center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Zeddam

Samen met de familie erop uit op een tof vakantiepark in Zeddam en omgeving? Een recreatiepark heeft tal van pluspunten: de bungalows zijn lekker ruim en comfortabel, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor de kinderen is er veel geregeld en je geniet hier nog echt van rust en ruimte. Vaak geboekt voor een weekje met de familie of een paar dagen weg met vrienden. Op onze vakantiepark-vergelijker check je bruikbare tips voor huisjesparken in dit gebied. Via de weergegeven bungalowparken en reisorganisaties boek je vandaag nog een cottage of huisje op de mooiste bungalowparken in de omgeving van Zeddam.

  • Zeddam is een geliefde en geliefde locatie in Gelderland, Nederland.
  • Vakantieparken in deze regio zijn bijzonder populair: Dat is te danken aan de uitgestrekte fietsroutes en wandeltochten.
  • Maandelijks zijn er voldoende mogelijkheden voor uitjes. Je kunt hier bijvoorbeeld hardlopen en natuurlijk midgetgolfen.
  • In de regio heb je diverse kindvriendelijke parken met entertainment, zwembad, kidsclubs, kinderboerderij, speelhallen, animatie.
  • Bungalows op een camping of resort in deze regio kosten doorgaans €80 per dag.
LocatieZeddam
RegioGelderland
LandNederland
Temperatuur14 graden °C
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetplichtEr is geen vignetplicht
Tol (auto)Je hoeft hier geen tol te betalen
VoertaalNederlands
Tarief voor weekend weg€349

Bungalowpark in de buurt van Zeddam boeken

Zeddam is een veel gekozen reisbestemming als gevolg van het vele groen en de veelzijdigheid van het gebied. Op een bungalowpark in deze omgeving is er voor ieder wat wils. Quality time met elkaar in een sfeervolle vakantieaccommodatie of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Voor elke situatie is er een oplossing! Hieronder vertellen we je in 5 stappen hoe jij zo’n vakantiehuisje in Zeddam vandaag nog kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Zeddam reserveren

  1. Zoek een mooi park uit

    Maak een keuze voor een van de aanbieders. Je kunt kiezen voor algemene parkketens als Molecaten, Roompot, Landal, Center Parcs, Europarcs, Libéma en Sunparks, Topparken, Succes Holidayparcs, Oostappen, Pierre & Vacances, Hogenboom en uiteraard Dancenter, Novasol, Upladparcs, Holidaysuites, Ourthe & Somme, FranceComfort. Ook heb je nog een aantal kleinschalige zelfstandige parken en diverse mogelijkheden via platformen zoals Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Airbnb, Booking.com. Kijk goed naar de ligging van de accommodaties en welke voorzieningen er zijn. Denk aan speeltuin en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

  2. Kies jouw reisperiode

    Zoek een vertrekdag uit en kies het aantal dagen (periode). Vaak gekozen reisperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en met name ook de schoolvakanties. Leg jij je verblijf kost voor aankomst vast? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Vergeet ook niet het aantal personen te kiezen.

  3. Maak een keuze uit de huuraccommodaties

    Nu tonen ze een lijst met de optionele chalets, bungalows, cottages, huisjes, stacaravans, groepsaccommodatiesen in enkele gevallen ook ingerichte tenten, tiny houses, safaritenten, glamping-opties, staplekken. Blader door de afbeeldingen en check op welke faciliteiten je recht hebt (bijvoorbeeld bubbelbad, terras, vaatwasser, sauna, open haard, televisie). Vergelijk de kosten en start je reserveringsaanvraag voor het soort huisje dat klopt met jouw eisen.

  4. Extra services

    Ga voor nog meer comfort met diverse extra’s. Typische extra’s zijn een keukendoekenpakket, een ontbijt en diner pakket of het huren van een bootje. Ga je op familieweekend met kleine kinderen, en neem je veel spullen van thuis mee? Tegen extra betaling kan je ook extra’s boeken als box, speelhoek, reisbedje, wipstoel, kinderstoel, speelkleed.

  5. Boeking bevestigen

    Controleer jouw verblijf en verstrek je persoonsgegevens. De betaling kan jij direct via internet doen met Nederlandse betaalmethodes als o.a. Overschrijving, Creditcard of iDeal. Het kan praktisch zijn om een nieuw account te registreren. Met het e-mailadres en wachtwoord kan je jouw vakantiegegevens bekijken, annuleren, omboeken, een wijziging doorgeven of een upgrade doorgeven.

vakantieparken-zeddam-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Zeddam (Gelderland)

Via de vakantie-vergelijker bekijk je altijd de meest actuele bungalow acties bij de tofste formules als Center Parcs, Belvilla, Novasol, Interhome, Landal GreenParks, Europarcsen reisorganisaties als D-reizen, TUI, Stip Reizen, Sunweb, Suntip. Bezoek ook eens Vakantiediscounter, Oad, Alltours, Thomas Cook, Corendon. Populair zijn de last-minute deals en de royale vroegboekkortingen. Selecteer een park voor jouw vakantieperiode en bekijk zelf welke speciale arrangementen er beschikbaar zijn. In de opsomming hieronder tref je voorbeelden van kortingsacties en pakketten voor april 2024.

  • In het geval van last-minute aanbiedingen in april boek je extra goedkoop wanneer je in de weken voor vertrek reserveert.
  • Vroegboekkorting betekent een flinke korting als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Online vouchers en actiecodes geven soms recht op een bepaalde vaste of % korting.
  • Familiekorting: extra voordeel voor groepen met kinderen.
  • Seniorenkorting: bijzondere tarieven voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark aanbiedingen: Een speciaal voordeeltarief voor een dagje dierentuin of attractiepark.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: Tijdens schoolvakanties zijn de prijzen hoger.

Hulp bij boeken: wij helpen bij het kiezen van een recreatiepark

Laat je verwonderen door het veelzijdige Zeddam en ervaar een reis met plaatselijke specialiteiten, gedenkwaardige uitstapjes en ontspannende momenten. Ga jij reizen samen met kinderen, een vriendengroep, de familie of alleen met jouw partner? Voor iedereen is er een geschikte accommodatie. In het volgende gedeelte helpen we jou met het kiezen van het beste vakantiepark in Zeddam! Lees ook meer informatie over Stedentrip.

Filter parken op ligging of faciliteiten

Familieparken rond Zeddam hebben in veel gevallen een mooie ligging midden in – of vlakbij – een groen natuurgebied. Ben jij op zoek naar een camping met bepaalde kenmerken of ligging? Je kunt kiezen uit verschillende liggingen.

  • Vakantieparken aan het water: varen, vissen, zwemmen, zonnebaden (in bijv. een beekje, meertje, rivier, zwemvijver).
  • Vakantieparken in het bos: samen ontdekken wat er allemaal bloeit en groeit.
  • Huisdieren toegestaan: speciale hond-vriendelijke huisjes en parken.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ontspannen genieten van een knalvrije jaarwisseling.
  • Omgeving van pretpark/dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: direct aan de kust / het strand verblijven in een chalet.

De meest luxe recreatieparken rondom Zeddam vergelijken

Ben je toe aan een luxe vakantie? Even alleen genieten met je gezin? Kies dan voor een luxe bungalowpark en boek een trip compleet met wellness en een moment voor jezelf. Genieten van een eigen wellness bungalow. Denk hierbij onder andere aan een bubbelbad, privé zwembad, whirlpool, sauna. Of zelfs een ontspannende massage in de spa?

  • Wellness / Spa: luxe, moderne en sfeervolle inrichting.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een luxe huisje met een eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: de dag beginnen met een heerlijke duik in het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna helemaal voor jullie zelf (soms ook met zonnebank).
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massage-, beauty-, en gezichtsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: profiteer van logies en ontbijt, volpension, all inclusive of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): lekker smullen tijdens de vakantie!
  • Adults only: een resort waar uitsluitend volwassenen verblijven.

De mooiste kindvriendelijke parken met zwembad in Gelderland

Een familiepark is met name geschikt voor een familieweekend. Ouders vinden het prettig wanneer er altijd genoeg speeltuinen en kinderanimatie is. Je kunt denken aan: spelletjes, sportvelden, indoor-speeltuin, speeltoestellen, speelpark, bowling. In Nederland kan je boeken bij betaalbare gezinsparken met spectaculaire zwembaden. Voor elke doelgroep: waterglijbanen, stroomversnellingen, peuterbad, (overdekt) binnenbad, kinderbad, (verwarmd) buitenbad. Optioneel kan je een aanvraag doen voor een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, reiswieg, bolderkar, kinderstoel, babybadje, wandelwagen. Als de kids ook kunnen lopen is een omheinde tuin wel zo fijn.

  • Subtropisch binnenbad: een spetterend subtropisch zwemparadijs op jouw eigen vakantiepark!
  • Verwarmd buitenbad: genieten in de open lucht bij lekkere temperaturen.
  • Privé (binnen) zwembad: lekker zwemmen ongeacht het weer.
  • Meer, recreatieplas, rivier of zee: genieten van de heerlijke rust van het water.
  • Ligweide / Zonneweide: een ruime zonneweide met genoeg ruimte voor het hele gezin.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Zeddam online reserveren?

Bekijk alle cottages in Nederland en boek vandaag nog online

Vakantieparken met hond: wat zijn de regels?

Wil je een voordelig vakantiepark in Zeddam met hond? In en rondom deze plek zijn er voldoende vakantieaccommodaties te boeken waar je (tegen extra kosten) een huisdier mee mag nemen. Je kunt lekker samen wandelen en genieten van de natuur. Daarna lekker de beentjes omhoog in een mooie bungalow op een huisdiervriendelijk park. Deze buurt is een absolute aanrader voor mensen met een hond.

  • Jouw viervoeter kan je vaak gewoon meenemen naar het park.
  • De toeslag die je hiervoor betaalt ligt gemiddeld rond de €5,-.
  • Hondvriendelijke parken bieden: hondenbench, ruime wandelgebieden, hondenmand, omheinde tuin, hondenstrand, hondendouche.

De mooiste accommodaties vinden

in 2024 is er veel te kiezen. Je hebt namelijk diverse verschillende huisjes. Ieder verblijf heeft zijn voordelen en prijskaartje. Bijgaand bekijk je een korte lijst met de meest voorkomende recreatiewoningen. Of bekijk eens de pagina over parken als: EuroParcs Enkhuizer Strand, Pierre & Vacances Résidence Les Ravines & Pierre & Vacances Résidence Le Domaine de Bordaberry.

  • Bungalow: gezellig, kleurrijk en betaalbaar huisje.
  • Chalet / lodge: een luxe boshuisje met verwarming/airco en andere faciliteiten.
  • Appartement: een premium hotelkamer om even lekker tot rust te komen.
  • Stacaravan / Mobile home: een recreatiewoning van gemiddeld tussen de 22 en 32 m2.
  • Glamping: je hoeft zelf geen spullen mee te nemen naar deze ingerichte tent (lodgetent).
  • Staanplaats: zet de caravan of vouwwagen op en zet je bijzettent erbij.

Onderzoek de meest ideale reisperiodes

Veel vakantieresorts in de buurt van Zeddam zijn praktisch het gehele jaar geopend. Rondom de schoolvakanties is het extra druk. Ons advies is om voor deze weken op tijd jouw accommodatie vast te leggen. In de bijgaande opsomming verstrekken we de meest gekozen vakantiedagen.

  • Weekendje weg: even er een paar dagen tussenuit met je gezin of vrienden.
  • Midweek: vaak een relatief goedkope periode om te gaan.
  • Week: een hele week ontspannen op een leuk park.
  • Zomervakantie: Dit jaar tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Een gewilde plek is het park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op luxe Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) kun je met familie genieten op een huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: ervaar de lentekriebels vanuit jouw favoriete bungalowpark (boek dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: van (27 april t/m 5 mei 2024). Met het hele gezin naar een prachtig groen bospark.
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Wanneer kiezen voor een groepsaccommodatie?

Zoek je specifiek naar een groepsaccommodatie in Zeddam voor een geslaagd familieweekend, reünie of juist voor een weekendje met vrienden? Een groepsverblijf biedt uitkomst: dit is een exclusieve en karakteristieke verblijfsplek met veel (exclusieve) faciliteiten. In de regio van het park vind je diverse activiteiten en mogelijkheden: denk aan voetbal en escape rooms. In het stukje hieronder vind jij de kenmerkende elementen van kleine en grote vakantiehuizen in Zeddam.

  • 2 personen: een sfeervolle tiny house, ideaal voor stelletjes.
  • 3/4 personen: een ruime bungalow met tweepersoonskamer plus eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: samen gezellig bij de open haard, altijd inclusief eigen badkamer.
  • 7/8 personen: indien gewenst met privé zwembad, altijd met 4 tot 5 kamers.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Verschillende slaapvertrekken verdeeld over het huis. Een bedlinnenpakket, vaatwasser, uitgeruste keuken enz. zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Je hoeft je niet te vervelen door de aanwezigheid van een TV en internet.
  • 15/16 personen: een mooie villa met standaard vaak kindermeubilair en veel andere handige zaken als buitenkeuken, diepvries, wasmachine, oven en magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast, kookgedeelte.
  • 20+ personen: ook als vergaderlocatie te huren voor workshops en trainingen.

Gemiddelde kosten van een familiepark april 2024

Ben jij benieuwd naar de onkosten van een vakantieverblijf huren in Zeddam? In de tabel hieronder geven we de prijzen (bij benadering) van een weekendje in de veel gezochte type verblijven. We geven ook een toelichting op praktische info over parken in en rondom Silvolde, Hurwenen en Wolfheze.

AccommodatiesPrijs weekend
Bungalow€498
Chalet€448
Mobil Home of Stacaravan€299
Ingerichte tent€249
Groot vakantiehuis€1594
Indicatie prijs meest populaire verblijven op huisjespark omgeving Zeddam.

Reserveer de mooiste kindvriendelijke bungalowparken via internet

Bekijk de last-minute aanbiedingen en boek jouw bungalow voordelig online!

Vakantieparken Zeddam vergelijken: Veel gekozen reisorganisaties en sites om te boeken

Mobil homes tot aan villa’s zijn vast te leggen bij diverse landelijke en internationale touroperators. We onderscheiden de familieparken, verhuurbedrijven met een aanbod losse vakantiewoningen en boekingssites als Booking.com en Airbnb. Wij geven een toelichting op de meest bekende verhuurbedrijven in de volgende opsomming.

  • Center Parcs: Gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst.
  • Roompot: Meer dan 185 vakantieparken in door heel Europa.
  • Landal GreenParks: De mooiste parken aan zee, in de bossen of in de bergen.
  • Topparken: Genieten aan het water met verhuur van huisjes, bootjes en fietsen.
  • Europarcs: Ruime mogelijkheden voor inchecken en uitchecken.
  • Novasol: Losse woningen huren zonder zorgen en met goede voorwaarden.
  • Belvilla: Het perfecte vakantiehuis voor iedere gelegenheid.
  • Natuurhuisje: Bijzonder overnachten in ruim 18.000 huisjes in Europa.
  • Bungalowspecials: Ruim aanbod met 900 parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Verschillende activiteiten voor het hele gezin.
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Je boekingen eenvoudig beheren via je eigen booking.com profiel.
  • Airbnb: Rechtstreeks van een particulier een (vakantie)woning huren.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Corendon, Prijsvrij voor een gedenkwaardige verre reis of een gedenkwaardige all-inclusive reis.

Bekijk 7-daagse weersvoorspellingen

Hier heb je een aangenaam zeeklimaat. De periode met de meeste toeristen is mei t/m september. Over een heel jaar gezien is de temperatuur gemiddeld 14 graden. De kalendermaand juli is de warmste maand van het jaar (26 °C). In de bijgaande tabel tref je de 7-daagse weersvoorspellingen voor de vakantiebestemming Zeddam (Gelderland).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Veelgestelde vragen over recreatiewoningen

Waarom naar een vakantieresort in Zeddam?

Zeddam is een bijzondere plaats waar je je eigenlijk 12 maanden per jaar uitstekend kunt vermaken. Je krijgt hier vrijwel direct een zorgeloos vakantiegevoel. Het reserveren van een cottage of huisje op een huisjespark is een aanrader. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, voor de kids wordt er van alles georganiseerd en de parken zijn gelegen midden in de natuur.

In welke parken mag er een hond mee?

Ja, je hebt vakantieparken met hond toegestaan in Zeddam en rondom gelegen plaatsen. Over het algemeen zijn er niet meer dan twee huisdieren toegestaan per cottage. Neem de parkreglementen goed door: honden moeten aangelijnd zijn en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. Daarnaast kan je kiezen voor diverse huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke activiteiten in de regio?

Zeddam hoort bij Gelderland, in Nederland. Het is al jaren een populaire Nederlandse en knusse plek. In deze natuurrijke plek kun prima ontspanning zoeken en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar sfeervolle dorpen en evenementen. Wil je graag sporten? Dan kun je overdag gaan varen, paardrijden, mountainbiken, kanoën, klimmen, watersporten.

Een huisje huren op een recreatiepark, wat kost dat?

Een chalet reserveren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Zeddam kan al vanaf €80 voor één nacht. Dat is een stukje kostbaarder dan een particulier vakantieverblijf of een plekje op een camping voor je eigen caravan of tent. Je betaalt wat meer, maar hiermee krijg je wel veel comfort zoals ingerichte keuken, hottub, eigen slaapkamer, eigen terras, eigen badkamer, open haard. Boekingstip: profiteer van vroegboekkorting of ga juist voor een last-minute deal om nog goedkoper weg te gaan.

Plaats een reactie