center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Roompot Beach Resort vergelijken

Roompot Beach Resort goedkoop boeken in april 2024? Dit is een modern recreatiepark in Kamperland (Zeeland, Nederland). Een mooi resort voor een weekje met de familie of voor een (korte) vakantie met vrienden. Er zijn veel faciliteiten voor kinderen, maar ook zeker voor ouderen. Het is ruim opgezet en het heeft een ideale ligging. In de omgeving zijn er mooie fietsroutes en wandelroutes. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze vergelijkingssite bieden wij handige informatie en geven we veel info voor het goedkoop boeken van vakantiepark Roompot Beach Resort.

VakantieparkRoompot Beach Resort
KetenRoompot
AdresMariapolderseweg 1
Postcode4493 PH
PlaatsKamperland
RegioKust Nederland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Roompot Beach Resort goedkoop boeken

Op Roompot Beach Resort kom je helemaal tot rust! Even uit de gang van alledag, een mooie tijd doorbrengen met je geliefden en je kan de mooie natuur ervaren tijdens een wandeling of fietsrit. Heerlijk genieten vanuit een luxe accommodatie op dit fantastische vakantiepark van Roompot in Kamperland. Zoek jij ook direct naar mogelijkheden voor online reserveren m.b.t. de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie en de zomervakantie? Of even een midweek of weekendje weg? Hieronder lees je precies hoe dit werkt.

In 5 stappen voordelig Roompot Beach Resort reserveren

  1. Data en aantal personen kiezen

    Kies de gewenste reisperiode. Veel gasten kiezen voor een week, 2 weken, midweek of een kort / lang weekend. Daarna zie je direct of er beschikbaarheid is in deze periode. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Kies de gewenste accommodatie

    Welke bungalow heeft jouw voorkeur? Informeer naar de oppervlakte (m2) van het huisje, 1-2 persoonsbedden in de slaapkamers, en overige aspecten. Je kunt dan denken aan wifi, open haard, bad, douche, koffiezetapparaat, afwasmachine + oven, radio/televisie, kinderstoel, kinderbed, magnetron, diepvries. Per huisje kan je foto’s bekijken. Eventuele groepsaccommodaties zijn doorgaans al vroegtijdig volgeboekt. Op sommige parken kan je meerdere cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Voeg optionele voorkeuren toe

    Ben je aan het kijken naar een vakantie naar Roompot Beach Resort in Kamperland? Dan neem je vaak veel spullen mee. Helemaal met kinderen is de koffer zo vol. In veel gevallen zijn er handige extra’s die er voor je geregeld worden. Je kunt dan veel privé spullen thuis laten. Voorbeelden zijn bedlinnen, ontbijt en diner, lakenpakket, een boodschappenpakket, kinderbedje en boot reserveringen of internet.

  4. Boeking bevestigen

    Check de reservering goed. Check zorgvuldig of de vertrekdatum en het reisgezelschap goed staan. Vul ook de actuele adres- en contactgegevens in. Vaak is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. De rekening betalen (aanbetaling) doe je doorgaans met alle populaire betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Inpakken voor vertrek

    Neem voor vertrek de lijst door met wat er allemaal in het vakantiehuisje aanwezig is. Het vakantiehuisje op park Beach Resort (Roompot) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is wel handig om wat eigen spullen mee te nemen. Denk in ieder geval aan: bedlinnen of olijfolie. Zo grijp je niet mis en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Roompot Beach Resort nu online boeken

Bekijk beschikbaarheid en vergelijk de vakantiewoningen

Aanbiedingen Roompot Beach Resort april 2024

Wil jij met vrienden genieten in dit heerlijk gelegen recreatiepark in Kamperland? Roompot heeft vaak gunstige aanbiedingen en deals. Reserveer bijvoorbeeld met de vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst waardoor je recht hebt op meer korting. In aanvulling hierop hebben we ook last-minutes. Als je vlak voor de vertrekdatum boekt zul je soms extreem hoge kortingen kunnen krijgen. Wellicht is de accommodatie van je voorkeur dan niet beschikbaar. Met name in het hoogseizoen als de kinderen vakantie hebben is het aantal bungalows sowieso minder. Sites met promocodes als Spydeals.nl of Voordeeluitjes ontdek je dikwijls aantrekkelijke promotievouchers. Zo’n kortingscode Roompot Beach Resort kan je bij jouw boeking verzilveren. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij Roompot? Houd ook de e-mail in de gaten. In diverse situaties krijg je soms een nieuwsbrief met super leuke kortingsacties die gericht zijn aan mensen die al eens geboekt hebben. Of klik door voor meer informatie over Pasen.

Acht praktische bespaartips voor jouw reservering

  1. Roompot Beach Resort vroegboekkorting april 2024: Boek je vakantie ver van tevoren.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Reserveer een huisje in de maand dat je vertrekt.
  3. Schoolvakanties: In het laagseizoen liggen de gemiddelde tarieven flink lager.
  4. Reisverzekering: Bepaal of je risico wilt lopen en neem eventueel een annuleringsverzekering.
  5. Diner en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf jouw eten.
  6. 55+ (senioren) korting: Soms hebben ouderen recht op een extra korting.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Wellicht is er kinderkorting mogelijk voor baby’s en jonge kids.
  8. Wellness / luxe villa: Kies bewust voor een budget chalet.

Zoeken op reisperiode voor het bungalowpark

Het familiepark in Kamperland is het hele jaar door beschikbaar. Erg populair tijdens vakanties of maar ook rond de feestdagen. Hieronder lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Van vrijdag tot maandag even opladen in een huisje.
  • Midweek weg: Een korte lekkere break in de week om er even tussenuit te gaan.
  • Week weg: 8 dagen (7 nachten) lekker ontspannen in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Ervaar de lentekriebels op jouw favoriete huisjespark tijdens de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Het buitenleven roept tijdens de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Heerlijk zwemmen in een plas, meer of het zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Geniet in het najaar van een sfeervol park, lekker eten en avondwandelingen.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Profiteer tijdens de kerstdagen van deals voor het hele gezin.
  • Oud en nieuw: Knallend het jaar uit met het hele gezin.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Reserveer een cottage voor het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Een leuke invulling van het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Leuke activiteit voor het hemelvaartweekend.

Type accommodaties en groepsgroottes

Het vakantiepark Beach Resort is een aanrader voor alle vakantiegangers. Een gezinsweekend, een paar dagen met vrienden doorbrengen of even met z’n tweeën erop uit. Het park en de nabije omgeving hebben voldoende te bieden.

  • Familieweekend: Moderne familie accommodatie voor grote en kleine groepen.
  • Gezinnen met kinderen: Zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark om optimaal te genieten.
  • Groepen: Een groot vakantiehuis voor vrienden (met bijv. een sauna).
  • Stellen: Even samen er tussenuit (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Een vakantiebungalow met voldoende ruimte voor auto en fietsen.
  • Invaliden / gehandicapten: Een ruime aangepaste vakantiewoning met veel belangrijke faciliteiten.

Omgeving, faciliteiten en uitstapjes

Dit fraaie vakantieresort Roompot Beach Resort heeft als vestigingslocatie Kamperland, in het veelzijdige Zeeland. Het gaat om een fraaie bruisende omgeving. Het gebied is geschikt voor een van de vele uitgezette fietstochten of wandeltochten doen. Deze vakantieregio en het park kunnen we definiëren in enkele woorden: Rust en ruimte, Rivieren / meren, Kust, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Luxe, Beauty/Wellness, Goedkoop/voordelig, Beschikt over goede faciliteiten, Kinderen, Watersport, Natuurgebied. Je kunt hier gebruik maken van diverse faciliteiten zoals: Vergaderfaciliteiten, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Sauna, Zonnebank, Turks stoombad, Bowling, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Entertainment voor kinderen, Kinderclub begeleid het hele jaar door, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (gehele jaar), Speelparadijs binnen, Subtropisch zwemparadijs, Ontbijtservice, Snackbar, Supermarkt, Telefooncel, Zwembad voor kinderen, Trampoline/Springkussen, À la carte restaurant, Jachthaven, Glijbaan, Elektrische fiets verhuur, Nederlands, Engels, Duits. Overweeg ook een van de volgende parken: Buitenhof De Leistert, Bospark Garderen & Bospark De Bikkels.

Weersverwachtingen Kamperland (Zeeland)

Hier vind je het huidige weerbericht voor Kamperland in Nederland (Kust Nederland). Je leest de weersvoorspelling voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende week. Vul je koffer met voldoende warme kleding. Met name ’s avonds en ’s nachts kan het best koel worden.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Mooi familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Kies een van de parkvakanties en boek vandaag nog jouw verblijf!

De meest gestelde vragen over het campingpark

Waar ligt Roompot Beach Resort?

Het park is gelegen in Kamperland in de toeristische regio Zeeland in Nederland. Het hotel adres is Mariapolderseweg 1 – postcode 4493 PH. Het park ligt op circa (gerekend vanaf Utrecht) 136,8 kilometer. Een indicatie qua reistijd is 1,5 uur. Het 5-sterren Roompot Beach Resort is een van de meest complete vakantieparken van Nederland. Het ligt direct aan het water van de Oosterschelde en het kindvriendelijke Roompotstrand.

Over welke voorzieningen beschikt Roompot in Kamperland?

Het vakantiepark heeft flink wat faciliteiten zodat je echt kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De belangrijkste hotel voorzieningen zijn: Vergaderfaciliteiten, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Sauna, Zonnebank, Turks stoombad, Bowling, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Entertainment voor kinderen, Kinderclub begeleid het hele jaar door, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (gehele jaar), Speelparadijs binnen, Subtropisch zwemparadijs, Ontbijtservice, Snackbar, Supermarkt, Telefooncel, Zwembad voor kinderen, Trampoline/Springkussen, À la carte restaurant, Jachthaven, Glijbaan, Elektrische fiets verhuur, Nederlands, Engels, Duits.

Welke activiteiten zijn er rondom het hotel?

In de buurt van het hotel hoef je je niet te vervelen. Je hebt natuurlijk een mooi natuurgebied waar je urenlang kunt fietsen of wandelen of kies een leuke sport (watersporten). Het park vat de omgeving als volgt samen: Rust en ruimte, Rivieren / meren, Kust, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Luxe, Beauty/Wellness, Goedkoop/voordelig, Beschikt over goede faciliteiten, Kinderen, Watersport, Natuurgebied. Heeft Roompot Beach Resort een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In de buurt zijn er verschillende restaurants en avondhoreca. Ook een openbaar vervoer, apotheek, postkantoor, bank, bakkerij zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Mag mijn hond mee het park op?

Vakantie met je huisdier is leuk. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals aan het water, aan zee, in de bossen, het strand, de kust. Helaas kunnen ze niet zomaar mee in elke accommodatie. Op dit park geleden de volgende regels: Ja, een hond of kat kan ook mee. Let op: hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Hoe zit het met de inchecktijd en uitchecktijd?

Check voor je vertrekt de huidige inchecktijden. Voor aankomst geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Bij vertrek, houd rekening met: Check-out voor: 10.00 uur. De accommodatie moet je in dezelfde staat achterlaten. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Roompot Beach Resort beoordelingen

Kijk jij concreet naar een vakantie naar dit vakantiepark van Roompot? Recensies van andere gasten kunnen dan erg relevant zijn. Deze praktijk ervaringen bevatten concreet info over de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Recensies zoomen vaak in op kindvriendelijkheid, ligging, service, eetgelegenheden, de kwaliteit van de accommodaties. Onlangs nog op dit vakantiepark geweest? Stuur dan ook snel jouw eigen review. Met jouw review help je anderen bij het vergelijken van een fijn park en huisje. Onderstaand vind je recent toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie