center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade vergelijken

Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade goedkoop boeken in april 2024? Het is een prachtig gelegen recreatiepark in Île d’Aix (Poitou-Charentes, Frankrijk). Een ontspannen resort voor een weekendje met familie of een weekend met vrienden. Een topplek voor iedereen. Het park heeft een heel eigen karakteristieke ligging. In deze regio hoef je je zeker niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op vakantieparkonline.nl vind je uitgebreide informatie en geven we veel info voor het goedkoop boeken van vakantiepark Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade.

Naam recreatieparkPierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade
KetenPierre & Vacances
AdresRésidence Le Fort de la Rade
Postcode17123
PlaatsÎle d’Aix
RegioNouvelle-Aquitaine
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 17.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade goedkoop boeken

Op Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade ervaar je pas echt wat genieten. Je komt echt los van de dagelijkse sleur, tijd en energie voor je partner, het gezin of vrienden en lekker ontspannen de omgeving verkennen. Een absolute aanrader, een vakantie vanuit je eigen exclusieve accommodatie op dit heerlijk gelegen vakantiepark van Pierre & Vacances in Île d’Aix. Wil je er op uit? En direct online reserveren voor de voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie en de herfstvakantie? Of zomaar een weekendje weg? In het stappenplan hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Gemakkelijk en voordelig Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade reserveren

  1. Kies datums en het aantal personen

    Kies het aantal nachten. Gangbare keuzes zijn een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. De website toont welke huisjes eventueel beschikbaar zijn. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (vaak kies je apart het aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Beslis welke accommodatie je wilt

    Maak een keuze uit de verschillende bungalows. Je kan zoeken op het aantal vierkante meters van het huisje, aantal individuele slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van terras, koffiezetapparaat, open haard, bad, wifi, afwasmachine & magnetron, kinderstoel, oven, diepvries, kinderbed, radio/televisie. Vaak zijn er vooraf duidelijke foto’s te bekijken. Potentiële groepsaccommodaties zijn beperkt beschikbaar. In sommige gevallen kan je enkele cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra’s kiezen

    Ga je op vakantie naar Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade in Île d’Aix? Dan gaat er flink wat bagage mee. Gezinnen met kinderen hebben de auto dan snel vol. Mogelijk zijn er praktische extra’s die je kunt bijboeken. Dat scheelt veel bagage. Hierbij kan je denken aan lakenpakket, een boodschappenpakket, handdoekenpakket, kinderbedje, ontbijt en diner en mountainbikes of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Neem de reservering goed door. Check zorgvuldig of de data en het aantal personen op de juiste manier zijn doorgevoerd. Je moet ook de adresgegevens van de hoofdboeker doorgeven. Hier kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. De rekening betalen (aanbetaling) kan je doen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Inpakken en vertrekken

    Voordat je vertrekt bekijk je wat je zelf moet meenemen naar het vakantiehuisje (en wat er al staat). Een vakantiehuisje op park Le Fort de la Rade (Pierre & Vacances) biedt veel comfort. Maar vaak is het goed om wat spullen mee te nemen. Handig om bij je te hebben zijn bedlinnen of handzeep. Zo heb je direct alles bij de hand en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade nu online boeken

Kies jouw periode en kies een beschikbare vakantiewoning

Aanbiedingen Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade april 2024

Wil jij met familie tegen een aantrekkelijke prijs naar dit geweldige recreatiepark in Île d’Aix? Pierre & Vacances heeft vaak aangename deals en kortingsacties. De vroegboekkorting is een voorbeeld van zo’n actie: je boekt dan al vroeg in het seizoen in ruil voor extra korting. Ook last-minutes zijn interessant. Wanneer je kort voor de dag van vertrek reserveert ontvang je soms hele hoge kortingen. Stel dan niet te hoge eisen. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is het bungalow-aanbod niet groot. Sites met promocodes als Goedekortingscode.nl of Uitmetkorting.nl vind je dikwijls speciale promotievouchers. Zo’n kortingscode Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade biedt dan meer korting of extra’s. Heb je al eens een vakantie geboekt bij Pierre & Vacances? Kijk dan ook even in hun laatste e-mails. Soms krijg je mails met goede kortingsacties speciaal voor eerdere boekers. Lees ook meer informatie over Meivakantie.

Handige bespaartips voor jouw volgende boeking

  1. Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade vroegboekkorting april 2024: Boek op tijd en krijg een extra kortingstarief.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Boeken binnen 4 – 6 weken voor de vertrekdag.
  3. Schoolvakanties: Ga niet midden in bijvoorbeeld zomer- of meivakantie, maar in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Loop na op je geen dubbele reis- en annuleringsverzekering hebt.
  5. Diner en Restaurants: Uit eten is duur, kook zoveel mogelijk zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Speciale aanbiedingen voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Veel opties voor kinderkorting als er jonge kinderen meereizen.
  8. Wellness / luxe villa: Kijk of je een wat kleinere of eenvoudigere chalet kunt kiezen.

Geschikte reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Île d’Aix is normaal gesproken het hele jaar open. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. In het bijgaande stukje vind je meer informatie.

  • Weekendje weg: Een heerlijk weekend in de natuur van vr t/m ma.
  • Midweek weg: Een leuke reisperiode van maandag tot het weekend.
  • Week weg: 8 dagen genieten in een comfortabel huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Geniet tijdens de krokusvakantie van leuke activiteiten in het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De lente is in al haar geuren en kleuren aanwezig.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Volop waterpret in een zwembad, meer of plas.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Profiteer in het najaar van gezellige en koude avondjes in een warme bungalow.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Beleef de kerstdagen zoals je dat nog nooit hebt gedaan.
  • Oud en nieuw: Samen proosten op een gezond en gelukkig nieuwjaar!
  • Pinksteren (19 mei 2024): Genieten van een extra lang weekend weg vlak voor de zomervakantie tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Een lekker paasontbijt en eieren zoeken tijdens het Paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Het hemelvaartweekend is doorgaans snel volgeboekt.

Met wie ga je op reis?

Het vakantiepark Le Fort de la Rade is voor elke doelgroep geschikt. Een weekend weg met familie, een paar dagen weg met vrienden of waardevolle tijd samen met je partner doorbrengen. Het vakantiepark en de regio bieden veel mogelijkheden voor excursies.

  • Familieweekend: Een comfortabele familie accommodatie waar de hele familie in past.
  • Gezinnen met kinderen: De kindvriendelijk vakantiepark bieden vaak veel voorzieningen.
  • Groepen: Een groot vakantiehuis voor vrienden (met bijv. een sauna).
  • Stellen: Romantische huisjes inclusief jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een vakantiebungalow met voldoende ruimte voor auto en fietsen.
  • Invaliden / gehandicapten: Speciale aangepaste vakantiewoningen speciaal voor mindervaliden.

Ligging, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit bekende vakantieresort Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade heeft als vestigingslocatie Île d’Aix, in het welbekende Poitou-Charentes. Nederlanders zijn gek op deze heerlijke actieve omgeving. Je hoeft je niet te vervelen. Ga bijv. erop uit met de fiets of een lange wandeling. Deze regio en het park kan samengevat worden met een aantal woorden: Natuurreservaat, exclusief voor voetgangers, zwemmen, tafeltennis, zeilen. De belangrijkste voorzieningen zijn: Wasserette, Receptie, Wifi, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Broodjesservice, Engels, Frans. Verder zoeken? Bekijk ook alternatieve parken als: Center Parcs Het Meerdal, Center Parcs Het Heijderbos of Center Parcs De Vossemeren.

Weersverwachtingen Île d’Aix (Poitou-Charentes)

In de onderstaande tabel tref je de weersverwachtingen voor Île d’Aix in Frankrijk (Nouvelle-Aquitaine). Je vindt hier het huidige weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Vergeet niet om warme kleren mee te nemen. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Onvergetelijk familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Kies jouw parkvakantie en boek jouw verblijf vandaag nog!

Veel gestelde vragen over een vakantie op dit campingpark

Waar ligt Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade?

Het recreatiepark is gelegen in Île d’Aix in de streek Poitou-Charentes in Frankrijk. Het hotel adres is Résidence Le Fort de la Rade – postcode 17123. De afstand van Utrecht tot het park is 930 km. De geschatte reistijd is om en nabij de 11 uur. Breng uw gezinsvakantie in het zuiden door op het kleine Franse eiland Île-d’Aix in het vakantieverblijf Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade en ervaar hier ontspanning, plezier en cultuur!

Welke voorzieningen heeft Pierre & Vacances in Île d’Aix?

Het resort biedt voldoende voorzieningen voor een heerlijk verblijf. Qua hotel voorzieningen moet je rekenen op: Wasserette, Receptie, Wifi, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Broodjesservice, Engels, Frans.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de buurt van het hotel kun je diverse activiteiten ondernemen. Je hebt hier een prachtige natuur waar je urenlang kunt fietsen of wandelen of ga lekker sporten (klimmen). Belangrijke kernwoorden zijn: Natuurreservaat, exclusief voor voetgangers, zwemmen, tafeltennis, zeilen. Heeft Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. Je ook een bezoek brengen aan allerlei restaurants en winkels. Ook een apotheek, bank, openbaar vervoer, bakkerij, postkantoor zijn er in de buurt aanwezig.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Je huisdier zal genieten tijdens de vakantie. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals in de bossen, aan het water, het strand, aan zee, de kust. Helaas kunnen ze niet zomaar mee in elke accommodatie. Over dit park kan het volgende geconcludeerd worden: Ja, jouw hond of kat is welkom. Hiervoor geldt vaak een toeslag.

Hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Onderzoek voor vertrek de uiterlijke inchecktijden. Op de incheckdag geldt: Check-in vanaf: 17.00 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. Dan kan je al wat eerder op de dag het park op. Voor vertrekken geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. Soms is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen.

Pierre & Vacances Résidence Le Fort de la Rade beoordelingen

Ga je binnenkort op vakantie naar dit vakantiepark van Pierre & Vacances? Reviews van mensen die al eerdere zijn geweest maken dat je een goed beeld krijgt. Deze praktijk ervaringen bieden jouw tips over de kwaliteit van het bungalowpark. Je kunt dan denken zaken als prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit van de accommodaties, kindvriendelijkheid, eetgelegenheden, ligging. Heb jij als een een reis geboekt naar dit vakantiepark? Met behulp van dit formulier plaats je jouw eigen review. Hiermee adviseer jij indirect andere potentiële vakantievierders die op zoek zijn naar een passende accommodatie. Bijgaand delen we recent toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie