center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Zandberg

Even lekker op vakantie op een natuurrijk vakantiepark in Zandberg en omgeving? Een recreatiepark is ontzettend populair: de bungalows geven lekker veel ruimte, hebben een eigen badkamer en keuken, voor de kids zijn er diverse activiteiten en de omgeving is heerlijk groen. Perfect voor een weekje met de familie of quality time doorbrengen met je partner. Op deze website check je bruikbare informatie en hulp bij boeken van bungalowparken in en rondom deze plek. Bij de weergegeven aanbieders boek je snel en goedkoop een vakantiehuisje op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Zandberg.

  • Zandberg is een geliefde en authentieke vakantielocatie in Drenthe, Nederland.
  • Vakantieparken in dit gebied zijn er in grote getale: Dat is te danken aan de nabijgelegen natuurgebieden en excursiemogelijkheden.
  • In elke periode van het jaar is er genoeg te doen. Denk aan bootje varen of ga golfen.
  • In deze streek heb je diverse kindvriendelijke familieparken met speeltuin, zwembad, kidsclubs, animatie, entertainment, kinderboerderij.
  • Vakantieverblijven op een resort rondom deze plek kosten zo’n €78 voor één dag verblijven.
LocatieZandberg
RegioDrenthe
LandNederland
Gem. Temperatuur14 graden celcius
Wild kamperenNiet toegestaan
Vignet nodigEr is geen vignetplicht
TolwegJe hoeft hier geen tol te betalen
SpreektaalNederlands
Gemiddelde overnachtingsprijs (weekend)€339

Bungalowpark in de buurt van Zandberg boeken

Zandberg is een vaak gekozen bestemming gezien de mooie groene natuur en de vele uitvalsmogelijkheden. Op een vakantiepark in deze omgeving hoef jij je dus niet te vervelen. De stilte ervaren in een volledige ingerichte vakantiewoning of met de gehele familie in een groepsaccommodatie? Je hebt dus heel veel opties! In ons stappenplan lees je stap-voor-stap op welke manier je zo’n vakantiehuisje in Zandberg het snelste kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Zandberg reserveren

  1. Selecteer een aanbieder

    Bedenk eerst waar je jouw boeking wil doen. Zo zijn er wereldwijd parkketens actief zoals Libéma, Landal, Belvilla, Center Parcs, Europarcs, Roompot en Sunparks, Pierre & Vacances, Succes Holidayparcs, Oostappen, Hogenboom, Topparken. Ook interessant: Interhome, Ourthe & Somme, Upladparcs, Holidaysuites, Novasol, FranceComfort. In aanvulling hierop zijn er ook kleinschalige zelfstandige parken en extra aanbod op de bekendere boekingswebsites zoals Natuurhuisje.nl, Voordeeluitjes, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Booking.com. Kijk in ieder geval goed naar waar het park gelegen is en welke voorzieningen er aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bowling en wellness.

  2. Reisdatums kiezen

    Selecteer de vertrekdag en bepaal ook de verblijfsduur (aantal nachten). Typische reisperiodes zijn een midweek, weekend of hele week en natuurlijk de landelijke schoolvakanties. Ga je op het laatste moment boeken? Informeer dan naar de last-minute aanbiedingen. Let op: je moet ook het aantal reizigers doorgeven.

  3. Zoek uit welke huuraccommodaties er zijn

    Je kan nu zoeken in een resultatenpagina de verschillende huurhuisjes, huisjes, cottages, bungalows, chalets, groepsaccommodatiesen in sommige gevallen ook safaritenten, villa’s, staplekken, ingerichte tenten, tiny houses. Check de foto’s en check over welke faciliteiten het huisje beschikt (zoals terras, bubbelbad, open haard, vaatwasser, televisie, sauna). Vergelijk de prijzen en start je reserveringsaanvraag voor het bungalow of huisje dat past bij jouw eisen en wensen.

  4. Extra’s toevoegen

    Ga voor nog meer comfort met meerdere arrangementen. Wat te denken van een keukendoekenpakket, een boodschappenpakket of de huur van fietsen, auto of skelters. Gaan jullie met kinderen op stap, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Boek dan extra’s zoals een kinderstoel, reisbedje, box, traphek, speelkleed, wipstoel.

  5. Reservering bevestigen

    Controleer reisperiode, aantal personen en accommodatie en verstrek je persoonsgegevens. Betalen kan je online voldoen met diverse gangbare betaalmethodes zoals Overschrijving, Creditcard of iDeal. Het kan praktisch zijn om een privé-account aan te maken op de site. Daarmee kan je o.a. inchecken, een wijziging doorgeven of extra’s toevoegen.

vakantieparken-zandberg-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Zandberg (Drenthe)

Via vakantieparkonline.nl vind je 52 weken per jaar aantrekkelijke bungalow vouchers bij de tofste namen zoals Landal GreenParks, Belvilla, Interhome, Europarcs, Roompot, Center Parcsen tevens reisorganisaties als Suntip, Stip Reizen, TUI, Prijsvrij, D-reizen. Bekijk ook Corendon, Oad, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Thomas Cook. Veel consumenten willen de last-minute trips en acties met vroegboekkorting. Selecteer jouw favoriete park en profiteer van een van de beschikbare aanbiedingen. Verderop treft jij details van kortingsacties en promoties voor april 2024.

  • Als je kiest voor last-minute aanbiedingen in april krijg je extra voordeel als je vlak voor vertrek pas reserveert.
  • Vroegboekkorting betekent een interessante korting wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Kortingscodes geven soms recht op een bepaalde vaste of % korting.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: exclusief voordeel voor ouderen (55 plussers).
  • Pretpark combideals: Een extra goedkoop ticket voor de leukste attractieparken en dierentuinen.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: In de zomermaanden en schoolvakanties liggen de prijzen het hoogst.

Advies: selectiecriteria voor recreatieparken

Laat je betoveren door het mooie Zandberg en ervaar een reis met plaatselijke specialiteiten, inspirerende bezienswaardigheden en inspirerende natuur en cultuur. Bestaat je reisgezelschap uit kinderen, een vriendengroep, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor groepen klein en groot is er een mooie accommodatie te vinden. In het volgende gedeelte geven we tips en tricks het uitzoeken van het beste vakantiepark in Zandberg! Lees ook meer informatie over All-Inclusive.

Faciliteiten, voorzieningen en ligging

De familieparken rond Zandberg hebben zeker een prachtige ligging in de natuur. Zoek jij een park of camping met een onderscheidende ligging? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (bijv. in een recreatieplas, zwemvijver, rivier, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: een bospark biedt veel beschutting, privacy en schaduw.
  • Huisdieren toegestaan: De mooiste parken waar honden meer dan welkom zijn.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: vermijd knallen en flitsen tijdens de jaarwisseling.
  • Omgeving van attractiepark of dierentuin: een weekendje combineren met een dag vol plezier.
  • Park aan zee: een zomers verblijf zoeken aan het strand / de kust.

Exclusieve en comfortabele recreatieparken rondom Zandberg vergelijken

Trakteer jij jezelf dit jaar op een bijzondere luxe vakantie zonder dat je je druk hoeft te maken om iets? Kies dan voor een luxe bungalowpark en kies een vakantie die in het teken staat van wellness en verwennerij. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. Hier geniet je bijvoorbeeld van jouw eigen privé zwembad, whirlpool, bubbelbad, jacuzzi. Soms is er ook een spa aanwezig (met bijvoorbeeld massage).

  • Wellness / Spa: luxe, moderne en sfeervolle inrichting.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: een elektrische of op hout gestookte hottub voor optimaal comfort.
  • Privé zwembad: heerlijk zwemmen in een binnenzwembad met beperkt toegang.
  • Privé Sauna: zoek de warmte in je eigen infrarood sauna of zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: luxe massage-, beauty-, en gezichtsbehandelingen.
  • Verzorgingstype: kies voor volpension, halfpension, logies en ontbijt of all inclusive.
  • Restaurants (À la carte): soms ook buffet-, pannenkoekrestaurant of pizzeria mogelijk.
  • Adults only: heerlijk uitrusten zonder de aanwezigheid van kinderen.

De tofste kindvriendelijke parken met zwembad in Drenthe

Het familiepark is aan te raden voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Het is in dat geval fijn dat er voor kinderen veel te doen is. Bekende voorbeelden zijn: speeltoestellen, spelletjes, indoor-speeltuin, theater, speelpark, bowling. In Nederland liggen uitstekende gezinsparken met luxe zwembaden. Zo kun je gebruik maken van: kinderbad, (verwarmd) buitenbad, (overdekt) binnenbad, peuterbad, stroomversnellingen, waterattracties. In sommige gevallen is er zelf een een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief traphekje, wandelwagen, kinderbed, bolderkar, babybadje, kinderstoel. Met een omheinde tuin kunnen kinderen en honden veilig buitenspelen.

  • Subtropisch binnenbad: een heerlijk subtropisch zwemparadijs met golfslagbad en waterglijbaan.
  • Verwarmd buitenbad: voor kinderen een heerlijke plek om lekker te zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: lekker zwemmen ongeacht het weer.
  • Rivier, recreatieplas, zee of meer: rondom het water is er genoeg te doen voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: grasveldje met bedjes, parasol, overkapping, horeca en animatie.
  • Speeltuin / speelhal: de kinderen kunnen lekker spelen terwijl jij het overzicht houdt.

Mooiste vakantiepark Zandberg direct boeken

Bekijk de tofste bungalows in Nederland en boek vandaag nog online

Vakantieparken met hond: welke regels voor huisdieren zijn er?

Zoek je specifiek naar een voordelig vakantiepark in Zandberg met hond? In de buurt van deze plek zijn er mooie vakantieaccommodaties present waar jouw huisdier ook welkom is. Heerlijk samen met de hond dwalen door de bossen. Aan het einde van de dag kan je lekker samen tot rust komen in een exclusief huisdiervriendelijk vakantiehuisje. Deze buurt is zeer geliefd bij hondeneigenaren.

  • Honden worden op veel parken in deze omgeving toegelaten.
  • Voor een huisdier betaal je ongeveer €4 per nacht.
  • Hondvriendelijke parken faciliteren vaak o.a.: hondendouche, hondenmand, hondenbench, voerbakken, hondenstrand, ruime wandelgebieden.

In welke accommodatie wil je verblijven?

Doorgaans is er een ruime keuze in huisjes in diverse soorten en groottes. Elk vakantiehuis heeft pluspunten en minpunten. Bijgaand bekijk je een handig overzicht met de meest alledaagse vakantiehuisjes. Bekijk ook eens deze parken: Domaine L’Écrin du Lac, Bungalowpark Iselmar of Parc de Pontaillac.

  • Bungalow: een bijzonder huisje met veel sfeer en warmte.
  • Chalet / lodge: vaak een houten boshuisje op een mooie plek in de natuur.
  • Appartement: genieten van alle luxe zoals je thuis gewend bent in een hotelkamer.
  • Stacaravan / Mobile home: je vakantie start gelijk als je deze recreatiewoning binnenkomt.
  • Glamping: ervaar de luxe van een ingerichte lodgetent midden op de camping.
  • Staanplaats: een mooie ruime staplek voor je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen.

Inzicht in de diverse reisperiodes

Een heleboel vakantieresorts in de buurt van Zandberg zijn praktisch het gehele jaar geopend. Tijdens de schoolvakanties zal het wat drukker zijn dan gebruikelijk. Het is dan ook aan te raden om voor deze vakantieperiodes tijdig jouw huisje te bespreken. Bijgaand delen we de meest voorkomende periodes.

  • Weekendje weg: de perfecte periode om even lekker bij te komen.
  • Midweek: een perfect tijdsbestek om even helemaal tot rust te komen.
  • Week: 8 dagen (7 nachten) verblijven in een luxe huisje op het park.
  • Zomervakantie: Dit jaar gepland tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Populair is het park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf vanaf (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op populaire Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) zijn de meeste huisjesparken operationeel.
  • Voorjaarsvakantie: een bungalowpark in het voorjaar is extra sfeervol (actuele reisperiode (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: ontdek de natuur rondom het bospark van (27 april t/m 5 mei 2024).
  • Feestdagen: Check acties rondom Pinksteren (19 mei 2024), Pasen (31 maart 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Groepsaccommodaties voor 12 – 20 personen

Wil je graag een boeking doen voor een groepsaccommodatie in Zandberg voor een geslaagd familieweekend, reünie of quality time met je beste vrienden? Achterhaal dan de opties voor een groepsverblijf: dit is een ruime en knusse vakantiewoning met alle benodigde voorzieningen. Het bungalowpark biedt sport, spel en animatie: denk aan klimmen of e-bike verhuur. Hierbij doorzoek je de kenmerkende elementen van kleine en grote vakantiehuizen in Zandberg.

  • 2 personen: bijvoorbeeld een toffe tiny house voor stelletjes.
  • 3/4 personen: ideaal voor kleine families of vriendengroepen (tweepersoonskamer en eenpersoonsbed).
  • 5/6 personen: samen gezellig bij de open haard, altijd inclusief eigen badkamer.
  • 7/8 personen: met zo’n 4 slaapkamers, privé zwembad, beperkte beschikbaarheid.
  • 9/10 personen: voor grote gezinnen en vriendengroepen (eindschoonmaak inclusief).
  • 11/12 personen: Een aangenaam vakantieverblijf met voldoende slaapkamers. De meeste voorzieningen als vaatwasser en bedlinnenpakket zijn inclusief.
  • 13/14 personen: In de meeste bungalow heb je de beschikking over internet en televisie.
  • 15/16 personen: een riante villa met bij te boeken kindermeubilair en handige faciliteiten als buitenkeuken, oven en magnetron, kookgedeelte, balkon, diepvries, wasmachine, koelkast.
  • 20+ personen: ook te huren als een vergaderlocatie voor bedrijven.

Tarieven van een familiepark april 2024

Meer informatie over de kosten van een vakantieverblijf huren in Zandberg? In de volgende tabel verstrekken we de actuele tarieven van een weekend (buiten hoogseizoen) in de meest gereserveerde type verblijven. Via vakantieparkonline.nl vind je ook praktische info over parken in en rondom Westlaren, Veldhuizen en Veendijk.

Soort huisjePrijs weekend
Bungalow€485
Chalet€436
Mobil Home / Stacaravan€291
Ingerichte tent€242
Groot vakantiehuis€1550
Indicatie kosten accommodatie op huisjespark omgeving Zandberg.

Check de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken in de regio

Check alle last-minute acties en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Zandberg vergelijken: Toonaangevende reisorganisaties en vakantieketens

Huisjes, lodges of cottages kan jij eenvoudig bespreken bij talloze touroperators. Zo heb je de gezinsparken, verhuursites van huurhuisjes en boekingsplatforms zoals Airbnb & Booking.com. Wij beschrijven de meest populaire verhuurbedrijven In de volgende lijst.

  • Center Parcs: De mooiste accommodaties voor iedereen.
  • Roompot: De mooiste parken op de meest bijzondere locaties.
  • Landal GreenParks: De mooiste parken aan zee, in de bossen of in de bergen.
  • Topparken: Direct boeken bij het park en dus de laagste prijs.
  • Europarcs: Jaarlijks ruim 120.000 boekingen en 500.000 gasten.
  • Novasol: Actief in 19 landen met tienduizenden huurhuisjes.
  • Belvilla: Gemakkelijk zoeken door meer dan 40.000 vakantiehuisjes.
  • Natuurhuisje: Een perfecte plek om samen te komen met vrienden of familie.
  • Bungalowspecials: Kies uit bijna 1.000 verschillende parken in heel Europa.
  • Pierre & Vacances: Met tal van activiteiten, wellness en kidsclub.
  • Interhome: Vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen reserveren.
  • Booking.com: Overzichtelijk en snel een (hotel) accommodatie boeken via de site of app.
  • Airbnb: Vakantiewoningen, huisjes, strandhuizen en unieke woningen.
  • Reisbureaus: Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb, TUI, Thomas Cook, D-reizen voor rondreizen/verre reizen of een comfortabele all-inclusive reis.

Bekijk 7-daagse weersvoorspellingen

In deze plaats is er een fijn zeeklimaat. Veel mensen vertoeven hier graag in mei t/m september. De temperatuur is over 12 maanden gezien zo’n 14 graden. De kalendermaand juli is het meest aangenaam (26 graden celcius). In de grafiek hieronder tonen wij het weerbericht voor de komende 7 dagen in de streek van vakantiebestemming Zandberg (Drenthe).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Vragen over het huren van recreatiewoningen

Waarom naar een bungalowpark in Zandberg?

Zandberg is een schitterende plek waar voldoende te doen is voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een prettig vakantiegevoel. Het boeken van een vakantiehuisje op een vakantiepark kent verschillende pluspunten. Op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, voor de kids wordt er van alles georganiseerd en je bent altijd in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

Kan ik mijn hond meenemen naar het park?

Ja, je kunt boeken bij diverse vakantieparken met hond toegestaan in Zandberg en de directe omgeving. Vaak mag je tijdens je verblijf maximaal 2 huisdieren meenemen per bungalow. Er zijn wel speciale reglementen: je moet zorgen dat je jouw hond onder appel hebt en op verzoek moet je het inentingsboekje kunnen laten zien. Er is soms ook een extra comfortabele hondenbungalow. Je kunt ook zoeken op huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de buurt?

Zandberg ligt in Drenthe, in Nederland. Echt een avontuurlijke Nederlandse en veelzijdige omgeving. In deze groene regio kan je lekker genieten van de natuur en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Je kunt ook uitstapjes maken naar betekenisvolle steden en themaparken. Wil je graag actief bezig zijn? Je hebt ook mogelijkheden zoals: klimmen, kajakken, paardrijden, watersporten, varen, kanoën.

Wat kost een huisje op een recreatiepark?

Een huuraccommodatie boeken op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Zandberg kan jij al doen vanaf €78 per nacht. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particulier huis of een staplek waar je met jouw tent of caravan kunt staan. Je betaalt wat meer, maar hiermee ontvang je wel veel faciliteiten zoals hottub, eigen badkamer, ingerichte keuken, open haard, eigen slaapkamer, eigen terras. Onze tip: boek een half jaar van tevoren of boek met last-minute voordeel om nog goedkoper weg te gaan.

Plaats een reactie