center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Roompot Bos en Duin vergelijken

Roompot Vakantiepark Bos en Duin goedkoop boeken in april 2024? Dit is een prachtig gelegen recreatiepark in Oostkapelle (Zeeland, Nederland). Een gezellig resort voor een weekendje met familie of juist voor een weekendje met vrienden. Een prachtige plek voor jong en oud. Het park heeft een uitstekende ligging. Rondom het park hoef je je zeker niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website lees je alles wat je moet weten over het park en vind je tips voor het goedkoop boeken van vakantiepark Roompot Vakantiepark Bos en Duin.

RecreatieparkRoompot Vakantiepark Bos en Duin
KetenRoompot
AdresVroonweg 2
Postcode4356 ET
PlaatsOostkapelle
RegioKust Nederland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Roompot Vakantiepark Bos en Duin goedkoop boeken

Op Roompot Vakantiepark Bos en Duin kun je maximaal ontspannen en uitrusten. Even de alledaagse hectiek verlaten, een mooie tijd doorbrengen met je geliefden en lekker op je gemak de omgeving ontdekken. Lekker ontspannen vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit fantastische vakantiepark van Roompot in Oostkapelle. Deze kans niet missen? Ga dan online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of zomaar een weekendje weg? In deze speciale how-to lees je precies hoe dit werkt.

Stappenplan: voordelig Roompot Vakantiepark Bos en Duin reserveren

  1. Selecteer aankomstdatum en aantal personen

    Selecteer de dag van aankomst en vertrek. Bijvoorbeeld een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. De boekingsmodule toont of het park beschikbaarheid heeft. Kies ook het reisgezelschap (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Selecteer een accommodatie

    In welk type bungalow wil je verblijven? Informeer naar de omvang van het huisje, het aantal slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van afwasmachine, terras, koffiezetapparaat, open haard, bad, douche & diepvries, kinderbed, koelkast, radio/televisie, kinderstoel, magnetron. Er zijn goede detailfoto’s beschikbaar. Grote groepsaccommodaties zijn al vroeg in het seizoen niet meer boekbaar. In sommige gevallen kan je enkele cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra’s kiezen

    Wil jij een vakantie naar Roompot Vakantiepark Bos en Duin in Oostkapelle? Dan neem je vaak veel spullen mee. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. In veel gevallen zijn er extra’s die er voor je geregeld worden. Dat scheelt veel bagage. Voorbeelden zijn handdoekenpakket, een boodschappenpakket, ontbijt en diner, kinderbedje, bedlinnen en bbq-pakket of internet.

  4. Online reserveren en betalen

    Verifieer de reservering. Loop na of de vertrekdatum en het juiste huisje in orde zijn. In de volgende stap vul je dan jouw overige gegevens in. Eventueel kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. De betaling afronden (aanbetaling) kan je doen met de meest gangbare betalingsmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Creditcard (Visa of Mastercard). Bekijk ook de voorwaarden m.b.t. omboeken en annuleren.

  5. Bagage pakken en vertrek

    Voordat je vertrekt bekijk je welke zaken er wel en niet in het vakantiehuisje zijn. Een dergelijk vakantiehuisje op park Bos en Duin (Roompot) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is wel handig om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Praktische spullen zijn handdoeken of een scherp mesje. Zo heb je direct alles bij de hand en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Roompot Vakantiepark Bos en Duin goedkoop online boeken

Bekijk beschikbaarheid en kies jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Roompot Vakantiepark Bos en Duin april 2024

Heerlijk met familie lekker goedkoop naar dit prachtige recreatiepark in Oostkapelle? Roompot heeft vaak aangename deals en kortingsacties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst wat recht geeft op een speciaal kortingstarief. Net zo interessant zijn natuurlijk de last-minutes. Als je pas boekt een paar dagen of weken voor vertrek heb je soms recht op nog meer korting. Maar wees dan niet te kritisch. Want met name in de zomervakantie (hoogseizoen) is het aantal bungalows sowieso minder. Via portalen als Goedekortingscode.nl of Actievandedag zoek je zo nu en dan scherpe promocodes. De kortingscode Roompot Vakantiepark Bos en Duin kan je bij de boeking invullen. Heb je al eens eerder geboekt bij Roompot? Kijk dan ook even in hun laatste e-mails. Af en toe worden er mailings verstuurd met aantrekkelijke kortingsacties die gericht zijn aan mensen die al eens geboekt hebben. Of klik door voor meer informatie over Holiday Suites.

Bekijk deze 8 bespaartips voor extra voordeel

  1. Roompot Vakantiepark Bos en Duin vroegboekkorting april 2024: Als je vroeg boekt ontvang je extra korting.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Binnen enkele dagen vertrekken met voordeel.
  3. Schoolvakanties: Informeer naar de mogelijkheden in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Bepaal of je risico wilt lopen en neem eventueel een annuleringsverzekering.
  5. Diner en Restaurants: Kook zelf je eten in het huisje.
  6. 55+ (senioren) korting: Ontvang extra prijsvoordeel voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Veel opties voor kinderkorting als er jonge kinderen meereizen.
  8. Wellness / luxe villa: Bespreek bewust geen premium chalet.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Het familiepark in Oostkapelle ontvangt het hele jaar door bezoekers. Erg populair tijdens vakanties of maar ook rond de feestdagen. In de onderstaande box bekijk je aanvullende informatie.

  • Weekendje weg: Er even lekker kort tussenuit.
  • Midweek weg: Bestaat uit twee, drie of vier nachten midden in de week.
  • Week weg: 8 dagen (7 nachten) lekker ontspannen in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Vanuit het huisjespark kun je tijdens de krokusvakantie diverse activiteiten ondernemen.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Ideale periode in de lente om er lekker op uit te gaan.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Lekker zonnebaden of een duik nemen in het zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Lekker uitwaaien of een stevige wandeling maken in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen doorbrengen met je dierbaren in een luxe huisje.
  • Oud en nieuw: Vanuit een sfeervolle accommodatie genieten van de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend is extra leuk voor gezinnen met kinderen.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het paasweekend is extra leuk voor gezinnen met kinderen.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Het hemelvaartweekend is extra leuk voor gezinnen met kinderen.

Reisgezelschap en groepsgroottes

Het vakantiepark Bos en Duin is een goede keuze voor menig reiziger. Een lekker weekendje weg met de hele familie, een paar dagen met vrienden doorbrengen of een romantisch avontuur met je geliefde. Het huisjespark en de nabije omgeving bieden veel mogelijkheden voor excursies.

  • Familieweekend: Moderne familie accommodatie voor grote en kleine groepen.
  • Gezinnen met kinderen: Een kindvriendelijk vakantiepark heeft veel voordelen.
  • Groepen: Ontspannen vanuit een groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Een luxe huisje waar je met z’n tweeën kunt genieten (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Luxe vakantiebungalows voor de 60-plusser.
  • Invaliden / gehandicapten: Kies voor een aangepaste vakantiewoning om zorgeloos te genieten.

Ligging, faciliteiten en kenmerken

Het gekozen vakantieresort Roompot Vakantiepark Bos en Duin ligt in het mooie Oostkapelle, in het mooie Zeeland. Het is een veelzijdige levendige omgeving. Je kunt hier heerlijk een fietstocht of wandeling maken. Deze regio en het park kan omschreven worden in een aantal kernwoorden. Rust en ruimte, Kust, Fietsen, Wandelen, Natuurgebied. Verder heeft het park zelf diverse faciliteiten: Wifi, Speeltuin, Nederlands, Engels, Duits. Check ook zeker eens andere leuke parken zoals: Roompot Recreatiepark De Soeten Haert, Roompot Park Zeedijk & Roompot Park Wijdenes.

Weersverwachtingen Oostkapelle (Zeeland)

In de tabel hieronder check je de weersverwachtingen voor Oostkapelle in Nederland (Kust Nederland). Je leest het weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de aankomende week. Denk aan warme kleding. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Onvergetelijk familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Vergelijk de parkvakanties en boek jouw verblijf vandaag nog!

Veelgestelde vragen + antwoorden over het campingpark (FAQ)

Waar ligt Roompot Vakantiepark Bos en Duin?

Het vakantieresort is gelegen in Oostkapelle in de omgeving Zeeland in Nederland. Het hotel adres is Vroonweg 2 – postcode 4356 ET. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 147,6 kilometer. De actuele reistijd is +/- 1,5 uur. Bungalowpark Bos en Duin is de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen. Op de warme dagen kunt u genieten op een van de nabijgelegen stranden van Oostkapelle en neemt u een heerlijke duik in de golven. Bovendien hebben de stranden hier een Blauwe Vlag. Dit is een keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. De kinderen kunnen op het strand zandkastelen bouwen, leren surfen of vliegeren!

Welke voorzieningen heeft Roompot in Oostkapelle?

Het bungalowpark biedt tal van voorzieningen zodat je daadwerkelijk kunt genieten van een heerlijke vakantie. Voorbeelden van hotel voorzieningen zijn: Wifi, Speeltuin, Nederlands, Engels, Duits.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

Op en rondom het hotel hoef je je niet te vervelen. Zoek een mooi natuurgebied op waar je lekker kunt wandelen of fietsen of ga iets actiefs doen (een quad huren). Belangrijke kernwoorden zijn: Rust en ruimte, Kust, Fietsen, Wandelen, Natuurgebied. Heeft Roompot Vakantiepark Bos en Duin een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. Je kunt ’s avonds kiezen uit allerlei restaurants en speciaalzaken. Ook een bank, postkantoor, bakkerij, supermarkt, openbaar vervoer zijn voorhanden in de nabije omgeving.

Mag mijn hond mee het park op?

Veel mensen gaan graag met huisdier op vakantie. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals aan het water, in de bossen, het strand, de kust, aan zee. Per accommodatie moet je uitzoeken of het toegestaan is. Op dit park geldt de volgende regel: Ja, honden en katten mag je meenemen. Je betaalt daarvoor een vergoeding.

Met welke inchecktijd en uitchecktijd moet ik rekening houden?

Controleer voor vertrek de actuele inchecktijden. Voor aankomst geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Soms kun je ook wat eerder (of later) aankomen. Het huisje kan je meestal niet eerder in, maar mogelijk kan je het park al op. Bij vertrek, houd rekening met: Check-out voor: 10.00 uur. Het kan zijn dat je de accommodatie zelf moet schoonmaken. Controleer of eindschoonmaak is inbegrepen.

Roompot Vakantiepark Bos en Duin beoordelingen

Ga je binnenkort op vakantie naar dit vakantiepark van Roompot? Reviews van eerdere parkgasten zijn soms erg verhelderend. Deze praktijk ervaringen geven een objectief beeld van de actuele staat van dit bungalowpark. Deze beoordelingen hebben vaak betrekking op kindvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, eetgelegenheden, ligging, service. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Plaats dan hieronder een eigen review. Zo ondersteun je andere gebruikers bij het vergelijken van een geschikte vakantie. Onderstaand ontdek je beschikbare recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie