center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See vergelijken

Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een welbekend recreatiepark in Lembruch (Niedersachsen, Duitsland). Een comfortabel resort voor het jaarlijkse familieweekend of voor een (korte) vakantie met vrienden. Een prachtige plek voor iedere doelgroep. De huisjes hebben een mooie ligging. In de omgeving vind je alles voor een ontspannen en veelzijdige vakantie. Huisdieren zijn toegestaan. Op dit platform helpen we je met veel nuttige informatie en vind je de handigste links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See.

RecreatieparkNovasol Ferienhausdorf am Dümmer See
KetenNovasol
AdresVirumgårdsvej 27
Postcode2830
PlaatsLembruch
RegioNiedersachsen
LandDuitsland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See goedkoop boeken

Op Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See vind je alles voor een ontspannen vakantie. Even uit de dagelijkse routine, quality time doorbrengen met je partner en tegelijkertijd de omgeving van het park verkennen. Lekker ontspannen vanuit een luxe accommodatie op dit fantastische vakantiepark van Novasol in Lembruch. Wil je er op uit? En direct online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of wil je gewoon een weekend weg? In de how-to hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Gemakkelijk en voordelig Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de aankomstdag en dag van vertrek. Onder andere een weekendje weg, lang weekend, midweek, week of 2 weken. De website toont wat de huidige beschikbaarheid is. Klik ook het juiste aantal personen aan (doorgaans kies je hier ook het aantal kinderen, baby’s en volwassenen).

  2. Vergelijk de verschillende accommodaties

    Welke bungalow past bij het gezelschap? Analyseer het gebruiksoppervlakte van het huisje, 1-2 persoonsbedden in de slaapkamers, en extra kenmerken zoals open haard, wifi, koffiezetapparaat, terras, douche, afwasmachine en oven, kinderstoel, diepvries, koelkast, magnetron, kinderbed. Vaak zijn er vooraf duidelijke foto’s te bekijken. Let op: de groepsaccommodaties zijn beperkt beschikbaar. Als alternatief kan je verschillende cottages naast elkaar boeken.

  3. Extra pakketten kiezen

    Wil jij het liefste een vakantie naar Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See in Lembruch? Dan gaat er flink wat bagage mee. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. Soms zijn er extra’s die voor een kleine toeslag bij te boeken zijn. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Voorbeelden zijn kinderbedje, lakenpakket, bedlinnen, ontbijt en diner, handdoekenpakket en fietsen, skelters of internet.

  4. Boeking bevestigen

    Loop de boeking nog eens na. Controleer dat de aankomstdatum en de gekozen accommodatie(s) juist staan. Je moet ook de adresgegevens van de hoofdboeker doorgeven. Indien gewenst kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. Het verschuldigde bedrag betalen (aanbetaling) is vaak te doen met de meest gangbare betalingsmethoden: bankoverschrijving, iDeal of CreditCard (Visa of Mastercard). Voor omboeken en annuleren zie boekingsvoorwaarden.

  5. Voorbereiden en vertrekken

    Neem voor vertrek de lijst door met welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Het vakantiehuisje op park am Dümmer See (Novasol) heeft veel te bieden. Het is nooit verkeerd om wat spullen mee te nemen. Praktische spullen zijn bedlinnen en kinderbestek. Zo heeft je vakantie een soepele start en hoef je niet naar de (dure) lokale supermarkt.

Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See nu online boeken

Selecteer een vertrekdag en reserveer jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See april 2024

Een korte periode met familie tegen een aantrekkelijke prijs naar dit fantastische recreatiepark in Lembruch? Novasol heeft maandelijks aangename specials en aanbiedingen. Soms kan je profiteren van vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst waardoor je recht hebt op meer korting. Hetzelfde geldt voor de last-minutes. Als je kort voor vertrek boekt heb je soms recht op nog meer korting. Natuurlijk moet je dan niet zulke hoge eisen stellen. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is het aanbod bungalows klein. Via portalen als Acties.nl en Actievandedag check je af en toe mooie kortingsvouchers. Je kortingscode Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See kan je bij jouw boeking verzilveren. Ben je al klant bij Novasol? Let dan ook op je inbox. In diverse situaties versturen ze mails met waanzinnige kortingsacties voor mensen die vast klant zijn. We vertellen je ook graag meer over RCN Vakantieparken.

Reserveer extra voordelig met deze 8 bespaartips

  1. Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See vroegboekkorting april 2024: Als je vroeg boekt ontvang je extra korting.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Boek vlak voor vertrek je vakantieverblijf.
  3. Schoolvakanties: Zoek naar cottages die beschikbaar zijn in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Boek niet zomaar een reis- en annuleringsverzekering bij jouw huisje.
  5. Diner en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Een speciaal kortingstarief voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Veel opties voor kinderkorting als er jonge kinderen meereizen.
  8. Wellness / luxe villa: Ga voor een chalet met wat minder faciliteiten.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Lembruch is eigenlijk elke periode van het jaar een aanrader. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. In het stukje hieronder vind je de meest populaire reisperiodes.

  • Weekendje weg: Er even lekker kort tussenuit.
  • Midweek weg: Bestaat uit twee, drie of vier nachten midden in de week.
  • Week weg: Een comfortabel huurhuisje voor een hele week (8 dagen).
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een relatief rustige periode in het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Ideale periode in de lente om er lekker op uit te gaan.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Volop waterpret in een zwembad, meer of plas.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar is een gezellige tijd om er samen tussenuit te gaan.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen vieren met vrienden en familie in een gezellig huisje.
  • Oud en nieuw: Kies bewust voor een vuurwerkvrij park.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Tijdens het pinksterweekend is er veel te beleven.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Samen met familie en vrienden het paasweekend vieren.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Een andere invulling van je hemelvaartweekend.

Reisgezelschap kiezen

Het vakantiepark am Dümmer See is voor elke doelgroep geschikt. Een lekker weekendje weg met de hele familie, een paar dagen met vrienden doorbrengen of lekker met z’n tweetjes zijn. Het familiepark en de nabije omgeving bieden het hele jaar door voldoende vertier en avontuur.

  • Familieweekend: Wat is is leuker dan samen met de familie in een familie accommodatie?
  • Gezinnen met kinderen: Speciale kindvriendelijk vakantieparken hebben veel faciliteiten.
  • Groepen: Een lekker groot vakantiehuis (sauna op aanvraag).
  • Stellen: Een wellness weekend met je partner in een huurhuisje met jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een vakantiebungalow met voldoende ruimte voor auto en fietsen.
  • Invaliden / gehandicapten: Een fijne aangepaste vakantiewoning voor mensen die meer zorg nodig hebben.

Info over ligging, faciliteiten en excursies

Dit fraaie vakantieresort Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See is gelegen in Lembruch, in het natuurrijke Niedersachsen. Dit is absoluut een fraaie actieve vakantieregio. Het gebied is geschikt voor een leuke wandeltocht, fietstocht of excursie doen. De bestemming en het park kan gespecificeerd worden in een aantal steekwoorden: Rivieren / meren, Fietsen, Kindvriendelijk, Watersport, Restaurants, Natuurgebied. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Engels, Duits, Wifi, Terras, Keuken, Koelkast, Badkamer. Overweeg ook andere leuke parken zoals: RCN Vakantiepark de Flaasbloem, Pierre & Vacances Village Terrazas Costa del Sol of Pierre & Vacances Village Port-Bourgenay.

Weersverwachtingen Lembruch (Niedersachsen)

Onderstaand ontdek je de weersvoorspellingen voor Lembruch in Duitsland (Niedersachsen). Je treft de weersvoorspelling voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de rest van de week. Vul je koffer met voldoende warme kleding. In de avond kan de temperatuur flink dalen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Volledig ontzorgd familieweekend in een vakantiepark in Duitsland

Maak een keuze uit de parkvakanties en boek voordelig online jouw verblijf!

Veelgestelde vragen over het campingpark

Waar ligt Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See?

Het bungalowpark ligt in Lembruch in de streek Niedersachsen in Duitsland. Het hotel adres is Virumgårdsvej 27 – postcode 2830. De afstand van Utrecht tot het park is 270 kilometer. De actuele reistijd is +/- 3 uur. Geniet van een heerlijk verblijf op Village Vacances de Chantonnay (Frankrijk). U kunt gebruik maken van de diverse mogelijkheden die het park en/of de omgeving bieden.

Welke faciliteiten heeft Novasol in Lembruch?

Het vakantiepark heeft veel faciliteiten zodat jij nergens omkijken naar hebt. De populairste hotel voorzieningen zijn: Engels, Duits, Wifi, Terras, Keuken, Koelkast, Badkamer.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

Wanneer je verblijft in het hotel hoef je je niet te vervelen. Het is een natuurrijk gebied waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of kies voor een sportieve activiteit (dagtochten). Het park omschrijft de omgeving als: Rivieren / meren, Fietsen, Kindvriendelijk, Watersport, Restaurants, Natuurgebied. Heeft Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de regio zijn er meerdere restaurants en cafés. Ook een openbaar vervoer, supermarkt, apotheek, postkantoor, bakkerij zijn voorhanden in de nabije omgeving.

Kan ik met mijn hond naar het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Dit is met name populair in avontuurlijke gebieden als het strand, aan het water, aan zee, in de bossen, in de natuur. In sommige accommodaties is het echter verboden. Op dit park zijn dit de regels: Ja, jouw hond of kat is welkom. Hiervoor geldt vaak een toeslag.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Check voor je vertrekt de actuele inchecktijden. De informatie voor aankomst is: Check-in vanaf: 16.00 uur. Indien gewenst kan je contact opnemen voor een eerdere check-in. In dat geval kan je al wel alvast het park op. Voor de laatste dag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. Check altijd nog even hoe het zit met de eindschoonmaak.

Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See beoordelingen

Ga je binnenkort op vakantie naar dit bungalowpark van Novasol? Reviews van eerdere parkgasten zijn dan heel interessant. Dergelijke ervaringen geven een goed beeld van de staat van het bungalowpark. Deze beoordelingen hebben vaak betrekking op ligging, de kwaliteit van de accommodaties, prijs-kwaliteitverhouding, service, eetgelegenheden. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Publiceer dan eenvoudig hieronder een eigen review. Met jouw review help jij andere geïnteresseerden bij het zoeken naar een passende accommodatie. Bijgaand verstrekken we beschikbare recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie