center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Westbroek

Een voordelige vakantie op een groen vakantiepark in Westbroek en omgeving? Een resort of camping is erg geliefd: de vakantiehuisjes geven lekker veel ruimte, het is van alle gemakken voorzien, kinderen kunnen lekker spelen met leeftijdgenootjes en de omgeving is heerlijk groen. Een fantastische optie voor een weekendje met familie of quality time doorbrengen met je partner. Op dit platform vind je speciale details over vakantieresorts in deze buurt. Bij de uitgelichte partners boek je verrassend eenvoudig een cottage of huisje op de prachtigste bungalowparken in de omgeving van Westbroek.

  • Westbroek is een bijzondere en spannende vakantielocatie in Utrecht, Nederland.
  • Bungalowparken in deze omgeving zijn er in grote getale: Dat komt onder andere door de nabijgelegen flora en fauna.
  • In elke periode van het jaar is er genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld eens skeeleren en tevens tafeltennissen.
  • Rondom deze plek zijn er voldoende kindvriendelijke vakantieparken met kidsclubs, speelhallen, entertainment, kinderboerderij, speeltuin, animatie.
  • Vakantiewoningen op een resort nabij deze reisbestemming kosten plus minus €79 voor 1 nachtje.
PlekWestbroek
GebiedUtrecht
LandNederland
Temperatuur14 graden celcius
Wild kamperenNiet toegestaan
Vignet nodigEr is geen vignetplicht
TolwegenJe hoeft hier geen tol te betalen
TaalNederlands
Tarief voor weekend weg€346

Bungalowpark in de buurt van Westbroek boeken

Westbroek is een vaak gekozen bestemming wegens de prachtige natuur en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een camping / resort in deze regio is er ontzettend veel te doen. Heerlijk tot rust komen in een knusse vakantiewoning of samen met vrienden of familie erop uit in een groepsaccommodatie? De mogelijkheden zijn eindeloos! In onderstaand gedeelte leggen we helemaal uit op welke manier jij zo’n vakantiehuisje in Westbroek vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Westbroek reserveren

  1. Kies een boekingssite

    Kies eerst een park of site waar je wilt boeken. Zo kun je specifiek zoeken naar parkketens zoals Molecaten, Libéma, Roompot, Belvilla, Landal, Europarcs en Oostappen, Hogenboom, RCN, Succes Holidayparcs, Pierre & Vacances, Topparken. Ook interessant: Interhome, Dancenter, FranceComfort, Novasol, Ourthe & Somme, Upladparcs. Ook heb je nog een aantal wat kleinere zelfstandige parken en verschillende opties via sites zoals Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Voordeeluitjes, Booking.com. Kijk met name naar hoe het park gelegen is en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld speeltuin en wasserette.

  2. Kies het aantal dagen

    Kies de dag van aankomst en kies de verblijfsperiode. Geliefde vakantieperiodes zijn een hele week, lang weekend of midweek en met name ook de schoolvakanties. Boek je een paar weken voor aankomst? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Belangrijk: geeft altijd het juiste aantal reizigers op.

  3. Selecteer huuraccommodatie

    Je kan nu zoeken in een resultatenpagina de verschillende huurhuisjes, huisjes, bungalows, groepsaccommodaties, cottages, chaletsen (indien beschikbaar) ingerichte tenten, staplekken, tiny houses, villa’s, glamping-opties. Open de foto’s en check over welke faciliteiten het huisje beschikt (dit zijn bijvoorbeeld televisie, open haard, terras, draadloos internet, bubbelbad, sauna). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en kies het type verblijf dat in lijn is met jouw vakantiewensen.

  4. Services en extra’s

    Je kunt de reservering uitbreiden met meerdere arrangementen. Wat te denken van zachte handdoeken, een diner of fietsverhuur. Ga je met de kids op pad, en is de kofferbak al vol? Informeer dan naar een wipstoel, speelkleed, reisbedje, kinderstoel, box, speelhoek.

  5. Reservering bevestigen

    Check jouw boeking en vul jouw contactgegevens in. De reissom betalen gaat veilig en zonder gedoe met betaalmethodes als iDeal, Bankoverschrijving of Creditcard. Over het algemeen heb je de optie om een nieuw account te registreren. Daarmee kan je jouw vakantiegegevens bekijken, een wijziging of omboeking doen of een upgrade boeken.

vakantieparken-westbroek-nederland-vergelijken

Aanbiedingen mei 2024: goedkoop vakantiepark regio Westbroek (Utrecht)

Op vakantieparkonline.nl verstrekken we 12 maanden per jaar de geldige bungalow actievouchers bij toonaangevende parkketens als Center Parcs, Europarcs, Novasol, Interhome, Belvilla, Roompoten tevens reisorganisaties zoals Prijsvrij, Sunweb, TUI, Suntip, D-reizen. Bekijk ook Oad, Vakantiediscounter, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Corendon. Slimme boekers kijken naar de last-minute specials en natuurlijk ook vroegboekkorting. Vergelijk de diverse parken en bekijk zelf welke speciale arrangementen er beschikbaar zijn. Hieronder vind je de diverse type arrangementen en discounts voor mei 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in mei. Dan krijg je een flinke korting als je de boeking afrondt vlak voor de vertrekdatum.
  • Vroegboekkorting betekent extra korting als je ruim van tevoren boekt.
  • Actie- en kortingscodes kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: interessant voor gezinnen met kinderen (en baby’s).
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor voor oma en opa (55+).
  • Pretpark aanbiedingen: Speciale deal inclusief een attractiepark of dierentuin in de buurt.
  • Kies bewust een tijd buiten het hoogseizoen: In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Advies: kies een recreatiepark dat past bij jouw wensen

Laat je meevoeren door het rijke Westbroek en ervaar heerlijke lekkernijen, verrassende dagtrips en geniet van de rust en ruimte. Bestaat je reisgezelschap uit kinderen, met je vrienden, het hele gezin of juist even met z’n tweeën? Er is altijd een goede accommodatie te vinden. In de blokken hieronder geven we tips voor het uitzoeken van het beste vakantiepark in Westbroek! Andere relevant onderwerp: Wellness vakantiepark.

Op ligging en faciliteiten zoeken

De familieparken rond Westbroek hebben in veel gevallen een rustige ligging in de natuur. Speur jij naar campings met een bepaalde ligging? Bijgaand vind je de meest gekozen opties.

  • Vakantieparken aan het water: lekker zwemmen of zonnebaden op de ligweide (onder andere in een rivier, meertje, zwemvijver, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: een bospark biedt veel beschutting, privacy en schaduw.
  • Huisdieren toegestaan: speciale parken waar honden zijn toegestaan.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig oud & nieuw vieren zonder harde knallen.
  • Kort bij een attractiepark of dierentuin: speciale arrangementen inclusief dagtickets voor een dagje uit.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan de kust / het strand.

Exclusieve en luxe recreatieparken rondom Westbroek vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie? Even alleen genieten met je gezin? Check dan de mogelijkheden bij luxe bungalowparken en boek een trip compleet met comfort en exclusiviteit. Komt tot rust in een wellness bungalow. De meest luxe accommodaties hebben zelfs een bubbelbad, whirlpool, sauna, jacuzzi. Of ga voor een heerlijke massage in de spa.

  • Wellness / Spa: luxe, moderne en sfeervolle inrichting.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: romantisch samen in een eigen hottub tijdens een weekend weg.
  • Privé zwembad: geniet van de rust en ruimte in een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: geniet van de warmte in een sauna, hottub of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: laat je verwennen bij de kapper, pedicure of masseur.
  • Verzorgingstype: reserveer halfpension, logies en ontbijt, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): laat je verwennen door de lokale specialiteiten.
  • Adults only: gasten moeten minimaal 18+ zijn (volwassen).

De beste kindvriendelijke parken met zwembad in Utrecht

Het familiepark is heel praktisch voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Mensen vinden het dan fijn dat er voor kinderen veel te doen is. Typische activiteiten en voorzieningen zijn: speelpark, speeltoestellen, spelletjes, theater, bowling, sportvelden. In Nederland zitten uitstekende gezinsparken inclusief een modern zwembad. Soms zelfs met: (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, kinderbad, peuterbad, waterattracties, (overdekt) binnenbad. Op steeds meer parken vind je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, kinderbed, wandelwagen, babybadje, kinderstoel, reiswieg. Eventueel kan je ook kiezen voor een huisje met omheinde tuin.

  • Subtropisch binnenbad: het hele gezin beleeft plezier aan het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: buiten zwemmen in een veilig en warm buitenbad.
  • Privé (binnen) zwembad: overdag binnen zwemmen, ongeacht het weer of de temperatuur.
  • Zee, rivier, recreatieplas of meer: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: ontspannen en uitrusten op een handdoek in het gras.
  • Speeltuin / speelhal: kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken.

Mooiste vakantiepark Westbroek direct reserveren

Bekijk de tofste chalets in Nederland en controleer direct de laagste prijs

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Westbroek met hond? In dit gebied zijn er mooie vakantieaccommodaties die je kunt boeken waar ook jouw huisdier lekker mee mag. Heerlijk samen met de hond dwalen door de bossen. Daarna lekker bijkomen in de huisdiervriendelijke bungalow. Deze omgeving biedt volop mogelijkheden voor mensen met een hond.

  • Op veel parken mag je de hond meenemen.
  • Voor een huisdier betaal je ongeveer €4 per nacht.
  • Hondvriendelijke parken bieden bijvoorbeeld: ruime wandelgebieden, hondenmand, hondenbench, hondendouche, omheinde tuin, hondenstrand.

Het selecteren van een accommodatie

Steeds vaker is er genoeg te kiezen. Je vindt hier tal van leuke huisjes. Elk vakantieverblijf heeft weer zijn eigen kenmerken. In de bijgaande opsomming vind je een beknopte samenvatting van de meest populaire vakantiehuisjes. Of bekijk eens de pagina over parken als: Pierre & Vacances Résidence La Petite Venise, Le Mimose en Landal Twenhaarsveld.

  • Bungalow: vrijstaande woning met vaak één verdieping.
  • Chalet / lodge: vaak een houten boshuisje op een mooie plek in de natuur.
  • Appartement: in jouw hotelkamer heb je alle voorzieningen altijd bij de hand.
  • Mobile home / stacaravan: nog altijd de meest gangbare recreatiewoning op een vakantiepark.
  • Glamping: je hoeft zelf geen spullen mee te nemen naar deze ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: betaalbaar op reis met jouw eigen tent, camper of vouwwagen.

Maak een keuze uit de reisperiodes

Veel van de vakantieresorts in de buurt van Westbroek zijn vrijwel het hele jaar open. In de schoolvakanties van 2024 moet je rekening houden met extra drukte. Het is wijs om voor deze weken je boeking op tijd rond te maken. In de bijgaande opsomming lees je een samenvatting over de meest geselecteerde reisdagen.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: een kleine vakantie van 4 nachtjes met aankomst vaak op maandag.
  • Week: een hele week ontspannen op een leuk park.
  • Zomervakantie: Dit jaar valt deze vakantie tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Mensen gaan massaal naar parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op bekende Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: boek met extra voorjaarsvoordeel bij jouw favoriete bungalowpark (deze reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bespreek een verblijf in de natuur op een bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Ben jij op zoek naar een groepsaccommodatie in Westbroek voor een heerlijk familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Probeer dan een groepsverblijf te reserveren: dit is een grote en nette vakantiewoning met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. Rondom het huisjespark vind je plezier en vermaak voor elke gast: denk aan tafeltennis en paardrijden. Hieronder bekijk je de kenmerkende elementen van kleinere of grotere vakantiehuizen in Westbroek.

  • 2 personen: een cozy tiny house voor een leuk weekend samen.
  • 3/4 personen: royale cottage met tweepersoonskamer en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: voldoende ruimte voor iedereen met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: je bent vaak niet zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Met voldoende slaap- en badkamers voor een grote groep. Een bedlinnenpakket, vaatwasser, uitgeruste keuken enz. zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Uiteraard met een mooie grote televisie en draadloos internet (WiFi).
  • 15/16 personen: een XL-villa met bij te boeken kindermeubilair en van alle gemakken voorzien inclusief buitenkeuken, balkon, kookgedeelte, wasmachine, diepvries, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.
  • 20+ personen: een sfeervolle vergaderruimte in een ontspannen sfeer.

Gemiddelde tarieven van een familiepark mei 2024

Zoek jij naar de huidige prijzen van een vakantieverblijf huren in Westbroek? In het schema hierna vergelijk je de huidige prijzen van een weekendje in meerdere overnachtingstypes. Tevens bieden we info over de tarieven van parken in Werkhoven, Waverveen & Vreeland.

Accommodatie-typeKosten weekend (3 nachtjes)
Bungalow€494
Chalet€445
Mobil Home of Stacaravan€296
Ingerichte tent€247
Groot vakantiehuis€1581
Gemiddelde tarieven meest geboekte type accommodaties op huisjespark omgeving Westbroek.

Vind de beste kindvriendelijke bungalowparken via internet

Controleer de last-minute deals en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Westbroek vergelijken: Goede reisorganisaties en parken

Mobil homes tot aan villa’s kun je vastzetten via veel verschillende touroperators. Zo heb je de gezinsparken, verhuursites van huurhuisjes en platforms zoals Airbnb & Booking.com. Wij beschrijven de meest gekozen verhuurbedrijven in de lijst die hierna volgt.

  • Center Parcs: De mooiste parken met luxe cottages en zwembaden.
  • Roompot: De leukste vakantieparken voor jong en oud.
  • Landal GreenParks: Ruim opgezette parken met veel mogelijkheden in de buurt.
  • Topparken: Aanbevolen voor zowel een korte als een langere parkvakantie.
  • Europarcs: De mooiste unieke verblijven zoals woonboten, boomhutten en lodges.
  • Novasol: Met een aanbod van 50.000 huizen een van de grootste aanbieders in Europa.
  • Belvilla: Wordt beoordeeld met gemiddeld 4+ sterren.
  • Natuurhuisje: Draag met je boeking bij aan het behoud van de natuur.
  • Bungalowspecials: Alles wordt geregeld voor jouw weekendje weg!
  • Pierre & Vacances: Diverse eigen residenties, parken en premium huisjes.
  • Interhome: De verhuurder van vakantiewoningen van privé-eigenaren.
  • Booking.com: Grootste aanbod huizen, appartementen, hotels, B&B’s en meer.
  • Airbnb: Rechtstreeks van een particulier een (vakantie)woning huren.
  • Reisbureaus: Prijsvrij, D-reizen, Vakantiediscounter, Sunweb, TUI, Corendon voor een verre rondreis of een ontspannen all-inclusive vakantie.

Bekijk de weersvoorspellingen (7 dagen)

In deze omgeving heerst het zeeklimaat. De drukste tijd is mei t/m september. Over het hele jaar genomen is het hier gemiddeld 14 graden. De periode juli is het heetst (26 °C). Onderstaand lees je het weer in het gebied van vakantiebestemming Westbroek (Utrecht).

Weerbericht woensdag 1 mei 2024


Waar let je op bij het zoeken naar recreatiewoningen?

Waarom een bungalowpark boeken in Westbroek?

Westbroek is een natuurrijke plek waar je alle kanten uit kunt. De omgeving en de natuur geven je meteen een prettig vakantiegevoel. Het bespreken van een vakantieverblijf of huisje op een familiepark is beslist de moeite waard. Er zijn ontzettend veel voorzieningen, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en je zit altijd op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Mogen honden ook mee op het park?

Ja, er zijn een aantal vakantieparken met hond toegestaan in Westbroek en het omliggende gebied. Meestal zijn er standaard 2 huisdieren toegestaan per boeking. Lees de voorwaarden van het park goed door. Vaak staan hier regels zoals: je moet je hond altijd kort houden en het uitlaten doe je altijd buiten de camping. Enkele grote parken hebben ook diverse hondenbungalows. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Westbroek is onderdeel van de regio Utrecht, in Nederland. Absoluut een druk bezochte Nederlandse en levendige regio. In het groene natuurgebied kun je genieten van de rust en kan je diverse wandel- en fietstochten doen. Je kunt ook uitstapjes maken naar betekenisvolle locaties en dierentuinen. Ben jij sportief aangelegd? De actieveling komt aan zijn trekken met onder andere: watersporten, mountainbiken, klimmen, paardrijden, kanoën, kajakken.

Wat betaal ik voor een huisje huren op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Westbroek is in de aanbieding te te doen vanaf €79 voor 1 nacht. Dit is logischerwijs iets duurder dan een particuliere woning of een staanplaats voor jouw tent op de camping. Voor een iets hogere prijs ervaar jij wel van diverse extra faciliteiten zoals: hottub, eigen slaapkamer, eigen badkamer, open haard, eigen terras, extra privacy. Extra tip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of check last-minute aanbiedingen om tegen de allerlaagste prijs een weekend of weekje weg te boeken.

Plaats een reactie