center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Landal Het Vennenbos vergelijken

Landal Het Vennenbos goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een welbekend recreatiepark in Hapert (Noord-Brabant, Nederland). Een comfortabel resort voor het jaarlijkse familieweekend of quality time met je beste vrienden. Veel plezier en vermaak voor jonge en oudere mensen. De ligging van het park is ontzettend fraai. In de directe omgeving hoef je je zeker niet te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze pagina lees je belangrijke info en vind je tips voor het goedkoop boeken van vakantiepark Landal Het Vennenbos.

VakantieparkLandal Het Vennenbos
KetenLandal
AdresSchouwberg 7
Postcode5527 JH
PlaatsHapert
RegioNoord-Brabant
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.30 uur

Landal Het Vennenbos goedkoop boeken

Op Landal Het Vennenbos is alles te vinden voor een complete relaxte vakantie. Je komt echt los van de dagelijkse sleur, tijd en energie voor je partner, het gezin of vrienden en lekker bezig zijn in de buitenlucht. Je kunt deze activiteiten ontplooien vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit fantastische vakantiepark van Landal in Hapert. Direct snel en eenvoudig online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of wil je gewoon een weekend weg? Bijgaand lees je precies hoe dit werkt.

In 5 stappen voordelig Landal Het Vennenbos reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de dag dat je wilt arriveren en vertrekken. Onder andere een week, 2 weken, midweek of een kort / lang weekend. Het systeem toont welke huisjes eventueel beschikbaar zijn. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Selecteer een accommodatie

    Welke bungalow past bij het gezelschap? Informeer naar het aantal vierkante meters van het huisje, de diverse slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van bad, douche, wifi, afwasmachine, open haard, koffiezetapparaat en kinderbed, radio/televisie, diepvries, kinderstoel, koelkast, oven. Uiteraard kan je ook vast foto’s bekijken. Potentiële groepsaccommodaties zijn beperkt beschikbaar. Je kunt kijken of je meerdere cottages naast elkaar kunt aanvragen.

  3. Extra’s toevoegen

    Wil jij het liefste een vakantie naar Landal Het Vennenbos in Hapert? Dan neem je vaak veel spullen mee. De koffer zit al gauw vol. Mogelijk zijn er speciale extra’s die al klaargezet worden. Zo hoef je minder spullen mee te zeulen. Wat soms wordt aangeboden is lakenpakket, handdoekenpakket, ontbijt en diner, bedlinnen, kinderbedje en fietsen, skelters of internet.

  4. Online reserveren en betalen

    Loop de reservering opnieuw na. Achterhaal of de gekozen reistijd en het aantal personen goed staan. Vul ook de actuele adres- en contactgegevens in. Soms kan je nog een speciaal verzoek achterlaten. Betalen (aanbetaling) is vaak te doen met alle populaire betalingsmethoden: Creditcard (Mastercard en Visa), iDeal of overschrijving per bank. Lees ook de voorwaarden omtrent annuleren en omboeken.

  5. Bereid je vertrek goed voor (inpakken)

    Kijk vooraf welke spullen er wel en niet aanwezig zijn in het vakantiehuisje. Een vakantiehuisje op park Het Vennenbos (Landal) is uitgerust met voldoende comfort. Het is wel handig om wat extra dingen mee te nemen. Handig om bij je te hebben zijn afwasmiddel en koffie en thee. Zo heb je direct alles bij de hand en hoef je niet naar de (dure) lokale supermarkt.

Landal Het Vennenbos aantrekkelijk online boeken

Kies een aankomstdag en selecteer een vakantiewoning

Aanbiedingen Landal Het Vennenbos april 2024

Samen met familie tegen een aantrekkelijke prijs naar dit prachtige recreatiepark in Hapert? Landal heeft het hele jaar door aangename aanbiedingen en acties. Je hebt bijvoorbeeld vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst in ruil voor een aantrekkelijke korting. Ook last-minutes zijn interessant. Als je kort voor vertrek boekt ben je soms veel goedkoper uit. Stel dan niet te hoge eisen. Want met name in de zomervakantie (hoogseizoen) is de keuze uit bungalows dan erg beperkt. Actie- en kortingscode websites als Kortingscode.nl of Groupon.com bekijk je soms scherpe kortingsvouchers. Je kortingscode Landal Het Vennenbos geeft extra korting of gratis extra’s. Ben jij al eerder op vakantie geweest bij Landal? Let dan ook op je inbox. In sommige gevallen krijg je mails met leuke kortingsacties speciaal voor vaste klanten! Tip: op onze websites lees je ook alles over Meivakantie.

Acht praktische bespaartips voor jouw reservering

  1. Landal Het Vennenbos vroegboekkorting april 2024: Er zijn nog veel huisjes vrij tegen een aantrekkelijke prijs.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Binnen enkele dagen vertrekken met voordeel.
  3. Schoolvakanties: Boek een weekje of midweek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Denk goed na voordat je een reis- of annuleringsverzekering aanklikt.
  5. Diner en Restaurants: Beperk het bezoeken van cafés en horeca.
  6. 55+ (senioren) korting: Soms hebben ouderen recht op een extra korting.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Een voordelig tarief voor groepen en gezinnen met kids (kinderkorting).
  8. Wellness / luxe villa: Kies bewust voor een budget chalet.

Kies jouw reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Hapert ontvangt het hele jaar door bezoekers. Erg populair tijdens vakanties of maar ook rond de feestdagen. In de onderstaande box lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Ontspannen genieten van vrijdag tot maandag.
  • Midweek weg: Meerdere aaneengesloten doordeweekse dagen waar geen weekend in voorkomt.
  • Week weg: Acht dagen (zeven nachten) in een huurhuisje overnachten.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een prettige tijd om er lekker op uit te gaan rondom het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De lente is begonnen! Lekker wandelen en fietsen rondom het park.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Genieten van de zon, een zwembad en lekker buiten eten.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Een verfrissende herfstwandeling in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): De kerstdagen doorbrengen met je dierbaren in een luxe huisje.
  • Oud en nieuw: Samen het jaar afsluiten op een gezellig vakantiepark.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Met een beetje geluk temperaturen boven de 20 graden in het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Samen met familie en vrienden het paasweekend vieren.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Een leuke invulling van het hemelvaartweekend.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Het Vennenbos is leuk voor jong en oud. Een gezinsweekend, een paar dagen weg met vrienden of een romantisch avontuur met je geliefde. Het bungalowpark en deze gemeente bieden voor ieder wat wils.

  • Familieweekend: Samen met de hele familie op vakantie in een familie accommodatie.
  • Gezinnen met kinderen: Boek een kindvriendelijk vakantiepark voor een veilig reis.
  • Groepen: Ontspannen vanuit een groot vakantiehuis (eventueel met sauna).
  • Stellen: Een fijn luxe weekend voor 2 in een woning met jacuzzi.
  • Ouderen / senioren: Een eenvoudig te bereiken vakantiebungalow dicht bij het centrum.
  • Invaliden / gehandicapten: Een fijne aangepaste vakantiewoning voor mensen die meer zorg nodig hebben.

Informatie over de regio, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit fraaie vakantieresort Landal Het Vennenbos kan je vinden in Hapert, in de omgeving Noord-Brabant. Vakantiegangers houden van deze veelzijdige actieve omgeving. Zo kan je hier bijvoorbeeld leuk een leuke wandeltocht, fietstocht of excursie doen. Deze regio en het park kunnen we schetsen in enkele woorden: Fietsen, Rust en ruimte, Wandelen, Ruim opgezet Verder heeft het park zelf diverse faciliteiten: Gratis parkeren, Subtropisch zwemparadijs, Verwarmd buitenzwembad, Sauna, Pierenbad, Speeltuin, Speelparadijs binnen, Restaurant, Supermarkt, Bowling Bekijk ook eens een van de volgende parken: Pierre & Vacances Résidence L’Albane, Pierre & Vacances Résidence Inter-Résidences of Pierre & Vacances Résidence Héliotel Marine.

Weersverwachtingen Hapert (Noord-Brabant)

Hieronder toont de website de weersverwachtingen voor Hapert in Nederland (Noord-Brabant). We verstrekken het huidige weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Vergeet niet om warme kleren mee te nemen. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en prognose voor komende 7-dagen

Gezellig en knus familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Vergelijk de parkvakanties en boek een heerlijk verblijf!

Veelgestelde vragen + antwoorden over het campingpark (FAQ)

Waar ligt Landal Het Vennenbos?

Het vakantieresort ligt in Hapert in de overkoepelende regio Noord-Brabant in Nederland. Het hotel adres is Schouwberg 7 – postcode 5527 JH. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 99,6 kilometer. De verwachte reistijd is plus minus 1 uur. Landal Het Vennenbos ligt in de Brabantse Kempen, een prachtig gebied waar bossen, vennen, heidevelden en weilanden zich elkaar afwisselen. Dit ruim opgezette park ligt tussen Eindhoven en de Belgische grens. Een uitermate geschikte vakantiebestemming waar u zich met uw kinderen prima vermaakt en tot rust komt!

Over welke faciliteiten beschikt Landal in Hapert?

Het bungalowpark heeft voldoende faciliteiten wat ervoor zorgt dat jij tot rust kan komen. Qua hotel voorzieningen kun je denken aan: Gratis parkeren, Subtropisch zwemparadijs, Verwarmd buitenzwembad, Sauna, Pierenbad, Speeltuin, Speelparadijs binnen, Restaurant, Supermarkt, Bowling0

Wat kan ik ondernemen rondom het hotel?

Wanneer je verblijft in het hotel hoef je je niet te vervelen. Het is een natuurrijk gebied waar je prachtig kunt fietsen of wandelen of kies een leuke sport (kanoën). Enkele belangrijke steekwoorden zijn: Fietsen, Rust en ruimte, Wandelen, Ruim opgezet Heeft Landal Het Vennenbos een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. Je kunt ’s avonds kiezen uit meerdere restaurants en winkels. Ook een bank, apotheek, postkantoor, bakkerij, openbaar vervoer zijn ook in de buurt aanwezig.

Kan ik met mijn hond naar het park?

Voor een huisdier is vakantie extra speciaal. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals aan het water, het strand, de kust, in de natuur, in de bossen. Niet elke accommodatie is helaas zomaar geschikt. Op dit park zijn dit de regels: Ja, een hond of kat kan ook mee. Let op: hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Wat is de uiterlijke tijd dat je kunt inchecken en uitchecken?

Bekijk voor je van huis gaat de uiterlijke inchecktijden. Voor de eerste dag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Neem contact op met de receptie voor vragen over de aankomsttijden. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Op de dag van vertrek geldt: Check-out voor: 10.30 uur. De accommodatie moet je in dezelfde staat achterlaten. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Landal Het Vennenbos reviews

Ben jij geïnteresseerd in een vakantie naar dit parkresort van Landal? Reviews van andere parkbezoekers zijn soms erg verhelderend. Deze eerlijke ervaringen bieden jouw tips over positieve en negatieve aspecten van het bungalowpark. Je kunt dan denken zaken als prijs-kwaliteitverhouding, service, de kwaliteit van de accommodaties, kindvriendelijkheid, eetgelegenheden. Onlangs nog op dit vakantiepark geweest? Via het formulier hieronder plaats je jouw review. Zo help jij andere zoekers bij het vergelijken van een geschikt huisje. Wanneer je iets naar beneden gaat dan bekijk je onlangs toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie