center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Lamswaarde

Een voordelige vakantie op een aangenaam vakantiepark in Lamswaarde en omgeving? Een vakantieresort staat garant voor een zorgeloze vakantie: de cottages zijn luxe en royaal, vrijwel alles is aanwezig, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en de omgeving is heerlijk groen. Vaak geboekt voor een week met het gezin of vakantie met vrienden. Op dit portaal bieden wij praktische tips voor resorts en campings in en rondom deze plek. Bij de genoemde boekingssites boek je gemakkelijk en snel een accommodatie op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Lamswaarde.

  • Lamswaarde is een leuke en knusse vakantieplek in Zeeland, Nederland.
  • Vakantieparken rondom dit gebied zijn er talrijk: Dat is te danken aan de veelzijdige flora en fauna.
  • 12 maanden per jaar is er voor jong en oud voldoende te doen. Populaire activiteiten zijn bootje varen en ook mountainbiken.
  • Nabij deze locatie kan je ook kiezen uit diverse kindvriendelijke accommodaties en parken met speeltuin, entertainment, speelhallen, zwembad, kidsclubs, animatie.
  • Stacaravans of huisjes op een bungalowpark in deze streek kosten om en nabij de €80 voor één nachtje weg.
PlekLamswaarde
GebiedZeeland
LandNederland
Gemiddelde temp.14 graden
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetplichtEr is geen vignetplicht
Tol betalenJe hoeft hier geen tol te betalen
Lokale taalNederlands
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€350

Bungalowpark in de buurt van Lamswaarde boeken

Lamswaarde is een mooie vakantiebestemming als gevolg van het vele groen en de vele uitvalsmogelijkheden. Op een camping / resort op deze plek is er genoeg te doen voor iedereen. Genieten van de rust en elkaar in een royale cottage of met je beste vrienden in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! In het volgende blokje vertellen we hoe je zo’n vakantiehuisje in Lamswaarde goedkoop en eenvoudig kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Lamswaarde reserveren

  1. Zoek een mooi park uit

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Belvilla, Landal, Libéma, Europarcs, Molecaten, Center Parcs en Topparken, Pierre & Vacances, RCN, Sunparks, Hogenboom, Oostappen. Maar wat dacht je van Interhome, FranceComfort, Novasol, Upladparcs, Ourthe & Somme, Holidaysuites. Daarnaast zijn er natuurlijk kleinere parken en bemiddelaars zoals Airbnb, Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Booking.com, Natuurhuisje.nl. Check altijd goed de ligging van de accommodaties en wat er is op het gebied van faciliteiten. Denk dan aan zwembad en tafeltennis.

  2. Reisdatums kiezen

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en het aantal dagen. Vaak gekozen verblijfs periodes zijn een hele week, lang weekend of midweek en met name ook de schoolvakanties. Doe jij de boeking kort voor de vertrekdag? Informeer dan naar de last-minute aanbiedingen. Kies ook het aantal personen.

  3. Huuraccommodatie kiezen

    Nu tonen ze een lijst met alle mogelijke huurhuisjes, stacaravans, cottages, huisjes, groepsaccommodaties, bungalowsen in enkele gevallen ook villa’s, tiny houses, glamping-opties, ingerichte tenten, staplekken. Blader door de afbeeldingen en probeer uit te zoeken op welke faciliteiten je kunt rekenen (o.a. televisie, draadloos internet, vaatwasser, terras, bubbelbad, open haard). Vergelijk de diverse prijzen en selecteer het bungalow of huisje dat matcht met jouw eisen.

  4. Extra’s kiezen

    Ga voor een onbezorgde vakantie met extra pakketten. Denk dan bijvoorbeeld aan een keukendoekenpakket, een pakket met verse boodschappen of fietsverhuur. Met kleine kinderen op vakantie, en heb je weinig ruimte in de auto? Er zijn misschien huisjes met een box, reisbedje, speelhoek, kinderstoel, traphek, speelkleed.

  5. Boeking bevestigen

    Controleer jouw verblijf en voer de gevraagde gegevens in. De reissom betalen kan jij direct via internet doen met populaire betaalmethodes zoals Creditcard, iDeal of overschrijving. Het wordt aanbevolen om een profiel te maken. Met een eigen account kan je online inchecken of de datum van je reis wijzigen of extra’s bijboeken.

vakantieparken-lamswaarde-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Lamswaarde (Zeeland)

Op deze pagina bekijk je altijd de meest interessante bungalow acties bij de tofste ketens als Center Parcs, Belvilla, Landal GreenParks, Roompot, Novasol, Interhomemaar ook reisorganisaties als D-reizen, Stip Reizen, Prijsvrij, TUI, Sunweb. Check ook de Jong Intra Vakanties, Oad, Alltours, Vakantiediscounter, Corendon. Geliefd zijn de last-minute trips en de interessante vroegboekkorting. Selecteer jouw favoriete park en kijk direct hoeveel korting er voor jou klaar ligt. In het stukje hieronder kan je aan de slag met aanvullende informatie over kortingsacties en prijsknallers voor april 2024.

  • Bij last-minute aanbiedingen in april krijg je extra voordeel als je vlak voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting: voordeel als je op tijd een huisje vastlegt voor komend zomer.
  • Promotievouchers bieden soms nog meer voordeel op de normale prijs.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: aanvullende voordelen voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark & Vakantiepark Deals: Combineer het vakantiepark met geselecteerd attractiepark of dierentuin.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: Tijdens de zomer en schoolvakanties zijn de prijzen een stuk hoger.

Advies: selectiecriteria voor recreatieparken

Laat je meevoeren door het bijzondere Lamswaarde en ga genieten van lokale delicatessen, leuke excursies en ontspannende momenten. Op vakantie gaan met kinderen, vrienden, de hele familie of lekker met z’n twee? Voor elke groepssamenstelling is een accommodatie te vinden. In de blokken hieronder bieden we een helpende hand bij het uitzoeken van het beste vakantiepark in Lamswaarde! Mogelijk vind je dit ook leuk: Appartement.

Specifiek zoeken op ligging of faciliteiten

De familieparken rond Lamswaarde hebben in veel gevallen een gunstige ligging in een afwisselend landschap. Gaat jouw voorkeur uit naar een park of camping die op een bijzondere plek gelegen is? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (o.a. in een beekje, rivier, zwemvijver, meertje).
  • Vakantieparken in het bos: wandeltochten of een picknick met het hele gezin.
  • Huisdieren toegestaan: geniet samen met de hond van de vakantieperiode.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: vermijd knallen en flitsen tijdens de jaarwisseling.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: ideaal voor een dagje uit met het gezin.
  • Park aan zee: zoek een accommodatie aan het strand / de kust.

Extra comfort in luxe recreatieparken rondom Lamswaarde vergelijken

Ben jij luxe vakanties gewend zonder dat je je druk hoeft te maken om iets? Informeer dan specifiek naar luxe bungalowparken en boek een weekje weg die draait om ontspanning en persoonlijke aandacht. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. Sommige huisjes hebben zelfs een eigen privé zwembad, whirlpool, bubbelbad, sauna. Of ga voor een heerlijke massage in de spa.

  • Wellness / Spa: luxe, moderne en sfeervolle inrichting.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een hottub geeft warme in de winter en verfrissing in de zomer.
  • Privé zwembad: geniet van de rust en ruimte in een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: geniet van een heerlijke massage of beautybehandeling.
  • Verzorgingstype: bespreek met logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): geniet van een heerlijke maaltijd op het vakantiepark.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

Boek een kindvriendelijk park met zwembad in Zeeland

Het familiepark is een aanrader voor een weekendje of week vakantie met het gezin. Een belangrijke eigenschap is dat er voldoende activiteiten voor kinderen zijn. Voorbeelden zijn: spelletjes, speeltoestellen, speelpark, indoor-speeltuin, theater, sportvelden. In Nederland kan je kiezen voor mooie gezinsparken met moderne zwembaden. Zo kun je rekenen op: stroomversnellingen, peuterbad, waterattracties, waterglijbanen, (overdekt) binnenbad, (verwarmd) buitenbad. Steeds vaker boek je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief kinderbed, bolderkar, traphekje, babybadje, kinderstoel, wandelwagen. Kinderen kunnen veilig buiten spelen dankzij een omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: geeft warmte in de winter en verkoelt in de zomervakantie.
  • Privé (binnen) zwembad: comfortabel zwemmen en omkleden in goede omkleedhokjes.
  • Rivier, recreatieplas, zee of meer: zwemmen, bootje varen of watersporten.
  • Ligweide / Zonneweide: grasveldje met bedjes, parasol, overkapping, horeca en animatie.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste speeltoestellen voor kids van 1 t/m 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Lamswaarde meteen online boeken

Bekijk moderne bungalows in Nederland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Wil je een voordelig vakantiepark in Lamswaarde met hond? In de buurt van deze plek zijn er mooie vakantieaccommodaties te boeken waar jouw huisdier mee mag. In de omgeving kan je prachtig mooi wandelen. Vervolgens kan je lekker samen op adem komen in een huisje op een huisdiervriendelijk park. Deze plek wordt veel bezocht door mensen met een hond.

  • In de meeste gevallen kan jouw hond gewoon mee op vakantie.
  • Vaak geldt er een toeslag van ongeveer €5,00 per huisdier per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden soms bijzondere voorzieningen: hondenmand, hondenstrand, hondendouche, hondenbench, ruime wandelgebieden, omheinde tuin.

In welke accommodatie wil je verblijven?

Meestal is er genoeg te kiezen. Je vindt hier huisjes in allerlei soorten en maten. Elke bungalow of huisje heeft voordelen en nadelen. In de opsomming hieronder vind jij een beknopte samenvatting van de meest gekozen vakantiehuisjes. Check ook eens deze parken: Roompot Bospark ’t Wolfsven, Pierre & Vacances Résidence Les Rives de L’Aure en Novasol Waterresort Bodelaeke.

  • Bungalow: een sfeervol vakantiehuisje met meestal 1 verdieping.
  • Chalet / lodge: een boshuisje geschikt voor het hele gezin (incl. kinderen).
  • Appartement: een praktische en grote hotelkamer met alles wat je nodig hebt.
  • Mobile home / stacaravan: verrassend grote recreatiewoning met veel luxe.
  • Glamping: een avontuurlijke overnachting in jouw eigen ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: lekker op vakantie in jouw eigen vouwwagen, caravan of tent.

Maak een keuze uit de reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Lamswaarde zijn het hele jaar geopend. Rondom de schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Doorgaans is het nodig om voor de vakanties je verblijf vroeg vast te zetten. Bijgaand bieden we de veel gekozen reisdagen.

  • Weekendje weg: een korte vakantie van vrijdag tot maandag.
  • Midweek: geniet van 5 dagen vakantie (ideaal voor stedentrip of wellness).
  • Week: je hebt alle vrijheid om 7 dagen lang de omgeving te bekijken.
  • Zomervakantie: Dit jaar valt deze vakantie tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Boek de mooiste parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op toegankelijke Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) de feestdagen vieren in stijl op een comfortabel huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: een van de meest drukke periodes op het bungalowpark (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: ontdek de natuur rondom het bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor families en vrienden

Zoek je een groepsaccommodatie in Lamswaarde voor een onbezorgd familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: het gaat om een ruim opgezette en knusse vakantiewoning waar jong en oud zich meteen thuis zal voelen. Het recreatiepark heeft vertier voor jong en oud: denk aan kanoverhuur & midgetgolfen. In het stukje hieronder verstrekken we de verschillende kleine of grote vakantiehuizen in Lamswaarde.

  • 2 personen: een luxe tiny house of kleine vakantiewoning voor stellen.
  • 3/4 personen: comfort in je eigen tweepersoonskamer of eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: gemiddeld met 4 of 5 slaapkamers, badkamers en soms met privé zwembad.
  • 9/10 personen: boek een bungalow met eindschoonmaak voor maximaal comfort.
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. Altijd met o.a. vaatwasser, bedlinnenpakket en uitgebreide keuken.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een luxe villa inclusief kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast, diepvries, kookgedeelte, wasmachine, oven en magnetron.
  • 20+ personen: ook te boeken als vergaderlocatie met collega’s.

Gemiddelde prijzen van een familiepark april 2024

Voordat je boekt wil je misschien eerst meer weten over de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Lamswaarde? In het rekenvoorbeeld hieronder geven we de gemiddelde kosten van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in de populaire accommodaties. Klik eventueel door naar praktische info over parken in en rondom Kwadendamme, Kuitaart of Kruiningen.

Accommodatie-typePrijs weekend weg
Bungalow€501
Chalet€450
Mobil Home / Stacaravan€300
Ingerichte tent€250
Groot vakantiehuis€1602
Verwachting kosten van diverse vakantiewoningen op huisjespark omgeving Lamswaarde.

Vind de tofste kindvriendelijke bungalowparken binnen jouw budget

Bekijk last-minutes en start met boeken!

Vakantieparken Lamswaarde vergelijken: Betrouwbare reisorganisaties en aanbieders

Vakantiehuisjes kun je vastzetten via regionale en nationale touroperators. Zo heb je de bungalowparken, verhuursites van huurhuisjes of overige boekingssites als Booking.com en Airbnb. Wij vergelijken de meest populaire verhuurbedrijven in het stukje hieronder.

  • Center Parcs: Standaard met heel veel gratis extra’s.
  • Roompot: Vakantiehuisjes en bungalowparken in landelijke gebieden.
  • Landal GreenParks: Ook luxe huisjes met jacuzzi en sauna beschikbaar.
  • Topparken: Veilige, ruime en luxe parken voor het hele gezin.
  • Europarcs: In de natuur, aan het water of in stedelijk gebied recreëren.
  • Novasol: Met een aanbod van 50.000 huizen een van de grootste aanbieders in Europa.
  • Belvilla: Huisjes voor het hele gezin (inclusief huisdieren).
  • Natuurhuisje: Diverse natuurhuisjes op hele mooie en onontdekte plekjes.
  • Bungalowspecials: Het meest complete aanbod bungalows & vakantieparken.
  • Pierre & Vacances: Met tal van activiteiten, wellness en kidsclub.
  • Interhome: Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn.
  • Booking.com: Profiteer direct van kortingen voor vaste klanten (Genius).
  • Airbnb: Bijzondere vakantiehuisjes huren rechtstreeks van particulieren.
  • Reisbureaus: Prijsvrij, Thomas Cook, D-reizen, Corendon, TUI, Vakantiediscounter voor rondreizen/verre reizen of een luxe all-inclusive reis.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze regio heb je het zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei t/m september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 14 °C. De periode juli is de warmste periode (26 graden °C). In de grafiek hieronder zie je de weersvoorspellingen in en rondom van vakantiebestemming Lamswaarde (Zeeland).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom een bungalowpark boeken in Lamswaarde?

Lamswaarde is een mooie omgeving waar zowel de rustzoeker als de actieveling aan zijn trekken komt. Je krijgt hier direct een zorgeloos vakantiegevoel. Vakantie in een huisje op een park kent verschillende pluspunten. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en de parken zijn gelegen midden in de natuur.

Is mijn hond ook toegestaan op het park?

Ja, er zijn verschillende vakantieparken met hond toegestaan in Lamswaarde en omliggende plekken. Meestal zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per geboekt huisje. Er zijn een aantal spelregels: je moet de hond aanlijnen (maximaal 2.50 meter) en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Sommige parken hebben zelfs exclusieve hondenbungalows. Ben je niet zo van honden? Overweeg dan ook eens de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke dingen om te doen?

Lamswaarde hoort bij het gebied Zeeland, in Nederland. Dit is ontegenzeggelijk een vaak bezochte Nederlandse en gevarieerde regio. In het nabijgelegen groen kun je genieten van de rust en er is voldoende te beleven. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar schitterende bezienswaardigheden en events. Wil je graag sporten? Ga er dan op uit om te mountainbiken, kanoën, varen, klimmen, watersporten, paardrijden.

Hoeveel betaal ik gemiddeld voor een verblijf op een recreatiepark?

Een chalet reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Lamswaarde is al haalbaar vanaf €80 voor 1 dag. Deze kosten liggen wat hoger t.o.v. een particuliere woning of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Als extra voordeel geniet jij wel van extra comfort zoals o.a. open haard, eigen badkamer, ingerichte keuken, eigen slaapkamer, extra privacy, hottub. Boekingstip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of check last-minute aanbiedingen om nog goedkoper weg te gaan.

Plaats een reactie