center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Molecaten Rondeweibos vergelijken

Molecaten Park Rondeweibos goedkoop boeken in april 2024? Je bekijkt hier een prachtig recreatiepark in Rockanje (Zuid-Holland, Nederland). Een fijn resort voor een paar dagen met familie of juist voor een weekendje met vrienden. Er is hier veel te doen voor jonge en oudere mensen. De ligging van het park is ontzettend fraai. Rondom deze plek vind je alles voor een ontspannen en veelzijdige vakantie. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze vergelijkingssite vind je uitgebreide informatie en geven we handige tips en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Molecaten Park Rondeweibos.

RecreatieparkMolecaten Park Rondeweibos
KetenMolecaten
AdresSchapengorsedijk 19
Postcode3235 LA
PlaatsRockanje
RegioKust Nederland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Molecaten Park Rondeweibos goedkoop boeken

Op Molecaten Park Rondeweibos kom je helemaal tot rust! Even de alledaagse hectiek verlaten, quality time met familie en vrienden en genieten van de buitenlucht. Je kan dit doen vanuit een luxe accommodatie op dit heerlijke vakantiepark van Molecaten in Rockanje. Wil je vandaag het gemak ervaren van online reserveren voor de herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie of de meivakantie? Of wil je gewoon een weekend weg? In deze speciale how-to helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

In 5 stappen voordelig Molecaten Park Rondeweibos reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de gewenste reisperiode. Zoals bijv. een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Je krijgt vervolgens snel te zien of er iets beschikbaar is in de gekozen periode. Kies ook het reisgezelschap (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Kies accommodatie

    Kies een van de getoonde bungalows. Je kunt vergelijken op het gebruiksoppervlakte van het huisje, de diverse slaapkamers, en aanvullende onderdelen zoals wifi, open haard, afwasmachine, terras, bad, koffiezetapparaat & kinderstoel, koelkast, kinderbed, oven, radio/televisie, diepvries. Vaak zijn er vooraf duidelijke foto’s te bekijken. De XL-groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. Soms kan je meerdere cottages naast elkaar boeken.

  3. Extra pakketten kiezen

    Wil jij een vakantie naar Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje? Dan wil je doorgaans veel spullen meenemen. De koffer zit al gauw vol. Steeds vaker zijn er praktische extra’s die voor een kleine toeslag bij te boeken zijn. Zo hoef jij minder mee te slepen. Typische extra’s die je soms kunt kiezen zijn bedlinnen, een boodschappenpakket, ontbijt en diner, handdoekenpakket, lakenpakket en fietsen, skelters of internet.

  4. Reservering bevestigen en betalen

    Controleer jouw boeking. Bevestig dat de reisperiode en het aantal personen goed op de bevestiging staan. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Eventueel kan je vaak nog een speciaal verzoek indienen (bijv. late incheck). De rekening betalen (aanbetaling) kan je doen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Bereid je vertrek goed voor (inpakken)

    Voordat je vertrekt bekijk je welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Dit vakantiehuisje op park Rondeweibos (Molecaten) is meestal wel van de meeste gemakken voorzien. Het kan wel slim zijn om belangrijk producten in te pakken. Handige items zijn keukenrol en een flessenopener. Zo grijp je niet mis en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Molecaten Park Rondeweibos moeiteloos online boeken

Bepaal ideale reisperiode en check de vakantiewoningen

Aanbiedingen Molecaten Park Rondeweibos april 2024

Heerlijk met jouw familie of vriendengroep betaalbaar naar dit fantastische recreatiepark in Rockanje? Molecaten heeft zo nu en dan mooie specials en aanbiedingen. Reserveer bijvoorbeeld met de vroegboekkorting: je moet dan enkele maanden vooraf boeken in ruil voor extra korting. Net zo interessant zijn natuurlijk de last-minutes. Als je kort voor vertrek boekt ben je soms verrassend goedkoop uit. Zorg wel dat je flexibel bent. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is het bungalow-aanbod niet groot. Via websites zoals Spydeals.nl en Groupon.com bekijk je soms aanlokkelijke promotievouchers. Je kortingscode Molecaten Park Rondeweibos biedt dan meer korting of extra’s. Heb je al eens een vakantie geboekt bij Molecaten? Zorg dan ook dat je je mail goed in de gaten houdt. Als klant versturen ze mails met aantrekkelijke kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Bekijk op deze website ook alles over Goedkoop vakantiepark.

Bekijk deze 8 bespaartips voor extra voordeel

  1. Molecaten Park Rondeweibos vroegboekkorting april 2024: Maak je boeking maanden vooraf al rond.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Profiteer van acties vlak voor vertrek.
  3. Schoolvakanties: Probeer indien mogelijk in het laagseizoen te gaan.
  4. Reisverzekering: Loop na op je geen dubbele reis- en annuleringsverzekering hebt.
  5. Diner en Restaurants: Heb je een keuken? Kook dan zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Aantrekkelijke prijzen voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Een voordelig tarief voor groepen en gezinnen met kids (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Kijk of je een wat kleinere of eenvoudigere chalet kunt kiezen.

Populaire reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Rockanje is het hele jaar door te bezoeken. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. In de onderstaande box bekijk je aanvullende informatie.

  • Weekendje weg: Ontspannen genieten van vrijdag tot maandag.
  • Midweek weg: 4 nachtjes weg naar een mooie bestemming.
  • Week weg: Geniet 7 dagen van een heerlijke huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Vanuit het huisjespark kun je tijdens de krokusvakantie diverse activiteiten ondernemen.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Lekkere temperaturen en een mooie groene natuur in de lente.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Lekker ronddobberen in een zwembad en gezellig buiten eten.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Een verfrissende herfstwandeling in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Samen de kerstdagen doorbrengen vanuit een luxe cottage of huisje.
  • Oud en nieuw: Samen proosten op het nieuwe jaar.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend is een ideale periode voor een lang weekend weg.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het paasweekend is doorgaans snel volgeboekt.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Er zijn voor het hemelvaartweekend vaak hele leuke familie-aanbiedingen.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Rondeweibos is leuk voor jong en oud. Een gezinsweekend, een paar dagen met vrienden doorbrengen of lekker met z’n tweetjes zijn. Het vakantiepark en deze streek bieden het hele jaar door voldoende vertier en avontuur.

  • Familieweekend: Ruime familie accommodaties middenin het groen.
  • Gezinnen met kinderen: Speciale kindvriendelijk vakantieparken hebben veel faciliteiten.
  • Groepen: Een comfortabel vakantiehuis met je vrienden boeken (soms met sauna).
  • Stellen: Een luxe bungalow met jacuzzi voor romantische weekendjes.
  • Ouderen / senioren: Moderne vakantiebungalow met volop mogelijkheden voor 60-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden.

Info over ligging, faciliteiten en kenmerken

Dit leuke vakantieresort Molecaten Park Rondeweibos is actief in Rockanje, in het natuurrijke Zuid-Holland. Vakantiegangers houden van deze heerlijke veelzijdige bestemming. Je hoeft je niet te vervelen. Ga bijv. fietsen of wandelen. De ligging en het park kan samengevat worden in enkele woorden: Rust en ruimte, Kust, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Kinderen. Als gast kan je gebruik maken van verschillende faciliteiten: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Snackbar, Supermarkt, Trampoline/Springkussen, Pierenbad, Glijbaan, Green key, Elektrische fiets verhuur, Nederlands, Engels, Duits. Nog meer inspiratie opdoen? Check ook andere parken zoals: Roompot Recreatiepark De Tolplas, Roompot Recreatiepark De Soeten Haert en Roompot Park Zeedijk.

Weersverwachtingen Rockanje (Zuid-Holland)

In het stukje hieronder tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Rockanje in Nederland (Kust Nederland). Wij faciliteren het weer voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Let erop dat je voldoende geschikte kleren inpakt. ’s Avonds kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Top-familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Maak een keuze uit de parkvakanties en reserveer in een paar minuten jouw verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Molecaten Park Rondeweibos?

Het bungalowpark ligt in Rockanje in de overkoepelende regio Zuid-Holland in Nederland. Het hotel adres is Schapengorsedijk 19 – postcode 3235 LA. De afstand van Utrecht tot het park is 91,2 kilometer. Denk aan een gemiddelde reistijd van 1 uur. Molecaten Park Rondeweibos is een gezellige Zuid-Hollandse gezinscamping op loopafstand van zee en strand. Ze ligt in een duingebied met unieke flora en fauna.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar op Molecaten in Rockanje?

Het recreatiepark heeft voldoende voorzieningen zodat jij nergens omkijken naar hebt. Voorbeelden van hotel voorzieningen zijn: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Tennisbaan buiten, Terras, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Snackbar, Supermarkt, Trampoline/Springkussen, Pierenbad, Glijbaan, Green key, Elektrische fiets verhuur, Nederlands, Engels, Duits.

Wat kan je binnen en buiten het hotel?

In de buurt van het hotel kun jij je dag vullen met leuke dingen. Zo is er een mooi gebied met natuur waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of boek een sportieve activiteit (varen). Het park vat de omgeving als volgt samen: Rust en ruimte, Kust, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Kinderen. Heeft Molecaten Park Rondeweibos een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In deze streek zitten restaurants en speciaalzaken. Ook een bank, bakkerij, apotheek, postkantoor, supermarkt zijn aanwezig in de plaatsen rondom het park.

Is mijn hond ook toegestaan op het park?

Veel mensen gaan graag met huisdier op vakantie. Zeker als het gaat om een omgeving zoals aan het water, de kust, aan zee, in de natuur, in de bossen. Soms is het niet toegestaan in een bepaalde accommodatie. Op dit park is de policy als volgt: Ja, jouw hond of kat mag je meenemen. Zie voor details en kosten de boekingsvoorwaarden.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Controleer voor vertrek de actuele inchecktijden. Tip voor aankomst: Check-in vanaf: 16.00 uur. Indien gewenst kan je contact opnemen voor een eerdere check-in. Je kunt vaak niet eerder het huisje in, maar soms al wel bagage achterlaten. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. Controleer of eindschoonmaak is inbegrepen.

Molecaten Park Rondeweibos ervaringen

Ben jij geïnteresseerd in een vakantie naar dit parkresort van Molecaten? Recensies van andere gasten kunnen zeer waardevol zijn. Deze objectieve ervaringen bieden jouw tips over de huidige situatie in het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn kindvriendelijkheid, eetgelegenheden, ligging, de kwaliteit van de accommodaties, prijs-kwaliteitverhouding. Onlangs nog op dit vakantiepark geweest? Publiceer dan eenvoudig hieronder een eigen review. Met jouw review biedt je hulp aan anderen bij het zoeken naar een mooie vakantie. Hieronder delen we de actuele recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie