center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Wijchen

Een accommodatie boeken op een leuk vakantiepark in Wijchen en omgeving? Een familiepark geeft ontzettend veel voordelen: de accommodaties zijn luxe uitgevoerd, op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor de kids zijn er diverse activiteiten en rondom het park kan je heerlijk wandelen en fietsen. Een aanrader voor een weekend met de kinderen of vakantie met vrienden. Op vakantieparkonline.nl tref je relevante tips over familieparken in deze mooie omgeving. Via de getoonde bungalowparken en reisorganisaties boek je goedkoop en gemakkelijk een vakantieverblijf of huisje op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Wijchen.

  • Wijchen is een geliefde en idyllische vakantielocatie in Gelderland, Nederland.
  • Bungalowparken in deze regio zijn behoorlijk geliefd. Dit komt voornamelijk door de mooie flora en fauna.
  • In elke periode van het jaar kan je hier kiezen uit leuke activiteiten. Denk aan skeeleren & dagtochten.
  • In de buurt heb je met name veel kindvriendelijke parken met entertainment, animatie, kinderboerderij, speeltuin, kidsclubs, zwembad.
  • Cottages op vakantieparken in dit gebied kosten gemiddeld circa €77 voor één nachtje weg.
PlaatsWijchen
OmgevingGelderland
LandNederland
Temperatuur14 graden celcius
Wild kamperenNiet toegestaan
VignetEr is geen vignetplicht
TolwegenJe hoeft hier geen tol te betalen
Lokale taalNederlands
Gemiddelde prijs huisje (weekend)€336

Bungalowpark in de buurt van Wijchen boeken

Wijchen is aantrekkelijk door o.a. het veelzijdige landschap en de activiteiten in de regio. Op een familiepark in deze omgeving hoef jij je dus niet te vervelen. Goede gesprekken voeren in een luxe stacaravan of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? De mogelijkheden zijn eindeloos! In het bijgaande stappenplan lees je precies hoe je zo’n vakantiehuisje in Wijchen goedkoop en eenvoudig kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Wijchen reserveren

  1. Maak een keuze uit de aanbieders

    Kies een van de uitgelichte parken. Binnen Europa vind je meerdere parkketens als Landal, Libéma, Roompot, Europarcs, Center Parcs, Belvilla en Pierre & Vacances, Sunparks, RCN, Hogenboom, Succes Holidayparcs, Oostappen. Ook interessant: Ourthe & Somme, Upladparcs, Novasol, Interhome, Dancenter, FranceComfort. Buiten deze bekende namen heb je de parken die volledig zelfstandig zijn en diverse mogelijkheden via platformen zoals Airbnb, Natuurhuisje.nl, Booking.com, Vakantieveilingen.nl, Voordeeluitjes. Kijk met name naar de ligging van de accommodaties en welke faciliteiten er worden aangeboden. Denk aan snackbar en sauna.

  2. Kies aankomst- en vertrekdag

    Kies een geschikte vertrekdag en het aantal dagen dat je op het park wilt blijven. Typische vakantieperiodes zijn een midweek, week, weekend en alle jaarlijkse schoolvakanties. Boek je een paar weken voor aankomst? Kijk dan specifiek naar last-minute aanbiedingen. Selecteer hier overigens ook het aantal personen.

  3. Kies een huuraccommodatie die past bij jouw wensen

    Je gaat nu door naar een overzicht met de diverse groepsaccommodaties, bungalows, stacaravans, cottages, chalets, huisjesen soms ook glamping-opties, staplekken, villa’s, ingerichte tenten, safaritenten. Open de foto’s en analyseer over welke faciliteiten het huisje beschikt (dit zijn bijvoorbeeld draadloos internet, televisie, terras, bubbelbad, sauna, open haard). Vergelijk de tarieven en ga voor het vakantiehuisje dat overeenstemt met jouw ideale vakantie.

  4. Kies eventuele extra’s

    Je kunt tijdens het boeken kiezen voor extra’s en arrangementen. Denk dan bijvoorbeeld aan opgemaakte bedden, een pakket met verse boodschappen of het huren van een bootje. Gaan er kleine kinderen mee, en heb je weinig ruimte in de auto? Soms kun je cottages boeken met een speelhoek, speelkleed, wipstoel, traphek, reisbedje, kinderstoel.

  5. Boeking bevestigen

    Loop alle details na en voer de gevraagde gegevens in. De betaling kan jij moeiteloos doen met betaalmethodes als iDeal, overschrijving, Creditcard. Vaak heb je de mogelijkheid om een registratie met profiel te krijgen. Hiermee kan je o.a. inchecken, een wijziging doorgeven of extra arrangementen kiezen.

vakantieparken-wijchen-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Wijchen (Gelderland)

Op deze website delen we online de beste aantrekkelijke bungalow deals bij erkende vakantiepark ketens als Belvilla, Europarcs, Roompot, Landal GreenParks, Center Parcs, Novasolen reisorganisaties zoals Sunweb, Suntip, Stip Reizen, TUI, D-reizen maar ook Oad, Corendon, de Jong Intra Vakanties, Vakantiediscounter, Thomas Cook. Geliefd zijn de last-minute aanbiedingen en acties met vroegboekkorting. Kies het park dat bij je past en profiteer van een van de beschikbare aanbiedingen. Hierbij vind jij extra info over acties en topdeals voor april 2024.

  • Er zijn last-minute aanbiedingen in april. Dan ontvang je een extra korting als je kort van tevoren boekt.
  • Er is ook vroegboekkorting. Daarmee krijg je een royale korting wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Promocodes geven direct een extra korting op de totaalprijs.
  • Familiekorting: profiteer van voordeel voor de hele familie (incl. kinderen).
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen van 55 jaar of ouder.
  • Pretpark acties: Een speciaal voordeeltarief voor een heerlijk dagje attractiepark of dierentuin.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: Met name in juli, augustus, schoolvakanties en feestdagen zijn parken extra duur.

Aan de slag: zo vind je het recreatiepark dat past bij jou

Onderzoek het rijke Wijchen en verwen jezelf met lokale gerechten, onvergetelijke excursies en geniet van de rust en ruimte. Ga jij reizen samen met kinderen, vrienden, het hele gezin of juist even met z’n tweeën? Voor iedereen is er een geschikte accommodatie. Via onze site ondersteunen we jou bij het selecteren van het beste vakantiepark in Wijchen! Mogelijk vind je dit ook leuk: FranceComfort.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Wijchen hebben doorgaans een unieke ligging nabij of in een natuurgebied. Prefereer jij een camping of park die op een bijzondere plek gelegen is? Bijgaand vind je de meest gekozen opties.

  • Vakantieparken aan het water: zwemmen, kanoën, surfen, zeilen of vissen (in bijv. een zwemvijver, beekje, meertje, rivier).
  • Vakantieparken in het bos: zoek de stilte en schaduw op een boscamping.
  • Huisdieren toegestaan: neem je hond mee op reis.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: rustig gelegen parken zonder knallend vuurwerk.
  • Overnachting nabij pretpark of dierentuin: op max. 15 minuten afstand van een dagje uit.
  • Park aan zee: een heerlijk vakantieverblijf aan de kust / het strand.

Extra comfort in luxe recreatieparken rondom Wijchen vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie waar je helemaal nergens aan hoeft te denken? Check dan de mogelijkheden bij luxe bungalowparken en boek een weekend waarbij alles draait om wellness en verwennerij. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Denk aan voorzieningen zoals een bubbelbad, jacuzzi, whirlpool, privé zwembad. Aan het einde van de dag kan je nog langs de spa voor een massage.

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: helemaal tot rust komen in een huisje met hottub.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: vaak een eigen infraroodsauna met soms een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: geniet van een heerlijke massage of beautybehandeling.
  • Verzorgingstype: reserveer halfpension, logies en ontbijt, volpension of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): een bijzonder diner op het vakantiepark.
  • Adults only: gasten moeten minimaal 18+ zijn (volwassen).

Kindvriendelijke parken met zwembad zoeken in Gelderland

Het familiepark is ideaal voor een weekendje met de hele familie. Je bent er namelijk zeker van dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan: theater, speeltoestellen, indoor-speeltuin, speelpark, bowling, spelletjes. In Nederland vinden we mooie gezinsparken inclusief een eigen zwembad. Steeds vaker voorzien van: (verwarmd) buitenbad, stroomversnellingen, kinderbad, waterglijbanen, waterattracties, peuterbad. Mogelijk is er zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief babybadje, kinderstoel, kinderbed, traphekje, wandelwagen, reiswieg. Dankzij een omheinde tuin loopt niemand ongemerkt zomaar weg.

  • Subtropisch binnenbad: oneindig vaak van de lange glijbaan in het subtropisch zwemparadijs.
  • Verwarmd buitenbad: heerlijk buiten zwemmen als het mooi weer is.
  • Privé (binnen) zwembad: het hele jaar door kan je hier heerlijk zwemmen.
  • Rivier, recreatieplas, zee of meer: zwemmen, bootje varen of watersporten.
  • Ligweide / Zonneweide: heerlijk een boekje lezen op jouw lig handdoek.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Wijchen online boeken?

Bekijk de mooiste verblijven in Nederland en controleer direct de laagste prijs

Vakantieparken met hond: mag dat?

Bezoek je graag een voordelig vakantiepark in Wijchen met hond? in deze buurt zijn er diverse vakantieaccommodaties beschikbaar waar jouw huisdier zich helemaal thuis voelt. Lekker samen ravotten in de natuur. Aan het einde van de middag weer thuiskomen in een mooie bungalow op een huisdiervriendelijk park. Deze regio is ideaal voor iedereen met een hond.

  • De meeste parken in de buurt staan honden gewoon toe.
  • Voor elk huisdier betaal je gemiddeld €5,- toeslag per nacht.
  • Hondvriendelijke parken maken het je erg gemakkelijk: hondenmand, hondenstrand, ruime wandelgebieden, voerbakken, hondenbench, omheinde tuin.

De mooiste accommodaties vinden

Bij moderne parken kies je uit huisjes in allerlei soorten en maten. Elk vakantiehuis heeft zo weer zijn eigen sfeer en karakteristieken. In de bijgaande opsomming vind je een overzicht met de meest populaire vakantieverblijven. Bekijk ook eens deze parken: Vakantiepark BreeBronne, Le Coeur des Loges & Pierre & Vacances Village Belle Dune.

  • Bungalow: een exclusief vakantiehuisje met veel sfeer.
  • Chalet / lodge: een vrijstaand houten boshuisje met eigen terras.
  • Appartement: een comfortabele hotelkamer in diverse afmetingen.
  • Stacaravan / Mobile home: nog altijd de meest gangbare recreatiewoning op een vakantiepark.
  • Glamping: een ingerichte tent (lodgetent) biedt alle luxe van de camping in de natuur.
  • Staanplaats: lekker op vakantie in jouw eigen vouwwagen, caravan of tent.

Populaire reisperiodes

Het merendeel van de vakantieresorts in de buurt van Wijchen zijn vrijwel het hele jaar open. Tijdens de schoolvakanties moet je rekening houden met extra drukte. Doorgaans is het nodig om voor feestdagen en vakanties op tijd jouw accommodatie vast te leggen. In het stukje hieronder lees je een samenvatting over de veel gekozen reisperiodes.

  • Weekendje weg: een korte vakantie van vrijdag tot maandag.
  • Midweek: geniet van 5 dagen vakantie (ideaal voor stedentrip of wellness).
  • Week: je hebt alle vrijheid om 7 dagen lang de omgeving te bekijken.
  • Zomervakantie: De drukste periode is (6 juli t/m 1 september 2024). Met name het park aan zee is dan in trek.
  • Herfstvakantie: verblijf in de periode (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op mooie Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) hebben de huisjesparken vaak aantrekkelijk feestdagen kortingsacties.
  • Voorjaarsvakantie: een bungalowpark heeft in de lente veel mooie kanten (periode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: valt dit jaar tussen (27 april t/m 5 mei 2024). Boek op tijd jouw favoriete bospark.
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

De voordelen van een groepsaccommodatie

Zoek je een groepsaccommodatie in Wijchen voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of voor een (korte) vakantie met vrienden? Kies dan voor een groepsverblijf: dit is een veelzijdige en knusse overnachtingsplek met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken. Op het park zelf vind je ontspanning voor iedereen: denk aan bowling en midgetgolfen. Bijgaand delen wij de onderscheidende aspecten van kleinere en grotere vakantiehuizen in Wijchen.

  • 2 personen: een sfeervolle tiny house, ideaal voor stelletjes.
  • 3/4 personen: voor kleine gezinnetjes met tweepersoonskamers en eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: vaak met eigen badkamer en soms ook met open haard of bubbelbad.
  • 7/8 personen: 4 of 5 verschillende slaapkamers, eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: na de laatste vakantiedag gelijk wegrijden zonder eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Met circa 6 badkamers/slaapkamers en veel ruimte. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: Je hoeft je niet te vervelen door de aanwezigheid van een TV en internet.
  • 15/16 personen: een grote villa met een voorraad kindermeubilair en veel andere handige zaken als buitenkeuken, diepvries, wasmachine, kookgedeelte, balkon, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast.
  • 20+ personen: ook te huren als een vergaderlocatie voor bedrijven.

Prijsindicatie van een familiepark april 2024

Ben je nieuwsgierig naar de onkosten van een vakantieverblijf huren in Wijchen? In de volgende opsomming vergelijk je de prijzen (bij benadering) van een weekend (vrijdag tot maandag) in meerdere accommodaties. Via vakantieparkonline.nl vind je ook kosten van parken in Westervoort, Wageningen en Voorst.

Soort verblijfWeekendprijs
Bungalow€480
Chalet€432
Mobil Home / Stacaravan€288
Ingerichte tent€240
Groot vakantiehuis€1534
Indicatie tarieven vakantieverblijf op huisjespark omgeving Wijchen.

Vergelijk de tofste kindvriendelijke bungalowparken razendsnel online

Check de laatste last-minute deals en boek extra voordelig online!

Vakantieparken Wijchen vergelijken: Professionele reisorganisaties en aanbieders

Vakantiehuisjes kunnen geboekt worden bij veel verschillende touroperators. Je hebt bijvoorbeeld de familieparken, aanbieders van losse huisjes of overige boekingssites als Airbnb en Booking.com. Je vindt de meest populaire verhuurbedrijven in het bijgaande overzicht.

  • Center Parcs: De mooiste accommodaties voor iedereen.
  • Roompot: Luxe vakantieverblijven op inspirerende plekken.
  • Landal GreenParks: Bijzondere vakantieverblijven op de tofste plekjes in Europa.
  • Topparken: De mooiste vakantiehuizen en villa’s tot 14 personen.
  • Europarcs: Voor elk type vakantie (familie, stellen, vrienden en groepen).
  • Novasol: Tot 14 dagen voor aankomst gratis te annuleren.
  • Belvilla: Zowel betaalbare budget huisjes als luxe privé woningen.
  • Natuurhuisje: Ruim aanbod aan accommodaties met open haard en zwembad.
  • Bungalowspecials: Aanbiedingen en last-minutes verzameld op 1 website.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: Vanuit 1 systeem toegang tot duizenden vakantieverblijven in 25+ landen.
  • Booking.com: Boek snel en eenvoudig een verblijf in een hotel, appartement of park.
  • Airbnb: Eenvoudig inzicht in de verhuurprijzen en servicekosten (+ schoonmaak).
  • Reisbureaus: Prijsvrij, TUI, Vakantiediscounter, Sunweb, D-reizen, Corendon voor een onvergetelijke verre reis of all inclusive.

Bekijk de actuele weersvoorspellingen

In deze regio heerst het zeeklimaat. De omgeving wordt het drukst bezocht in mei t/m september. De temperatuur (gemiddeld over 12 maanden) is zo’n 14 °C. De kalendermaand juli is de warmste periode (26 °C). In de weertabel zie je het weerbericht in het gebied van vakantiebestemming Wijchen (Gelderland).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom een huisje huren op een bungalowpark in Wijchen?

Wijchen is een natuurrijke plek met veel activiteiten. Zodra je aankomt op je adres dan krijg je direct een zorgeloos vakantiegevoel. Vakantie in een vakantieaccommodatie op een vakantieresort is absoluut een aanrader. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op het park, er is een kidsclub, zwembad en speeltuin voor kinderen en de ligging is op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Mogen honden ook mee op het park?

Ja, er zijn een aantal vakantieparken met hond toegestaan in Wijchen en nabijgelegen plekken. Op bijna alle parken zijn er meestal maximaal 2 huisdieren toegestaan per verblijfplaats. Neem de parkreglementen goed door: je moet je hond altijd kort houden en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. Soms bestaat de mogelijkheid om een hondenbungalow te boeken. Ben je niet zo van honden? Overweeg dan ook eens de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke activiteiten in de regio?

Wijchen hoort bij het gebied Gelderland, in Nederland. Het betreft een prachtige Nederlandse en veelzijdige regio. In deze natuurlijke omgeving kan je goed ontspannen en er is voldoende te beleven. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar bijzondere bezienswaardigheden en amusementsparken. Ben je een liefhebber van sport? Kies dan voor een dagje mountainbiken, varen, klimmen, kanoën, kajakken, paardrijden.

Wat kost een huisje op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Wijchen kan jij al doen vanaf €77 per nacht. Dat is een stukje kostbaarder dan een particulier vakantiehuis of een eenvoudige staplek op de camping. Voor deze extra prijs ervaar jij wel van allerlei voorzieningen zoals eigen slaapkamer, eigen terras, extra privacy, open haard, ingerichte keuken, eigen badkamer. Handig om te weten: boek nu alvast voor het volgende seizoen of profiteer van last-minute deals om alles betaalbaar te houden.

Plaats een reactie