center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Punt-West Hotel & Beachresort vergelijken

Punt-West Hotel & Beachresort goedkoop boeken in april 2024? Het gaat hier om een geliefd recreatiepark in Ouddorp (Zuid-Holland, Nederland). Een gezellig resort voor een paar dagen met familie of juist voor een weekendje met vrienden. Een prachtige plek voor iedere doelgroep. Je geniet hier van een prachtige ligging. Nabij het park zijn er mooie fietsroutes en wandelroutes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op dit portaal vertellen we je alle belangrijke zaken over het park en geven we handige tips en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Punt-West Hotel & Beachresort.

Naam vakantieparkPunt-West Hotel & Beachresort
KetenBelVilla
AdresDe Eco Punt 1
Postcode3253 ML
PlaatsOuddorp
RegioKust Nederland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Nee
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Punt-West Hotel & Beachresort goedkoop boeken

Op Punt-West Hotel & Beachresort kun je maximaal ontspannen en uitrusten. De sleur van het dagelijkse leven doorbreken, een mooie tijd doorbrengen met je geliefden en genieten van de buitenlucht. Allemaal mogelijk vanuit een mooie en luxueuze accommodatie op dit fantastische vakantiepark van BelVilla in Ouddorp. Wil jij direct voordelig online reserveren voor de voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie en de herfstvakantie? Of liever een kort weekendje weg? Bijgaand vertellen we je er graag meer over.

Gemakkelijk en voordelig Punt-West Hotel & Beachresort reserveren

  1. Geef het aantal reizigers en de datum door

    Kies de aankomstdag en dag van vertrek. Veel gasten kiezen voor een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Je ziet direct of er beschikbaarheid is in deze periode. Vergeet niet het aantal personen op te geven (vaak kies je apart het aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Beslis welke accommodatie je wilt

    Selecteer een van de bungalows die beschikbaar is. Je vindt hier het aantal vierkante meters van het huisje, bedden en slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van afwasmachine, koffiezetapparaat, douche, wifi, open haard, terras en kinderstoel, oven, radio/televisie, diepvries, kinderbed, koelkast. Uiteraard kan je ook vast foto’s bekijken. De XL-groepsaccommodaties zijn al vroeg in het seizoen niet meer boekbaar. Je kunt vaak meerdere cottages naast elkaar kiezen.

  3. Extra’s kiezen

    Ga je op vakantie naar Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp? Dan gaat er flink wat bagage mee. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. Steeds meer zijn er praktische extra’s die er voor je geregeld worden. Zo hoef je minder spullen mee te zeulen. Voorbeelden zijn handdoekenpakket, ontbijt en diner, kinderbedje, bedlinnen, lakenpakket en fietsen of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Verifieer jouw boeking. Bevestig dat de data en het verblijf correct zijn overgenomen. Vul ook de actuele adres- en contactgegevens in. Soms is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. Het verschuldigde bedrag betalen (aanbetaling) is vaak te doen met de betrouwbare betalingsmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Creditcard (Visa of Mastercard). Bekijk ook de voorwaarden m.b.t. omboeken en annuleren.

  5. Inpakken voor vertrek

    Neem voor vertrek de lijst door met welke zaken er wel en niet in het vakantiehuisje zijn. Zo’n vakantiehuisje op park Punt-West (BelVilla) is meestal wel van de meeste gemakken voorzien. Het is soms verstandig om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Praktische spullen bijvoorbeeld keukenrol of kinderbestek. Zo ben je op alles voorbereid en is het niet nodig om direct naar de supermarkt te gaan.

Punt-West Hotel & Beachresort snel online boeken

Kies een aankomstdag en kies jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Punt-West Hotel & Beachresort april 2024

Lekker met de kinderen extra goedkoop naar dit prachtige recreatiepark in Ouddorp? BelVilla heeft het hele jaar door aanlokkelijke aanbiedingen en acties. Reserveer bijvoorbeeld met de vroegboekkorting: je boeking zal dan ruim op tijd binnen moeten zijn in ruil voor een aantrekkelijke korting. Ook last-minutes zijn interessant. Met een reservering die je enkele dagen voor aankomst maakt ben je soms verrassend goedkoop uit. Zorg wel dat je flexibel bent. Met name in het hoogseizoen als de kinderen vakantie hebben zijn er niet veel bungalows om uit te kiezen. Via korting platforms als Goedekortingscode.nl en Groupon vind je dikwijls aangename kortingscodes. Een kortingscode Punt-West Hotel & Beachresort vul je in bij de boeking voor extra voordeel. Heb jij in het verleden als eens een bezoek gebracht aan BelVilla? Let dan ook op je inbox. Soms krijg je soms een mailtje met leuke kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Tip: op onze websites lees je ook alles over Weekendje weg.

Bekijk deze 8 bespaartips voor extra voordeel

  1. Punt-West Hotel & Beachresort vroegboekkorting april 2024: Boek op tijd en krijg een extra kortingstarief.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Vrije bungalows extra goedkoop boeken vlak voor vertrek.
  3. Schoolvakanties: Het laagseizoen is vaak een stuk goedkoper dan het hoogseizoen.
  4. Reisverzekering: Vaak ben je al verzekerd middels jouw doorlopende reis- annuleringsverzekering.
  5. Eten en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Een voordelig tarief voor groepen en gezinnen met kids (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Kies niet voor de duurste chalet.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Het familiepark in Ouddorp is het hele jaar door te bezoeken. Rond feestdagen en vakanties is het in het bijzonder erg druk. Hieronder bekijk je aanvullende informatie.

  • Weekendje weg: Een korte vakantie van 3 dagen.
  • Midweek weg: Bestaat uit twee, drie of vier nachten midden in de week.
  • Week weg: Meestal van vrijdag tot en met vrijdag in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): In de krokusvakantie zijn de huisjesparken vaak gezellig druk.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De lente is begonnen! Lekker wandelen en fietsen rondom het park.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Voor de kinderen is er bijna niets leukers dan het zwembad!
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Geniet in het najaar van een sfeervol park, lekker eten en avondwandelingen.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Gezellig aangeklede parken tijdens de kerstdagen.
  • Oud en nieuw: Neem vuurwerk mee en ga knallend het nieuwe jaar in.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Er is veel te doen tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het Paasweekend van vrijdag t/m maandag is ideaal voor een lang weekend weg.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Trek er het Hemelvaartweekend op uit en geniet van een heerlijk verblijf.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Punt-West is een aanrader voor alle vakantiegangers. Een weekend weg met familie, een paar dagen weg met vrienden of even met z’n tweeën erop uit. Het vakantiepark en de nabije omgeving bieden tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes.

  • Familieweekend: Samen met de hele familie op vakantie in een familie accommodatie.
  • Gezinnen met kinderen: Ga er samen op uit in een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Ontspannen vanuit een groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Een luxe bungalow met jacuzzi voor romantische weekendjes.
  • Ouderen / senioren: Moderne vakantiebungalow met volop mogelijkheden voor 60-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Een goede aangepaste vakantiewoning met ruime sanitaire voorzieningen.

Omgeving, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit leuke vakantieresort Punt-West Hotel & Beachresort ligt in het leuke Ouddorp, in het natuurrijke Zuid-Holland. Dit is absoluut een prachtige groene vakantiebestemming. Je kunt overdag bijvoorbeeld een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. Deze regio en het park kan gedefinieerd worden in verschillende steekwoorden: Kust, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe, Beschikt over goede faciliteiten, Restaurants. Het park heeft verder o.a. de volgende faciliteiten: Wifi, Terras, Keuken, Koelkast, Badkamer. Nog meer inspiratie opdoen? Check ook andere geschikte parken als: Finspark Herikerberg, Ferienwohnungen am Feldberg of Ferienpark Weissenhäuser Strand.

Weersverwachtingen Ouddorp (Zuid-Holland)

Hieronder tref je de weersverwachtingen voor Ouddorp in Nederland (Kust Nederland). Je leest de weersverwachting voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de aankomende week. Neem altijd voldoende warme kleren in de koffer mee. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Heerlijk en comfortabel familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Vergelijk de parkvakanties en boek een heerlijk verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Punt-West Hotel & Beachresort?

Het vakantiepark is gelegen in Ouddorp in de omgeving Zuid-Holland in Nederland. Het hotel adres is De Eco Punt 1 – postcode 3253 ML. De afstand van Utrecht tot het park is 104,4 km. Denk aan een gemiddelde reistijd van 1 uur. Punt-West Hotel & Beachresort biedt een luxe 5***** vakantie op een absolute toplocatie. Uniek in Nederland en Europa door haar opzet en ligging direct aan het strand van het Grevelingenmeer, omgeven door 150 ha. ongerepte natuur. Een echte belevenis.

Over welke voorzieningen beschikt BelVilla in Ouddorp?

Het bungalowpark heeft flink wat faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie. De meer interessante hotel voorzieningen zijn: Wifi, Terras, Keuken, Koelkast, Badkamer.

Wat is te doen in en rondom het hotel?

In de regio van het hotel is er ontzettend veel te doen. Breng een bezoek aan een natuurgebied waar je urenlang kunt fietsen of wandelen of ga lekker sporten (kajakken). Belangrijke kernwoorden zijn: Kust, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe, Beschikt over goede faciliteiten, Restaurants. Heeft Punt-West Hotel & Beachresort een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. Je ook een bezoek brengen aan veel restaurants en winkels. Ook een apotheek, bank, supermarkt, postkantoor, openbaar vervoer zijn er in de buurt aanwezig.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Een huisdier meenemen op reis is geweldig. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals de kust, aan het water, aan zee, in de natuur, het strand. Niet elke accommodatie is hiervoor geschikt. Op dit park geldt de volgende regel: Jouw hond of kat mag je niet meenemen. Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Hoe zit het met de inchecktijd en uitchecktijd?

Bekijk voor je van huis gaat de maximale inchecktijden. Tip voor aankomst: Check-in vanaf: 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. In dat geval kan je al wel alvast het park op. Voor de laatste dag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Het is wel zo netjes om het huisje schoon achter te laten. In sommige gevallen is de eindschoonmaak verplicht.

Punt-West Hotel & Beachresort reviews

Plan jij een vakantie naar dit resort van BelVilla? Ervaringen van huidige gasten bieden dan veel waarden. Zulke ervaringen bieden een goede kijk op de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Reviews gaan vaak in op eetgelegenheden, kindvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, ligging, de kwaliteit van de accommodaties. Ben jij onlangs in dit vakantiepark geweest? Plaats dan hieronder jouw eigen review. Daarmee help jij andere gebruikers bij het zoekproces naar een fijn park en huisje. Helemaal onderaan bieden we onlangs toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie