center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Molecaten ’t Hout vergelijken

Molecaten Park ’t Hout goedkoop boeken in mei 2024? Je bekijkt hier een modern recreatiepark in Bakkeveen (Friesland, Nederland). Een fijn resort voor een onvergetelijk familieweekend of even er tussenuit met vrienden. Een prachtige plek voor jonge en oudere gasten. De ligging van het park is ontzettend fraai. Nabij het park zijn er mooie fietsroutes en wandelroutes. Huisdieren zijn toegestaan. Op onze vakantieparken-vergelijker lees je belangrijke info en geven we tips bij het goedkoop boeken van vakantiepark Molecaten Park ’t Hout.

Naam vakantieparkMolecaten Park ’t Hout
KetenMolecaten
AdresDuerswaldmerwei 11
Postcode9243 KA
PlaatsBakkeveen
RegioFriese Wouden
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Molecaten Park ’t Hout goedkoop boeken

Op Molecaten Park ’t Hout kom je helemaal tot rust! Je komt echt los van de dagelijkse sleur, een mooie tijd doorbrengen met mensen die dichtbij je staan en lekker op je gemak de omgeving ontdekken. En dit allemaal vanuit een comfort-accommodatie op dit luxe vakantiepark van Molecaten in Bakkeveen. Wil je er op uit? En direct online reserveren voor de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie en de zomervakantie? Of zomaar een weekendje weg? In de how-to hieronder leggen we in 5 korte stappen uit hoe het werkt.

Stappenplan: voordelig Molecaten Park ’t Hout reserveren

  1. Kies reisdatum en aantal medereizigers

    Kies de gewenste reisperiode. Gangbare keuzes zijn een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Het systeem toont welke huisjes eventueel beschikbaar zijn. Je kiest ook het aantal personen (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Kies de gewenste accommodatie

    Geef door welke bungalow je wilt. Informeer naar de woonoppervlakte van het huisje, aantal individuele slaapkamers, en overige aspecten. Je kunt dan denken aan open haard, koffiezetapparaat, douche, terras, bad, wifi en koelkast, diepvries, oven, magnetron, kinderbed, radio/televisie. Uiteraard kan je ook vast foto’s bekijken. Grote groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. Soms kan je meerdere cottages naast elkaar boeken.

  3. Extra’s toevoegen

    Vergelijk jij verschillende vakanties naar Molecaten Park ’t Hout in Bakkeveen? Dan neem je vaak veel spullen mee. De koffer zit al gauw vol. Mogelijk zijn er praktische extra’s die er voor je geregeld worden. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Hierbij kan je denken aan kinderbedje, bedlinnen, een boodschappenpakket, handdoekenpakket, ontbijt en diner en fietsen of internet.

  4. Reservering bevestigen en betalen

    Check de reservering goed. Controleer dat de gekozen reistijd en de gekozen accommodatie(s) op de juiste manier zijn doorgevoerd. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Meestal is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. De betaling overmaken (aanbetaling) kan je doen met de meest snelle betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Inpakken en vertrekken

    Voordat je vertrekt bekijk je wat er sowieso al in het vakantiehuisje te vinden is. Dit vakantiehuisje op park t Hout (Molecaten) heeft veel te bieden. Maar vaak is het goed om wat spullen mee te nemen. Handige items zijn afwasmiddel of een flessenopener. Zo kan jouw vakantie direct bij aankomst beginnen en vermijd je zoveel mogelijk de lokale (dure) supermarkt.

Molecaten Park ’t Hout aantrekkelijk online boeken

Kies jouw periode en boek jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Molecaten Park ’t Hout mei 2024

Gewoon even met een vriendengroep vertoeven in dit welbekende recreatiepark in Bakkeveen? Molecaten heeft doorgaans speciale acties en aanbiedingen. De vroegboekkorting is een voorbeeld van zo’n actie: dit houdt in dat je heel vroeg je vakantie boekt voor bijv. het hoogseizoen in ruil voor een aantrekkelijke korting. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Door vlak voordat je vertrekt te reserveren zul je soms extreem hoge kortingen kunnen krijgen. Je moet dan wel flexibel zijn. Want met name in de zomervakantie (hoogseizoen) is de keuze uit bungalows dan erg beperkt. Via kortingssites als Acties.nl en Groupon.com doorzoek je soms aantrekkelijke promotievouchers. De kortingscode Molecaten Park ’t Hout biedt dan meer korting of extra’s. Heb je al eens eerder geboekt bij Molecaten? Zorg dan ook dat je je mail goed in de gaten houdt. Als klant krijg je soms een nieuwsbrief met geweldige kortingsacties voor families die al eerder zijn geweest. Of klik door voor meer informatie over Glamping.

Reserveer extra voordelig met deze 8 bespaartips

  1. Molecaten Park ’t Hout vroegboekkorting mei 2024: Reserveer nu al jouw favoriete huisje voor volgend zomer.
  2. Last minute aanbiedingen in mei: Restvoorraad huisjes huren in de week van vertrek.
  3. Schoolvakanties: Kies bewust voor reizen tijdens het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Bepaal of je risico wilt lopen en neem eventueel een annuleringsverzekering.
  5. Diner en Restaurants: Kook zoveel mogelijk zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Vakantie voor ouderen zijn extra interessant.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderprijzen en speciale kinderkortingen.
  8. Wellness / luxe villa: Ga voor een chalet met wat minder faciliteiten.

Bepaal de reisperiode voor het bungalowpark

Het familiepark in Bakkeveen ontvangt het hele jaar door bezoekers. Met name rond de schoolvakanties en feestdagen is het extra druk. In de onderstaande box vertellen we je er meer over.

  • Weekendje weg: Er even lekker kort tussenuit.
  • Midweek weg: 5 dagen (4 nachten) in een heerlijk vakantiehuisje.
  • Week weg: Boek je huurhuisje van maandag tot maandag.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Deelnemen aan leuke activiteiten rondom het huisjespark in de krokusvakantie.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Een groene natuur met aangename temperaturen in de lente.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Lekker zwemmen en spelen in het zwembad.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Samen de kerstdagen doorbrengen vanuit een luxe cottage of huisje.
  • Oud en nieuw: De gezelligste tijd van het jaar afsluiten in een vakantiehuis.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Een andere invulling van je pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een park voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Trek er het Hemelvaartweekend op uit en geniet van een heerlijk verblijf.

Accommodaties en reisgezelschap

Het vakantiepark t Hout is een aanrader voor alle vakantiegangers. Een fijne tijd met de familie tijdens een weekendje weg, een vriendentrip of lekker met z’n tweetjes zijn. Het vakantiepark en deze provincie bieden tal van mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes.

  • Familieweekend: Bijzondere familie accommodatie met veel privacy en luxe.
  • Gezinnen met kinderen: Speciale kindvriendelijk vakantieparken hebben veel faciliteiten.
  • Groepen: Een comfortabel vakantiehuis met je vrienden boeken (soms met sauna).
  • Stellen: Even samen er tussenuit (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Boek een ruime vakantiebungalow met parkeergelegenheid.
  • Invaliden / gehandicapten: Speciale aangepaste vakantiewoningen speciaal voor mindervaliden.

Omgeving, faciliteiten en kenmerken

Dit leuke vakantieresort Molecaten Park ’t Hout ligt in het leuke Bakkeveen, in het groene Friesland. Nederlanders zijn gek op deze fraaie bruisende vakantieregio. Je hoeft je niet te vervelen. Ga bijv. een van de vele uitgezette fietstochten of wandeltochten doen. Deze vakantiebestemming en het park zelf kan gedefinieerd worden in verschillende steekwoorden: Rust en ruimte, Nabij manege, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Beschikt over goede faciliteiten. Verder heeft het park zelf diverse faciliteiten: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Leeshoek, Rolstoelvriendelijk, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Snackbar, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Kinder disco, Trampoline/Springkussen, Pierenbad, Glijbaan, Nederlands, Engels, Duits. Bekijk ook eens andere parken zoals: Pierre & Vacances Résidence Le Domaine du Bois de la Gree, Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Gascogne en Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Bordaberry.

Weersverwachtingen Bakkeveen (Friesland)

In de onderstaande tabel ontdek je de weersverwachtingen voor Bakkeveen in Nederland (Friese Wouden). We verstrekken het weerbericht voor vandaag (zondag 5 mei 2024) en voor de komende 7 dagen. Neem altijd voldoende warme kleren in de koffer mee. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen zondag 5 mei 2024 en vooruitblik 7 dagen

Gedenkwaardig familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Selecteer een parkvakantie en boek een heerlijk verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Molecaten Park ’t Hout?

Het vakantiepark ligt in Bakkeveen in de toeristische regio Friesland in Nederland. Het hotel adres is Duerswaldmerwei 11 – postcode 9243 KA. De afstand tot Utrecht is 160,8 km. Denk aan een gemiddelde reistijd van 2 uur. Midden in het bos in de provincie Friesland ligt Molecaten Park ’t Hout. Huur hier een tent of chalet en geniet van de prachtige omgeving. Een fiets- of wandeltocht is zeker een aanrader!

Welke faciliteiten zijn beschikbaar op Molecaten in Bakkeveen?

Het parkresort beschikt over flink wat voorzieningen wat ervoor zorgt dat jij tot rust kan komen. Qua hotel voorzieningen kunnen we noemen: Wasserette, Buitenzwembad, Restaurant, Leeshoek, Rolstoelvriendelijk, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Terras, Entertainment voor kinderen, Kinderboerderij/dierenweide, Kinderclub begeleid alleen in de vakanties, Kinderspeelhoek (zonder begeleiding), Recreatieprogramma (tijdens vakanties), Speelparadijs binnen, 24-uurs SOS service, Snackbar, Zwembad voor kinderen, Broodjesservice, Kinder disco, Trampoline/Springkussen, Pierenbad, Glijbaan, Nederlands, Engels, Duits.

Wat kan ik allemaal doen rond het hotel?

In de buurt van het hotel is er voor elke doelgroep voldoende te beleven. Zoek een mooi natuurgebied op waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of kies voor een sportieve activiteit (tennissen). Het park omschrijft de omgeving als: Rust en ruimte, Nabij manege, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Kindvriendelijk, Beschikt over goede faciliteiten. Heeft Molecaten Park ’t Hout een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In deze streek zitten lekkere restaurants en winkels. Ook een openbaar vervoer, bank, supermarkt, apotheek, bakkerij zijn voorhanden in de nabije omgeving.

Mag mijn hond mee het park op?

Je huisdier zal genieten tijdens de vakantie. Zeker als het gaat om een omgeving zoals aan het water, aan zee, in de bossen, in de natuur, het strand. In sommige accommodaties is het echter verboden. Over dit park kan het volgende geconcludeerd worden: Ja, een hond of kat kan ook mee. Let op: hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Welke inchecktijd en uitchecktijd gelden er?

Check ruim voordat je weggaat de maximale inchecktijden. Voor de eerste dag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Neem contact op met de receptie voor vragen over de aankomsttijden. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. De accommodatie moet je in dezelfde staat achterlaten. Let op de eindschoonmaak voorwaarden bij vertrek.

Molecaten Park ’t Hout reviews

Plan jij een vakantie naar dit parkresort van Molecaten? Recensies van huidige gasten bieden dan veel waarden. Zulke ervaringen bieden een goede kijk op de staat van het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn ligging, kindvriendelijkheid, de kwaliteit van de accommodaties, service, prijs-kwaliteitverhouding. Heb jij het vakantiepark onlangs bezocht? Publiceer dan eenvoudig hieronder jouw review van dit park. Met jouw review help je andere potentiële vakantievierders bij het zoeken naar een fijn park en huisje. Als je iets verder scrollt dan bekijk je handige recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie