center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Bad Ischl

Een verblijf boeken op een tof vakantiepark in Bad Ischl en omgeving? Een huisjespark wordt steeds populairder: de Vakantieaccommodaties geven lekker veel ruimte, vrijwel alles is aanwezig, voor de kinderen is vaak animatie en een zwembad en het is vaak gelegen in een mooie groene omgeving. Een fantastische optie voor een weekendje met familie of een weekendje met vrienden. Via deze website delen wij speciale informatie en boekingssites voor vakantieparken rondom deze plaats. Bij de uitgelichte boekingssites boek je vandaag nog een cottage of huisje op de leukste bungalowparken in de omgeving van Bad Ischl.

  • Bad Ischl is een mooie en inspirerende vakantielocatie in Opper-Oostenrijk, Oostenrijk.
  • Parken met vakantiehuisjes in deze omgeving zijn zeer populair. Dat heeft te maken met de aanwezigheid van rustgevende natuurrijke gebieden.
  • Het hele jaar door kan je hier kiezen uit leuke activiteiten. Informeer naar de opties voor kanoën maar ook tafeltennissen.
  • In de regio heb je met name veel kindvriendelijke accommodaties en parken met kinderboerderij, zwembad, kidsclubs, animatie, entertainment, speeltuin.
  • Vakantiehuisjes op recreatieparken in deze regio kosten je rond de €63 voor 1 overnachting.
LocatieBad Ischl
GebiedOpper Oostenrijk
LandOostenrijk
Gemiddelde temperatuur14 graden celcius
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetVignet verplicht
TolwegenJe betaalt tol om gebruik te mogen maken van de snelweg
TaalDuits
Tarief voor weekend weg€289

Bungalowpark in de buurt van Bad Ischl boeken

Bad Ischl is aantrekkelijk gezien het vele groen en de mogelijkheden voor dagtrips. Op een recreatiepark nabij deze locatie is er voor ieder wat wils. Lekker tot jezelf komen in een gezellige mobil home of een gezellig familieweekend in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! In het volgende blokje nemen we je stap voor stap mee op welke manier je een vakantiehuisje in Bad Ischl betaalbaar en gemakkelijk kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Bad Ischl reserveren

  1. Kies een boekingssite

    Kies de keten waar je graag wil boeken. Er zijn diverse grote ketens. Je kunt dan denken aan Molecaten, Libéma, Landal, Roompot, Center Parcs, Belvilla en Succes Holidayparcs, Hogenboom, Topparken, Oostappen, Sunparks, RCN en zeker ook Holidaysuites, Upladparcs, Dancenter, Novasol, Interhome, Ourthe & Somme. Buiten deze bekende namen heb je de zelfstandig opererende parken en diverse boekingsplatforms als Bungalowspecials, Voordeeluitjes, Booking.com, Vakantieveilingen.nl, Airbnb. Bekijk kritisch de algemene ligging en welke faciliteiten er zijn. Denk aan indoor speeltuin en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

  2. Kies jouw reisperiode

    Kies jouw dag van aankomst en het aantal dagen dat je op het park wilt blijven. Typische reisperiodes zijn een weekend (vrijdag tot maandag), midweek (maandag tot vrijdag) of een hele week en met name ook de schoolvakanties. Maak jij de boeking vlak voor vertrek? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Selecteer hier overigens ook het aantal personen.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je wordt doorgestuurd naar een tabel met de aanwezige stacaravans, bungalows, huisjes, huurhuisjes, cottages, chaletsen (indien beschikbaar) tiny houses, ingerichte tenten, safaritenten, staplekken, glamping-opties. Open de foto’s en kijk op welke faciliteiten je kunt rekenen (zoals draadloos internet, terras, open haard, vaatwasser, televisie, bubbelbad). Vergelijk de tarieven en klik op het huisje dat past bij jouw eisen en wensen.

  4. Services en extra’s

    Veel resorts geven je de keuze uit diverse extra’s. Voorbeelden zijn: een extra lang bed, ontbijt aan de deur of de huur van fietsen, auto of skelters. Ga je met de kinderen, maar heb je niet veel plek over in de auto? Vaak zijn er ook extra’s als traphek, wipstoel, box, speelkleed, kinderstoel, speelhoek.

  5. Reservering afronden

    Controleer nog 1 keer alle details en vul alle gegevens in. De reissom betalen kan jij direct via internet doen aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een nieuw account te registreren. Met jouw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan je eenvoudig vakantiegegevens bekijken, een annulering of wijziging doorgeven of extra services en arrangementen kiezen.

vakantieparken-bad-ischl-oostenrijk-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Bad Ischl (Opper Oostenrijk)

Op dit portaal doorzoek je het hele jaar door voordelige bungalow actiecodes bij de tofste vakantiepark ketens als Landal GreenParks, Roompot, Novasol, Belvilla, Center Parcs, Interhomeen reisorganisaties zoals TUI, Prijsvrij, Stip Reizen, Suntip, Sunweb en natuurlijk Oad, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Corendon. Veel mensen kiezen voor de last-minute vakanties en natuurlijk ook vroegboekkorting. Kies het park dat bij je past en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. Hierbij treft jij de te kiezen acties en specials voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan krijg je een flinke korting als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting houdt in een flinke korting als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Kortingvouchers geven je wellicht nog meer korting op de standaard prijs.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: unieke prijzen voor voor oma en opa (55+).
  • Pretpark aanbiedingen: Tegen een scherpe prijs een bezoek aan vakantiepark en een heerlijk dagje attractiepark of dierentuin.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Advies: hulp bij het kiezen van een recreatiepark

Laat je verwonderen door het vele moois in Bad Ischl en verwen jezelf met heerlijke lekkernijen, opmerkelijke plekken en geniet van de rust en ruimte. Ga je op reis met kinderen, een groep vrienden, de familie of met je partner? Voor elk reisgezelschap is een passende accommodatie. In het stukje hieronder geven we tips voor het reserveren bij het beste vakantiepark in Bad Ischl! Klik eventueel verder naar Natuurhuisje.nl.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Bad Ischl hebben vaak een fraaie ligging midden in – of vlakbij – een groen natuurgebied. Wil jij graag een resort of camping met een bepaald kenmerk of ligging? Hieronder geven we de verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, zandkastelen bouwen of visjes vangen (in bijv. een zwemvijver, recreatieplas, rivier, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: een bospark biedt veel beschutting, privacy en schaduw.
  • Huisdieren toegestaan: heerlijke bungalows waar de hond ook mee mag.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ideaal voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: heerlijk een dagje erop uit met het hele gezin.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

De meest luxe recreatieparken rondom Bad Ischl vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties waar je helemaal nergens aan hoeft te denken? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en boek een trip waarbij alles draait om gemak en persoonlijke aandacht. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen whirlpool, jacuzzi, sauna, privé zwembad. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: dat is echt genieten van jouw welverdiende vakantie.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een elektrische of op hout gestookte hottub voor optimaal comfort.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: geniet van de warmte in een sauna, hottub of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massage-, beauty-, en gezichtsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: geniet volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): genieten van bijzondere gerechten op het park.
  • Adults only: een park voor volwassenen (kindern onder de 18 niet toegestaan).

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Opper Oostenrijk

Zo’n familiepark is een uitkomst voor een weekje vakantie met het hele gezin. Kenmerkend is dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Je kunt denken aan: spelletjes, speelpark, bowling, theater, sportvelden, speeltoestellen. In Oostenrijk vind je betaalbare gezinsparken met unieke zwembaden. Geniet onder andere van: waterglijbanen, kinderbad, (overdekt) binnenbad, waterattracties, (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, kinderstoel, traphekje, wandelwagen, bolderkar, babybadje. Voor wat oudere kinderen is een omheinde tuin prettig.

  • Subtropisch binnenbad: het hele gezin beleeft plezier aan het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: geeft warmte in de winter en verkoelt in de zomervakantie.
  • Privé (binnen) zwembad: vaak het hele jaar geopend voor alle parkgasten.
  • Zee, meer, rivier en recreatieplas: zwemmen, bootje varen of watersporten.
  • Ligweide / Zonneweide: pak een ligbedje met parasol en geniet van de rust.
  • Speeltuin / speelhal: kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken.

Mooiste vakantiepark Bad Ischl bekijken en boeken

Bekijk de beste bungalows in Oostenrijk en boek vandaag nog online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Bad Ischl met hond? In deze omgeving zijn er leuke vakantieaccommodaties present waar ook jouw huisdier lekker mee mag. Lekker samen wandelen of fietsen met je hond. Daarna lekker bijkomen in jouw huisdiervriendelijke stacaravan of vakantiehuisje. Deze regio is een paradijs voor hondeneigenaren.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • Houd rekening met een toeslag van ongeveer €5 per nacht per huisdier.
  • Hondvriendelijke parken bieden: hondenmand, voerbakken, hondenstrand, hondendouche, hondenbench, ruime wandelgebieden.

Het uitzoeken van een accommodatie

Doorgaans is er veel te kiezen. Je hebt namelijk tal van leuke huisjes. Ieder verblijf heeft voordelen en nadelen. In de opsomming hieronder bekijk je een korte lijst met de meest gangbare vakantieaccommodaties. Zie ook deze parken: Vakantiepark Koningshof, Novasol Ferienhausdorf am Dümmer See & Mosel Ferienpark M13.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een heerlijk boshuisje op een prachtige plek in de natuur.
  • Appartement: eigenlijk een luxe hotelkamer met eigen slaapkamer, badkamer en keuken.
  • Mobile home / stacaravan: een recreatiewoning die comfortabel en volledig ingericht is.
  • Glamping: reserveer een ingerichte tent (lodgetent) en ervaar het luxe campingleven.
  • Staanplaats: in alle rust op vakantie met jouw eigen camper, caravan, vouwwagen of tent.

Bepaal de gewenste reisperiode

De meeste vakantieresorts in de buurt van Bad Ischl zijn 12 maanden per jaar open. Tijdens de landelijke schoolvakanties zal het wat drukker zijn dan gebruikelijk. Het is wijs om voor deze weken je boeking op tijd rond te maken. In het gedeelte hieronder vind je de meest populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: even een paar dagen er tussenuit met je gezin of met vrienden.
  • Midweek: een korte vakantie, vaak van maandag tot vrijdag.
  • Week: een complete week weg van maandag tot maandag.
  • Zomervakantie: De drukste periode is (6 juli t/m 1 september 2024). Een mooie periode voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op leuke Oostenrijkse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn veel huisjesparken gewoon geopend.
  • Voorjaarsvakantie: profiteer van de speciale voorjaarsacties van bungalowparken (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Ontdek de speciale bospark deals en boek.
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Wil je graag een boeking doen voor een groepsaccommodatie in Bad Ischl voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of voor een (korte) vakantie met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: dit is een royale en huiselijke bungalow of cottage die van alle gemakken is voorzien. Het recreatiepark heeft allerlei activiteiten: denk aan klimmen of golfen. In de opsomming hieronder vind jij de redenen om te kiezen voor kleine of grote vakantiehuizen in Bad Ischl.

  • 2 personen: een toffe tiny house van alle gemakken voorzien.
  • 3/4 personen: voor kleine gezinnetjes met tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: van alle gemakken voorzien, denk aan een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: gemiddeld met 4 of 5 slaapkamers, badkamers en soms met privé zwembad.
  • 9/10 personen: je bent vaak niet zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Royale bungalow of huisje met 6 slaapkamers. Vrijwel altijd met bedlinnenpakket, terras, keuken incl. vaatwasser enz.
  • 13/14 personen: Natuurlijk met Internet (WiFi) en een grote televisie.
  • 15/16 personen: een riante villa met inbegrepen kindermeubilair en allerlei handige zaken zoals buitenkeuken, balkon, oven en magnetron, diepvries, koffiezetapparaat en waterkoker, wasmachine, kookgedeelte.
  • 20+ personen: toffe vergaderlocaties voor grote groepen collega’s.

Kosten van een familiepark april 2024

Zoek jij naar de kosten van een vakantieverblijf huren in Bad Ischl? In de tabel hierna ontdek je de huidige prijzen van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in de populaire type accommodaties. Tevens bieden we info over informatie over parken in Ansfelden, Braunau am Inn of Leonding.

Soort huisjePrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€433
Chalet€385
Mobil Home of Stacaravan€241
Ingerichte tent€192
Groot vakantiehuis€1154
Geschatte onkosten accommodatie op huisjespark omgeving Bad Ischl.

Boek de best beoordeelde kindvriendelijke bungalowparken die passen bij jouw wensen

Doorzoek last-minutes en start met boeken!

Vakantieparken Bad Ischl vergelijken: Goede reisorganisaties en vakantieketens

Vakantiewoningen kunnen gereserveerd worden via regionale en nationale touroperators. We onderscheiden vakantieparken, sites waar je losse huisjes kunt boeken en boekingssites als Booking.com of Airbnb. Je vergelijkt de erkende verhuurbedrijven in het onderstaande stukje.

  • Center Parcs: Kwalitatieve accommodaties, goede faciliteiten en vriendelijk personeel.
  • Roompot: Mooie locaties voor kleine en grote reisgezelschappen.
  • Landal GreenParks: Grootste aanbod bungalows en appartementen midden in de natuur.
  • Topparken: Aanbevolen voor zowel een korte als een langere parkvakantie.
  • Europarcs: De leukste gebieden, locaties en thema’s.
  • Novasol: De doelstelling is voor elk budget een leuke vakantiewoning.
  • Belvilla: Keuze uit ruim 40.000 vakantiehuizen in Europa.
  • Natuurhuisje: De mooiste huisjes in ‘t hart van de natuur.
  • Bungalowspecials: Uitstekend aanbod van alle populaire vakantiepark ketens.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: Volop keuze met 35.000 huisjes in 27 verschillende landen.
  • Booking.com: Een van de grootste aanbieders met ook veel vakantiehuisjes.
  • Airbnb: Je kunt overnachten in 100.000+ regio’s en steden.
  • Reisbureaus: Prijsvrij, Thomas Cook, D-reizen, Vakantiediscounter, Corendon, TUI voor een verre reis of een gedenkwaardige all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen voor de komende week

In deze omgeving heerst het zeeklimaat en landklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei en september. Het temperatuur jaargemiddelde ligt op 14 °C. De kalendermaand juli is het meest aangenaam (24 °C). In de onderstaande tabel bekijk je de weersvoorspellingen voor de komende dagen in de regio van vakantiebestemming Bad Ischl (Opper-Oostenrijk).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Belangrijke onderwerpen rondom recreatiewoningen

Waarom kiezen voor een vakantieresort in Bad Ischl?

Bad Ischl heeft een prachtige groene omgeving waar je alle kanten uit kunt. Wanneer je hier bent dan voel je al snel een onbekommerd vakantiegevoel. Het bespreken van een vakantiehuisje op een vakantiepark is een aanrader. Vrijwel alles is aanwezig, er is veel te doen voor kinderen en de campings zijn gelegen in of net buiten een mooi natuurgebied.

Kan ik mijn hond meenemen naar het park?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Bad Ischl en rondom gelegen plaatsen. Over het algemeen zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per geboekt huisje. Je moet je wel aan regels houden: je moet de hond aanlijnen (maximaal 2.50 meter) en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat kan ik allemaal doen in de regio?

Bad Ischl ligt in Opper-Oostenrijk, in Oostenrijk. Dit is ontegenzeggelijk een schitterende Oostenrijkse en gezellige streek. In deze natuurlijke omgeving kom je even helemaal tot jezelf en kan je lekker wandelen en fietsen. Of maak een uitstapje naar betekenisvolle steden en pretparken. Ben je sportief? Je hebt ook mogelijkheden zoals: watersporten, paardrijden, varen, kajakken, klimmen, mountainbiken.

Wat zijn de prijzen van een huisje huren op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Bad Ischl kan al vanaf €63 voor één nacht. Dit is logischerwijs iets duurder dan een particuliere vakantiewoning of een eenvoudige staplek op de camping. Voor deze extra prijs krijg je wel extra veel gemak zoals: eigen slaapkamer, eigen terras, extra privacy, eigen badkamer, ingerichte keuken, hottub. Boekingsadvies: boek nu alvast voor het volgende seizoen of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen voor extra voordeel.

Plaats een reactie