center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio vergelijken

Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio goedkoop boeken in april 2024? Je bekijkt hier een heerlijk recreatiepark in Porto-Vecchio (Corsica, Frankrijk). Een heerlijk resort voor een paar dagen met familie of quality time met je beste vrienden. Er is voldoende vermaak voor jonge en oudere mensen. De accommodaties hebben daarbij ook een prachtige ligging. Vanuit dit park geniet je van natuur, rust en attracties. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op vakantieparkonline.nl check je up-to-date informatie over het resort en geven we handige tips en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio.

RecreatieparkPierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio
KetenPierre & Vacances
AdresLieu dit Mora Dekk Onda
Postcode20137
PlaatsPorto-Vecchio
RegioKust Frankrijk
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Nee
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 15.30 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio goedkoop boeken

Op Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio kun je maximaal ontspannen en uitrusten. Even de alledaagse hectiek verlaten, quality time doorbrengen met je partner en lekker ontspannen de omgeving verkennen. Je kan dit doen vanuit een comfortabele accommodatie op dit geliefde vakantiepark van Pierre & Vacances in Porto-Vecchio. Zoek jij ook direct naar mogelijkheden voor online reserveren m.b.t. de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie of de zomervakantie? Of lekker een weekend weg met familie? In de how-to hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

In 5 stappen voordelig Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio reserveren

  1. Kies reisdatum en aantal medereizigers

    Kies de aankomstdag en dag van vertrek. Zoals bijv. een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Je krijgt vervolgens snel te zien wat de huidige beschikbaarheid is. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (aantal volwassenen, kinderen en baby’s).

  2. Vergelijk de verschillende accommodaties

    Selecteer een van de bungalows die beschikbaar is. Analyseer de grootte van het huisje, het aantal slaapkamers, en overige aspecten. Je kunt dan denken aan bad, douche, afwasmachine, koffiezetapparaat, open haard, wifi & diepvries, kinderbed, kinderstoel, oven, radio/televisie, magnetron. Er zijn ook plattegronden te bekijken. Potentiële groepsaccommodaties zijn geregeld niet meer beschikbaar. Je kunt kijken of je meerdere cottages naast elkaar kunt aanvragen.

  3. Extra’s kiezen

    Ga je op vakantie naar Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio in Porto-Vecchio? Dan neem je vaak veel spullen mee. Een gezin met kinderen heeft de auto al gauw vol. Steeds vaker zijn er praktische extra’s die je kunt bijboeken. Dat scheelt veel bagage. Je kunt hierbij denken aan handdoekenpakket, een boodschappenpakket, bedlinnen, ontbijt en diner, lakenpakket en bbq-pakket of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Neem de reservering goed door. Loop na of de gewenste dagen en het verblijf op de juiste manier zijn doorgevoerd. In de volgende stap vul je dan jouw overige gegevens in. Optioneel kan je speciale verzoeken invullen. De betaling afronden (aanbetaling) doe je doorgaans met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Creditcard (Visa of Mastercard). Bekijk ook de voorwaarden m.b.t. omboeken en annuleren.

  5. Koffers pakken en vertrekken

    Voordat je vertrekt bekijk je wat er allemaal in het vakantiehuisje aanwezig is. Een dergelijk vakantiehuisje op park Les Villas de Porto-Vecchio (Pierre & Vacances) is van veel gemakken voorzien. Het is soms verstandig om belangrijk producten in te pakken. Handige items zijn afwasmiddel of handzeep. Zo heeft je vakantie een soepele start en hoef je niet naar de (dure) lokale supermarkt.

Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio direct online boeken

Bepaal ideale reisperiode en selecteer een vakantiewoning

Aanbiedingen Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio april 2024

Samen met een vriendengroep extra voordelig naar dit fijne recreatiepark in Porto-Vecchio? Pierre & Vacances heeft over het algemeen mooie aanbiedingen en deals. Een bekend voorbeeld is de vroegboekkorting: je boekt dan al vroeg in het seizoen in ruil voor extra korting. Hetzelfde geldt voor de last-minutes. Wanneer je kort voor de dag van vertrek reserveert ben je soms verrassend goedkoop uit. Maar wees dan niet te kritisch. Met name in het hoogseizoen en de schoolvakanties is het aantal bungalows sowieso minder. Via korting platforms als Acties.nl of Uitmetkorting.nl zoek je dikwijls aanlokkelijke promoties. Een kortingscode Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio biedt dan meer korting of extra’s. Heb je al eens eerder geboekt bij Pierre & Vacances? Vergeet dan niet om ook je mail te checken. Soms worden er mailings verstuurd met super leuke kortingsacties die gericht zijn aan mensen die al eens geboekt hebben. Tip: op onze websites lees je ook alles over Midweek weg.

De beste bespaartips voor jouw boeking

  1. Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio vroegboekkorting april 2024: Nu alvast boeken voor volgend jaar.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Binnen 6 weken na boeking al vertrekken!
  3. Schoolvakanties: Boek een weekje of midweek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Denk goed na voordat je een reis- of annuleringsverzekering aanklikt.
  5. Restaurants: Kook zelf je eten in het huisje.
  6. 55+ (senioren) korting: Speciale deals voor ouderen / bejaarden.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Informeer naar kinderkorting wanneer er kids jonger dan 13 meegaan.
  8. Wellness / luxe villa: Kleine chalets hebben vaak voordelige prijzen.

Veel gekozen reisperiodes voor bungalowparken

Dit familiepark in Porto-Vecchio is eigenlijk elke periode van het jaar een aanrader. Met name rond de schoolvakanties en feestdagen is het extra druk. Onderstaand vind je meer informatie.

  • Weekendje weg: Boek 3 nachten weg in een huisje.
  • Midweek weg: Een korte lekkere break in de week om er even tussenuit te gaan.
  • Week weg: 8 dagen genieten in een comfortabel huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een prettige tijd om er lekker op uit te gaan rondom het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Ideale periode in de lente om er lekker op uit te gaan.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Voor de kinderen is er bijna niets leukers dan het zwembad!
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Geniet van de talrijke herfstkleuren in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Als je geen zin hebt om de kerstdagen thuis te vieren.
  • Oud en nieuw: Samen het jaar afsluiten op een gezellig vakantiepark.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend heeft vaak al lekkere temperaturen voor een terrasje.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Er is vaak veel beschikbaarheid tijdens het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Het hemelvaartweekend is doorgaans snel volgeboekt.

Reisgezelschap en groepsgroottes

Het vakantiepark Les Villas de Porto-Vecchio is leuk voor jong en oud. Een gezinsweekend, een vriendentrip of quality time doorbrengen met je partner. Het bungalowpark en deze streek bieden veel als het gaat om uitstapjes.

  • Familieweekend: Moderne familie accommodatie voor grote en kleine groepen.
  • Gezinnen met kinderen: Speciale kindvriendelijk vakantieparken hebben veel faciliteiten.
  • Groepen: Ontspannen vanuit een groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Kom samen tot rust in een premium wellness cottage met jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een vakantiebungalow met voldoende ruimte voor auto en fietsen.
  • Invaliden / gehandicapten: Een fijne aangepaste vakantiewoning voor mensen die meer zorg nodig hebben.

Regio, faciliteiten en voorzieningen

Dit moderne vakantieresort Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio heeft als vestigingslocatie Porto-Vecchio, in het veelzijdige Corsica. Dit is absoluut een mooie groene vakantieregio. Er is veel mogelijk. Denk aan een van de vele uitgezette fietstochten of wandeltochten doen. Deze vakantieregio en het park kunnen we omschrijven in een paar kenmerken: Rust en ruimte, Kust, Watersport. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Airconditioning, Buitenzwembad, Receptie, Wifi, Zwembad voor kinderen, Pierenbad, Engels, Frans, Italiaans. Bekijk ook eens andere leuke parken zoals: Villa Paola, Vakantiepark Ridderstee Ouddorp Duin en Vakantiepark Port Minervois / Les Hauts Du Lac.

Weersverwachtingen Porto-Vecchio (Corsica)

Bijgaand check je de weersverwachtingen voor Porto-Vecchio in Frankrijk (Kust Frankrijk). Je vindt hier het weer voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de aankomende week. Zorgt altijd voor voldoende warme kleren. Het kan in de avonduren afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Gezellig en knus familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Selecteer een parkvakantie en reserveer gemakkelijk online jouw verblijf!

FAQ: Waarom dit dit campingpark zo geschikt?

Waar ligt Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio?

Het bungalowpark ligt in Porto-Vecchio in het gebied Corsica in Frankrijk. Het hotel adres is Lieu dit Mora Dekk Onda – postcode 20137. De afstand van Utrecht tot het park is 1447,2 kilometer. De actuele reistijd is +/- 17 uur. Het vakantiecomplex Les Villas de Porto-Vecchio ligt midden in Porto-Vecchio, in één van de populairste regio’s van het eiland Corsica. Hier bent u in de onmiddellijke nabijheid van de mooiste stranden van het eiland.

Welke faciliteiten zijn beschikbaar op Pierre & Vacances in Porto-Vecchio?

Het parkresort biedt flink wat faciliteiten zodat je echt kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Qua hotel voorzieningen kunnen we noemen: Airconditioning, Buitenzwembad, Receptie, Wifi, Zwembad voor kinderen, Pierenbad, Engels, Frans, Italiaans.

Wat is er te beleven in het hotel?

Wanneer je verblijft in het hotel hoef je je niet te vervelen. Breng een bezoek aan een natuurgebied waar je in alle stilte kunt wandelen of fietsen of boek een sportieve activiteit (paardrijden). Het park omschrijft de omgeving als: Rust en ruimte, Kust, Watersport. Heeft Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In de regio zijn er verschillende restaurants en speciaalzaken. Ook een apotheek, postkantoor, bank, bakkerij, openbaar vervoer zijn aanwezig in de plaatsen rondom het park.

Mag mijn hond mee het park op?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Zeker in bepaalde gebieden als in de bossen, aan zee, aan het water, de kust, in de natuur. Niet elke accommodatie is hiervoor geschikt. Op dit park is de policy als volgt: Honden en katten moeten thuisblijven en mogen niet mee. Huisdieren zijn dus niet toegestaan op het park.

Wat is de uiterlijke inchecktijd en uitchecktijd?

Check voor je vertrekt tot hoe laat je het park op mag (inchecktijden). Voor aankomst geldt: Check-in vanaf: 15.30 uur. Eventueel kan er in overleg worden afgeweken van deze aankomsttijd. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Voor de laatste dag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Je moet je kamer/huisje schoon achterlaten. Controleer of eindschoonmaak is inbegrepen.

Pierre & Vacances Premium Residentie Les Villas de Porto-Vecchio ervaringen

Wil jij je meer verdiepen in een vakantie naar dit parkresort van Pierre & Vacances? Ervaringen van gasten die deze locatie al eerder bezocht hebben zijn soms erg verhelderend. Dergelijke ervaringen verschaffen inzicht in de gebreken en tekortkomingen van het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn prijs-kwaliteitverhouding, kindvriendelijkheid, eetgelegenheden, de kwaliteit van de accommodaties, service. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Via het formulier hieronder plaats je jouw review van het park. Daarmee biedt je hulp aan andere potentiële vakantievierders die op zoek zijn naar een passende accommodatie. Hieronder bekijk je onlangs toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie