center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantiepark Chaletpark Siësta vergelijken

Chaletpark Siësta goedkoop boeken in april 2024? Dit is een een heerlijk gelegen recreatiepark in Wechelderzande (Antwerpen, België). Een prima resort voor een weekendje met familie of quality time met je beste vrienden. Een prachtige plek voor iedereen. Je viert hier vakantie op een bijzondere locatie. In dit gebied geniet je van natuur, rust en attracties. Huisdieren zijn toegestaan. Op dit platform bieden wij handige informatie en vind je tips voor het goedkoop boeken van vakantiepark Chaletpark Siësta.

VakantieparkChaletpark Siësta
KetenBelVilla
AdresBersegembaan 36-38
Postcode2275
PlaatsWechelderzande
RegioAntwerpen
LandBelgië
Huisdieren toegestaan?Ja
Zwembad?Onbekend
IncheckenCheck-in vanaf: 16.00 uur
UitcheckenCheck-out voor: 10.00 uur

Chaletpark Siësta goedkoop boeken

Op Chaletpark Siësta kom je helemaal tot rust! Even uit de dagelijkse sleur stappen, quality time doorbrengen met je partner en jij kan de natuur in voor een wandeltocht of met de fiets. Je kan dit doen vanuit een comfort-accommodatie op dit fantastische vakantiepark van BelVilla in Wechelderzande. Wil jij direct voordelig online reserveren voor de meivakantie, herfstvakantie, voorjaarsvakantie, kerstvakantie of de zomervakantie? Of zomaar een weekendje weg? In het stukje hieronder leggen we in 5 korte stappen uit hoe het werkt.

In vijf korte stappen voordelig Chaletpark Siësta reserveren

  1. Kies reisperiode en gezelschap

    Kies de reisperiode. Denk aan een weekendje weg, lang weekend, midweek, week of 2 weken. De website toont welke huisjes eventueel beschikbaar zijn. Klik ook het juiste aantal personen aan (soms dien je het aantal volwassenen, kinderen en baby’s uit te splitsen).

  2. Maak een keuze uit de accommodaties

    Welke bungalow past bij het gezelschap? Je kan filteren op de oppervlakte (m2) van het huisje, aantal losse slaapkamers, en overige zaken zoals aanwezigheid van bad, douche, koffiezetapparaat, terras, afwasmachine, wifi & kinderbed, magnetron, kinderstoel, oven, koelkast, radio/televisie. Er zijn ook plattegronden te bekijken. De speciale groepsaccommodaties zijn al snel uitverkocht. Soms kan je meerdere cottages naast elkaar boeken.

  3. Voeg optionele voorkeuren toe

    Ga je op vakantie naar Chaletpark Siësta in Wechelderzande? Dan heb je vaak veel spullen die mee moeten. In de auto is natuurlijk maar beperkte ruimte. Bij sommige parken zijn er speciale extra’s die voor een kleine toeslag bij te boeken zijn. Zo hoef je minder spullen mee te zeulen. Typische extra’s die je soms kunt kiezen zijn ontbijt en diner, kinderbedje, handdoekenpakket, bedlinnen, een boodschappenpakket en gourmet-pakket of internet.

  4. Online reserveren en betalen

    Check de reservering goed. Achterhaal of de gewenste dagen en de gekozen accommodatie(s) correct zijn overgenomen. Geef ook altijd de correcte contactgegevens door. Soms is er de mogelijkheid om een speciaal verzoek in te dienen. De betaling afronden (aanbetaling) kan over het algemeen met de welbekende betalingsmethoden: iDeal,Creditcard of overschrijving per bank. Voor betaling ga je akkoord met de regels rondom omboeken en annuleren.

  5. Voorbereidingen treffen voor vertrek

    Bekijk altijd goed de inventarislijst met de spullen die standaard in het vakantiehuisje aanwezig zijn. Een vakantiehuisje op park Siësta (BelVilla) is meestal wel van de meeste gemakken voorzien. Het is nooit verkeerd om enkele onmisbare artikelen in te pakken. Je kunt dan denken aan een babybedje en peper en zout. Zo grijp je niet mis en hoef je bij aankomst niet meteen naar de supermarkt.

Chaletpark Siësta gelijk online boeken

Selecteer een vertrekdag en reserveer jouw vakantiewoning

Aanbiedingen Chaletpark Siësta april 2024

Een korte periode met familie extra goedkoop naar dit welbekende recreatiepark in Wechelderzande? BelVilla heeft doorgaans voordelige aanbiedingen en deals. Je hebt bijvoorbeeld vroegboekkorting: je boekt dan enkele maanden voor vertrek al in ruil voor extra korting. Hetzelfde geldt voor de last-minutes. Wanneer je kort voor de dag van vertrek reserveert ben je soms verrassend goedkoop uit. Zorg wel dat je flexibel bent. Juist tijdens het hoogseizoen (schoolvakanties) is de keuze uit bungalows dan erg beperkt. Sites met promocodes als Spydeals en Uitmetkorting.nl check je zo nu en dan speciale actievouchers. Een kortingscode Chaletpark Siësta kan je bij jouw boeking verzilveren. Ben je al klant bij BelVilla? Houd ook de e-mail in de gaten. Als bestaande klant sturen ze berichten met leuke kortingsacties die gericht zijn aan mensen die al eens geboekt hebben. Tip: op onze websites lees je ook alles over Bungalowspecials.

Bekijk deze 8 bespaartips voor extra voordeel

  1. Chaletpark Siësta vroegboekkorting april 2024: Extra korting als je boekt voor 31-12-2024.
  2. Last minute aanbiedingen in april: Reserveer binnen 6 weken voor de aankomstdag.
  3. Schoolvakanties: Ga niet midden in bijvoorbeeld zomer- of meivakantie, maar in het laagseizoen.
  4. Reisverzekering: Loop na op je geen dubbele reis- en annuleringsverzekering hebt.
  5. Horeca en Restaurants: Beperk het bezoeken van cafés en horeca.
  6. 55+ (senioren) korting: Ouderen kunnen soms profiteren van lagere prijzen.
  7. Familievoordeel / groepskorting: Extra kinderkorting voor gezinnen met jonge kids.
  8. Wellness / luxe villa: Kies niet voor de duurste chalet.

Kies jouw reisperiode voor het bungalowpark

Dit familiepark in Wechelderzande is het hele jaar door te bezoeken. Je moet er op tijd bij zijn rondom vakanties en de officiële feestdagen. Hieronder vind je meer informatie.

  • Weekendje weg: Een heerlijk weekend in de natuur van vr t/m ma.
  • Midweek weg: Een korte lekkere break in de week om er even tussenuit te gaan.
  • Week weg: Meestal van vrijdag tot en met vrijdag in een huurhuisje.
  • Voorjaarsvakantie (17 februari t/m 25 februari 2024): Vanuit het huisjespark kun je tijdens de krokusvakantie diverse activiteiten ondernemen.
  • Meivakantie (27 april t/m 5 mei 2024): Het buitenleven roept tijdens de aangename lenteperiode.
  • Zomervakantie (6 juli t/m 1 september 2024): Bezoek een zwembad, ga buiten eten op het terras en zet de airco aan.
  • Herfstvakantie (14 oktober t/m 29 oktober 2023): Steek in het najaar de kachel maar lekker aan in jouw eigen chalet.
  • Kerstvakantie (23 december 2023 t/m 7 januari 2024): Genieten tijdens de kerstdagen met familie en vrienden.
  • Oud en nieuw: De gezelligste tijd van het jaar afsluiten in een vakantiehuis.
  • Pinksteren (19 mei 2024): Het pinksterweekend is de aanloop naar de zomer met lekkere temperaturen.
  • Pasen en Goede vrijdag (31 maart 2024): Het Paasweekend duurt 4 dagen (3 nachten), dus een lekker lang weekend.
  • Hemelvaart (9 mei 2024): Kies het hemelvaartweekend om met familie en/of vrienden plezier te maken.

Met wie ga je op reis?

Het vakantiepark Siësta is een goede keuze voor menig reiziger. Een fijne tijd met de familie tijdens een weekendje weg, een paar dagen weg met vrienden of waardevolle tijd samen met je partner doorbrengen. Het vakantiepark en de prachtige omgeving hebben voldoende te bieden.

  • Familieweekend: Een heerlijke familie accommodatie voor kleine en grote groepen.
  • Gezinnen met kinderen: Ga er samen op uit in een kindvriendelijk vakantiepark.
  • Groepen: Een groot vakantiehuis voor vrienden (met bijv. een sauna).
  • Stellen: Een lang weekend samen met je partner genieten (soms met jacuzzi).
  • Ouderen / senioren: Een speciale vakantiebungalow voor 55-plussers.
  • Invaliden / gehandicapten: Onbezorgde rolstoel vakanties en aangepaste vakantiewoningen (op aanvraag).

Informatie over de regio, faciliteiten en uitstapjes

Dit bekende vakantieresort Chaletpark Siësta vinden we terug in Wechelderzande, in het mooie Antwerpen. Dit is absoluut een prachtige groene streek. Zo kan je hier bijvoorbeeld leuk een georganiseerde excursie, fietsrit of wandeltocht doen. De bestemming en het park kan samengevat worden in een paar kenmerken: Rust en ruimte, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark. Het park heeft verder o.a. de volgende faciliteiten: Gratis Wifi, keuken, veel ruimte om het huisje. Verder zoeken? Bekijk ook de volgende parken: Molecaten Park Flevostrand, Molecaten Park De Leemkule en Molecaten Park De Koerberg.

Weersverwachtingen Wechelderzande (Antwerpen)

In de tabel hieronder tref je het 7-daagse weerbericht voor Wechelderzande in België (Antwerpen). We verstrekken het weerbericht voor vandaag (dinsdag 30 april 2024) en voor de komende dagen. Denk aan warme kleding. Vooral in de avond kan het wat afkoelen.

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en prognose voor komende 7-dagen

Top-familieweekend in een vakantiepark in België

Selecteer een parkvakantie en boek vandaag nog jouw verblijf!

Wat maakt dit campingpark een goede bestemming?

Waar ligt Chaletpark Siësta?

Het recreatiepark ligt in Wechelderzande in het gebied Antwerpen in België. Het hotel adres is Bersegembaan 36-38 – postcode 2275. Het park ligt op ongeveer 112,8 km. De actuele reistijd is +/- 1,5 uur. Chaletpark Siësta, dat midden in de Antwerpse Kempen ligt, is geen standaard vakantiepark met strak aangelegde asfaltwegen waar links en rechts dezelfde accommodaties kort op elkaar zijn geplaatst.

Welke voorzieningen zijn beschikbaar op BelVilla in Wechelderzande?

Het parkresort heeft veel voorzieningen voor een complete en zorgeloze reis. De populairste hotel voorzieningen zijn: Gratis Wifi, keuken, veel ruimte om het huisje.

Wat heeft het hotel te bieden qua activiteiten?

In de regio van het hotel is er voor ieder wat wils. Je geniet hier van een heerlijke natuur waar je bijvoorbeeld kunt wandelen of fietsen of ga iets actiefs doen (klimmen). Belangrijke kernwoorden zijn: Rust en ruimte, Bosrijke omgeving, Fietsen, Wandelen, Nabij attractiepark. Heeft Chaletpark Siësta een zwembad? Volgens onze gegevens is er geen zwembad. In de regio zijn er diverse restaurants en speciaalzaken. Ook een postkantoor, bakkerij, openbaar vervoer, apotheek, bank zijn op vrij kore afstand aanwezig.

Mogen honden op het park mee?

Je huisdier zal genieten tijdens de vakantie. Zeker als het gaat om een omgeving zoals aan het water, in de bossen, in de natuur, de kust, aan zee. Niet elke accommodatie is helaas zomaar geschikt. Over dit park kunnen we zeggen: Ja, jouw hond of kat is welkom. Hiervoor geldt vaak een toeslag.

Wat is de geldige inchecktijd en uitchecktijd?

Onderzoek voor vertrek tot hoe laat je het park op mag (inchecktijden). Voor de eerste dag geldt: Check-in vanaf: 16.00 uur. Je kunt contact opnemen met het park voor een aangepaste tijd. Soms kan je dan al wel eerder het park op. Op jouw vertrekdag geldt: Check-out voor: 10.00 uur. De accommodatie moet je in dezelfde staat achterlaten. In sommige gevallen is de eindschoonmaak verplicht.

Chaletpark Siësta reviews

Overweeg jij een vakantie naar dit parkresort van BelVilla? Recensies van vaste gasten scheppen goede verwachtingen. Deze eerlijke ervaringen bevatten concreet info over de voordelen maar ook de nadelen van het bungalowpark. Reviews gaan vaak in op eetgelegenheden, prijs-kwaliteitverhouding, de kwaliteit van de accommodaties, service, ligging. Heb jij al eerder een reservering gemaakt bij dit vakantiepark? Met behulp van dit formulier plaats je jouw review. Dankzij jouw beoordeling ondersteun jij andere zoekers bij het vergelijken van een fijn park en huisje. Bijgaand verstrekken we onlangs toegevoegde recensies.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Plaats een reactie