center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark La Rochette vergelijken

La Rochette goedkoop boeken in april 2024? Het gaat om een heel leuk recreatiepark in La Roche en Ardenne (Luxemburg, België). Een mooi resort voor een paar dagen met familie of even er tussenuit met vrienden. Veel plezier en vermaak voor iedere doelgroep. Je viert hier vakantie op een bijzondere locatie. In de directe omgeving zijn er mooie fietsroutes en wandelroutes. Huisdieren zijn niet toegestaan. Op deze vergelijkingssite vind je uitgebreide informatie en vind je handige tips, tricks en links voor het goedkoop boeken van vakantiepark La Rochette.

Naam recreatieparkLa Rochette
KetenOurthe & Somme
AdresRue Vecpré 64
Postcode6980
PlaatsLa Roche en Ardenne
RegioBelgische Ardennen
LandBelgië
Huisdieren toegestaan?Nee
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 00.00 uur

La Rochette goedkoop boeken

Op La Rochette ervaar je pas echt wat genieten. De sleur van het dagelijkse leven doorbreken, tijd en energie voor je partner, het gezin of vrienden en jij kan de natuur in voor een wandeltocht of met de fiets. Allemaal mogelijk vanuit een comfort-accommodatie op dit populaire vakantiepark van Ourthe & Somme in La Roche en Ardenne. Deze kans niet missen? Ga dan online reserveren voor de voorjaarsvakantie, kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie en de herfstvakantie? Of buiten de vakantie, een midweek of weekend weg? In het stappenplan hieronder leggen we in 5 korte stappen uit hoe het werkt.

Gemakkelijk en voordelig La Rochette reserveren

  1. Kies reisdatum en aantal medereizigers

    Kies de reisperiode. Denk aan een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Je krijgt vervolgens snel te zien of er accommodaties beschikbaar zijn. Vergeet niet het aantal personen op te geven (meestal kan je hier ook direct het aantal volwassenen, kinderen en baby’s kiezen).

  2. Selecteer gewenste accommodatie

    Kies een van de getoonde bungalows. Je kunt vergelijken op het aantal vierkante meters van het huisje, aantal losse slaapkamers, en andere faciliteiten zoals wifi, koffiezetapparaat, afwasmachine, terras, open haard, douche en koelkast, kinderstoel, magnetron, diepvries, kinderbed, radio/televisie. Je kunt ook afbeeldingen bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn al snel uitverkocht. Je kunt kijken of je meerdere cottages naast elkaar kunt aanvragen.

  3. Extra’s kiezen

    Geef jij de voorkeur aan een vakantie naar La Rochette in La Roche en Ardenne? Dan moeten er heel wat spullen mee. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. Mogelijk zijn er speciale extra’s die je kunt bijboeken. Dat scheelt veel bagage. Je kunt hierbij denken aan lakenpakket, handdoekenpakket, een boodschappenpakket, kinderbedje, ontbijt en diner en mountainbikes of internet.

  4. Online boeken

    Verifieer jouw boeking. Check zorgvuldig of de reisperiode en het verblijf in orde zijn. In de volgende stap vul je dan jouw overige gegevens in. Eventueel kan je in de laatste stap ook nog een speciaal verzoek indienen. Afrekenen (aanbetaling) is vaak te doen met de meest gemakkelijke betalingsmethoden: CreditCard, iDeal of via overschrijving. Voor omboeken en annuleren zie website park.

  5. Voorbereidingen treffen voor vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met wat je zelf moet meenemen naar het vakantiehuisje (en wat er al staat). Dit vakantiehuisje op park La Rochette (Ourthe & Somme) is meestal wel van de meeste gemakken voorzien. Het kan erg handig zijn om vooraf wat spullen in te slaan of zelf mee te nemen. Typische zaken die je zelf mee kunt nemen zijn bijvoorbeeld keukenlinnen en een flessenopener. Zo kun je ongestoord aan de vakantie beginnen en is het niet nodig om direct naar de supermarkt te gaan.

La Rochette goedkoop online boeken

Kies een aankomstdag en vergelijk de vakantiewoningen

Aanbiedingen La Rochette april 2024

Een korte periode met vrienden lekker goedkoop naar dit welbekende recreatiepark in La Roche en Ardenne? Ourthe & Somme heeft jaarlijks voordelige deals en acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je boekt dan al vroeg in het seizoen in ruil voor een aantrekkelijke korting. Er zijn ook regelmatige hele gunstige last-minutes. Wanneer je kort voor de dag van vertrek reserveert zul je soms extreem hoge kortingen kunnen krijgen. Zorg wel dat je flexibel bent. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is de keuze uit bungalows dan erg beperkt. Via portalen als Kortingscode.nl en Uitmetkorting.nl zoek je dikwijls aangename promoties. De kortingscode La Rochette kan je bij jouw boeking verzilveren. Heb je al eens eerder geboekt bij Ourthe & Somme? Kijk dan ook zeker even in je mail. Als klant versturen ze mails met interessante kortingsacties voor gezinnen die al bekend zijn met het park. Lees ook meer informatie over Natuurhuisje.nl.

Acht praktische bespaartips voor jouw reservering

  1. La Rochette vroegboekkorting april 2024: Boek je vakantie ver van tevoren.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Binnen 6 weken na boeking al vertrekken!
  3. Schoolvakanties: Er zijn grote prijsverschillen tussen het hoog- en laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Een reis- en annuleringsverzekering is vaak erg duur en niet altijd nodig.
  5. Avondeten en Restaurants: Heb je een keuken? Kook dan zelf.
  6. 55+ (senioren) korting: Ontvang extra prijsvoordeel voor ouderen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Wellicht is er kinderkorting mogelijk voor baby’s en jonge kids.
  8. Wellness / luxe villa: Kijk of je een wat kleinere of eenvoudigere chalet kunt kiezen.

Zoeken op reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in La Roche en Ardenne is het hele jaar door beschikbaar. Er zijn diverse populaire periodes om dit park te bezoeken. In het bijgaande stukje lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Een lekker lang weekend met vrienden en familie.
  • Midweek weg: 5 dagen (4 nachten) in een heerlijk vakantiehuisje.
  • Week weg: 8 dagen genieten in een comfortabel huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is een prettige tijd om er lekker op uit te gaan rondom het huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Geniet van de lente, de natuur en goed gezelschap.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Overdag zwemmen in een zwembad en ’s avonds buiten dineren.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Genieten van de herfstkleuren in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Lekker opwarmen en eten tijdens de kerstdagen in een luxe bungalow.
  • Oud en nieuw: Knallend het oude jaar (2024) uit en proosten op een gezond nieuwjaar!
  • Pinksteren (19 mei 2024): In het pinksterweekend kunnen de temperaturen al lekker oplopen.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Samen met familie en vrienden het paasweekend vieren.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Er is vaak veel beschikbaarheid tijdens het hemelvaartweekend.

Accommodaties en reisgezelschap

Het vakantiepark La Rochette is voor elke doelgroep geschikt. Een lekker weekendje weg met de hele familie, een trip met vrienden of lekker met z’n tweetjes zijn. Het familiepark en de omgeving bieden voor ieder wat wils.

  • Familieweekend: Een mooie familie accommodatie voor een familiedag of familiereünie.
  • Gezinnen met kinderen: Speciale kindvriendelijk vakantieparken hebben veel faciliteiten.
  • Groepen: Een gezellige en origineel groot vakantiehuis (evt. met sauna) voor vriendengroepen.
  • Stellen: Een rustig huisje waar je kunt genieten van elkaar (soms met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Uitstekend begaanbare vakantiebungalows voor 65-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Een fijne aangepaste vakantiewoning voor mensen die meer zorg nodig hebben.

Regio, faciliteiten en kenmerken

Dit fantastische vakantieresort La Rochette kan je vinden in La Roche en Ardenne, in het authentieke Luxemburg. Mensen zijn dol op deze heerlijke frisse bestemming. Er is veel mogelijk. Denk aan erop uit met de fiets of een lange wandeling. Deze vakantieregio en het park kunnen we specificeren met een aantal woorden: Bosrijke omgeving, Wandelen, Kindvriendelijk, Natuurgebied. De meest belangrijke faciliteiten zijn: Wifi, balkon, afwasmachine, satteliet-tv, terras met tuinmeubilair, bbq, koelkast. Check ook zeker eens andere geschikte parken als: Les Rives Marines, Les Onays en Les Océanides.

Weersverwachtingen La Roche en Ardenne (Luxemburg)

Onderstaand vind je de weersvoorspellingen voor La Roche en Ardenne in België (Belgische Ardennen). Je bekijk hier het weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende week. Zorgt altijd voor voldoende warme kleren. Doorgaans zijn de avonden wat koeler.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor komende 7-dagen

Mooi familieweekend in een vakantiepark in België

Selecteer een parkvakantie en boek een heerlijk verblijf!

Veel gestelde vragen over een vakantie op dit campingpark

Waar ligt La Rochette?

Het vakantieresort ligt in La Roche en Ardenne in de overkoepelende regio Luxemburg in België. Het hotel adres is Rue Vecpré 64 – postcode 6980. De afstand die je moet rijden vanaf Utrecht is 256,8 km. De actuele reistijd is +/- 3 uur. Vakantiepark La Rochette is een kleinschalig park nabij het knusse plaatsje La Roche. Vanuit de chalets heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht op rivier de Ourthe en de flanken van de Cresse de Corbeau.

Welke faciliteiten heeft Ourthe & Somme in La Roche en Ardenne?

Het bungalowpark beschikt over veel voorzieningen zodat je daadwerkelijk kunt genieten van een heerlijke vakantie. Noemenswaardige hotel voorzieningen zijn: Wifi, balkon, afwasmachine, satteliet-tv, terras met tuinmeubilair, bbq, koelkast.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de omgeving van het hotel is er voor ieder wat wils. Er is onder andere een natuurgebied waar je prachtig kunt fietsen of wandelen of ga lekker sporten (tafeltennissen). Enkele belangrijke steekwoorden zijn: Bosrijke omgeving, Wandelen, Kindvriendelijk, Natuurgebied. Heeft La Rochette een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de regio zijn er restaurants en eetwinkels. Ook een apotheek, supermarkt, bank, postkantoor, bakkerij zijn ook in de buurt aanwezig.

Kan ik hier een vakantie met hond boeken?

Je huisdier zal genieten tijdens de vakantie. Zeker in bepaalde gebieden als de kust, aan zee, in de natuur, het strand, aan het water. In sommige accommodaties is het echter verboden. Over dit park kunnen we zeggen: Honden en katten zijn niet toegestaan. Huisdieren zijn helaas verboden.

Tot hoe laat kan ik inchecken en uitchecken?

Onderzoek voor vertrek de inchecktijden. De informatie voor aankomst is: Check-in vanaf: 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. Dan kan je al wat eerder op de dag het park op. Voor de laatste dag geldt: Check-out voor: 00.00 uur. Zorg dat je het huisje netjes achterlaat. In sommige gevallen is de eindschoonmaak verplicht.

La Rochette ervaringen

Ga je binnenkort op vakantie naar dit recreatiepark van Ourthe & Somme? Recensies van vaste gasten zijn dan heel interessant. Deze praktijk ervaringen beschrijven bijvoorbeeld de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn eetgelegenheden, de kwaliteit van de accommodaties, kindvriendelijkheid, service, prijs-kwaliteitverhouding. Heb jij als een een reis geboekt naar dit vakantiepark? Publiceer dan eenvoudig hieronder jouw review van dit park. Dankzij jouw recensie adviseer jij indirect andere Nederlanders bij het zoekproces naar een prettig park en accommodatie. Als je iets verder scrollt dan vind je ingestuurde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie