center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village vergelijken

Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een heel leuk recreatiepark in Bourg-Saint-Maurice (Rhône-Alpes, Frankrijk). Een mooi resort voor het jaarlijkse familieweekend of een weekendje met vrienden. Een prachtige plek voor iedereen. Het park heeft een heel eigen karakteristieke ligging. Vanuit dit park kan je geweldig fietsen of wandelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op vakantieparkonline.nl vind je veel praktische informatie en geven we tips bij het goedkoop boeken van vakantiepark Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village.

Naam recreatieparkPierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village
KetenPierre & Vacances
AdresArc 1950 Le Village
Postcode73700
PlaatsBourg-Saint-Maurice
RegioAuvergne-Rhône-Alpes
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 17.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village goedkoop boeken

Op Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village kun je maximaal ontspannen en uitrusten. Je kan het dagelijkse leven even achter je laten, tijd en energie voor je partner, het gezin of vrienden en jij kan de natuur in voor een wandeltocht of met de fiets. Heerlijk genieten vanuit jouw behaaglijke accommodatie op dit fijne vakantiepark van Pierre & Vacances in Bourg-Saint-Maurice. Meteen voordelig online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? Hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Snel en voordelig Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village reserveren

  1. Kies datums en het aantal personen

    Kies de gewenste reisperiode. Wat denk je van een weekje weg, weekend, midweek of maar liefst 2 weken. Je krijgt vervolgens snel te zien of het park beschikbaarheid heeft. Geef ook het correcte aantal reisgenoten op (doorgaans kies je hier ook het aantal kinderen, baby’s en volwassenen).

  2. Maak een keuze uit de accommodaties

    Geef door welke bungalow je wilt. Je vindt hier de oppervlakte van het huisje, het aantal slaapkamers, en extra kenmerken zoals koffiezetapparaat, open haard, wifi, afwasmachine, douche, bad en radio/televisie, diepvries, kinderbed, koelkast, magnetron, oven. Er zijn goede detailfoto’s beschikbaar. Potentiële groepsaccommodaties zijn al snel uitverkocht. Als alternatief kan je verschillende cottages naast elkaar boeken.

  3. Extra pakketten toevoegen

    Geef jij de voorkeur aan een vakantie naar Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village in Bourg-Saint-Maurice? Dan heb je vaak veel spullen die mee moeten. Een gezin met kinderen heeft de auto al gauw vol. Bij sommige huisjes zijn er extra’s die al klaargezet worden. Je kunt dan veel privé spullen thuis laten. Je kunt dan denken aan lakenpakket, kinderbedje, een boodschappenpakket, handdoekenpakket, bedlinnen en boot reserveringen of internet.

  4. Online boeken

    Check de reservering goed. Check zorgvuldig of de reisperiode en het aantal reizigers goed op de bevestiging staan. Vervolgens vul je jouw contactgegevens in. Hier kan je speciale verzoeken invullen. De rekening betalen (aanbetaling) kan je doen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Bagage pakken en vertrek

    Kijk vooraf welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Zo’n vakantiehuisje op park Arc 1950 Le Village (Pierre & Vacances) biedt veel comfort. Het is soms verstandig om enkele onmisbare artikelen in te pakken. Denk in ieder geval aan: wc-papier of peper en zout. Zo kun je ongestoord aan de vakantie beginnen en hoef je het niet ter plekke in de supermarkt te kopen.

Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village direct online boeken

Kies vertrekdag en boek jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village april 2024

Gewoon even met familie tegen een aantrekkelijke prijs naar dit mooie recreatiepark in Bourg-Saint-Maurice? Pierre & Vacances heeft zo nu en dan voordelige aanbiedingen en acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst in ruil voor extra korting. Maar vergeet ook de last-minutes niet. Als je pas boekt een paar dagen of weken voor vertrek kan je soms met wel 50% korting boeken. Natuurlijk moet je dan niet zulke hoge eisen stellen. Met name in het hoogseizoen als de kinderen vakantie hebben is er maar beperkt aanbod qua bungalows. Via kortingssites als Goedekortingscode.nl en Voordeeluitjes doorzoek je zo nu en dan aangename promocodes. Een kortingscode Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village kan je bij de boeking invullen. Al eerder een huisje gereserveerd via Pierre & Vacances? Vergeet dan niet om ook je mail te checken. Als bestaande klant sturen ze berichten met geweldige kortingsacties voor families die al eerder zijn geweest. Tip: op onze websites lees je ook alles over RCN Vakantieparken.

8 praktische bespaartips

  1. Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village vroegboekkorting april 2024: Extra vroeg boeken voor extra korting.
  2. Last minute aanbiedingen in april: BInnen 4 – 6 weken na reservering al op vakantie!
  3. Schoolvakanties: De huisjes zijn goedkoper in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Bepaal of je risico wilt lopen en neem eventueel een annuleringsverzekering.
  5. Avondeten en Restaurants: Ga niet elke avond uit eten maar kook ook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Vakantie voor ouderen zijn extra interessant.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting voor gezinnen en vriendengroepen.
  8. Wellness / luxe villa: Ga voor een chalet met wat minder faciliteiten.

Geschikte reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Bourg-Saint-Maurice is eigenlijk elke periode van het jaar een aanrader. Er zijn diverse populaire periodes om dit park te bezoeken. In de onderstaande box lees je er alles over.

  • Weekendje weg: Boek 3 nachten weg in een huisje.
  • Midweek weg: Bestaat uit twee, drie of vier nachten midden in de week.
  • Week weg: 8 dagen genieten in een comfortabel huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een comfortabele en prettige tijd op het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Het buitenleven roept tijdens de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Heerlijk zwemmen in een plas, meer of het zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Geniet in het najaar van een sfeervol park, lekker eten en avondwandelingen.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen samen beleven in een luxe huisje.
  • Oud en nieuw: Het jaar feestelijk afsluiten op 31 december.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend is doorgaans snel volgeboekt.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het paasweekend is zeer geschikt voor een familieweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Kies het hemelvaartweekend om met familie en/of vrienden plezier te maken.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Arc 1950 Le Village is een aanrader voor alle vakantiegangers. Een gezinsweekend, een vriendentrip of een romantisch avontuur met je geliefde. Het familiepark en de nabije omgeving bieden veel mogelijkheden voor excursies.

  • Familieweekend: Een mooie familie accommodatie voor een familiedag of familiereünie.
  • Gezinnen met kinderen: Kies voor een kindvriendelijk vakantiepark voor een onbezorgde reis.
  • Groepen: Grote vakantiehuizen voor meer dan 10 personen (inclusief bijv. een sauna).
  • Stellen: Een lang weekend samen met je partner genieten (soms met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Boek een ruime vakantiebungalow met parkeergelegenheid.
  • Invaliden / gehandicapten: Een aangepaste vakantiewoning voor mensen met een beperking.

Ligging, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit heerlijke vakantieresort Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village kan je vinden in Bourg-Saint-Maurice, in het natuurrijke Rhône-Alpes. Mensen zijn dol op deze heerlijke groene regio. Er is veel mogelijk. Denk aan een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. Deze vakantiebestemming en het park zelf kunnen we specificeren in enkele woorden: Heuvels / bergen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe, Beauty/Wellness. Je kunt hier gebruik maken van diverse faciliteiten zoals: Fitness, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Sauna, Turks stoombad, Beautysalon, Receptie, Wifi, Bubbelbad, Green key. Neem ook eens een kijkje op de pagina over de volgende parken: Roompot Strandpark Duynhille, Roompot Resort Duynzicht of Roompot Resort Arcen.

Weersverwachtingen Bourg-Saint-Maurice (Rhône-Alpes)

In de tabel hieronder vind je het huidige weerbericht voor Bourg-Saint-Maurice in Frankrijk (Auvergne-Rhône-Alpes). Je vindt hier het actuele weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en volgende week. Let erop dat je voldoende geschikte kleren inpakt. ’s Avonds kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Mooi familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Kies jouw parkvakantie en reserveer in een paar minuten jouw verblijf!

Alles wat je moet weten over dit campingpark

Waar ligt Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village?

Het bungalowpark ligt in Bourg-Saint-Maurice in het gebied Rhône-Alpes in Frankrijk. Het hotel adres is Arc 1950 Le Village – postcode 73700. De afstand tot Utrecht is 867,6 km. Een indicatie qua reistijd is 10 uur. Vier vakantie bij premium residentie Arc 1950 Le Village in de Franse Alpen. Deze residentie is volledig autovrij, dus kinderen kunnen heerlijk spelen en veilig rondlopen. Ervaar de knusse sfeer midden in de Alpen.

Welke faciliteiten zijn beschikbaar op Pierre & Vacances in Bourg-Saint-Maurice?

Het resort heeft voldoende voorzieningen voor een complete en zorgeloze reis. Qua hotel voorzieningen kunnen we noemen: Fitness, Mini-market, Binnenzwembad, Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Sauna, Turks stoombad, Beautysalon, Receptie, Wifi, Bubbelbad, Green key.

Wat is er te beleven in het hotel?

In de regio van het hotel kun je diverse activiteiten ondernemen. Het is een natuurrijk gebied waar je lekker kunt wandelen of fietsen of ga lekker sporten (watersporten). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Heuvels / bergen, Wandelen, Nabij golfbaan, Luxe, Beauty/Wellness. Heeft Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. Je ook een bezoek brengen aan verschillende restaurants en speciaalzaken. Ook een postkantoor, supermarkt, bakkerij, openbaar vervoer, bank zijn voorhanden in de nabije omgeving.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Vakantie met je huisdier is leuk. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals aan zee, in de bossen, het strand, de kust, aan het water. Soms is het niet toegestaan in een bepaalde accommodatie. Op dit park geleden de volgende regels: Ja, je hond of kat is welkom op het park. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag per nacht.

Hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Check voor je vertrekt tot hoe laat je het park op mag (inchecktijden). De details voor aankomst zijn: Check-in vanaf: 17.00 uur. Een eerdere inchecktijd in overleg. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Pierre & Vacances Premium Résidence Arc 1950 Le Village ervaringen

Vertrek jij voor vakantie naar dit resort van Pierre & Vacances? Reviews van huidige gasten maken dat je een goed beeld krijgt. Deze betrouwbare ervaringen gaan verder in op de huidige situatie in het bungalowpark. Recensies zoomen vaak in op service, eetgelegenheden, kindvriendelijkheid, ligging, prijs-kwaliteitverhouding. Ben jij al eens op reis geweest naar dit vakantiepark? Stuur dan ook snel jouw review van dit park. Zo adviseer jij indirect andere gebruikers bij het vergelijken van een passende accommodatie. Onderstaand ontdek je ingestuurde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie