center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Holtien

Een voordelige vakantie op een sfeervol vakantiepark in Holtien en omgeving? Een familiepark wordt steeds populairder: de verblijven zijn comfortabel, het is van alle gemakken voorzien, voor de kinderen is vaak animatie en een zwembad en het is vaak gelegen in een mooie groene omgeving. Vaak geboekt voor een weekendje met het gezin of een vriendenweekend. Op dit portaal kan je aan de slag met nuttige tips en tricks over bungalowparken rondom deze plaats. Bij de weergegeven parken en aanbieders boek je voordelig en gemakkelijk een stacaravan of huisje op de meest luxe bungalowparken in de omgeving van Holtien.

  • Holtien is een populaire en spannende locatie in Drenthe, Nederland.
  • Vakantieresorts in deze regio zijn er talrijk: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van heerlijke natuur en recreatiemogelijkheden.
  • Elk seizoen zijn er voldoende mogelijkheden voor uitjes. Wat dacht je van hiken en natuurlijk een quad huren.
  • Rondom deze plek kan je ook kiezen uit diverse kindvriendelijke familieparken met entertainment, animatie, speelhallen, speeltuin, zwembad, kidsclubs.
  • Vakantiebungalows op een resort in dit gebied kosten gemiddeld ongeveer €81 per dag.
PlekHoltien
StreekDrenthe
LandNederland
Gemiddelde temperatuur14 graden
Wild kamperenNiet toegestaan
Vignet nodigEr is geen vignetplicht
Tol (snelweg)Je hoeft hier geen tol te betalen
SpreektaalNederlands
Kosten weekend weg€355

Bungalowpark in de buurt van Holtien boeken

Holtien is een vaak gekozen bestemming door met name de bijzondere natuur en de leuke opties voor uitjes en tripjes. Op een familiepark in deze streek kan je alle kanten op. Lekker tot jezelf komen in een knusse accommodatie of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Niets is te gek! In ons stappenplan leggen we in 5 stappen uit hoe je zo’n vakantiehuisje in Holtien probleemloos en snel moet boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Holtien reserveren

  1. Kies een aanbieder

    Check de diverse geschikte parken. Er bestaan diverse grote bekende parkketens zoals Landal, Libéma, Europarcs, Center Parcs, Molecaten, Belvilla en RCN, Pierre & Vacances, Hogenboom, Succes Holidayparcs, Topparken, Oostappen en uiteraard FranceComfort, Dancenter, Interhome, Holidaysuites, Ourthe & Somme, Novasol. Je hebt ook kleinschalige individuele parken en tussenpartijen als Booking.com, Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Bungalowspecials, Voordeeluitjes. Check altijd goed de ligging van de accommodaties en welke faciliteiten er zijn. Denk aan Kids Club en wasserette.

  2. Het aantal dagen kiezen

    Kies een geschikte vertrekdag en selecteer de verblijfsperiode. Populaire vakantieperiodes zijn een weekendje, midweek of week en let ook zeker op de schoolvakanties. Reserveer je kort voordat je vertrekt? Zoek dan tussen de actuele last-minute deals. Er zal ook direct gevraagd worden om het aantal personen.

  3. Selecteer huuraccommodatie

    Je wordt doorgestuurd naar een weergave met de aanwezige groepsaccommodaties, stacaravans, huurhuisjes, bungalows, cottages, chaletsen soms ook tiny houses, villa’s, ingerichte tenten, staplekken, glamping-opties. Raadpleeg ook de foto’s en zoek uit de aanwezige voorzieningen (bijv. draadloos internet, vaatwasser, sauna, terras, open haard, bubbelbad). Vergelijk de verblijfskosten en selecteer het huisje dat in lijn is met jouw wensenlijstje.

  4. Kies eventuele extra’s

    Veel resorts geven je de keuze uit een aantal extra diensten en pakketten. Om je een idee te geven: een handdoeken- en keukendoekenpakket, een pakket met verse boodschappen of juist een voorkeursligging. Met kleine kinderen op vakantie, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Boek dan extra’s zoals een traphek, wipstoel, speelkleed, reisbedje, box, speelhoek.

  5. Boeking afronden

    Controleer het gekozen vakantiehuisje en de periode en vul alle gegevens in. De kosten van het verblijf voldoen kan jij direct via internet doen met veel gebruikte betaalmethodes zoals Creditcard, overschrijving of iDeal. Doorgaans kan je er voor kiezen om een privé-account aan te maken op de site. Met jouw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord kan je gemakkelijk de details van je reservering bekijken, omboeken of een upgrade doorgeven.

vakantieparken-holtien-nederland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Holtien (Drenthe)

Op deze pagina doorzoek je 365 dagen per jaar goedkope bungalow deals bij de tofste ketens als Landal GreenParks, Interhome, Roompot, Europarcs, Center Parcs, Novasolmaar ook reisorganisaties als Prijsvrij, Stip Reizen, Sunweb, D-reizen, Suntip. Bezoek ook eens Oad, de Jong Intra Vakanties, Vakantiediscounter, Thomas Cook, Alltours. De laatste jaren gaan we als Nederlanders massaal voor de last-minute deals en natuurlijk ook vroegboekkorting. Kies een van de uitgelichte parken en boek vandaag nog met korting online. In de opsomming hieronder verstrekken wij de te kiezen kortingsacties en promoties voor april 2024.

  • Indien je gaat voor last-minute aanbiedingen in april ontvang je een extra korting als je 2 weken voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting houdt in een voordelig tarief als je een aantal maanden voor vertrek al boekt.
  • Actiecodes geven een kleine korting of gratis extra’s.
  • Familiekorting: samen voordelig met het hele gezin op reis.
  • Seniorenkorting: aantrekkelijk voordeel voor bezoekers van 55 jaar en ouder.
  • Pretpark met overnachting: Tegen een scherpe prijs een bezoek aan vakantiepark en de leukste attractieparken en dierentuinen.
  • Kies voor het laagseizoen i.p.v. het hoogseizoen: De drukte in juli en augustus is door de schoolvakanties extra hoog.

Aan de slag: welk recreatiepark past bij jou?

Laat je betoveren door het bijzondere Holtien en ervaar een reis met plaatselijke specialiteiten, inspirerende bezienswaardigheden en kom helemaal tot jezelf in het groen. Even er tussenuit met kinderen, vrienden, de totale familie of uitsluitend met je partner? Voor elk reisgezelschap is een accommodatie te vinden. In het volgende gedeelte bieden wij tips en tricks voor het reserveren bij het beste vakantiepark in Holtien! Lees ook meer informatie over Novasol.

Zoek een park met een mooie ligging of faciliteiten

De familieparken rond Holtien hebben vaak een geweldige ligging om en nabij natuurgebieden en steden. Prefereer jij een camping of park die zich onderscheidt met een bijzondere ligging? Doorgaans zijn er diverse opties.

  • Vakantieparken aan het water: overdag diverse wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen (in bijv. een meertje, recreatieplas, rivier, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: een bospark biedt veel beschutting, privacy en schaduw.
  • Huisdieren toegestaan: De mooiste parken waar honden meer dan welkom zijn.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: ontspannen genieten van een knalvrije jaarwisseling.
  • In de buurt van pretpark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: een huuraccommodatie aan de kust / het strand reserveren.

Exclusieve en luxe recreatieparken rondom Holtien vergelijken

Specifiek aan het zoeken naar luxe vakanties zonder dat je je druk hoeft te maken om iets? Filter van op luxe bungalowparken en boek een midweek die in het teken staat van comfort en exclusiviteit. Lekker uitrusten in een wellness bungalow. De meest luxe accommodaties hebben zelfs een jacuzzi, sauna, whirlpool, privé zwembad. Je kunt soms tegen betaling ook naar de massage in de spa.

  • Wellness / Spa: exclusieve bungalows waar je niets tekort komt.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: heerlijk genieten van jouw eigen hottub in de tuin.
  • Privé zwembad: jong en oud vermaakt zich aan het binnenzwembad.
  • Privé Sauna: infrarood sauna’s, houtgestookte sauna’s of een eigen zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: bijvoorbeeld met manicure, pedicure of kapper.
  • Verzorgingstype: profiteer van all inclusive, volpension, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een luxe restaurant gelegen op of vlak buiten het park.
  • Adults only: exclusieve resorts puur en alleen voor volwassenen.

Zoek naar kindvriendelijke parken met zwembad in Drenthe

Het familiepark is met name geschikt voor een weekendje of weekje weg met het gezin. Mensen vinden het dan fijn dat er voldoende animatie, entertainment en speelmogelijkheden zijn. Zo kun je rekenen op: sportvelden, speeltoestellen, theater, spelletjes, bowling, speelpark. In Nederland kan je kiezen voor toffe gezinsparken met spectaculaire zwembaden. Voor elke doelgroep: (verwarmd) buitenbad, waterglijbanen, (overdekt) binnenbad, peuterbad, kinderbad, stroomversnellingen. In sommige gevallen is er zelf een een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief babybadje, bolderkar, kinderstoel, kinderbed, reiswieg, traphekje. Met iets oudere kinderen of huisdieren is een omheinde tuin geen overbodige luxe.

  • Subtropisch binnenbad: een subtropisch zwemparadijs waar het aangenaam warm is.
  • Verwarmd buitenbad: aangenaam in zowel de zomer als de winter.
  • Privé (binnen) zwembad: overdag binnen zwemmen, ongeacht het weer of de temperatuur.
  • Recreatieplas, meer, rivier of zee: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: groot grasveld met ligbedjes en beschutting (parasol, overkapping etc).
  • Speeltuin / speelhal: alles van glijbaan tot aan schommel voor kids tot 12 jaar.

Mooiste vakantiepark Holtien boeken tegen de beste prijs?

Bekijk luxe vakantiehuisjes in Nederland en reserveer vandaag nog online

Vakantieparken met hond: welke regels voor huisdieren zijn er?

Dit jaar naar een voordelig vakantiepark in Holtien met hond? In deze regio zijn er mooie vakantieaccommodaties te reserveren waar je jouw huisdier gerust mee kunt nemen. Samen met jouw viervoeter de mooiste wandelingen maken. Na afloop samen uitrusten in het huisdiervriendelijke huisje. Deze streek is een absolute aanrader voor mensen met een hond.

  • De hond is welkom op de meeste parken in de omgeving.
  • Let op: je betaalt hiervoor wel een kleine bijdrage
  • Hondvriendelijke parken bieden soms bijzondere voorzieningen: ruime wandelgebieden, hondenbench, hondenstrand, hondendouche, voerbakken, hondenmand.

De mooiste accommodaties vinden

Tegenwoordig kan je kiezen uit diverse mooie huisjes. Ieder verblijf heeft zijn voordelen en prijskaartje. Bijgaand tonen wij een overzicht met de meest aangeboden huisjes. Zie ook deze parken: Roompot Eifelpark Kronenburger See, Roompot Beach Resort + Camping de Watertoren.

  • Bungalow: een sfeervol vakantiehuisje met meestal 1 verdieping.
  • Chalet / lodge: een gezellig boshuisje op een schitterende locatie in het groen.
  • Appartement: in jouw hotelkamer heb je alle voorzieningen altijd bij de hand.
  • Stacaravan / Mobile home: een kleine recreatiewoning met eigen ingang en tuin.
  • Glamping: een ingerichte tent (lodgetent) biedt alle luxe van de camping in de natuur.
  • Staanplaats: een plek in de zon (of schaduw) voor je camper, vouwwagen of tent.

Maak een keuze uit de reisperiodes

Een heleboel vakantieresorts in de buurt van Holtien hebben ruime openingstijden en kan je het hele jaar door bezoeken. Tijdens de schoolvakanties zal het wat drukker zijn dan gebruikelijk. Het is vaak noodzakelijk om voor de vakanties tijdig jouw boeking door te geven. In het stukje hieronder lees je beknopt meer over de veel voorkomende vakantiedagen.

  • Weekendje weg: even er een paar dagen tussenuit met je gezin of vrienden.
  • Midweek: boek een overnachting van maandag tot vrijdag op een park naar keuze.
  • Week: je kunt van alles ondernemen als je 7 dagen weg bent.
  • Zomervakantie: Volgens de kalender valt dit tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Een gewilde plek is het park aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf van (14 oktober t/m 29 oktober 2023) op voordelige Nederlandse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) boek je de mooiste kerstspecialis en arrangementen op het huisjespark.
  • Voorjaarsvakantie: ervaar de lentekriebels vanuit jouw favoriete bungalowpark (reserveer van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: vanaf (27 april t/m 5 mei 2024) zijn de bosparken extra mooi door de bloeiende bomen en planten.
  • Feestdagen: Boek op tijd als je wilt gaan met Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024), Pasen (31 maart 2024) of Oud en nieuw: (31 december 2024).

Vind groepsaccommodaties voor grotere gezelschappen

Wil jij een groepsaccommodatie in Holtien voor een heerlijk familieweekend, reünie of een paar dagen erop uit met vrienden? Maak dan een boeking voor een groepsverblijf: het gaat om een ruim opgezette en toegankelijke recreatiewoning met vrijwel alle benodigde voorzieningen. In de regio van het park vind je sport, spel en animatie: denk aan bootverhuur of golfen. In de onderstaande opsomming check je de onderscheidende aspecten van kleine en grote vakantiehuizen in Holtien.

  • 2 personen: een unieke tiny house met veel voorzieningen.
  • 3/4 personen: vaak met 2 tweepersoonskamers en eventueel een eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: eventueel met een eigen badkamer en open haard.
  • 7/8 personen: royale vakantiewoning met 4 of 5 slaapkamers en eventueel met privé zwembad.
  • 9/10 personen: Eindschoonmaak is soms inbegrepen.
  • 11/12 personen: Een prettig verblijf met genoeg slaap- en badkamers. Van veel faciliteiten voorzien zoals vaatwasser en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Als vakantieganger hoef jij je niet te vervelen. TV en internet is vaak aanwezig.
  • 15/16 personen: een riante villa met onder andere kindermeubilair en veel andere handige zaken als buitenkeuken, balkon, koffiezetapparaat en waterkoker, koelkast, wasmachine, kookgedeelte, diepvries.
  • 20+ personen: een sfeervolle ruimte die ook in te zetten is als vergaderlocatie.

Gemiddelde kosten van een familiepark april 2024

Benieuwd naar de geschatte kosten van een vakantieverblijf huren in Holtien? In het rekenvoorbeeld hieronder check je de gemiddelde kosten van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in diverse soorten huisjes. Bekijk ook informatie over parken in Dikbroeken, Holthe of Anholt.

Soort huisjePrijs weekend weg
Bungalow€507
Chalet€456
Stacaravan of Mobil Home€304
Ingerichte tent€254
Groot vakantiehuis€1622
Indicatie onkosten meest geboekte type accommodaties op huisjespark omgeving Holtien.

Ontdek de meest populaire kindvriendelijke bungalowparken binnen jouw budget

Bekijk last-minute acties en reserveer moeiteloos een huisje.

Vakantieparken Holtien vergelijken: Meest gekozen reisorganisaties en reserveringssites

Vakantiehuisjes kan jij vastzetten bij talloze touroperators. Je hebt bijvoorbeeld zelfstandige parken, aanbieders van losse huisjes en online aanbieders zoals Booking.com en Airbnb. Je vergelijkt de meest gekozen verhuurbedrijven in het onderstaande overzicht.

  • Center Parcs: De leukste belevenissen voor elke leeftijd.
  • Roompot: Klantenservice dagelijks bereikbaar via telefoon of internet.
  • Landal GreenParks: Ruim opgezette parken met veel mogelijkheden in de buurt.
  • Topparken: Een van de beste bungalowpark aanbieders van Nederland.
  • Europarcs: De leukste gebieden, locaties en thema’s.
  • Novasol: Voordelige vakantiehuizen voor ieder budget.
  • Belvilla: In elke populaire vakantieregio is wel een huurhuis te vinden.
  • Natuurhuisje: Bijzonder overnachten in ruim 18.000 huisjes in Europa.
  • Bungalowspecials: Altijd scherpe prijzen en een actueel aanbod met accommodaties.
  • Pierre & Vacances: Zelf kiezen op welke dag je wilt aankomen en vertrekken.
  • Interhome: Keuze uit meer dan 35.000 verschillende vakantiewoningen.
  • Booking.com: Voor het boeken van een heel huis of appartement.
  • Airbnb: Andermans woning huren voor jouw vakantie.
  • Reisbureaus: Thomas Cook, TUI, Corendon, Prijsvrij, D-reizen, Vakantiediscounter voor een mooie verre reis of een luxe all-inclusive reis.

De weersvoorspellingen van vandaag en morgen

In deze regio kennen we het zeeklimaat. De meest gekozen reisperiode is mei t/m september. De jaartemperatuur over 12 maanden is gemiddeld 14 graden °C. De periode juli is gemiddeld het warmst (26 °C). In de onderstaande tabel bekijk je het 7-daagse weerbericht in de streek van vakantiebestemming Holtien (Drenthe).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Welke dingen zijn belangrijk bij het huren van recreatiewoningen?

Waarom naar een bungalowpark in Holtien?

Holtien heeft een prachtige groene omgeving waar elke vakantieganger het naar zijn zin zal hebben. Als je aankomt bij jouw vakantiehuis dan voel je direct een prettig vakantiegevoel. Vakantie in een stacaravan of huisje op een huisjespark is beslist de moeite waard. Er zijn tal van faciliteiten, er zijn speeltuinen, zwembaden en animatie voor de kids en je verblijft op de mooist groene bosrijke omgevingen.

Hoe zit het met honden op het park?

Ja, er bestaan vakantieparken met hond toegestaan in Holtien en omliggende plekken. Meestal zijn er meestal maximaal 2 huisdieren toegestaan per vakantieverblijf. Neem de parkreglementen goed door: honden moet je aangelijnd houden en je moet een geldig dierenpaspoort laten zien. Wist je dat er ook hondenbungalows zijn? Bang voor honden of houd je er niet van? Check dan ook zeker de huisdiervrije vakantieparken.

Wat zijn leuke dingen om te doen en te bekijken?

Holtien hoort bij Drenthe, in Nederland. Dit is ontegenzeggelijk een populaire Nederlandse en levendige regio. In deze natuurrijke plek kun je genieten van de rust en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. De regio leent zich ook goed voor een dagje uit naar schitterende dorpjes en dierentuinen. Wil je graag sporten? Dan kun je overdag gaan klimmen, kanoën, watersporten, varen, mountainbiken, paardrijden.

Wat betaal ik voor een huisje huren op een recreatiepark?

Een huisje huren op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Holtien is al mogelijk vanaf €81 voor 1 nacht. Dat is prijziger ten opzichte van een particuliere vakantieaccommodatie of een staplek waar je met jouw tent of caravan kunt staan. Als extra voordeel kun je vaak rekenen op veel extra’s zoals hottub, eigen badkamer, extra privacy, ingerichte keuken, eigen slaapkamer, open haard. Extra tip: boek ruim van tevoren (vroegboekkorting) of ga juist voor een last-minute deal om nog voordeliger een huisje vast te leggen.

Plaats een reactie