center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure vergelijken

Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure goedkoop boeken in april 2024? Het gaat hier om een veel gekozen recreatiepark in Saint-Lary-Soulan (Midi-Pyrénées, Frankrijk). Een prima resort voor een familieweekend of voor een (korte) vakantie met vrienden. Er is hier veel te doen voor jonge en oudere kids. Het park heeft een unieke ligging. In de directe omgeving is er van alles te doen en hoef je je niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op onze vakantieparken-vergelijker lees je uitgebreide info over het park en vind je handige tips, tricks en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure.

Naam recreatieparkPierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure
KetenPierre & Vacances
Adres10 rue de la piscine
Postcode65170
PlaatsSaint-Lary-Soulan
RegioOccitanie
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure goedkoop boeken

Op Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure ervaar je pas echt wat genieten. Even de alledaagse hectiek verlaten, een mooie tijd doorbrengen met mensen die dichtbij je staan en je kan de mooie natuur ervaren tijdens een wandeling of fietsrit. Allemaal mogelijk vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit luxe vakantiepark van Pierre & Vacances in Saint-Lary-Soulan. Zoek jij ook direct naar mogelijkheden voor online reserveren m.b.t. de voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie en de herfstvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In de how-to hieronder leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Gemakkelijk en voordelig Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure reserveren

  1. Geef het aantal reizigers en de datum door

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Onder andere een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Je krijgt vervolgens snel te zien of er beschikbaarheid is in deze periode. Vergeet niet het aantal personen op te geven (aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Selecteer gewenste accommodatie

    Kies een van de getoonde bungalows. Je vindt hier de afmetingen van het huisje, aantal slaapkamers/badkamers en andere eigenschappen. Denk aan de aanwezigheid van terras, bad, koffiezetapparaat, douche, wifi, afwasmachine + diepvries, kinderstoel, kinderbed, radio/televisie, oven, magnetron. Per huisje kan je foto’s bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. Op sommige parken kan je meerdere cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Voeg eventuele extra’s toe

    Is jouw oog gevallen op een vakantie naar Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure in Saint-Lary-Soulan? Dan gaat er flink wat bagage mee. Gezinnen met kinderen hebben de auto dan snel vol. Bij sommige parken zijn er handige extra’s die voor een kleine toeslag bij te boeken zijn. Zo hoef jij minder mee te slepen. Voorbeelden zijn ontbijt en diner, bedlinnen, kinderbedje, handdoekenpakket, een boodschappenpakket en mountainbikes of internet.

  4. Boeking bevestigen

    Check de reservering goed. Bevestig dat de aankomstdatum en het juiste huisje goed staan. Vul daarna de contactgegevens en adresgegevens in. Meestal is er een veld voor speciale verzoeken. De betaling overmaken (aanbetaling) is vaak te doen met alle populaire betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Voorbereidingen treffen voor vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met wat er allemaal in het vakantiehuisje aanwezig is. Zo’n vakantiehuisje op park Les Rives de L’Aure (Pierre & Vacances) is van veel gemakken voorzien. Het kan erg handig zijn om wat broodnodige spulletjes in te slaan. Handig om bij je te hebben zijn bedlinnen en koffie en thee. Zo heeft je vakantie een soepele start en vermijd je zoveel mogelijk de lokale (dure) supermarkt.

Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure eenvoudig online boeken

Selecteer een vertrekdag en kies een beschikbare vakantiewoning

Aanbiedingen Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure april 2024

Samen met elkaar tegen een aantrekkelijke prijs naar dit fantastische recreatiepark in Saint-Lary-Soulan? Pierre & Vacances heeft zo nu en dan mooie specials en aanbiedingen. De vroegboekkorting is een voorbeeld van zo’n actie: je moet dan enkele maanden vooraf boeken waardoor je extra korting zal ontvangen. De last-minutes zijn natuurlijk ook aantrekkelijk. Als je kort voor vertrek boekt ben je soms verrassend goedkoop uit. Wellicht is de accommodatie van je voorkeur dan niet beschikbaar. Juist tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) is het bungalow-aanbod niet groot. Sites met promocodes als Pepper en Voordeeluitjes.nl bekijk je dikwijls aanlokkelijke kortingsvouchers. Een kortingscode Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure vul je in bij de boeking voor extra voordeel. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij Pierre & Vacances? Vergeet dan niet om ook je mail te checken. Regelmatig ontvang je berichten met goede kortingsacties speciaal voor vaste klanten! Of klik door voor meer informatie over Sunparks.

Voordeliger op vakantie met deze 8 bespaartips

  1. Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure vroegboekkorting april 2024: Wanneer je op tijd reserveert krijg je extra voordeel.
  2. Last minute aanbiedingen in april: BInnen 4 – 6 weken na reservering al op vakantie!
  3. Schoolvakanties: Boek een weekje of midweek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Loop na op je geen dubbele reis- en annuleringsverzekering hebt.
  5. Horeca en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf jouw eten.
  6. 55+ (senioren) korting: Een betaalbare vakantie voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Informeer naar kinderkorting wanneer er kids jonger dan 13 meegaan.
  8. Wellness / luxe villa: Klik niet de duurste chalet aan.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Saint-Lary-Soulan is het hele jaar door te bezoeken. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. Onderstaand vind je de meest populaire reisperiodes.

  • Weekendje weg: Een korte vakantie van 3 dagen.
  • Midweek weg: Door de weeks ontspannen in een huisje.
  • Week weg: Geniet 7 dagen van een heerlijke huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een relatief rustige periode in het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Geniet van alles wat groeit en bloeit in de lente.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Lekker ronddobberen in een zwembad en gezellig buiten eten.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Lekker opwarmen en eten tijdens de kerstdagen in een luxe bungalow.
  • Oud en nieuw: Kies bewust voor een vuurwerkvrij park.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend leent zich perfect voor een lang weekend erop uit.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Een lang Paasweekend (vrij t/m ma), ideaal voor een lang weekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Er zijn voor het hemelvaartweekend vaak hele leuke familie-aanbiedingen.

Reisgezelschap en groepsgroottes

Het vakantiepark Les Rives de L’Aure is aan te bevelen voor veel type reizigers. Een weekend met je gezin, een vriendenuitje of even met z’n tweeën erop uit. Het recreatiepark en de omgeving bieden veel opties voor vertier.

  • Familieweekend: Luxe familie accommodaties voor een familiedag of reünie.
  • Gezinnen met kinderen: De kindvriendelijk vakantiepark bieden vaak veel voorzieningen.
  • Groepen: Een groot vakantiehuis voor vrienden (met bijv. een sauna).
  • Stellen: Even samen er tussenuit (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Een eenvoudig te bereiken vakantiebungalow dicht bij het centrum.
  • Invaliden / gehandicapten: Een ruime aangepaste vakantiewoning met veel belangrijke faciliteiten.

Info over regio, faciliteiten en voorzieningen

Het vakantieresort Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure is actief in Saint-Lary-Soulan, in het groene Midi-Pyrénées. Het gaat om een prachtige frisse omgeving. Het gebied is geschikt voor fietsen of wandelen. Deze vakantiebestemming en het park zelf kunnen we specificeren in verschillende steekwoorden: Heuvels / bergen, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Wandelen, Nabij skigebied, Kinderen, Natuurgebied. Het park heeft verder o.a. de volgende faciliteiten: Wasserette, Buitenzwembad, Receptie, Wifi, Broodjesservice, Skiberging, Skiverhuur via accommodatie, Skipas bij de receptie verkrijgbaar, Engels, Frans, Spaans, Italiaans. Overweeg ook andere parken zoals: Vakantiepark Beekse Bergen, Safari Resort Beekse Bergen of Landal Wirfttal.

Weersverwachtingen Saint-Lary-Soulan (Midi-Pyrénées)

Bijgaand ontdek je het actuele weerbericht voor Saint-Lary-Soulan in Frankrijk (Occitanie). We bieden hieronder de huidige weersvoorspelling voor vandaag (zondag 28 april 2024) en de rest van de week. Let erop dat je voldoende geschikte kleren inpakt. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen zondag 28 april 2024 en vooruitblik 7 dagen

Prachtig familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Selecteer een parkvakantie en reserveer gemakkelijk online jouw verblijf!

Meer vragen en antwoorden (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure?

Het park ligt in Saint-Lary-Soulan in de streek Midi-Pyrénées in Frankrijk. Het hotel adres is 10 rue de la piscine – postcode 65170. Het park ligt op ongeveer 1308 km. De actuele reistijd is +/- 15,5 uur. Wilt u uw volgende wintervakantie doorbrengen in een klein, authentiek en gezinsvriendelijk skigebied? Pierre & Vacances Residentie Les Rives de L’Aure nodigt u uit om nieuwe energie op te doen in het prachtige dorp Saint-Lary-Soulan in de Pyreneeën.

Over welke faciliteiten beschikt Pierre & Vacances in Saint-Lary-Soulan?

Het vakantieresort heeft tal van voorzieningen zodat je daadwerkelijk kunt genieten van een heerlijke vakantie. Qua hotel voorzieningen moet je rekenen op: Wasserette, Buitenzwembad, Receptie, Wifi, Broodjesservice, Skiberging, Skiverhuur via accommodatie, Skipas bij de receptie verkrijgbaar, Engels, Frans, Spaans, Italiaans.

Wat kan je binnen en buiten het hotel?

Op en rondom het hotel hoef je je niet te vervelen. Er is onder andere een natuurgebied waar je urenlang kunt fietsen of wandelen of ga sporten (vissen). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Heuvels / bergen, Nabij kuuroord, Bosrijke omgeving, Wandelen, Nabij skigebied, Kinderen, Natuurgebied. Heeft Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In deze streek zitten restaurants en winkels. Ook een apotheek, bakkerij, bank, supermarkt, postkantoor zijn aanwezig in de plaatsen rondom het park.

Zijn honden toegestaan op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals in de natuur, aan het water, het strand, in de bossen, aan zee. Soms is het niet toegestaan in een bepaalde accommodatie. Op dit park geldt de volgende regel: Ja, je hond of kat is welkom op het park. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag per nacht.

Welke inchecktijd en uitchecktijd gelden er?

Check voor je vertrekt de maximale inchecktijden. De informatie voor aankomst is: Check-in vanaf: 16.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. In dat geval kan je al wel alvast het park op. Bij vertrek, houd rekening met: Check-out voor: 10.00 uur. Je moet je kamer/huisje schoon achterlaten. Soms is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen.

Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure beoordelingen

Ga je binnenkort op vakantie naar dit recreatiepark van Pierre & Vacances? Ervaringen van huidige gasten zijn dan heel interessant. Deze praktijk ervaringen geven een goed beeld van de actuele staat van dit bungalowpark. Deze beoordelingen hebben vaak betrekking op de kwaliteit van de accommodaties, ligging, eetgelegenheden, prijs-kwaliteitverhouding, kindvriendelijkheid. Onlangs nog op dit vakantiepark geweest? Publiceer dan eenvoudig hieronder jouw eigen review. Daarmee adviseer jij indirect andere potentiële vakantievierders bij het vergelijken van een geschikt huisje. Hieronder bieden we ingestuurde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie