center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Beegden

Lekker uitrusten en genieten op een mooi vakantiepark in Beegden en omgeving? Een vakantieresort is altijd een aanrader: de stacaravans en mobil homes zijn sfeervol ingericht, vrijwel alles is aanwezig, voor kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden en de omgeving is heerlijk groen. Vaak geboekt voor een weekendje met het gezin of waardevolle tijd samen met je partner doorbrengen. Via deze website check je bruikbare tips over huisjesparken rondom deze plaats. Bij de getoonde boekingsplatforms boek je zonder gedoe een vakantiehuisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Beegden.

  • Beegden is een mooie en authentieke vakantiebestemming in Limburg, Nederland.
  • Vakantieparken in deze streek zijn behoorlijk geliefd. Dit komt voornamelijk door de prachtige natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • Over het algemeen is er veel te doen voor iedere doelgroep. Informeer naar de opties voor kanoën en ook racefietsen.
  • In deze buurt kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke bungalowparken met speelhallen, kidsclubs, kinderboerderij, entertainment, zwembad, speeltuin.
  • Huisjes of bungalows op een resort in de buurt kosten om en nabij de €80 p/nacht.
PlaatsBeegden
RegioLimburg
LandNederland
Gemiddelde temperatuur14 graden celcius
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetplichtEr is geen vignetplicht
TolwegJe hoeft hier geen tol te betalen
VoertaalNederlands
Prijs weekend weg€349

Bungalowpark in de buurt van Beegden boeken

Beegden is een geliefde bestemming door het veelzijdige landschap en de vele uitstapjes die je kunt maken. Op een recreatiepark in deze regio is er genoeg te doen voor iedereen. Quality time met elkaar in een comfortabele vakantieaccommodatie of met je beste vrienden in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In het adviesplan hieronder lees je stap-voor-stap hoe je zo’n vakantiehuisje in Beegden het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Beegden reserveren

  1. Kies een aanbieder

    Bedenk waar je wilt boeken. Er zijn verschillende grotere ketens. Denk dan aan namen als Molecaten, Libéma, Center Parcs, Europarcs, Roompot, Belvilla en Succes Holidayparcs, Topparken, Pierre & Vacances, Hogenboom, Sunparks, Oostappen maar ook FranceComfort, Novasol, Upladparcs, Holidaysuites, Dancenter, Interhome. Verder zijn er nog de kleinschalige losse parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Voordeeluitjes, Bungalowspecials, Vakantieveilingen.nl, Booking.com, Airbnb. Check altijd goed de algehele ligging en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld indoor speeltuin en wasserette.

  2. Reisdatums kiezen

    Zoek uit welke aankomstdag je wilt en bepaal ook de verblijfsduur (aantal nachten). Vaak gekozen reisperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Dan kan het zijn dat je last-minute korting krijgt. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Huuraccommodatie kiezen

    Je wordt doorgestuurd naar een weergave met de diverse huurhuisjes, cottages, stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, bungalowsen daarbij soms ook villa’s, ingerichte tenten, tiny houses, safaritenten, staplekken. Scroll door de plaatjes en zoek uit de beschikbare voorzieningen (bijv. draadloos internet, televisie, open haard, vaatwasser, sauna, terras). Vergelijk de kosten en start het boekingsproces voor het vakantieverblijf dat matcht met jouw ideale vakantie.

  4. Kies eventuele extra’s

    Maak het jezelf nog gemakkelijker met extra’s en arrangementen. Om je een idee te geven: een extra lang bed, een boodschappenpakket of juist een voorkeursligging. Gaan er kleine kinderen mee, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Doorgaans zijn er enkele accommodaties met een speelkleed, kinderstoel, wipstoel, box, reisbedje, traphek.

  5. Plaats jouw boeking

    Check de aankomst- en vertrekdag en de accommodatie en vul contactgegevens en je adres in. De kosten van het verblijf voldoen kan jij direct via internet doen met diverse gangbare betaalmethodes zoals iDeal, overschrijving, Creditcard. Het kan praktisch zijn om een profiel te maken. Hiermee kan je eenvoudig jouw boekingsgegevens raadplegen, een wijziging doorgeven of een tafel in het restaurant reserveren.

vakantieparken-beegden-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Beegden (Limburg)

Op dit platform vind je dagelijks aantrekkelijke bungalow actiecodes bij populaire ketens als Landal GreenParks, Roompot, Europarcs, Belvilla, Center Parcs, Interhomemaar ook reisorganisaties zoals Stip Reizen, Prijsvrij, Sunweb, Suntip, D-reizen. Check ook Alltours, Oad, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Corendon. Slimme boekers kijken naar de last-minute reizen en de aantrekkelijke vroegboekkorting. Selecteer jouw favoriete park en boek vandaag nog met korting online. Onderstaand verstrekken wij aanvullende informatie over kortingsacties en discounts voor april 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in april wordt je beloond met een royale korting als je 2 weken voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting staat voor een royale korting als je in de herfst/winter al jouw huisje voor de zomer vastlegt.
  • Online kortingscodes en vouchers kunnen je soms ook gratis extra’s bieden.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: speciaal voorstel voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark reizen: Gratis bezoek aan een attractiepark of dierentuin in de buurt.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: In juli, augustus en tijdens schoolvakanties stijgen de prijzen.

Advies: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Onderzoek het authentieke Beegden en beleef een vakantie vol plaatselijke specialiteiten, avontuurlijke uitjes en ontspannende momenten. Neem je de kinderen mee, een groep vrienden, de familie of met je partner? Voor iedereen is er een accommodatie beschikbaar. In de blokken hieronder geven we tips en tricks het selecteren van het beste vakantiepark in Beegden! Mogelijk vind je dit ook leuk: Vakantiepark aan het water.

Zoek park op ligging en faciliteiten

Familieparken rond Beegden hebben vaak een aantrekkelijke ligging in de bossen of aan het water. Ben jij op zoek naar een camping die op een bijzondere plek gelegen is? Op dit gebied kan je verschillende kanten op.

  • Vakantieparken aan het water: heerlijk zwemmen, vissen of watersporten (in bijv. een rivier, zwemvijver, meertje, recreatieplas).
  • Vakantieparken in het bos: omringd door een prachtig groen landschap.
  • Huisdieren toegestaan: Lekker samen wandelingen maken met de hond.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: wanneer je in alle rust wilt proosten op een gelukkig nieuwjaar.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: zoek naar huisjes aan het strand / de kust.

Exclusieve recreatieparken rondom Beegden vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties, en wil je je nergens om bekommeren? Zoek dan tussen het aanbod luxe bungalowparken en boek een reis die draait om ontspanning en persoonlijke aandacht. Vaak hebben parken een speciale wellness bungalow. Geniet van jouw eigen jacuzzi, privé zwembad, whirlpool, bubbelbad. Je kan je vaak ook laten masseren in de spa.

  • Wellness / Spa: een ultiem verwenmoment.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een hottub geeft warme in de winter en verfrissing in de zomer.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: vaak een eigen infraroodsauna met soms een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: de schoonheidsspecialist doet verschillende behandelingen.
  • Verzorgingstype: reserveer all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een bijzonder diner op het vakantiepark.
  • Adults only: speciale huisjes en resorts zonder kinderen.

Speciale kindvriendelijke parken met zwembad in Limburg

Zo’n familiepark is met name geschikt voor een weekendje met de hele familie. Mensen vinden het dan fijn dat er genoeg te doen is. Denk dan bijvoorbeeld aan: speeltoestellen, sportvelden, indoor-speeltuin, theater, spelletjes, bowling. In Nederland tref je zeer complete gezinsparken met spectaculaire zwembaden. Geniet onder andere van: kinderbad, (verwarmd) buitenbad, (overdekt) binnenbad, waterglijbanen, peuterbad, stroomversnellingen. Steeds vaker boek je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, babybadje, kinderbed, reiswieg, wandelwagen, bolderkar. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: een luxe subtropisch zwemparadijs op loopafstand van jouw huisje.
  • Verwarmd buitenbad: gratis toegankelijk voor alle parkgasten.
  • Privé (binnen) zwembad: je kunt als gast het hele jaar door baantjes trekken.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: lekker spelen, buiten zwemmen of bootje varen.
  • Ligweide / Zonneweide: een royaal strand voor de hele familie.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Beegden reserveren?

Bekijk luxe bungalows in Nederland en stel jouw reis samen

Vakantieparken met hond: mag mijn huisdier mee?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Beegden met hond? In de buurt van deze plaats zijn voldoende vakantieaccommodaties boekbaar waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Heerlijk samen uitwaaien. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze buurt is perfect voor mensen met honden.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • Vaak geldt er een toeslag van ongeveer €5,00 per huisdier per nacht.
  • Hondvriendelijke parken maken het je erg gemakkelijk: voerbakken, hondenstrand, hondenbench, omheinde tuin, hondenmand, ruime wandelgebieden.

De tofste accommodaties

Bij moderne parken kan je kiezen uit huisjes in diverse soorten en groottes. Elk van deze heeft weer zijn eigen kenmerken. In de opsomming hieronder vind jij een beknopte samenvatting van de meest geboekte verblijven. Op deze website vindt je ook informatie over deze parken: Landal Hochmontafon, Holiday Suites Appartementen Blankenberge of Center Parcs De Eemhof.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een boshuisje geschikt voor het hele gezin (incl. kinderen).
  • Appartement: een volledig uitgeruste hotelkamer maakt dat jij je echt thuis voelt.
  • Stacaravan / Mobile home: een sfeervolle recreatiewoning die het gevoel van kamperen meebrengt.
  • Glamping: reserveer een ingerichte tent (lodgetent) en ervaar het luxe campingleven.
  • Staanplaats: je boekt enkel een veldje waar jouw caravan, tent of vouwwagen mag staan.

Populaire reisperiodes

De populaire vakantieresorts in de buurt van Beegden zijn over het algemeen ’s zomers en ’s winters geopend. Tijdens de landelijke schoolvakanties zit alles al vrij snel vol. Doorgaans is het nodig om in het hoogseizoen tijdig jouw huisje te bespreken. In onderstaand schema delen we de meest populaire vakantieperiodes.

  • Weekendje weg: even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
  • Midweek: geen drukken weekenden maar verblijven van maandag tot vrijdag.
  • Week: een hele week uitrusten op de mooiste parken.
  • Zomervakantie: Dit jaar tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Het meest populair zijn dan de parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de weken van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op luxe Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) vier je de kerstdagen op een huisjespark met familie en vrienden.
  • Voorjaarsvakantie: vanuit jouw bungalowpark geniet je volop van het voorjaar (boek dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: bespreek een verblijf in de natuur op een bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor iedere groepsgrootte

Wil jij een groepsaccommodatie in Beegden voor een gezellig familieweekend, reünie of vakantie met vrienden? Probeer dan een groepsverblijf te reserveren: dit is een royale en karakteristieke recreatiewoning met alles wat je nodig hebt voor jong en oud. In het omliggende gebied van het park vind je diverse activiteiten en mogelijkheden: denk aan voetbal en een tocht met e-choppers. Onderstaand vind je de pluspunten van kleinere & grotere vakantiehuizen in Beegden.

  • 2 personen: een cozy tiny house voor een leuk weekend samen.
  • 3/4 personen: een ruime bungalow met tweepersoonskamer plus eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: gemiddeld met 4 of 5 slaapkamers, badkamers en soms met privé zwembad.
  • 9/10 personen: boek een bungalow met eindschoonmaak voor maximaal comfort.
  • 11/12 personen: Met circa 6 badkamers/slaapkamers en veel ruimte. Van veel faciliteiten voorzien zoals vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Internet en televisie in de chalet zijn ideaal om extra te genieten in de avonden.
  • 15/16 personen: een luxe villa met kindermeubilair en allerlei handige zaken zoals buitenkeuken, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker, kookgedeelte, balkon, diepvries, oven en magnetron.
  • 20+ personen: ook te huren als een vergaderlocatie voor bedrijven.

Prijsindicatie van een familiepark april 2024

Alle details ontvangen over de huidige prijzen van een vakantieverblijf huren in Beegden? In de volgende tabel bieden we de geschatte prijzen van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in verschillende type accommodaties. Tevens bieden we info over prijzen en info over parken in Banholt, Baneheide & Baexem.

Type verblijfPrijs weekend (vrij – ma)
Bungalow€498
Chalet€448
Stacaravan of Mobil Home€299
Ingerichte tent€249
Groot vakantiehuis€1594
Verwachting prijs meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Beegden.

Doorzoek de tofste kindvriendelijke bungalowparken voordelig online

Check de laatste last-minute deals en reserveer moeiteloos een huisje.

Vakantieparken Beegden vergelijken: Veel geboekte reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiehuizen kan je boeken bij regionale en nationale touroperators. Zo heb je de parken zelf, verhuurders van alleen losse huisjes en online aanbieders zoals Booking.com & Airbnb. Je vergelijkt de erkende verhuurbedrijven in het onderstaande stukje.

  • Center Parcs: Mooie locaties, geweldige faciliteiten en geweldige zwemparadijzen.
  • Roompot: Unieke locaties met hoogwaardige accommodaties en faciliteiten.
  • Landal GreenParks: Ruim opgezette parken met veel mogelijkheden in de buurt.
  • Topparken: De specialist in vakanties in eigen land.
  • Europarcs: In de natuur, aan het water of in stedelijk gebied recreëren.
  • Novasol: Al 50 jaar het grootste aanbod vakantiehuizen in Europa.
  • Belvilla: Vakantiehuizen voor een onvergetelijke reiservaring.
  • Natuurhuisje: De mooiste accommodaties midden in de natuur van Europa.
  • Bungalowspecials: Aanbiedingen en last-minutes verzameld op 1 website.
  • Pierre & Vacances: Eenvoudig online reserveren met de veilige en snelle boekingsmodule.
  • Interhome: Actief sinds 1965 met het verhuren van vakantiewoningen in Europa.
  • Booking.com: Eenvoudig filteren op talloze faciliteiten en voorzieningen.
  • Airbnb: De leukste vakantieverblijven huren bij particulieren.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, Corendon, Sunweb, TUI, Prijsvrij, Vakantiediscounter voor een gedenkwaardige verre reis of een ontspannen all-inclusive vakantie.

Weersvoorspellingen komende dagen

In deze regio is er een prettig zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei t/m september. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar is 14 graden °C. De kalendermaand juli is doorgaans het warmst (26 °C). Onderstaand ontdek je het weer in en rondom van vakantiebestemming Beegden (Limburg).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Waar moet je op letten bij het huren van een recreatiewoning?

Waarom een vakantiepark boeken in Beegden?

Beegden is een prachtige omgeving waar van alles te beleven is. In dit gebied voel je meteen een fijn vakantiegevoel. Kiezen voor een vakantiehuisje op een camping of resort is een aanrader. Je hoeft het park praktisch niet meer af, er zijn speelhallen en zwembaden voor kinderen en de campings zijn gelegen direct in de natuur.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Beegden en omgeving. Normaal gesproken kan je maximaal 2 huisdieren meenemen per bungalow. Je moet je wel aan regels houden: de hond mag alleen aangelijnd op het park en je moet een geldig dierenpaspoort laten zien. Sommige parken hebben zelfs exclusieve hondenbungalows. Ben je niet zo van honden? Overweeg dan ook eens de huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving?

Beegden vinden we terug in de omgeving Limburg, in Nederland. Dit is een unieke Nederlandse en natuurrijke regio. In het nabijgelegen groen kan je lekker uitrusten en kan je lekker wandelen en fietsen. Je kunt ook uitstapjes maken naar leuke plaatsen en concertzalen. Houd je van actie? Vul je dag dan met bijvoorbeeld paardrijden, klimmen, varen, kajakken, mountainbiken, watersporten.

Wat zijn de kosten van een accommodatie huren op een recreatiepark?

Een overnachting boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Beegden is al mogelijk vanaf €80 voor 1 nacht. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particulier huis of een staplek waar je met jouw tent of caravan kunt staan. Tegen een iets hoger tarief heb je wel recht op veel comfort zoals ingerichte keuken, eigen badkamer, hottub, eigen slaapkamer, open haard, eigen terras. Tip: boek ruim van tevoren (vroegboekkorting) of kies een van de lopende last-minute aanbiedingen om extra voordelig jouw boeking rond te maken.

Plaats een reactie