center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Pierre & Vacances La Résidence du Lac vergelijken

Pierre & Vacances La Résidence du Lac goedkoop boeken in april 2024? Het betreft een veel gekozen recreatiepark in Monflanquin (Aquitaine, Frankrijk). Een comfortabel resort voor het jaarlijkse familieweekend of quality time met je beste vrienden. Veel plezier en vermaak voor jong en oud. De accommodaties hebben een gunstige ligging. In de directe omgeving kan je geweldig fietsen of wandelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website lees je uitgebreide info over het park en geven we veel info voor het goedkoop boeken van vakantiepark Pierre & Vacances La Résidence du Lac.

Naam vakantieparkPierre & Vacances La Résidence du Lac
KetenPierre & Vacances
AdresLieu dit Coulon
Postcode47150
PlaatsMonflanquin
RegioLot-et-Garonne
LandFrankrijk
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 17.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Pierre & Vacances La Résidence du Lac goedkoop boeken

Op Pierre & Vacances La Résidence du Lac kan je pas echt uitrusten. De sleur van het dagelijkse leven doorbreken, waardevolle tijd doormaken met familie en vrienden en tegelijkertijd de omgeving van het park verkennen. Jij kunt dat allemaal doen vanuit een comfortabele accommodatie op dit heerlijke vakantiepark van Pierre & Vacances in Monflanquin. Wil je er op uit? En direct online reserveren voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie en de kerstvakantie? Of even een midweek of weekendje weg? In ons stappenplan leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Uitleg: in 5 stappen voordelig Pierre & Vacances La Résidence du Lac reserveren

  1. Geef het aantal reizigers en de datum door

    Kies de gewenste reisperiode. Zoals bijv. een lang weekend, kort weekend, weekje, midweek of 2 weken. Je krijgt vervolgens snel te zien of er beschikbaarheid is in deze periode. Klik ook het juiste aantal personen aan (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Kies de gewenste accommodatie

    In welk type bungalow wil je verblijven? Je kan filteren op het gebruiksoppervlakte van het huisje, aantal individuele slaapkamers, en andere details zoals aanwezigheid van bad, terras, open haard, wifi, douche, afwasmachine + radio/televisie, kinderbed, diepvries, koelkast, oven, kinderstoel. Ook kan je vast wat foto’s bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn geregeld niet meer beschikbaar. Je kunt kijken of je meerdere cottages naast elkaar kunt aanvragen.

  3. Extra pakketten toevoegen

    Ga je op vakantie naar Pierre & Vacances La Résidence du Lac in Monflanquin? Dan moeten er heel wat spullen mee. De koffer zit al gauw vol. Bij sommige huisjes zijn er extra’s die het park al klaar kan zetten. Je kunt dan veel privé spullen thuis laten. Je kunt hierbij denken aan handdoekenpakket, bedlinnen, een boodschappenpakket, lakenpakket, kinderbedje en gourmet-pakket of internet.

  4. Reservering bevestigen

    Verifieer de reservering. Achterhaal of de gekozen reistijd en het verblijf goed op de bevestiging staan. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Vaak kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. Het verschuldigde bedrag betalen (aanbetaling) kan jij vaak regelen met alle populaire betalingsmethoden: iDeal, bankoverschrijving of Creditcard (Visa of Mastercard). Bekijk ook de voorwaarden m.b.t. omboeken en annuleren.

  5. Voorbereiden en vertrekken

    Neem voor vertrek de lijst door met de spullen die standaard in het vakantiehuisje aanwezig zijn. Jouw vakantiehuisje op park La Résidence du Lac (Pierre & Vacances) is van veel gemakken voorzien. Het kan erg handig zijn om wat broodnodige spulletjes in te slaan. Denk in ieder geval aan: wc-papier en koffie en thee. Zo kan jouw vakantie direct bij aankomst beginnen en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Pierre & Vacances La Résidence du Lac vandaag online boeken

Kies vertrekdag en kies jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Pierre & Vacances La Résidence du Lac april 2024

Heerlijk met een vriendengroep vertoeven in dit prachtige recreatiepark in Monflanquin? Pierre & Vacances heeft het hele jaar door speciale deals en acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst wat recht geeft op een speciaal kortingstarief. In aanvulling hierop hebben we ook last-minutes. Met een reservering die je enkele dagen voor aankomst maakt krijg je een extra korting. Stel dan niet te hoge eisen. Juist tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) is het bungalow-aanbod niet groot. Sites met promocodes als Pepper of Groupon.com doorzoek je vaak gunstige actiecodes. Je kortingscode Pierre & Vacances La Résidence du Lac geeft extra korting of gratis extra’s. Ben je al klant bij Pierre & Vacances? Vergeet dan niet om ook je mail te checken. Als bestaande klant versturen ze mails met leuke kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Lees ook meer informatie over Belvilla.

Praktische bespaartips voor jouw boeking

  1. Pierre & Vacances La Résidence du Lac vroegboekkorting april 2024: Boek in het voorseizoen jouw vakantie.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Profiteer van acties vlak voor vertrek.
  3. Schoolvakanties: Er zijn grote prijsverschillen tussen het hoog- en laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Denk goed na of je een reis- en annuleringsverzekering wel nodig hebt.
  5. Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf jouw eten.
  6. 55+ (senioren) korting: Meer voordeel als er ook ouderen meegaan.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting voor gezinnen met tieners en jeugd.
  8. Wellness / luxe villa: Je kunt kosten besparen door een kleinere chalet te huren.

De beste reisperiodes voor bungalowparken

Dit familiepark in Monflanquin ontvangt het hele jaar door bezoekers. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. Hieronder vind je de meest populaire reisperiodes.

  • Weekendje weg: Er even lekker kort tussenuit.
  • Midweek weg: Meerdere aaneengesloten doordeweekse dagen waar geen weekend in voorkomt.
  • Week weg: Boek je huurhuisje van maandag tot maandag.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Ervaar de lentekriebels op jouw favoriete huisjespark tijdens de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): In de lente is het vaak lekker weer en kun je veel dagtripjes maken.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Rustig fietsen, wandelen of een duik in het zwembad nemen.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar is het ideale seizoen om er (met de kinderen) tussenuit te gaan.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Samen de kerstdagen doorbrengen vanuit een luxe cottage of huisje.
  • Oud en nieuw: Vanuit een sfeervolle accommodatie genieten van de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Er is veel te doen tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Tijdens het paasweekend is er veel te beleven.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Profiteer van acties rondom het hemelvaartweekend.

Met wie ga je op reis?

Het vakantiepark La Résidence du Lac is geschikt voor iedereen. Een fijne tijd met de familie tijdens een weekendje weg, een paar dagen met vrienden doorbrengen of even met z’n tweeën erop uit. Het park en de regio hebben voldoende te bieden.

  • Familieweekend: Een comfortabele familie accommodatie waar de hele familie in past.
  • Gezinnen met kinderen: Onbezorgd genieten op een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Zoek naar grote vakantiehuizen voor 12-14 vrienden (met o.a. een sauna).
  • Stellen: Een wellness weekend met je partner in een huurhuisje met jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een gelijkvloerse vakantiebungalow met goede bereikbaarheid.
  • Invaliden / gehandicapten: Een ruime aangepaste vakantiewoning met veel belangrijke faciliteiten.

Locatie, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit geweldige vakantieresort Pierre & Vacances La Résidence du Lac kan je vinden in Monflanquin, in het welbekende Aquitaine. Het is een veelzijdige groene omgeving. Zo kan je hier bijvoorbeeld leuk fietsen of wandelen. De ligging en het park kunnen we specificeren in een aantal steekwoorden: Stedelijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Restaurants, Cultuur. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Golfbaan, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Broodjesservice, Engels, Frans, Spaans. Neem ook eens een kijkje op de pagina over een van de volgende parken: Pierre & Vacances Résidence Andorra Bordes d’Envalira, Pierre & Vacances Résidence Andorra Alba El Tarter en Pierre & Vacances Résidence Amandine.

Weersverwachtingen Monflanquin (Aquitaine)

In de onderstaande tabel check je het 7-daagse weerbericht voor Monflanquin in Frankrijk (Lot-et-Garonne). Je treft het weer voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en volgende week. Vul je koffer met voldoende warme kleding. Met name ’s avonds en ’s nachts kan het best koel worden.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de weekverwachting

Top-familieweekend in een vakantiepark in Frankrijk

Kies jouw parkvakantie en boek jouw verblijf vandaag nog!

Vragen en antwoord op vragen over dit campingpark

Waar ligt Pierre & Vacances La Résidence du Lac?

Het recreatiepark ligt in Monflanquin in de streek Aquitaine in Frankrijk. Het hotel adres is Lieu dit Coulon – postcode 47150. De afstand van Utrecht tot het park is 1022,4 km. Denk aan een gemiddelde reistijd van 12 uur. Gelegen in het zuiden van Frankrijk en tussen de glooiende heuvels en prachtige landschappen, biedt Pierre & Vacances La Résidence du Lac de perfecte locatie voor een rustig familievakantie.

Over welke faciliteiten beschikt Pierre & Vacances in Monflanquin?

Het bungalowpark biedt veel faciliteiten voor een rustige en ontspannen vakantie. Qua hotel voorzieningen kunnen we noemen: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Golfbaan, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Broodjesservice, Engels, Frans, Spaans.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de buurt van het hotel kan je alle kanten op. Er is onder andere een natuurgebied waar je rustig kunt fietsen of wandelen of ga iets actiefs doen (golfen). Enkele kenmerken zijn: Stedelijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Restaurants, Cultuur. Heeft Pierre & Vacances La Résidence du Lac een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In de omgeving vind je goede restaurants en avondhoreca. Ook een supermarkt, bank, bakkerij, postkantoor, apotheek zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Kan ik met mijn hond naar het park?

Vakantie met je huisdier is leuk. Zeker in bepaalde gebieden als in de bossen, de kust, in de natuur, het strand, aan het water. Helaas kunnen ze niet zomaar mee in elke accommodatie. Op dit park geldt de volgende regel: Ja, een hond of kat kan ook mee. Let op: hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Wat is de uiterlijke tijd dat je kunt inchecken en uitchecken?

Check voor je vertrekt de actuele inchecktijden. De informatie voor aankomst is: Check-in vanaf: 17.00 uur. Indien gewenst kan je contact opnemen voor een eerdere check-in. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Het is wel zo netjes om het huisje schoon achter te laten. In sommige gevallen is de eindschoonmaak verplicht.

Pierre & Vacances La Résidence du Lac ervaringen

Wil jij je meer verdiepen in een vakantie naar dit park van Pierre & Vacances? Reviews van andere Nederlanders of Belgische bezoekers kunnen zeer waardevol zijn. Deze praktijk ervaringen geven een goed beeld van de huidige situatie in het bungalowpark. Deze ervaringen gaan dikwijls over service, kindvriendelijkheid, de kwaliteit van de accommodaties, ligging, eetgelegenheden. Onlangs nog op dit vakantiepark geweest? Met behulp van dit formulier plaats je jouw review van dit park. Op die manier deel jij je kennis met anderen bij het zoekproces naar een fijn park en huisje. Onderstaand ontdek je de nieuwste recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie