center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Landal Heihaas vergelijken

Landal Heihaas goedkoop boeken in april 2024? Het is een mooi recreatiepark in Putten (Gelderland, Nederland). Een prima resort voor een weekend met de kinderen of voor een (korte) vakantie met vrienden. Een prachtige plek voor jonge en oudere gasten. Het park heeft een unieke ligging. Rondom het park hoef je je geen moment te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze vergelijkingssite vertellen we je alle belangrijke zaken over het park en vind je de handigste links voor het goedkoop boeken van vakantiepark Landal Heihaas.

VakantieparkLandal Heihaas
KetenLandal
AdresVoorthuizerstraat 75
Postcode3881 SE
PlaatsPutten
RegioGelderland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Ja
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.30 uur

Landal Heihaas goedkoop boeken

Op Landal Heihaas kan je pas echt uitrusten. De sleur van het dagelijkse leven doorbreken, een mooie tijd doorbrengen met je geliefden en heerlijke wandelingen maken. Een absolute aanrader, een vakantie vanuit een mooie en luxueuze accommodatie op dit moderne vakantiepark van Landal in Putten. Zie jij dit wel zitten, en wil je direct online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie of de voorjaarsvakantie? Of liever een kort weekendje weg? Bijgaand helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Snel en voordelig Landal Heihaas reserveren

  1. Data en aantal personen kiezen

    Kies het aantal nachten. Denk aan een midweek, lang weekend, week of zelf 2 weken. Je ziet direct wat de huidige beschikbaarheid is. Vergeet niet het aantal personen op te geven (doorgaans kies je hier ook het aantal kinderen, baby’s en volwassenen).

  2. Selecteer gewenste accommodatie

    Kies een van de getoonde bungalows. Je kunt vergelijken op de oppervlakte (m2) van het huisje, bedden en slaapkamers, en andere faciliteiten zoals wifi, open haard, terras, afwasmachine, douche, koffiezetapparaat en magnetron, kinderbed, koelkast, oven, kinderstoel, radio/televisie. Er zijn ook plattegronden te bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn vaak snel volgeboekt. Je kunt kijken of je meerdere cottages naast elkaar kunt aanvragen.

  3. Extra’s toevoegen

    Ben je aan het kijken naar een vakantie naar Landal Heihaas in Putten? Dan heb je vaak veel spullen die mee moeten. De koffer zit al gauw vol. Bij sommige parken zijn er extra’s die het park al klaar kan zetten. Zo hoef jij minder mee te slepen. Typische extra’s die je soms kunt kiezen zijn lakenpakket, een boodschappenpakket, kinderbedje, handdoekenpakket, bedlinnen en fietsen, skelters of internet.

  4. Online boeken

    Check de reservering goed. Bevestig dat de reisperiode en het verblijf in orde zijn. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Eventueel kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. Betalen (aanbetaling) is vaak te doen met de meest gangbare betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Voorbereiden en vertrekken

    Voordat je vertrekt bekijk je wat je zelf moet meenemen naar het vakantiehuisje (en wat er al staat). Dit vakantiehuisje op park Heihaas (Landal) heeft veel te bieden. Het kan wel slim zijn om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Handige items zijn wc-papier en handzeep. Zo kun je ongestoord aan de vakantie beginnen en hoef je niet eerst nog naar de supermarkt.

Landal Heihaas voordelig online boeken

Bepaal ideale reisperiode en reserveer jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Landal Heihaas april 2024

Lekker met elkaar genieten in dit fantastische recreatiepark in Putten? Landal heeft het hele jaar door aanlokkelijke specials en aanbiedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je boekt dan al vroeg in het seizoen in ruil voor een aantrekkelijke korting. Ook last-minutes zijn interessant. Wanneer je enkele dagen voor vertrek boekt krijg je een extra korting. Maar wees dan niet te kritisch. Want vooral in het hoogseizoen is er maar beperkt aanbod qua bungalows. Sites met promocodes als Acties.nl of Voordeeluitjes.nl zoek je zo nu en dan gunstige kortingscodes. Een kortingscode Landal Heihaas geeft recht op kortingen tot 20%. Heb je al eens eerder geboekt bij Landal? Zorg dan ook dat je je mail goed in de gaten houdt. In sommige gevallen worden er mailings verstuurd met waanzinnige kortingsacties speciaal voor eerdere boekers. Lees ook meer informatie over Wintersport.

Bekijk deze 8 bespaartips voor extra voordeel

  1. Landal Heihaas vroegboekkorting april 2024: Boek je zomervakantie extra vroeg in ruil voor extra korting.
  2. Last minute aanbiedingen in april: BInnen 4 – 6 weken na reservering al op vakantie!
  3. Schoolvakanties: De huisjes zijn goedkoper in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Denk goed na of je een reis- en annuleringsverzekering wel nodig hebt.
  5. Restaurants: Probeer horeca te vermijden en kook zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Een betaalbare vakantie voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Kinderkorting voor gezinnen en vriendengroepen.
  8. Wellness / luxe villa: Je kunt kosten besparen door een kleinere chalet te huren.

Ideale reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Putten is het hele jaar door te bezoeken. De huisjes zitten snel vol in vakanties en rondom de feestdagen. In het stukje hieronder vind je meer informatie.

  • Weekendje weg: Er even lekker kort tussenuit.
  • Midweek weg: Een vakantie van 5 dagen (ma t/m vrij).
  • Week weg: Een comfortabel huurhuisje voor een hele week (8 dagen).
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Vanuit het huisjespark kun je tijdens de krokusvakantie diverse activiteiten ondernemen.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Pak de fiets en ga eropuit in in de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Een aangename tijd om met de hele familie een duik in het zwembad te nemen.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Het najaar is het ideale seizoen om er (met de kinderen) tussenuit te gaan.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Lekker opwarmen en eten tijdens de kerstdagen in een luxe bungalow.
  • Oud en nieuw: Vanuit een sfeervolle accommodatie genieten van de jaarwisseling.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Alvast heerlijk genieten van het zonnetje tijdens het pinksterweekend.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een cottage voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Er is vaak veel beschikbaarheid tijdens het hemelvaartweekend.

Kies jouw reisgezelschap

Het vakantiepark Heihaas is voor elke doelgroep geschikt. Een paar dagen weg met familie, een vriendenuitje of even met z’n tweeën erop uit. Het vakantiepark en deze buurt bieden het hele jaar door voldoende vertier en avontuur.

  • Familieweekend: Wat is is leuker dan samen met de familie in een familie accommodatie?
  • Gezinnen met kinderen: Ga er samen op uit in een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Een grote vakantiewoning (met soms een sauna) voor vriendengroepen tot wel 18 personen.
  • Stellen: Een luxe huisje waar je met z’n tweeën kunt genieten (evt. met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Luxe vakantiebungalows voor de 60-plusser.
  • Invaliden / gehandicapten: Een ruime aangepaste vakantiewoning met veel belangrijke faciliteiten.

Info over regio, faciliteiten en uitstapjes

Dit fantastische vakantieresort Landal Heihaas heeft als vestigingslocatie Putten, in het mooie Gelderland. Nederlanders zijn gek op deze prachtige bruisende regio. Men kan hier prachtig fietsen of wandelen. Deze regio en het park kunnen we schetsen in een paar kenmerken: Rust en ruimte, Ruim opgezet, Fietsen, Groene omgeving Je kunt hier gebruik maken van diverse faciliteiten zoals: Gratis parkeren, Binnenzwembad, Pierenbad, Speeltuin, Restaurant, Supermarkt, Mini market, Bowling Neem ook eens een kijkje op de pagina over andere leuke parken zoals: Novasol Vakantiepark Oud Kempen, Novasol Vakantiepark Emslandermeer of Novasol Vakantiepark de MeerParel.

Weersverwachtingen Putten (Gelderland)

In de tabel hieronder ontdek je het verwachte weer voor Putten in Nederland (Gelderland). Wij faciliteren de huidige weersverwachting voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende 7 dagen. Let erop dat je voldoende geschikte kleren inpakt. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Onvergetelijk familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Vergelijk de parkvakanties en reserveer in een paar minuten jouw verblijf!

Wat maakt dit campingpark een goede bestemming?

Waar ligt Landal Heihaas?

Het recreatiepark is gelegen in Putten in het gebied Gelderland in Nederland. Het hotel adres is Voorthuizerstraat 75 – postcode 3881 SE. De afstand tot Utrecht is 44,4 kilometer. Denk aan een gemiddelde reistijd van 0,5 uur. Landal Heihaas ligt in het Noord-Veluwse plaatsje Putten, dat door de bossen omgeven is. Wandel een dag mee met de boswachter om het bos te verkennen of kies ervoor om een fiets te huren om een mooie fietsroute af te leggen. Op het park is veel te beleven voor jong en oud.

Welke voorzieningen heeft Landal in Putten?

Het huisjespark heeft flink wat faciliteiten zodat je echt kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De populairste hotel voorzieningen zijn: Gratis parkeren, Binnenzwembad, Pierenbad, Speeltuin, Restaurant, Supermarkt, Mini market, Bowling0

Wat kan ik allemaal doen rond het hotel?

Tijdens een verblijf in dit hotel is er voor ieder wat wils. Breng een bezoek aan een natuurgebied waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of ga iets actiefs doen (vissen). Belangrijke kernwoorden zijn: Rust en ruimte, Ruim opgezet, Fietsen, Groene omgeving Heeft Landal Heihaas een zwembad? Dit park beschikt over een zwembad. In deze streek zitten diverse restaurants en snackbars. Ook een supermarkt, bank, apotheek, openbaar vervoer, bakkerij zijn rondom het recreatiepark te vinden.

Hoe zit het met honden op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals in de bossen, aan het water, het strand, de kust, in de natuur. Niet elke accommodatie is hiervoor geschikt. Op dit park geldt de volgende regel: Ja, een hond of kat kan ook mee. Let op: hiervoor geldt wel een extra toeslag.

Hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Check voor je vertrekt de huidige inchecktijden. Voor de eerste dag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Voor vertrekken geldt: Check-out voor: 10.30 uur. Het is wel zo netjes om het huisje schoon achter te laten. De eindschoonmaak kan soms los worden bijgeboekt.

Landal Heihaas reviews

Ben jij geïnteresseerd in een vakantie naar dit bungalowpark van Landal? Reviews van anderen bieden dan veel waarden. Deze eerlijke ervaringen bieden een goede kijk op de huidige situatie in het bungalowpark. Recensies zoomen vaak in op ligging, kindvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit van de accommodaties, eetgelegenheden. Heb jij als een een reis geboekt naar dit vakantiepark? Stuur dan ook snel jouw review van dit park. Zo biedt je hulp aan andere vakantiegangers die zoeken naar een prettig park en accommodatie. Helemaal onderaan bieden we beschikbare recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie