzicht.

  • Center Parcs: Mooie parken en huisjes in een natuurrijke omgeving.
  • Roompot: Unieke locaties met hoogwaardige accommodaties en faciliteiten.
  • Landal GreenParks: Geweldige huisjes voor gezinnen met kinderen en/of ouderen.
  • Topparken: Het gehele jaar door een mooi aanbod bungalows en parkfaciliteiten.
  • Europarcs: Jaarlijks ruim 120.000 boekingen en 500.000 gasten.
  • Novasol: Actief in 19 landen met tienduizenden huurhuisjes.
  • Belvilla: Keuze uit ruim 40.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Natuurhuisje: Een aanrader voor als je echt even een luxe weekend weg wilt.
  • Bungalowspecials: Uitstekend aanbod van alle populaire vakantiepark ketens.
  • Pierre & Vacances: Meer dan 300 vakantieparken, vakantiehuizen en appartementen in Europa.
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Zeer geschikt voor een enkele overnachting of stedentrip.
  • Airbnb: Een huis huren van iemand die zelf niet thuis is.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Sunweb, TUI voor een verre rondreis of een ontspannen all-inclusive vakantie.

De weersvoorspellingen vandaag en de komende week

In dit gebied is er een prettig zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei, juni en september. De temperatuur is over 12 maanden gezien zo’n 13 graden °C. De kalendermaand juli is traditioneel de warmste maand (29 graden celcius). In de grafiek hieronder bekijk je het weerbericht voor de vakantiebestemming Eggstatt (Beieren).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Waar let je op bij het zoeken naar recreatiewoningen?

Waarom een bungalowpark boeken in Eggstatt?

Eggstatt is een schitterende plek waar je je geen moment hoeft te vervelen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een onbezorgd vakantiegevoel. Kiezen voor een stacaravan of huisje op een bungalowpark is zeker iets om te overwegen. Er zijn tal van faciliteiten, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en de campings zijn gelegen midden in de natuur.

Mag ik mijn huisdier of hond meenemen?

Ja, er zijn speciale vakantieparken met hond toegestaan in Eggstatt en het omliggende gebied. Vaak zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per verblijfplaats. Uiteraard zijn hiervoor regels: de hond mag alleen aangelijnd op het park en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. In zeldzame gevallen kan je ook een hondenbungalow boeken. Ben je niet zo van honden? Overweeg dan ook eens de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik allemaal doen in de regio?

Eggstatt ligt in het bekende Beieren, in Duitsland. Het is zonder twijfel een prachtige Duitse en levendige plek. In deze groene regio kom je helemaal tot rust en kan je diverse wandel- en fietstochten doen. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar karakteristieke bezienswaardigheden en attractieparken. Hou jij wel van sportieve bezigheden? Kies dan voor een dagje klimmen, kanoën, kajakken, varen, watersporten, paardrijden.

Hoe duur is het huren van een huis op een recreatiepark?

Een cottage huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Eggstatt kan je al realiseren vanaf €62 per nacht. Dat is prijziger ten opzichte van een particuliere woning of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Voor een iets hogere prijs kun je vaak rekenen op veel faciliteiten zoals eigen badkamer, extra privacy, hottub, ingerichte keuken, eigen slaapkamer, open haard. Boekingstip: boek op tijd of ga juist voor een last-minute deal om tegen de allerlaagste prijs een weekend of weekje weg te boeken.

Plaats een reactie