center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer vergelijken

Landal Waterpark Sneekermeer goedkoop boeken in april 2024? Het betreft een fijn recreatiepark in Terhorne (Friesland, Nederland). Een comfortabel resort voor een weekendje met het gezin of voor een (korte) vakantie met vrienden. In de buurt is er veel vermaak voor kinderen, maar ook zeker voor ouderen. Je viert hier vakantie op een bijzondere locatie. In deze regio kan je eindeloos wandelen en fietsen. Huisdieren zijn toegestaan. Op dit platform kan je aan de slag met informatie over het park en geven we handige tips en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer.

RecreatieparkLandal Waterpark Sneekermeer
KetenLandal
AdresJongebuorren 5
Postcode8493 LX
PlaatsTerhorne
RegioFriesland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.30 uur

Landal Waterpark Sneekermeer goedkoop boeken

Op Landal Waterpark Sneekermeer vind je alles voor een ontspannen vakantie. Je komt echt los van de dagelijkse sleur, waardevolle tijd doormaken met familie en vrienden en lekker ontspannen de omgeving verkennen. Je kan dit doen vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit prachtige vakantiepark van Landal in Terhorne. Deze kans niet missen? Ga dan online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie of de voorjaarsvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In ons stappenplan leggen we je stap-voor-stap uit hoe dit werkt. Zie ook het park Hof van Saksen in Drenthe!

Snel en voordelig Landal Waterpark Sneekermeer reserveren

  1. Selecteer aankomstdatum en aantal personen

    Kies de reisperiode. Je krijgt vaak suggesties voor een week, 2 weken, midweek of een kort / lang weekend. Vervolgens zie je meteen welke huisjes eventueel beschikbaar zijn. Vergeet niet het aantal personen op te geven (doorgaans kies je hier ook het aantal kinderen, baby’s en volwassenen).

  2. Maak een keuze uit de accommodaties

    Welke bungalow past bij het gezelschap? Bekijk de omvang van het huisje, aantal losse slaapkamers, en andere eigenschappen. Denk aan de aanwezigheid van open haard, wifi, douche, koffiezetapparaat, terras, bad + magnetron, radio/televisie, diepvries, kinderstoel, koelkast, kinderbed. Per huisje kan je foto’s bekijken. De XL-groepsaccommodaties zijn doorgaans al vroegtijdig volgeboekt. In sommige gevallen kan je enkele cottages naast elkaar aanvragen.

  3. Extra’s toevoegen

    Is jouw oog gevallen op een vakantie naar Landal Waterpark Sneekermeer in Terhorne? Dan moeten er heel wat spullen mee. De koffer zit al gauw vol. Steeds meer zijn er praktische extra’s die voor een kleine toeslag bij te boeken zijn. Je hoeft zo zelf minder bagage mee te nemen. Wat soms wordt aangeboden is een boodschappenpakket , bedlinnen, handdoekenpakket, kinderbedje, ontbijt en diner en fietsen of internet.

  4. Boeking controleren en betalen

    Check de reservering goed. Achterhaal of de reisperiode en het aantal reizigers op de juiste manier zijn doorgevoerd. In de volgende stap vul je dan jouw overige gegevens in. Eventueel kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. Betalen (aanbetaling) doe je doorgaans met de betrouwbare betalingsmethoden: CreditCard, iDeal of via overschrijving. Voor omboeken en annuleren zie website park.

  5. Voorbereiden en vertrekken

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met wat je zelf moet meenemen naar het vakantiehuisje (en wat er al staat). Een dergelijk vakantiehuisje op park Waterpark Sneekermeer (Landal) biedt veel comfort. Het kan wel slim zijn om enkele onmisbare artikelen in te pakken. Praktische spullen zijn een kinderstoel en of koffie en thee. Zo ben je op alles voorbereid en hoef je niet naar de (dure) lokale supermarkt.

Landal Waterpark Sneekermeer nu online boeken

Selecteer een vertrekdag en selecteer een vakantiewoning

Aanbiedingen Landal Waterpark Sneekermeer april 2024

Eventjes fijn met je gezin vertoeven in dit heerlijk gelegen recreatiepark in Terhorne? Landal heeft het hele jaar door aantrekkelijke deals en kortingsacties. Je hebt bijvoorbeeld vroegboekkorting: dit houdt in dat je heel vroeg je vakantie boekt voor bijv. het hoogseizoen in ruil voor een aantrekkelijke korting. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Als je kort voor vertrek boekt krijg je een extra korting. Stel dan niet te hoge eisen. Want met name in de zomervakantie (hoogseizoen) is het aantal bungalows sowieso minder. Via korting platforms als Spydeals.nl of Groupon ontdek je zo nu en dan aanlokkelijke kortingscodes. Zo’n kortingscode Landal Waterpark Sneekermeer geeft recht op kortingen tot 20%. Heb jij in het verleden als eens een bezoek gebracht aan Landal? Houd ook de e-mail in de gaten. Af en toe versturen ze mails met geweldige kortingsacties speciaal voor vaste klanten! Lees ook meer informatie over Natuurhuisje.nl.

8 tips om te besparen op jouw boeking

  1. Landal Waterpark Sneekermeer vroegboekkorting april 2024: Een vroege boeking levert extra korting op.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Scherpe prijzen wanneer je binnen enkele dagen vertrekt.
  3. Schoolvakanties: Boek een weekje of midweek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Denk goed na of je een reis- en annuleringsverzekering wel nodig hebt.
  5. Horeca en Restaurants: Beperk het bezoeken van cafés en horeca.
  6. 55+ (senioren) korting: Een betaalbare vakantie voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Extra voordeel voor gezinnen met jonge kinderen (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Kies bewust voor een budget chalet.

Selecteer een reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Terhorne ontvangt het hele jaar door bezoekers. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. In het stukje hieronder bekijk je aanvullende informatie.

  • Weekendje weg: Een kleine vakantie van enkele dagen.
  • Midweek weg: Een korte break midden in de week van 2, 3 of 4 nachten.
  • Week weg: Een lekker huurhuisje van vrijdag tot vrijdag.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Ervaar de krokusvakantie door een leuk huisjespark te boeken.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Geniet van de lente, de natuur en goed gezelschap.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Overdag zwemmen in een zwembad en ’s avonds buiten dineren.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Laat je verwonderen door de warme kleuren tijdens het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Beleef de kerstdagen zoals je dat nog nooit hebt gedaan.
  • Oud en nieuw: Een winterse wandeling of fietstocht rondom de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Genieten van een extra lang weekend weg vlak voor de zomervakantie tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een cottage voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Boek tijdens het hemelvaartweekend een cottage voor een scherpe prijs.

Type accommodaties en groepsgroottes

Het vakantiepark Waterpark Sneekermeer is aan te bevelen voor veel type reizigers. Een weekend met je gezin, een trip met vrienden of even met z’n tweeën erop uit. Het bungalowpark en de omgeving hebben voldoende te bieden.

  • Familieweekend: Een mooie familie accommodatie voor een familiedag of familiereünie.
  • Gezinnen met kinderen: Zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark om optimaal te genieten.
  • Groepen: Een gezellige en origineel groot vakantiehuis (evt. met sauna) voor vriendengroepen.
  • Stellen: Een luxe huisje waar je met z’n tweeën kunt genieten (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Boek een ruime vakantiebungalow met parkeergelegenheid.
  • Invaliden / gehandicapten: Kies voor een aangepaste vakantiewoning om zorgeloos te genieten.

Info over regio, faciliteiten en uitstapjes

Dit heerlijke vakantieresort Landal Waterpark Sneekermeer vinden we terug in Terhorne, in het authentieke Friesland. Dit is absoluut een rijke actieve vakantieregio. Er is veel mogelijk. Denk aan een van de vele uitgezette fietstochten of wandeltochten doen. Deze omgeving en het park kan samengevat worden in een aantal kernwoorden. Nabij water, Nabij bossen, Fietstochten, Groen Verder heeft het park zelf diverse faciliteiten: Gratis wifi, Gratis parkeren, Speeltuin Neem ook eens een kijkje op de pagina over andere leuke parken zoals: Pierre & Vacances Résidence Mallorca Portofino, Pierre & Vacances Résidence Mallorca Deya of Pierre & Vacances Résidence Mallorca Cecilia.

Weersverwachtingen Terhorne (Friesland)

Hier tonen wij het actuele weerbericht voor Terhorne in Nederland (Friesland). Je leest de huidige weersverwachting voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de aankomende week. Denk aan warme kleding. Het kan vooral in de avond best fris zijn.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en vooruitblik 7 dagen

Onvergetelijk familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Klik op een parkvakantie en boek jouw verblijf vandaag nog!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt Landal Waterpark Sneekermeer?

Het resort ligt in Terhorne in de overkoepelende regio Friesland in Nederland. Het hotel adres is Jongebuorren 5 – postcode 8493 LX. Het park ligt op ongeveer 136,8 km. Een indicatie qua reistijd is 1,5 uur. Een heerlijke vakantie in Friesland, brengt u door op Landal Waterpark Sneekermeer. Hier kunt u heerlijk genieten in uw eigen vakantiewoning direct aan het water. Wat is er nu mooier dan wakker worden met uitzicht op het Sneekermeer?

Welke voorzieningen heeft Landal in Terhorne?

Het resort heeft tal van voorzieningen voor een onvergetelijke vakantie. De meer interessante hotel voorzieningen zijn: Gratis wifi, Gratis parkeren, Speeltuin0

Welke activiteiten zijn er rondom het hotel?

In de regio van het hotel hoef je je niet te vervelen. Zo is er een mooi gebied met natuur waar er prachtige fietstochten en wandeltochten zijn uitgezet of ga lekker sporten (vissen). De omgeving kunnen we verder omschrijven als: Nabij water, Nabij bossen, Fietstochten, Groen Heeft Landal Waterpark Sneekermeer een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. Je kunt ’s avonds kiezen uit goede restaurants en snackbars. Ook een apotheek, bank, openbaar vervoer, bakkerij, postkantoor zijn rondom het recreatiepark te vinden.

Zijn honden toegestaan op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Zeker in bepaalde gebieden als aan het water, in de natuur, in de bossen, aan zee, de kust. Niet elke accommodatie is helaas zomaar geschikt. Op dit park geldt de volgende regel: Ja, je hond of kat is welkom op het park. Je betaalt hiervoor een kleine toeslag per nacht.

Welke inchecktijd en uitchecktijd gelden er?

Onderzoek voor vertrek tot hoe laat je het park op mag (inchecktijden). Op de aankomstdag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Soms kun je ook wat eerder (of later) aankomen. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Bij vertrek, houd rekening met: Check-out voor: 10.30 uur. Het kan zijn dat je de accommodatie zelf moet schoonmaken. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Landal Waterpark Sneekermeer reviews

Wil jij je meer verdiepen in een vakantie naar dit resort van Landal? Ervaringen van andere parkbezoekers bieden dan veel waarden. Dergelijke ervaringen geven een realistisch beeld van de huidige situatie in het bungalowpark. Denk aan de kwaliteit van de accommodaties, eetgelegenheden, service, kindvriendelijkheid, ligging. Heb jij al eerder een reservering gemaakt bij dit vakantiepark? Met behulp van dit formulier plaats je een eigen review. Dankzij jouw beoordeling adviseer jij indirect anderen bij het vinden van een geschikt huisje. Helemaal onderaan delen we de meest recente recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie