center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark EuroParcs Koningshof vergelijken

EuroParcs Koningshof goedkoop boeken in april 2024? Het betreft een heerlijk gelegen recreatiepark in Schoorl (Noord-Holland, Nederland). Een prima resort voor een week met het gezin of een weekend met vrienden. Je hebt hier voldoende voorzieningen voor jong en oud. De accommodaties hebben daarbij ook een prachtige ligging. In de buurt hoef je je geen moment te vervelen. Huisdieren zijn toegestaan. Op deze website vind je uitgebreide informatie en helpen we bij het goedkoop boeken van vakantiepark EuroParcs Koningshof.

RecreatieparkEuroParcs Koningshof
KetenEuroParcs
AdresDuinweg 99
Postcode1871 AE
PlaatsSchoorl
RegioKust Nederland
LandNederland
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 15.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

EuroParcs Koningshof goedkoop boeken

Op EuroParcs Koningshof ervaar je pas echt wat genieten. Even uit de dagelijkse sleur stappen, een mooie tijd doorbrengen met mensen die dichtbij je staan en lekker ontspannen de omgeving verkennen. Allemaal mogelijk vanuit een compleet ingerichte accommodatie op dit prachtige vakantiepark van EuroParcs in Schoorl. Deze kans niet missen? Ga dan online reserveren voor de kerstvakantie, zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie en de voorjaarsvakantie? Of wil je gewoon een weekend weg? In het gedeelte hieronder helpen we je aan de hand van 5 stappen op weg.

Stappenplan: voordelig EuroParcs Koningshof reserveren

  1. Data en aantal personen kiezen

    Selecteer de dag van aankomst en vertrek. Bijvoorbeeld een kort of lang weekend, midweek, week of wel 2 weken weg. Daarna zie je direct of er accommodaties beschikbaar zijn. Let ook op het aantal mensen en correcte geboortedatums (doorgaans kies je hier ook het aantal kinderen, baby’s en volwassenen).

  2. Kies de gewenste accommodatie

    In welk type bungalow wil je verblijven? Bekijk het aantal vierkante meters van het huisje, aantal losse slaapkamers, en andere faciliteiten zoals open haard, douche, wifi, afwasmachine, bad, koffiezetapparaat & koelkast, kinderbed, diepvries, radio/televisie, oven, kinderstoel. Vaak zijn er vooraf duidelijke foto’s te bekijken. Grote groepsaccommodaties zijn al vroeg in het seizoen niet meer boekbaar. Soms kan je meerdere cottages naast elkaar boeken.

  3. Voeg eventuele extra’s toe

    Wil jij het liefste een vakantie naar EuroParcs Koningshof in Schoorl? Dan neem je vaak veel spullen mee. Helemaal met kinderen is de koffer zo vol. Bij sommige parken zijn er handige extra’s die al klaargezet worden. Zo hoef jij minder mee te slepen. Voorbeelden zijn lakenpakket, een boodschappenpakket, bedlinnen, ontbijt en diner, kinderbedje en gourmet-pakket of internet.

  4. Boeking bevestigen

    Neem de reservering goed door. Loop na of de aankomstdatum en de gekozen accommodatie(s) goed staan. In de volgende stap vul je dan jouw overige gegevens in. Optioneel kan je nog extra vragen zoals een vroege incheck indienen. De rekening betalen (aanbetaling) kan meestal met de welbekende betalingsmethoden: iDeal, Creditcard en soms via overschrijving. Omboeken en annuleren op aanvraag.

  5. Koffers pakken en vertrekken

    Kijk voor vertrek nog even wat er sowieso al in het vakantiehuisje te vinden is. Het vakantiehuisje op park Koningshof (EuroParcs) heeft alles in zich voor een ontspannen reis. Het is nooit verkeerd om wat spullen mee te nemen. Handig om bij je te hebben zijn handdoeken en een scherp mesje. Zo kan jouw vakantie direct bij aankomst beginnen en hoef je niet naar de (dure) lokale supermarkt.

EuroParcs Koningshof eenvoudig online boeken

Kies jouw periode en boek jouw vakantiewoning

Aanbiedingen EuroParcs Koningshof april 2024

Samen met jouw familie of vriendengroep tegen een aantrekkelijke prijs naar dit leuke recreatiepark in Schoorl? EuroParcs heeft regelmatig voordelige acties en aanbiedingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vroegboekkorting: je reserveert dan al bijvoorbeeld 6 maanden voor aankomst wat recht geeft op een speciaal kortingstarief. Maar vergeet ook de last-minutes niet. Wanneer je enkele dagen voor vertrek boekt ontvang je soms hele hoge kortingen. Stel dan niet te hoge eisen. Let vooral op het hoogseizoen. Dan is het aanbod bungalows klein. Via korting platforms als Acties.nl en Voordeeluitjes.nl ontdek je vaak interessante kortingscodes. De kortingscode EuroParcs Koningshof geeft extra korting of gratis extra’s. Heb je al eens een vakantie geboekt bij EuroParcs? Kijk dan ook zeker even in je mail. In sommige gevallen krijg je mails met interessante kortingsacties voor mensen die vast klant zijn. Bekijk op deze website ook alles over Chalet.

8 praktische bespaartips

  1. EuroParcs Koningshof vroegboekkorting april 2024: Wanneer je op tijd reserveert krijg je extra voordeel.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Restvoorraad huisjes huren in de week van vertrek.
  3. Schoolvakanties: Probeer de vakanties te vermijden en vertrek in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Vaak ben je al verzekerd middels jouw doorlopende reis- annuleringsverzekering.
  5. Avondeten en Restaurants: Kook zelf je eten in het huisje.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen genieten van speciale tarieven.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Veel opties voor kinderkorting als er jonge kinderen meereizen.
  8. Wellness / luxe villa: Beperk je chalet-keuze tot comfort i.p.v. premium of exclusief.

Mooie reisperiodes voor bungalowparken

Het familiepark in Schoorl zijn 12 maanden per jaar geopend. Rond feestdagen en vakanties is het in het bijzonder erg druk. In de onderstaande box lees je meer over de populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: Van vrijdag tot maandag even opladen in een huisje.
  • Midweek weg: Ga 4 nachten weg om even tot rust te komen.
  • Week weg: Een luxe huurhuisje voor een volle week (7 nachten).
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): De krokusvakantie is zeer geschikt voor het bezoek van een huisjespark.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): De lente is in al haar geuren en kleuren aanwezig.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Overdag zwemmen in een zwembad en ’s avonds buiten dineren.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Lekker gezellig samenkomen rondom het haardvuur in het najaar.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Breng de kerstdagen door in een sfeervol huisje op een park.
  • Oud en nieuw: Samen gezellig in een bungalow oliebollen eten en champagne drinken.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend is doorgaans snel volgeboekt.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Reserveer een cottage voor het paasweekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Tijdens het hemelvaartweekend is het leuk om er samen met het gezin op uit te gaan.

Type accommodaties en groepsgroottes

Het vakantiepark Koningshof is voor elke doelgroep geschikt. Een fijne tijd met de familie tijdens een weekendje weg, een trip met vrienden of een romantisch avontuur met je geliefde. Het vakantiepark en de prachtige omgeving bieden voor ieder wat wils.

  • Familieweekend: Samen met de hele familie op vakantie in een familie accommodatie.
  • Gezinnen met kinderen: De kindvriendelijk vakantiepark bieden vaak veel voorzieningen.
  • Groepen: Samen met je beste vrienden overnachten in een groot vakantiehuis (sauna op aanvraag).
  • Stellen: Romantische bungalow voor twee personen (jacuzzi op aanvraag).
  • Ouderen / senioren: De mooiste vakantiebungalows speciaal voor 60-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Een aangepaste vakantiewoning voor mensen met een beperking.

Locatie, faciliteiten en bezienswaardigheden

Dit leuke vakantieresort EuroParcs Koningshof ligt in het leuke Schoorl, in de omgeving Noord-Holland. Mensen zijn dol op deze prachtige natuurrijke reisbestemming. Je kunt overdag bijvoorbeeld erop uit met de fiets of een lange wandeling. Deze regio en het park kunnen we definiëren in enkele woorden: Rust en ruimte, Landelijk, Nabij manege, Kust, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan. Verder heeft het park zelf diverse faciliteiten: Wasserette, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Broodjesservice, Nederlands, Engels, Duits. Verder zoeken? Bekijk ook de volgende parken: Pierre & Vacances Résidence Salou, Pierre & Vacances Résidence Promenade des Bains & Pierre & Vacances Résidence Port Guillaume.

Weersverwachtingen Schoorl (Noord-Holland)

Bijgaand check je het 7-daagse weerbericht voor Schoorl in Nederland (Kust Nederland). Je leest het huidige weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en de rest van de week. Zorgt altijd voor voldoende warme kleren. Met name ’s avonds en ’s nachts kan het best koel worden.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de weekverwachting

Mooi familieweekend in een vakantiepark in Nederland

Kies jouw parkvakantie en boek binnen een paar minuten jouw verblijf!

Veelgestelde vragen (FAQ) over het campingpark

Waar ligt EuroParcs Koningshof?

Het vakantieresort ligt in Schoorl in de overkoepelende regio Noord-Holland in Nederland. Het hotel adres is Duinweg 99 – postcode 1871 AE. Het park ligt op ongeveer 87,6 kilometer. De actuele reistijd is +/- 1 uur. EuroParcs Koningshof ligt in de provincie Noord-Holland, naast het Nationaal Park Schoorlse Dünen in Bergen. In dit vakantiepark kunt u volledig tot rust komen en genieten van de zee en de prachtige natuur in de omgeving.

Welke voorzieningen heeft EuroParcs in Schoorl?

Het vakantiepark heeft voldoende faciliteiten zodat jij nergens omkijken naar hebt. Qua hotel voorzieningen kunnen we noemen: Wasserette, Receptie, Wifi, Speeltuin, Fietsverhuur, Broodjesservice, Nederlands, Engels, Duits.

Wat is er te beleven in het hotel?

Op en rondom het hotel kun jij je dag vullen met leuke dingen. Het is een natuurrijk gebied waar je rustig kunt fietsen of wandelen of ga sporten (racefietsen). Enkele belangrijke steekwoorden zijn: Rust en ruimte, Landelijk, Nabij manege, Kust, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij golfbaan. Heeft EuroParcs Koningshof een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de omgeving vind je lekkere restaurants en speciaalzaken. Ook een apotheek, supermarkt, openbaar vervoer, bank, bakkerij zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Zijn honden toegestaan op het park?

Je huisdier meenemen op vakantie is handig. Zeker in vrij toegankelijke omgevingen zoals de kust, het strand, aan het water, in de natuur, aan zee. In sommige accommodaties is het echter verboden. Voor dit park geldt: Ja, honden en katten mag je meenemen. Je betaalt daarvoor een vergoeding.

Welke inchecktijd en uitchecktijd gelden er?

Controleer voor vertrek de actuele inchecktijden. De details voor aankomst zijn: Check-in vanaf: 15.00 uur. Een eerdere inchecktijd in overleg. Je kunt dan bijvoorbeeld al wel het park op. Op de dag van vertrek geldt: Check-out voor: 10.00 uur. Laat het huisje schoon achter. Soms is de eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen.

EuroParcs Koningshof beoordelingen

Kijk jij concreet naar een vakantie naar dit park van EuroParcs? Ervaringen van mensen die al eerdere zijn geweest zijn dan heel interessant. Zulke ervaringen beschrijven bijvoorbeeld de staat van het bungalowpark. Belangrijke aspecten hierbij zijn ligging, de kwaliteit van de accommodaties, service, kindvriendelijkheid, eetgelegenheden. Is dit vakantiepark voor jou al bekend? Plaats dan hieronder jouw objectieve review. Dankzij jouw beoordeling biedt je hulp aan andere potentiële vakantievierders bij het zoekproces naar een geschikte vakantie. Als je iets verder scrollt dan bieden we ingestuurde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie