center parcs logo
roompot logo
landal logo
belvilla logo
BungalowSpecials logo

Vakantieparken in Loit

Samen met de familie erop uit op een levendig vakantiepark in Loit en omgeving? Een huisjespark is erg geliefd: de verblijven zijn sfeervol ingericht, vrijwel alles is aanwezig, kinderen kunnen er heerlijk spelen en zwemmen en het is vaak gelegen in een mooie groene omgeving. Erg leuk voor het jaarlijkse familieweekend of quality time met je beste vrienden. Op dit platform check je uitgebreide info, tips en weetjes over recreatieparken in en rondom deze plek. Bij de weergegeven bungalowparken en reisorganisaties boek je goedkoop en snel een vakantieaccommodatie op de meest professionele bungalowparken in de omgeving van Loit.

  • Loit is een geliefde en authentieke vakantiebestemming in Sleeswijk-Holstein, Duitsland.
  • Familieparken nabij deze plek zijn er volop te vinden: Dat heeft te maken met de aanwezigheid van rustgevende groene natuur.
  • Dagelijks heb je hier van alles te doen. Denk aan hardlopen maar ook bowlen.
  • In deze streek kan je kiezen uit diverse kindvriendelijke vakantieparken met kinderboerderij, speeltuin, animatie, entertainment, zwembad, kidsclubs.
  • Vakantiebungalows op een park in de buurt kosten je rond de €67 voor 1 overnachting.
PlekLoit
OmgevingSleeswijk Holstein
LandDuitsland
Gemiddelde temp.13 graden °C
Wild kamperenDeels toegestaan
Vignet noodzakelijkIn veel Duitse steden is een milieusticker nodig
TolwegDe wegen zijn tolvrij
TaalDuits
Gemiddelde kosten weekend weg€311

Bungalowpark in de buurt van Loit boeken

Loit is een veel gekozen reisbestemming door met name het vele groen en de aanwezigheid van de vele bezienswaardigheden. Op een recreatiepark in dit gebied zal je niet snel verveeld raken. Gezellig samen spelletjes doen in een knusse mobil home of een volledig familieweekend in een groepsaccommodatie? Het kan allemaal! Middels het volgende stappenplan vertellen we je in 5 stappen hoe je zo’n vakantiehuisje in Loit voordelig en snel kunt boeken.

Goedkoop een vakantiepark vlakbij Loit reserveren

  1. Bepaal een geschikt park

    Kies een van de uitgelichte parken. Er zijn diverse internationale parkketens als Libéma, Roompot, Molecaten, Belvilla, Landal, Europarcs en RCN, Hogenboom, Oostappen, Succes Holidayparcs, Topparken, Pierre & Vacances maar ook Ourthe & Somme, Novasol, Interhome, FranceComfort, Dancenter, Upladparcs. Ook heb je nog een aantal zelfstandig opererende parken en diverse mogelijkheden via platformen zoals Airbnb, Vakantieveilingen.nl, Natuurhuisje.nl, Bungalowspecials, Booking.com. Check altijd goed de ligging van de accommodaties en welke voorzieningen het park biedt. Denk aan animatie en oplaadpunten voor elektrische auto’s.

  2. Kies dag van aankomst en vertrek

    Kies jouw dag van aankomst en het aantal dagen. Geliefde vakantieperiodes zijn een (lang) weekend, midweek of week en alle jaarlijkse schoolvakanties. Ben je flexibel, en boek je kort voor vertrek? Dan zijn er doorgaans last-minute kortingen. Het is handig om ook direct het aantal personen te kiezen.

  3. Vraag huuraccommodatie details op

    Je gaat nu door naar een pagina met alle mogelijke huurhuisjes, stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, cottages, huisjesen eventueel glamping-opties, ingerichte tenten, safaritenten, staplekken, tiny houses. Bekijk afbeelding en stem af op welke faciliteiten je kunt rekenen (bijvoorbeeld terras, sauna, open haard, vaatwasser, televisie, bubbelbad). Vergelijk de verblijfskosten en start je reserveringsaanvraag voor het huisje dat klopt met jouw wensen.

  4. Extra services

    Jouw verblijf kun je compleet maken met een aantal extra diensten en pakketten. Typische extra’s zijn een keukendoekenpakket, een ontbijt en diner pakket of de huur van fietsen, auto of skelters. Gaan er kleine kinderen mee, en kan je weinig spullen in de auto kwijt? Vraag dan naar de mogelijkheden van een kinderstoel, reisbedje, box, traphek, wipstoel, speelhoek.

  5. Plaats jouw boeking

    Controleer jouw verblijf en vul alle gevraagde informatie in. De eerste aanbetaling kan je snel doen door middel van betaalmethodes als Creditcard, overschrijving of iDeal. Over het algemeen heb je de optie om een nieuw account te registreren. Daarmee kan je jouw vakantiegegevens bekijken, jouw reisgezelschap of reisperiode aanpassen of een upgrade boeken.

vakantieparken-loit-duitsland-vergelijken

Aanbiedingen april 2024: goedkoop vakantiepark regio Loit (Sleeswijk Holstein)

Via vakantieparkonline.nl doorzoek je het hele jaar door actuele bungalow kortingsacties bij klantgerichte resorts zoals Landal GreenParks, Roompot, Europarcs, Belvilla, Interhome, Center Parcsen reisorganisaties zoals D-reizen, Prijsvrij, Sunweb, TUI, Suntip en zeker ook Corendon, Oad, Vakantiediscounter, Alltours, de Jong Intra Vakanties. Slimme boekers kijken naar de last-minute vakanties en natuurlijk ook vroegboekkorting. Kies het park dat bij je past en check de actuele kortingen en acties. In het stukje hieronder vind je details van acties en pakketten voor april 2024.

  • Indien je gaat voor last-minute aanbiedingen in april krijg je extra voordeel wanneer jij enkele dagen of weken voor vertrek boekt.
  • Vroegboekkorting betekent een royale korting wanneer je ruim van tevoren reserveert.
  • Online vouchers en actiecodes kan je bij de boeking invullen en geven direct een kleine korting.
  • Familiekorting: op vakantie met je gezin (incl. kinderen) voor een scherpe prijs.
  • Seniorenkorting: extra voordeel voor gasten van 55 plus.
  • Pretpark combideals: Speciale deal inclusief nabijgelegen attractiepark of dierentuin.
  • Ga niet midden in het hoogseizoen: Tijdens schoolvakanties zijn de prijzen hoger.

Vakantieadviseur: een recreatiepark vinden dat past bij jouw wensen

Laat je betoveren door het authentieke Loit en gun jezelf lokale gerechten, onvergetelijke excursies en ontspannende momenten. Gaan de kinderen mee op vakantie, een vriendengroep, de familie of met je partner? Voor elke situatie is er een mooie accommodatie te vinden. Hieronder geven we tips voor het zoeken naar het beste vakantiepark in Loit! Klik eventueel verder naar Wellness vakantiepark.

Zoek een park met een mooie ligging of faciliteiten

Familieparken rond Loit hebben echt een fijne ligging nabij of in een natuurgebied. Prefereer jij een camping of park met een bepaald kenmerk of ligging? Er zijn verschillende mogelijkheden.

  • Vakantieparken aan het water: samen met de kids zwemmen, varen en vissen (bijvoorbeeld in een meertje, rivier, zwemvijver, beekje).
  • Vakantieparken in het bos: een bospark biedt veel beschutting, privacy en schaduw.
  • Huisdieren toegestaan: De mooiste parken waar honden meer dan welkom zijn.
  • Vuurwerkvrije vakantieparken: vermijd knallen en flitsen tijdens de jaarwisseling.
  • Vlakbij attractiepark of dierentuin: een onvergetelijke dag met de hele familie.
  • Park aan zee: een huuraccommodatie aan de kust / het strand reserveren.

Luxueuze recreatieparken rondom Loit vergelijken

Ben jij luxe vakanties gewend, en wil je je nergens druk om maken? Dan kun je kijken tussen de opties bij luxe bungalowparken en boek een vakantie vol met comfort en rust. In een wellness bungalow heb je alles voorhanden. Denk aan voorzieningen zoals een privé zwembad, whirlpool, jacuzzi, bubbelbad. Soms is ook een massage in de spa mogelijk.

  • Wellness / Spa: bijzondere accommodaties bomvol luxe en comfort.
  • Jacuzzi / Bubbelbad: optimaal genieten met een eigen hottub.
  • Privé zwembad: geniet van de rust en ruimte in een binnenzwembad.
  • Privé Sauna: een eigen sauna, soms ook met een zonnebank.
  • Beauty & Schoonheidssalon: de schoonheidsspecialist doet verschillende behandelingen.
  • Verzorgingstype: verblijf met volpension, all inclusive, logies en ontbijt of halfpension.
  • Restaurants (À la carte): een luxe restaurant gelegen op of vlak buiten het park.
  • Adults only: een gebied waar geen kinderen zijn toegestaan.

Boek een kindvriendelijk park met zwembad in Sleeswijk Holstein

Het familiepark is ideaal voor een weekendje of week vakantie met het gezin. Wat dit type park kenmerkt is dat er ook voor kinderen genoeg voorzieningen aanwezig zijn. Je kunt dan denken aan: sportvelden, speelpark, spelletjes, speeltoestellen, bowling, indoor-speeltuin. In Duitsland vinden we prachtige gezinsparken met unieke zwembaden. Vaak van alle gemakken voorzien: kinderbad, waterattracties, peuterbad, (overdekt) binnenbad, waterglijbanen, (verwarmd) buitenbad. Steeds vaker boek je zelfs een babyvriendelijk vakantiehuis inclusief reiswieg, traphekje, kinderbed, wandelwagen, kinderstoel, bolderkar. Met een omheinde tuin kunnen kinderen en honden veilig buitenspelen.

  • Subtropisch binnenbad: luxe subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbanen.
  • Verwarmd buitenbad: ook bij koudere temperaturen kun je buiten zwemmen.
  • Privé (binnen) zwembad: het hele jaar door kan je hier heerlijk zwemmen.
  • Recreatieplas, zee, rivier of meer: waterpret voor iedereen.
  • Ligweide / Zonneweide: een royaal strand voor de hele familie.
  • Speeltuin / speelhal: de leukste speeltoestellen voor kids van 1 t/m 12 jaar oud.

Mooiste vakantiepark Loit zoeken en boeken

Bekijk de leukste accommodaties Duitsland en controleer direct de laagste prijs

Vakantieparken met hond: mag mijn huisdier mee?

Oriënteer jij je op een voordelig vakantiepark in Loit met hond? In deze omgeving zijn voldoende vakantieaccommodaties die je kunt boeken waar jouw huisdier mee mag. Je kunt lekker samen wandelen en genieten van de natuur. Daarna lekker de beentjes omhoog in de huisdiervriendelijke bungalow. Deze regio biedt volop mogelijkheden voor mensen met een hond.

  • Honden worden op veel parken in deze omgeving toegelaten.
  • Honden geef je bij reservering direct op. Je betaalt een kleine toeslag.
  • Hondvriendelijke parken bieden diverse faciliteiten: ruime wandelgebieden, voerbakken, hondenstrand, hondenbench, hondenmand, omheinde tuin.

Een passende accommodatie zoeken

Tegenwoordig is er veel te kiezen. Je hebt namelijk diverse mooie huisjes. Elk type heeft zo weer zijn charme. In de onderstaande opsomming tonen wij een overzicht met de meest gangbare huisjes. Andere interessante parken voor jou: Recreatiepark de Veldkamp, Roompot Vakantiepark Schaijk en Roompot Bergresort Winterberg.

  • Bungalow: een sfeervol vakantiehuisje met meestal 1 verdieping.
  • Chalet / lodge: vaak een houten boshuisje op een mooie plek in de natuur.
  • Appartement: een volledig uitgeruste hotelkamer met alle benodigde faciliteiten.
  • Mobile home / stacaravan: een recreatiewoning met de comfort en luxe van thuis.
  • Glamping: kamperen in een comfortabele ingerichte lodgetent voorzien van alle luxe.
  • Staanplaats: een ruime / grote staplek voor je vouwwagen, tent of camper.

Bekijk populaire schoolvakanties en reisperiodes

De meeste vakantieresorts in de buurt van Loit zijn vrijwel het hele jaar open. In de weken rond de schoolvakanties kan het wat drukker zijn. Doorgaans is het nodig om voor deze periodes je verblijf vroeg vast te zetten. Bijgaand vind je de drukst bezette reisperiodes.

  • Weekendje weg: even ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
  • Midweek: een verblijf van 4 à 5 nachten tussen de weekenden in.
  • Week: van vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag genieten van alle luxe.
  • Zomervakantie: Valt dit jaar tussen (6 juli t/m 1 september 2024). Parkgasten zijn gek op parken aan zee.
  • Herfstvakantie: verblijf tussen(14 oktober t/m 29 oktober 2023) op goedkope Duitse recreatieparken.
  • Kerstvakantie: van (23 december 2023 t/m 7 januari 2024) bieden huisjesparken gezinnen en families leuke faciliteiten.
  • Voorjaarsvakantie: de krokusvakantie is een heerlijke tijd voor een bungalowpark (dit jaar van (17 februari t/m 25 februari 2024)).
  • Meivakantie: van (27 april t/m 5 mei 2024) kun je op een bospark maximaal genieten van de natuur.
  • Feestdagen: Boek tijdig voor o.a. Pasen (31 maart 2024), Pinksteren (19 mei 2024), Hemelvaart (9 mei 2024) en Oud en nieuw: (31 december 2024).

Waar op letten bij groepsaccommodaties boeken

Specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie in Loit voor een gedenkwaardig familieweekend, reünie of een paar dagen erop uit met vrienden? Probeer dan een groepsverblijf te reserveren: dit is een exclusieve en nette overnachtingsplek die luxe is uitgevoerd met veel faciliteiten. Op het bungalowpark vind je veel animatie en entertainment: denk aan squashen of een pubquiz. In de opsomming hieronder bieden we de voordelen van kleinere of grotere vakantiehuizen in Loit.

  • 2 personen: een modern tiny house, perfect voor een weekje met z’n tweeën.
  • 3/4 personen: meestal met 2 tweepersoonskamers of 1 kamer met eenpersoonsbed.
  • 5/6 personen: sfeervolle woonkamer met open haard en wellicht een eigen badkamer.
  • 7/8 personen: grote vakantiewoning incl. 5 slaapkamers en privé zwembad.
  • 9/10 personen: lekker ruime woning met veel luxe en inclusief eindschoonmaak.
  • 11/12 personen: Samen genieten met vrienden of familie in een groot huis. Met een prima keukentje (met vaatwasser) en bedlinnenpakket.
  • 13/14 personen: Een heerlijke grote ruimte inclusief draadloos internet (WiFi) en televisie.
  • 15/16 personen: een riante villa met een voorraad kindermeubilair en alles wat je verder nodig hebt als buitenkeuken, kookgedeelte, wasmachine, koelkast, oven en magnetron, diepvries, balkon.
  • 20+ personen: de grootste vakantieverblijven, ook als vergaderlocatie te huren.

Gemiddelde prijzen van een familiepark april 2024

Meer informatie over de huidige prijzen van een vakantieverblijf huren in Loit? In het onderstaande rekenvoorbeeld vergelijk je de geschatte tarieven van een weekend (4 dagen / 3 nachten) in diverse type vakantiewoningen. Tevens bieden we info over tips en tricks rondom parken in Lohe rickelshof, Lohe fohrden & Lohbarbek.

Soort verblijfPrijs weekend (3 nachten)
Bungalow€467
Chalet€415
Stacaravan / Mobil Home€260
Ingerichte tent€208
Groot vakantiehuis€1246
Gemiddelde onkosten accommodatie op huisjespark omgeving Loit.

Bekijk de beste kindvriendelijke bungalowparken online

Doorzoek last-minutes en reserveer jouw accommodatie!

Vakantieparken Loit vergelijken: Goede reisorganisaties en sites om te boeken

Bungalows, lodges en huisjes kunnen gereserveerd worden via regionale en nationale touroperators. Dit zijn de familieparken, verhuursites van huurhuisjes en snel groeiende platforms als Airbnb & Booking.com. Je bekijkt de top-verhuurbedrijven in het stukje hieronder.

  • Center Parcs: Mooie parken en huisjes in een natuurrijke omgeving.
  • Roompot: De leukste vakantieparken voor jong en oud.
  • Landal GreenParks: Bijzondere vakantieverblijven op de tofste plekjes in Europa.
  • Topparken: Heerlijke parken waar jong en oud zich thuis voelt.
  • Europarcs: Ruime mogelijkheden voor inchecken en uitchecken.
  • Novasol: Een gigantisch aanbod huurhuisjes in bijna alle Europese landen.
  • Belvilla: Wereldwijd de mooiste vakantiehuisjes boeken tegen een scherpe prijs.
  • Natuurhuisje: De mooiste vakantiehuisjes midden in de natuur.
  • Bungalowspecials: Direct veilig boeken en betalen bij deze vakantie specialist.
  • Pierre & Vacances: Met unieke à la carte-services.
  • Interhome: Vanuit 1 systeem toegang tot duizenden vakantieverblijven in 25+ landen.
  • Booking.com: Via je eigen booking.com account kun je sparen voor korting.
  • Airbnb: Moeiteloos wereldwijd een vakantieverblijf reserveren direct bij de eigenaar.
  • Reisbureaus: Prijsvrij, Vakantiediscounter, Corendon, Thomas Cook, D-reizen, Sunweb voor een verre rondreis of een comfortabele all-inclusive reis.

Bekijk de actuele weersvoorspellingen

In deze omgeving is er een fijn zeeklimaat. De drukste tijd is mei, juni en september. De gemiddelde temperatuur over het hele jaar is 13 graden. De maand juli is de warmste periode (29 graden °C). In het grafiekje hieronder ontdek je het weerbericht in de regio van vakantiebestemming Loit (Sleeswijk-Holstein).

Weerbericht dinsdag 30 april 2024


Waar moet je op letten bij het huren van een recreatiewoning?

Waarom een bungalowpark boeken in Loit?

Loit is een mooie omgeving waar van alles te beleven is. Deze omgeving geeft je direct een onbekommerd vakantiegevoel. Vakantie in een cottage of huisje op een vakantieresort heeft veel voordelen. Op en rondom het park zijn er veel voorzieningen, er is animatie en entertainment voor de kinderen en je verblijft in of vlakbij prachtige natuurgebieden.

Mag mijn hond of huisdier mee?

Ja, er zijn veel vakantieparken met hond toegestaan in Loit en omgeving. Normaal gesproken zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per cottage. Je moet je wel aan regels houden: je moet je hond altijd kort houden en jouw hond of kat mag geen last van vlooien hebben. Er zijn zelfs speciale hondenbungalows. Houd je niet van honden en katten? Bekijk dan het aanbod met huisdiervrije vakantieparken.

Wat is er te doen in de regio?

Loit is onderdeel van de regio Sleeswijk-Holstein, in Duitsland. Het is zonder twijfel een idyllische Duitse en levendige plek. In deze groene regio is de rust eenvoudig te vinden en zijn er diverse wandelroutes en fietsroutes uitgezet. Er zijn ook allerlei mogelijkheden voor een dagje naar gezellige plekken en attractieparken. Ben je een liefhebber van sport? Je hebt ook mogelijkheden zoals: varen, kajakken, klimmen, kanoën, paardrijden, mountainbiken.

Wat betaal ik voor een huisje huren op een recreatiepark?

Een verblijf vastzetten op het goedkoopste vakantiepark in de omgeving van Loit kan jij al doen vanaf €67 per nacht. Die tarieven liggen hoger in verhouding tot een particuliere vakantieaccommodatie of een staplek op een camping. In ruil daarvoor kun je vaak rekenen op allerlei extra voorzieningen zoals eigen badkamer, ingerichte keuken, eigen slaapkamer, open haard, extra privacy, hottub. Bonustip: boek nu alvast voor het volgende seizoen of boek met last-minute voordeel om tegen de allerlaagste prijs een weekend of weekje weg te boeken.

Plaats een reactie