center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Bornerbroek

Even lekker op vakantie op een knus vakantiepark in Bornerbroek en omgeving? Een familiepark heeft tal van pluspunten: de verblijven geven lekker veel ruimte, ze bieden ontzettend veel faciliteiten, voor kinderen is er een zwembad en speelparadijs en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Een aanrader voor een paar dagen met familie of voor een (korte) vakantie met vrienden. Op deze website kan je aan de slag met relevante informatie en hulp bij boeken van vakantieparken in de regio. Bij de weergegeven aanbieders boek je voordelig en gemakkelijk een vakantieverblijf of huisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Bornerbroek.

  • Bornerbroek is een populaire en geliefde vakantiebestemming in Overijssel, Nederland.
  • Familieparken in dit gebied zijn behoorlijk geliefd. Dit heeft alles te maken met de veelzijdige natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • Over het algemeen is er genoeg te doen. Populaire activiteiten zijn bootje varen of klimmen.
  • In deze omgeving tref je ook veel kindvriendelijke parken met speelhallen, kinderboerderij, speeltuin, animatie, zwembad, kidsclubs.
  • Stacaravans of huisjes op parken in deze regio kosten je gemiddeld genomen €80 voor één nachtje weg.
PlekBornerbroek
OmgevingOverijssel
LandNederland
Gemiddelde temp.14 graden
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetplichtEr is geen vignetplicht
Tol (snelweg)Je hoeft hier geen tol te betalen
TaalNederlands
Prijs weekend weg€350

Bungalowpark in de buurt van Bornerbroek boeken

Bornerbroek is een vaak gekozen bestemming wegens de unieke natuur en de bezienswaardigheden in de omgeving. Op een park rondom deze plek zal je niet snel verveeld raken. Genieten van de rust en elkaar in een gezellige chalet of een vriendenweekend in een groepsaccommodatie? Het is allemaal mogelijk! Middels het volgende stappenplan lees je precies hoe jij een vakantiehuisje in Bornerbroek voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Bornerbroek reserveren

  1. Kies een boekingssite

    Kies een van de uitgelichte parken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Libéma, Roompot, Landal, Center Parcs, Molecaten, Europarcs en RCN, Topparken, Succes Holidayparcs, Oostappen, Hogenboom, Sunparks maar ook Novasol, Holidaysuites, Interhome, FranceComfort, Ourthe & Somme, Dancenter. Verder zijn er nog de kleinschalige parken en bemiddelaars zoals Booking.com, Bungalowspecials, Natuurhuisje.nl, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes. Kijk in ieder geval goed naar de ligging en wat er is op het gebied van faciliteiten. Denk dan aan snackbar en wasserette.

  2. Kies duur van jouw vakantie

    Maak een keuze uit de vertrekdagen en geef ook direct je vertrekdag aan. Typische reisperiodes zijn een weekendje, midweek of week en let ook zeker op de schoolvakanties. Ga je op het laatste moment boeken? Dan profiteer je soms van last-minute deals. Selecteer hier overigens ook het aantal personen.

  3. Selecteer huuraccommodatie

    Er volgt nu een schema met het actuele aanbod huisjes, chalets, bungalows, stacaravans, huurhuisjes, groepsaccommodatiesen (indien beschikbaar) villa’s, tiny houses, staplekken, safaritenten, glamping-opties. Open de foto’s en vind uit op welke faciliteiten je recht hebt (bijv. sauna, bubbelbad, vaatwasser, draadloos internet, open haard, terras). Vergelijk de prijzen van de verschillende opties en ga voor het type bungalow dat geschikt is voor jouw vakantiewensen.

  4. Extra’s kiezen

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor aanvullende servicepakketten. Je kunt denken aan zachte handdoeken, een gevulde koelkast bij aankomst of het huren van een bootje. Neem je een baby, peuter of kleuter mee, maar is de auto vol? Tegen extra betaling kan je ook extra’s boeken als wipstoel, speelhoek, traphek, kinderstoel, speelkleed, reisbedje.

  5. Boeking bevestigen

    Check jouw boeking en vul alle gegevens in. De betaling en onkosten overmaken gaat eenvoudig aan de hand van meerdere betaalmethodes zoals Creditcard, overschrijving of iDeal. Het is handig om een privé-account aan te maken op de site. Met een eigen account kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, een annulering of wijziging doorgeven of een speciaal verzoek indienen.

vakantieparken-bornerbroek-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Bornerbroek (Overijssel)

Via deze website bekijk je 52 weken per jaar aantrekkelijke bungalow promoties bij toonaangevende formules als Roompot, Center Parcs, Novasol, Europarcs, Landal GreenParks, Belvillaen tevens reisorganisaties zoals Stip Reizen, Prijsvrij, Sunweb, D-reizen, Suntip. Bekijk ook de Jong Intra Vakanties, Corendon, Vakantiediscounter, Alltours, Thomas Cook. Slimme boekers kijken naar de last-minute vakanties en de aantrekkelijke vroegboekkorting. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en boek vandaag nog met korting online. In de opsomming hieronder verstrekken we extra info over arrangementen en deals voor april 2024.

  • Kies voor last-minute aanbiedingen in april. Dan ontvang jij meer voordeel wanneer jij enkele dagen of weken voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting houdt in een speciale lage prijs op het moment dat je heel vroeg in het jaar je reis boekt.
  • Promotiecodes geven je wellicht nog meer korting op de standaard prijs.
  • Familiekorting: interessant voor gezinnen met kinderen (en baby’s).
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen van 55 jaar of ouder.
  • Pretpark combideals: Gratis bezoek aan een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Vermijd het hoogseizoen: In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Boekingsadvies: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Laat je verbazen door het mooie Bornerbroek en beleef een vakantie vol plaatselijke maaltijden, inspirerende bezienswaardigheden en ga erop uit in de prachtige natuur. Gaan de kinderen mee op vakantie, vrienden, het hele gezin of juist even met z’n tweeën? Voor iedere groep bestaat er een accommodatie te vinden. Via onze site bieden wij tips en tricks voor het reserveren bij het beste vakantiepark in Bornerbroek! Je kunt ook meer details lezen over Luxe vakantiepark.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Bornerbroek hebben vaak een gunstige ligging in of vlakbij een natuurgebied. Houd jij van een camping of resort met een specifieke ligging? Je kunt kiezen uit verschillende liggingen.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (bijvoorbeeld in een rivier, beekje, meertje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: ideaal voor actievelingen én rustzoekers.
  • Huisdieren toegestaan: speciale parken waar honden zijn toegestaan.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: perfect voor kinderen of huisdieren die bang zijn voor het vuurwerk.
  • Nabij pretpark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan het strand / de kust.

Exclusieve recreatieparken rondom Bornerbroek vergelijken

Ben jij luxe vakanties gewend waar je helemaal nergens aan hoeft te denken? Kijk dan tussen de premium verblijven op luxe bungalowparken en ga voor een bijzondere vakantie compleet met ontspanning en tijd voor jezelf. Steeds meer parken bieden zo’n luxe wellness bungalow. In sommige gevallen geniet je van een eigen bubbelbad, sauna, privé zwembad, jacuzzi. Soms is er ook een spa aanwezig (met bijvoorbeeld massage).

  • Wellness / Spa: de meest bijzondere huisjes waar alles draait om luxe.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een elektrische of op hout gestookte hottub voor optimaal comfort.
  • Privé zwembad: de dag beginnen met een heerlijke duik in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna helemaal voor jullie zelf (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: heerlijke ontspannen behandelingen bij de schoonheidsspecialist.
  • Verzorgingstype: reserveer logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een bijzonder diner op het vakantiepark.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

Boek een kindvriendelijk park met zwembad in Overijssel

Het familiepark is aan te raden voor een weekendje of weekje weg met het gezin. Ouders vinden het prettig wanneer er genoeg te doen is. Bekende voorbeelden zijn: theater, bowling, speeltoestellen, sportvelden, spelletjes, speelpark. Rondom Nederland zijn er fantastische gezinsparken met prachtige zwembaden. Er zijn vaak diverse voorzieningen zoals: stroomversnellingen, kinderbad, waterattracties, (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, peuterbad. Steeds vaker boek je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief bolderkar, kinderbed, traphekje, wandelwagen, reiswieg, babybadje. Met een omheinde tuin kunnen kinderen en honden veilig buitenspelen.

  • Subtropisch binnenbad: prachtig waterglijbanen, wildwaterbanen inclusief glijbanen en wildwaterbaan.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: een heerlijk toegankelijk bad voor alle weersomstandigheden.
  • Rivier, meer, zee of recreatieplas: lekker genieten van de zon aan het water.
  • Ligweide / Zonneweide: heerlijk een boekje lezen op jouw lig handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: kinderen kunnen hier spelen met al hun vriendjes.

Mooiste vakantiepark Bornerbroek direct reserveren

Bekijk de gaafste cottages in Nederland en bekijk beschikbaarheid

Vakantieparken met hond: hoe werkt het?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Bornerbroek met hond? In dit gebied zijn er grote en kleine vakantieaccommodaties present waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Heerlijk samen met de hond dwalen door de bossen. Aan het einde van de dag kan je lekker samen tot rust komen in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze plek is perfect voor bezoekers met honden.

  • In deze regio zijn er veel parken waar de hond mee mag.
  • Honden geef je bij reservering direct op. Je betaalt een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondendouche, hondenbench, voerbakken, hondenmand, hondenstrand, ruime wandelgebieden.

Het uitzoeken van een accommodatie

Steeds vaker heb je de keuze uit meerdere soorten huisjes en formaten. Elk vakantiehuis heeft zo weer zijn charme. Bijgaand tonen wij een overzicht met de meest gangbare huisjes. Of klik door naar een van de andere parken: Novasol Recreatiepark Friese Wadden, Hogenboom Villapark Akenveen & Hansa-Park Resort am Meer.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een boshuisje met eigen oprit, terras, keuken en sanitair.
  • Appartement: een volledig uitgeruste hotelkamer maakt dat jij je echt thuis voelt.
  • Mobile home / stacaravan: betaalbare en luxe recreatiewoning met veel aanbod.
  • Glamping: kampeerspullen mag je thuislaten, de ingerichte tent (lodgetent) is van alle gemakken voorzien.
  • Staanplaats: een mooie ruime staplek voor je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen.

Een reisperiode kiezen voor reis

Veel vakantieresorts in de buurt van Bornerbroek zijn het grootste deel van het jaar geopend. In de Nederlandse schoolvakanties zijn de parken sneller gevuld dan normaal. We raden aan om voor deze periodes tijdig een reservering te plaatsen. In de volgende opsomming bieden we de meest populaire reisdagen.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: een perfect tijdsbestek om even helemaal tot rust te komen.
  • Week: een volle week genieten van al het comfort van het park.
  • Zomervakantie: Dit jaar tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Veel mensen gaan voor een park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op erkende Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: boek met extra voorjaarsvoordeel bij jouw favoriete bungalowpark (valt dit jaar op (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: valt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Boek op tijd jouw favoriete bospark.
  • Feestdagen: Het Paasweekend (31 maart 2024), hemelvaartweekend (9 mei 2024) en pinksterweekend (19 mei 2024) en oud en nieuw (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor iedere groepsgrootte

Zoek je een groepsaccommodatie in Bornerbroek voor een onvergetelijk familieweekend, reünie of een paar dagen erop uit met vrienden? Informeer dan naar een groepsverblijf: dit is een exclusieve en authentieke recreatiewoning die van alle gemakken is voorzien. In het omliggende gebied van het park vind je amusement voor jong en oud: denk aan kanoverhuur en een tocht met e-choppers. Bijgaand vind jij na positieve aspecten van kleine en grote vakantiehuizen in Bornerbroek.

  • 2 personen: een knus en sfeervol huisje perfect voor twee pers. (tiny house).
  • 3/4 personen: met 1 of 2 tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: volledig ingericht met open haard en eigen badkamers.
  • 7/8 personen: van basis tot luxe inclusief privé zwembad of jacuzzi.
  • 9/10 personen: bij dergelijke grote huizen is de eindschoonmaak meestal verplicht.
  • 11/12 personen: Met circa 6 badkamers/slaapkamers en veel ruimte. Zaken als bedlinnenpakket, vaatwasser, koelkast, e.d. zijn inbegrepen.
  • 13/14 personen: De cottages zijn doorgaans uitgerust met draadloos internet en een televisie.
  • 15/16 personen: een riante villa met een voorraad kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, diepvries, balkon, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, wasmachine, koelkast.
  • 20+ personen: de grootste vakantieverblijven, ook als vergaderlocatie te huren.

Kosten van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de kosten die komen kijken bij een vakantieverblijf huren in Bornerbroek? In de lijst hierna tonen wij de geschatte prijzen van een normaal weekend in de populaire verblijven. Via vakantieparkonline.nl vind je ook tips en tricks rondom parken in Ambt delden, Albergen & Mander.

Soort accommodatiePrijs per weekend (gemiddeld)
Bungalow€501
Chalet€450
Stacaravan of Mobil Home€300
Ingerichte tent€250
Groot vakantiehuis€1602
Gemiddelde kosten vakantieverblijf op huisjespark omgeving Bornerbroek.

Vind de meest unieke kindvriendelijke bungalowparken gemakkelijk online

Vind last-minutes deals en maak jouw reservering vandaag nog rond!

Vakantieparken Bornerbroek vergelijken: Goede reisorganisaties en parkketens

Huisjes, lodges of cottages kunnen gereserveerd worden via zeer diverse touroperators. Dit zijn de gezinsparken, verhuurders van alleen losse huisjes en platforms zoals Booking.com of Airbnb. Je vergelijkt de meest populaire verhuurbedrijven in het onderstaande overzicht.

  • Center Parcs: De mooiste parken met luxe cottages en zwembaden.
  • Roompot: Unieke locaties met hoogwaardige accommodaties en faciliteiten.
  • Landal GreenParks: Naast de normale huisjes ook premium cottages en strandhuisjes.
  • Topparken: Luxe vakantiewoningen voor gezelschappen van 2 tot 14 personen.
  • Europarcs: De mooiste unieke verblijven in verschillende landen van Europa.
  • Novasol: Eenvoudig en veilig boeken zonder boekingskosten.
  • Belvilla: Indrukwekkend aanbod met ruim 40.000 huisjes in Europa.
  • Natuurhuisje: Een aanrader voor als je echt even een luxe weekend weg wilt.
  • Bungalowspecials: Meer dan 15 jaar ervaringen met het verzorgen van parkvakanties.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: Vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen reserveren.
  • Booking.com: Een van de grootste aanbieders met ook veel vakantiehuisjes.
  • Airbnb: Unieke en bijzondere overnachtingsplekken voor de avontuurlijke reiziger.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, D-reizen, Thomas Cook, TUI, Corendon, Sunweb voor een gedenkwaardige verre reis of een exclusieve all-inclusive vakantie.

Weersvoorspellingen voor de komende 7 dagen

In deze omgeving heb je het zeeklimaat. De beste reistijd is mei t/m september. De temperatuur (gemiddeld over 12 maanden) is zo’n 14 °C. De kalendermaand juli is het heetst (26 graden °C). In het grafiekje hieronder zie je het weer in de regio van vakantiebestemming Bornerbroek (Overijssel).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Alles wat je moet weten over recreatiewoningen

Waarom naar een bungalowpark in Bornerbroek?

Bornerbroek kent een schitterende omgeving waar voldoende te doen is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Je voelt hier vrijwel meteen een fijn vakantiegevoel. Het bespreken van een cottage of huisje op een huisjespark is beslist de moeite waard. Op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, kinderen kunnen hier urenlang spelen en zwemmen en je verblijft midden in de natuur.

Kan ik mijn hond meenemen naar het park?

Ja, er bestaan vakantieparken met hond toegestaan in Bornerbroek en het omliggende gebied. Op bijna alle parken zijn er meestal maximaal 2 huisdieren toegestaan per verblijf. Er gelden wel regels: honden moet je aan de lijn houden en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. Bij een aantal parken heb je de optie een hondenbungalow te huren. Daarnaast kan je kiezen voor diverse huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Bornerbroek hoort bij Overijssel, in Nederland. Het betreft een schitterende Nederlandse en gastvrije regio. In deze groene regio kom je even helemaal tot jezelf en kan je urenlange wandelingen of fietstochten maken. Je kunt ook uitstapjes maken naar gezellige bezienswaardigheden en attractieparken. Ben je een liefhebber van sport? Dan kun je overdag gaan klimmen, varen, paardrijden, mountainbiken, kajakken, kanoën.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Bornerbroek doe je al vanaf €80 per overnachting. Dit is duurder dan een particuliere vakantiewoning of een caravan-, vouwwagen- of tentplek om op te kamperen. Voor een iets hogere prijs hoef jij je niet druk te maken over allerlei extra voorzieningen zoals extra privacy, eigen terras, eigen slaapkamer, ingerichte keuken, open haard, eigen badkamer. Handig om te weten: boek nu alvast voor het volgende seizoen of profiteer van last-minute deals om nog voordeliger een huisje vast te leggen.

Plaats een reactie